שיר השבוע

Nadav נדב

New member
../images/Emo41.gifשיר השבוע../images/Emo41.gif

-שיר סטודיו של קיילי -ביצוע מהשואוגירל DVD -שיר לא של קיילי -תמונה של קיילי שבת שלום!

tatababa

New member
אני

Kylie - My Image Unlimited Kylie - Your Disco Needs You @ Showgirl Kelly Clarkson - Because Of You

Koocachoo

New member
תמונה חמודה!../images/Emo99.gif

MIU כזה שיר מגעיל! וגם השיר של קלי לא משהו

Nadav נדב

New member
שלי

-סטודיו - Turn It Into Love -שואוגירל - Put Yourself In My Place (אבל רק הפזמון האחרון
) -לא קיילי - Simply Red - Stars

adamkylie

New member
שלי ../images/Emo24.gif

שיר של קיילי- LOVEBOAT נתפסתי על השיר הזה ממש חזק השבוע... ביצוע מה SHOW GIRL-I SHOULD BE SO LUCKY....... שיר לא של קיילי - (דווקא ישראלי) של מטרופולין, שיר שלא יצא כסינגל- "יפן". (איזו תמונה חמודה.....חייב להזמין את הלוח שנה החדש...)

אני מאוהב ../images/Emo99.gif

בשיר Biology של גירלז אלאוד (ולא רק בגלל ההופעה המהממת ב-TOTP ... שדרך אגב, ג'יימי מופיע שם- ע"ע סקר הרקדנים של קיילי)

קרנוק

New member
אני:)

שיר של קיילי-breathe
מהמופע-love at first sight לא של קיילי-here comes the rain again-יוריתמיקס תמונה-א-לה בריז'ט ברדו->

אני:

של קיילי: LOVING YOU (לקראת סוף השנה חזרתי לשמוע אותו פול)ביצוע משואוגירל: CONFINED IN ME פשוט מדהיםשיר לא של קיילי: Nothing Compare 2 U של שנייד וגם SUPREME של רובי. אבל לא את התמונה הזאת רציתי.. אני אחפש ואמצא

Koocachoo

New member
../images/Emo137.gif

שיר סטודיו של קיילי: Loving You ביצוע מהשואוגירל: Somewhere Over The Rainbow שיר לא של קיילי: Jem - They

בכל השירים של קיילי:

לדוגמא COWBOY STYLE נמצא אצלי מקום 10 בכל השירים של קיילי בכל הזמנים. איפה נמצא LOVING YOU במצעד שלך?
סתם שאלה שמעניינת אותי (או רק אני עושה מצעדים לכל דבר?)

למעלה