שיר על הכוונת - Fragile Tension

Another Girl

New member
../images/Emo41.gif שיר על הכוונת - Fragile Tension ../images/Emo41.gif

אמנם עוד לא ראה אור, אבל למה להמתין? נעשה preview.
כותבים עיקריים: דייב גהאן, כריסטיאן איגנר ואנדרו פילפוט.
מבצע עיקרי: דייב גהאן.
אורך השיר: 3:36/3:27.
ראה אור בהוצאות הבאות:
Fragile Tension/Hole To Feed (2009)
Sounds Of The Universe (יראה אור ב-7 בדצמבר, 2009)
על ההפקה רשום בן הילייר.
Fragile Tension"/"Hole to Feed הוא הסינגל ה-48 של דפש מוד, השלישי מתוך האלבום Sounds Of The Universe וסינגל ה-A-Side השלישי שלהם סה"כ. למתעניינים, שני הקודמים היו "Blasphemous Rumours / Somebody" ו-"John the Revelator / Lilian".
השיר, יחד עם השיר שמלווה אותו כ-A-Side – Hole To Feed, נכתב על ידי דייב גהאן, איגנר ופילפוט. שני השירים האלו הם הסינגל השני והשלישי סה"כ שנכתבו על ידי גהאן, כשהראשון הוא, כאמור, Suffer Well מהאלבום Playing The Angel.
המילים עוסקות במערכת יחסים או קשר כלשהו שבו קיים גורם נעלם ולא מוגדר, התלוי באוויר כל הזמן – ואותו גורם הוא זה שמדביק את שני הצדדים ומחזיק אותם יחד, כקסם: It's a dizzying feeling that's keeping us flying Some glittering gauntlet, without even trying
שני השירים נערכו קלות עבור גרסת הסינגל (שמשודרת גם בתחנות הרדיו).
בניגוד לשני הסינגלים הקודמים, הפעם לא קיים תכנון להוציא את הסינגל הנ"ל גם בגרסת 7" וגם לא תהיה מהדורה מיוחדת. דפקו את דייב? לרשימת ההוצאות המלאה: http://en.wikipedia.org/wiki/Fragile_Tension_/_Hole_to_Feed#Track_listing
הקליפ החדש דנדש, שראה אור ממש בימים האחרונים ובוים על ידי רוב צ'נדלר וברני סטיל, כולל ארט ממוחשב המשלב קטעים של הלהקה מהטור האחרון עם אפקטים שונים, סטייל ג'יימס בונד. אגיד שוב את מה שאמרתי בתגובה לשרשור הקליפ - הכוונה נחמדה, אבל זה נראה כאילו הם התעצלו לקום בבוקר ולצלם את הקליפ, אז לקחו עבורו קטעים מהופעות ועשו להם עיבודי מחשב. כמובן שיש להתחשב בזה שהם כרגע בטור.
המילים בעיניי שיר נחמד, לא יותר ולא פחות. האלבום התגלה כמוצלח מאוד בעיניי וזה דווקא אחד השירים הבינוניים שבו (אם כי גם לא מהגרועים, שזה גם משהו). 8.7.

9

אחד המוצלחים מהחדש בעיניי וואו כמה זמן לא הייתי פה...כיף לחזור ולראות שהפורום פעיל ומתוחזק היטב:))

אויי יקירה חיכיתי לסקירה שלך../images/Emo24.gif

שיר חביב מאוד. קליט ובין הטובים באלבום החדש לטעמי. יכלו להשקיע יותר בקליפ לדעתי. אבל הבינותי כבר שאין להם הכי חשק לקליפים באלבום הנוכחי
ואולי זה עדיף אחרי HTF
. 89 בסולמי

סנאית22

New member
שיר יפהפה!

שיר יפהפה. באתי עם קצת אנטי כי משום מה אין לי ציפיות מהאלבום החדש, אבל אחרי השמיעה השניה והלאה, כבר התאהבתי בשיר. אני חושבת שמי שכתב את השיר זה מרטין, לא דייב, ושדייב כתב רק את HTF. גם מרגישים בצליל ובאיכות של השיר את ניצוצות הגאונות של מרטין... אצלי הקישור הזה יורד יותר בקלות, וגם הסאונד טוב יותר : http://www.youtube.com/watch?v=lD87Hbm9mrI

Another Girl

New member
את צודקת לחלוטין. ../images/Emo52.gif

(אם כי לא הייתי נסחפת עם ניצוצות הגאונות...
)

למעלה