שיר השנה

Nadav נדב

New member
../images/Emo41.gifשיר השנה../images/Emo41.gif

גרסת החג לפינת "שיר השבוע" הרגילה
שיר השנה של קיילי
ביצוע השנה מהשואוגירל
שיר השנה לועזי
שיר השנה עברי
אלבום השנה של קיילי
אלבום השנה לא של קיילי
לצרף את תמונת השנה של קיילי

Nadav נדב

New member
שלי:

שיר קיילי - I'm Over Dreaming (Over You)
ביצוע שואוגירל - Put Yourself In Me Place
שיר לועזי - Cher - Strong Enough
שיר עברי - מירי מסיקה - לשם
אלבום קיילי - ה-Artist Collection
אלבום לא קיילי - The Phantom Of The Opera original London Cast - Remastered
את תמונת השנה אני לקחתי, ב30/4
שנה טובה לכולם!

tatababa

New member
שנה טובה כולם ../images/Emo13.gif

שיר של קיילי : Slow ביצוע בשואוגירל : Je Ne Sais Pas Pourquoi / Confide In Me לועזי : Miracle Of Love של יורית'מיקס עברי : מטרופולין - לישון בלי לחלום אלבום קיילי : Showgirl לא של קיילי : הממ.... יש הרבה טובים, מתקשה לבחור! תמונה : אחת התמונות שאני הכי אהבתי מהשנה האחרונה, מאוד אייקונית.

אז ככה..

שיר השנה של קיילי: Loving You
שיר השנה הלועזי: Loving You
שיר השנה העברי: השקט שנשאר-שירי מימון וגם לשם-מירי מסיקה אלבום השנה של קיילי: Light Years אלבום השנה לא של קיילי: אפרת גוש/מירי מסיקה

אפרת ר

New member
קשה לי לעשות כאלו החלטות...

נכון לעכשיו... שיר השנה של קיילי GYU ביצוע משואוגירל JNSPP שיר לועזי...המממ... לא מצליחה להזכר בשם משום מה... זה שהולך i'm not a perfect person.... נדמה לי שקוראים לו the reason או משהו כזה.. שיר עברי - לא מכירה... אלבום השנה של קיילי- שמעתי הכי הרבה את ההופעה השנה, ואת UK לא של קיילי? אין לי כזה... אולי של קלי קלרקסון כי אהבתי את כל הסינגלים תמונה..._----->

הבחירות שלי

שיר השנה של קיילי- Made Of Glass הביצוע הכי טוב בשואוגירל- Red Blodded Woman שיר השנה הלועזי- מממ... אני מניח ש-Strange Love של Phixx שיר השנה העברי- "השקט שנשאר" של שירי אלבום השנה של קיילי- Ultimate Kylie
אלבום השנה: האחרון של Alcazar (אם כי אני לא סגור על זה שזה יצא השנה) תמונת השנה של קיילי: מצורפת. אין מה לעשות. זה יותר מהכל מייצג אצלי את השנה של קיילי

p i n g o

New member
למה אתה כזה פסימי? ../images/Emo10.gif

מה עם מתי שראית אותה לייב בלונדון?

שלי:

שיר השנה של קיילי: On A Night Like This
ביצוע השנה מהשואוגירל: Red Blooded Women ו- Confide In Me. לא יכול להחליט. שניהם בוצעו בצורה מעולה. שיר השנה לועזי: היו הרבה, לא יכול להחליט על אחד
שיר השנה עברי: לשם - מירי מסיקה. אלבום השנה של קיילי: Showgirl נחשב כאלבום? ו-Light Years. אלבום השנה לא של קיילי: Love.Angel.Music.Baby - גוון סטפאני. לצרף את תמונת השנה של קיילי(התמונה המושלמת מRBW בשואוגירל)

למעלה