שיר נולד

אני... חזרתי משיר נולד..

הייתי בבוקר אבל חזרתי עכשיו כי הייתי אצל בת דודה שלי.. היה מדהים.. אז ככה: הגעתי לכם די מוקדם וחיכינו בערך חצי שעה כי היה עיכוב.. ואז התחיל והיה את עשרת השיירים שנבחרו בערוץ הילדים אבל מאיה לא שרה שום דבר מהם.. אבל אחרי ההפסקה היה כל מיני שירים מכל הזמנים, אז מאיה שרה בערך 3 שירים אבל שיר אחד היה מחרוזת כזאת יפה.. והיא הייתה מדהימה כמו תמיד.. מממש יפה היא שרה ובלייב מ-ד-ה-י-ם! חח אתם קולטים בשיר "אמא" ששרו יהודה לוי ונינט טייב, אז שרה איתם גם ילדה אחת אז היה לה פאשלה
היא התחילה לשיר כשהמוזיקה איחרה
זה היה מ'זה מצחיק חחחח... וכל הקטע שלה היא פישלה.. אחקי המופע אז התקשרתי לאייל אבל הוא לא היה שם, ולא הצלחתי להיכנס כי הקבוצה השנייה שהייתה צריכה להיכנס נכנסה באיחור, אז הוא לא יכל להכניס אותי (השוטר) הוא רצה להכניס אותי אבל הם היו באיחור של רבע שעה, אז הוא לא יכל להכניס.. איזה באסה
אבל היה ממש כיף!!
נהנהתי מכל רגע ורגע במופע!.. במיוחד ממאיה היא הייתה מדהימה ומושלמת ..!!

ד י ק ו ש

New member
יאא מאיוש אני שמחה בשבילך!!

לא נורא שלא פגשת אותה... העיקר שהיית שם ונהנהתו שמעת אותה שרה.. :) ותגידי מאיוש , מאיה לא שרה את "אמא" ??? מה היא כן שרה?? נ.ב יצא דיסק לשיר נולד... ומאיה בכלל לא רשומה שם!!!!!! מזה מוזר !!

תודה מאמי

לא היא לא שרה, נינט ויהודה לוי שרו את זה כן אני יודעת שיצא, כי זה רק עשרת הגדולים ומאיה לא שרה כלום בעשרת הגדולים
.. אבל עוד מעט ייצא די וי די אז היא תיהיה שם!

sapiroooosh

New member
גמני הייתי אתמול בבוקר!!

ובעולם הזה יש לבמה כמו זרועות כאלה שיותר קרובות לקהל והייתי שורה 15 וזה היה קרוב אליה והיא בדיוק הייתה מולי!!! גאד היא מושלמת!!! היא מדהימה!!!! ובסוף היא ירדה אחת לפני האחרונה מהבמה ואני וחברה שלי קראנו לה בצרחות והיא הסתכלה עשתה שלום וירדה... היא כל כך חמודההההההההההההההההההההההההההה וחוץ מזה היה ממש ממש נחמד!

R i n R a n

New member
*אני הולכת מחר*../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

יאייייייייייייייייייייייייי^^ איך בא לי כבר
רארררררררררררררררררר

וואו וואו וואו וואו

היה כול כך מדהים!!!! לדיקוש הגדולה=> מאיה לא רשומה בדסיק אבל היא שרה... קניתי את הדי וי די ביחד עם העיתון והדיסק בחוברת יש פוסטר ענק של כול הכוכבים ויש חתימות של כ-ו-ל-ם ועכישו לסיפור=> הגענו לשם בשעה 1:30 ההופעה שלי הייתה בשעה 4:00 בנתיים הלכנו לאיזה מסעדה שהייתה קרובה לשם..ישבנו שם....אכלנו...ואז הגיע השעה 3:20 ואני ואחותי כזה מרוב שיעמום רצות שם ומישתעממות השעה 4:30 והינה מתחיל המופע... ואני כזה איך שניכנסו לאולם פתחתי ת'פלקט אבל הופיעו בנתיים צביקה הדר שלולית (אגם) ומוגלי (תום אבני) ככה צביקה הדר קרא להם וזה היה מצחיק.. בקיצור היגענו לשיר החמישי ואני לא רואה את מאי'לה אני אומרת כזה לאמא שלי מזה איפה מאיה?! מה אם היא לא תופיע היום יוו...ואני כזה היתבאסתי אז ניגמרו 10 שירים ואז היה הפסקה...יצאתי ליקנות סוכריה פופקורן ונקניקיה בלחמניה לימ לאחותי ולאמא שלי ושתייה כמובן אי א5פשר למות מצמא בקיצור ההופעה המשיכה ואז מי המושלמת שהופיעה בשימלה אדומה מושלמת?! מאי'לה נכוןןןןן ואני צועקת מאיה מאיההההה וישבתי בשורה חמישית היא שרה איזשהו שיר אנ'לא יודעת איך קוראים לו שיר מזה ישן אבל היא שר אותו מושלם!! ועוד שיר עם 3 בנים שחכתי מי ועוד שיר לבד היא הייתה מושלמת והשיר סיום כול כזה ירדו למטה שאולי הכוכבים יראו אותנו והם ראו ללא ספק! הדס מורנו המושלמת נתנה לכולם ידיים!!!!!! היא ירדה מהבמה לגמרי לגמרי ונתנה לנו ידיים וזה היה כזה מושלםםםם!! אבל את מאי'לה לא ראיתי כי היא הייתה בצד השני ומזה היתבאסתי והיא מושלםםםםםםםםםםםם!!! פשוט מושלם!! *-*-*ספיפוש*-*-*

שמחה שנהנת..

אני גם נבהלתי בהתחלה כשלא ראיתי את מאיה אבל אמרתי צביקה אמר בהתחלה מאיה בוסקילה.. ועוד כמה חח... וגם לנו הוא אמר עם השלולית(אגם) היא שרה אותו באמת מושלם!!

למעלה