שיר על הכוונת - Love, In Itself

Another Girl

New member
../images/Emo41.gif שיר על הכוונת - Love, In Itself ../images/Emo41.gif

כותב עיקרי: מרטין ל. גור.
מבצע עיקרי: דייב גהאן.
אורך השיר: 7" – 4:02 12" – 7:18 גרסת האלבום – 4:29
ראה אור בהוצאות הבאות:
Love, in it's self/Fools (3198)
Constraction Time Again (1983)
The Singles 81-85 (1985)
על ההפקה שלו רשומים דפש מוד, דניאל מילר וגארת' ג'ונס.
Love, In Itself הוא הסינגל ה-9 של להקת דפש מוד והסינגל הרביעי והאחרון מהאלבום Construction Time Again.
השיר עוסק, בגדול, בהתבגרות. בין אם זה התבגרות באופן כללי ונטישה של ראיית עולם נערית ובין אם בהקשר של מערכות יחסים, כאשר מבינים שאהבה לבדה בהן אינה מספיקה לתחזק קשר ושיש צורך מעבר לזה.
הסינגל של השיר מכיל מספר גרסאות מיקס שלו. "Love, in Itself.2" הוא העריכה של הגרסה "Love, in Itself.1". "Love, in Itself.3" היא הגרסה הארוכה יותר, שמופיעה ב-12". קיימת גרסה נוספת בשם "Love, in Itself.4" שהיא גרסת א-קפלה מיוחדת, עם נגינת פסנתר. כאן תמצאו את רשימות ההוצאות המלאה של הסינגל: http://depechemode.tv/2007/discog.asp?type=singles&id=9#top
ה-B-Side של השיר הוא "Fools" בעל הסאונד התעשייתי, יחד עם קטע נוסף בשם "Fools (Bigger)" (כשמו כן הוא – קטע ארוך יותר), שהוא קטע שנכתב על ידי אלן וויילדר.
הצלחה: בגרמניה הגיע השיר למקום ה-28 ובבריטניה הגיע למקום ה-21. בינוני מינוס. אגב, פרט נוסף שקשור להצלחה במצעדים: בהולנד שוחררה גרסת ה-12" ב-1985. למרבה הצער מה שקרה שם, היה שהגרסה יצאה במחיר גבוה יותר מהמחיר הסטנדרטי של סינגל ממוצע שם ולכן כשל במצעד הסינגלים שם (גירד את ה-50 התחתונים). א-ב-ל – הגרסה החיה של Just Can't Get Enough (הוקלטה באודאון בלונדון ב-1982) שנכללה בסינגל קיבלה כל כך הרבה השמעות שמחיר הסינגל ירד בסופו של דבר והסינגל הגיע ל-40 הראשונים במצעד (שלא נאמר ל-10 הראשונים) תחת הכותר Just Can't Get Enough ולא Love, in itself.
הקליפ של השיר בוים על ידי קלייב ריצ'רדסון. מה אנחנו רואים בקליפ? את החבר'ה יוצאים ממה שנראה כמו מערת הנטיפים (כשבמקום נטיפים יש מסמרים ארוכים). פה ושם יש פריימים של הר לבה מתפרץ, התכות מסוגים שונים ורכבת שנוסעת על מסילה. אבל החשוב (והחמור!) מכל: דייב בתקופת השיער המחומצן ומרטין מתהלך לו בחולצה לבנה ועליה מה שנראה כמו רתמת BDSM לא ברורה. ברררר.
המילים חומד של שיר! אם כבר אייטיז מעאפן, אז ככה, עם אחלה של לחן ובעיקר אחלה של עיבוד שעושה אותו מגניב. 9.

westend girl

New member
פשששש התקלקלת...

אני מתחילה לחוש פה חיבה סמויה לשירים מהאייטיז, מה שאומר שחינכו אותך כמו שצריך
אני מאוד אוהבת את השיר הזה, מילים ולחן... אין לי מה להוסיף בקשר אליו, חוץ מהעובדה המצערת שחצי מהנהלת הפורום מסרבת להשמיע אותו במסיבות משום מה
9.6 (לא יותר רק כי חסר לו המשהו המרגש)

Another Girl

New member
הגעת מהפייקבוק, אה? ../images/Emo3.gif

הלו, בואי לא נצא בהצהרות נמהרות כגון "חיבה סמוייה לשירים מהאייטיז" מצידי. בכל זאת, דברים חריפים את אומרת פה.
סתם. אני מודה שככל שאני מתעמקת בתקופה המוקדמת יותר שלהם אני מוצאת כמה וכמה פנינים לא רעות בכלל שאני אפילו אוהבת. Having that said, כנראה שדעתי על כך שהתקופה הכי טובה שלהם הייתה הניינטיז - לא תשתנה.

וואלה אייטז מעאפן../images/Emo13.gif

מזכיר לי ערבי כיתה בעבר. הוא היה חלק מהפלייליסט עם מודרן טוקינג
דייב כזה ממוש שהיה קטן ולא מזיק..... הם כאלה ילדודס שם. 93.

piegirl1

New member
אוח האייטיז..

העיבוד אכן מוסיף המון ומזכיר קצת את everything counts (כנראה כי הם מאותו אלבום
). זו פעם ראשונה שאני רואה את הקליפ והוא פחות נורא מהמצופה, מלבד כשלים אופנתיים (מכנסי פנסים שלובשים אלן ואנדי כאילו היו בדרכם לטקס בר המצווה שלהם, מרטין והחגורה ושערו של שיער שעשוי בטוב טעם רב..) הוא סביר. אין ספק שצעדי הריקוד של דייב השתפרו במהלך השנים. ככל שעובר הזמן, אני מגלה שהאייטיז לא היו כ"כ גרועות מבחינה מוזיקלית (לא בהכרח בגלל השיר הזה).

gam ani

New member
לפני שבוע היה "רגע דפש" מושלם בטלוויזיה

הקדמה: אני רואה מעט מאוד טלוויזיה ויש לי רק שלושה ערוצי מוסיקה זרים. מה שקרה היה: אני מזפזפת ל- MTV ובדיוק משדרים את Peace. באמצע השיר התייאשתי (לא יעזור, לעולם לא אתרגל אליו) ועברתי ל- VH1. נחשו איזה שיר היה שם? Wrong... (כמובן שבמקרה הזה נשארתי עם השיר - אני מתה על הקליפ הזה!) עוד לפני הפיידאאוט של השוט האחרון של הקליפ, החלטתי לעשות ניסוי והעברתי הלאה ל- VH1 calssic. זאת כנראה היתה קארמה, או "אלוהי הטלוויזיה" בפעולה: נחתתי הישר לאמצע הקליפ של Love, In Itself... (שנות השמונים היו ללא ספק העשור ההזוי ביותר אי פעם, ומה עושות שם החצוצרות האלה?) 8 לשיר. בגלל הגרוב ובגלל שהיה הסגיר ל"רגע דפש"...

שיר חמוד-אני מתה עליהם שהם צעירים

מתה על שירי שנות ה80 שלהם הכי הכי תנו לי כמה שיותר דארק דפש

למעלה