שיר השבוע

OrtaLee Ryan

New member
../images/Emo41.gifשיר השבוע../images/Emo41.gif

שיר השבוע של בלו:
שיר סולו השבוע:
שיר השבוע לא של בלו:
אלבום השבוע:
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע בכללי? סופ"ש נעים לכולם

bluelads9

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של בלו: All Rise Back Somday שיר סולו השבוע: Simon Webbe - Star שיר השבוע לא של בלו: Alicia Keys - Fallin Allegro Feat. LV - Someone Else Christina Aguilera - Hurt Lemar - If There's Any Justice TLC - Unpretty אלבום השבוע: אין
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע בכללי? בסדר
מלא שיעורים

Black Balloon

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo7.gif

שיר השבוע של בלו: אין ;( שיר סולו השבוע: גם אין שיר השבוע לא של בלו: שי גבסו - במקומי [מה
] Rihanna-Unfaithful [מה2
] Bon Jovi - I´d Die For You אלבום השבוע: Gutterflower - The Goo Goo Dolls אח.. איך אני חולה עליהם
. תמונת השבוע: נמ, יש לי תמונה בראש, לא במחשב... [אוף
] איך עבר השבוע בכללי? נפלא!
אורטלי שלי
!!

koral669

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של בלו: Where you want me שיר סולו השבוע: Amazed שיר השבוע לא של בלו: Sexyback - Justin Timberlake נרדם על החולות - ג'קו אייזנברג [פעם ראשונה שיר בעברית
] Tell me baby - RHCP Unbeliveable - Emf אלבום השבוע: אין. תמונת השבוע: אני גאה בזה כ"כ! [הבניין היה שלם, אני הפכתי אותו להרוס, הוא היה בכלל בתמונה נפרדת, השמיים בתמונה נפרדת ואותו דבר לגבי ההריסות.] איך עבר השבוע בכללי? מצוין

lee blue7

New member
תודה../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחחח חדווהXD אנחנו בדיוק לומדים במת' על חד"ואXDXD

OrtaLee Ryan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo7.gif

שיר השבוע של בלו:אין.. שיר סולו השבוע:Lee Ryan - Wish The Whole World Knew שיר השבוע לא של בלו: Justin Timberlake - My Love Jessica Simpson - A Public Affair Pink - U And UR Hand Sugababes - Too Lost In You Gavin DeGraw - More Than Anyone אלבום השבוע:הראל סקעת כמובן
תמונת השבוע:כפרעליהם
איך עבר השבוע בכללי?נחמד ביותר
שבוע הבא

למעלה