שיר השבוע

Nadav נדב

New member
../images/Emo41.gifשיר השבוע../images/Emo41.gif

של קיילי
לא של קיילי
שיר מעצבן
תמונה של קיילי סופ"ש נעים!

Nadav נדב

New member
שלי

קיילי - I Should Be So Lucky
לא קיילי - Againts All Odds של פיל קולינס
מעצבן - אהבה קטנה של שירי מימון

Fever2002

New member
../images/Emo26.gif

של קיילי- לא שמעתי אף שיר שלה השבוע זו האמת,אז נלך על CIM כברירת מחדל
לא של קיילי - "כבר לא שלך" של שירי מימון. הוציאה דיסק חדש ולא רע בכלל שיר מעצבן - של זה מכוכב נולד שלא ברור לי על מה ואיך בדיוק הוא זכה תמונה של קיילי - אפשר לראות פה

p i n g o

New member
זה לא מפליא אותי,

שלא ברור לך על מה ואיך הוא בדיוק זכה. אתה בטח אפילו לא שומר שבת!

Fever2002

New member
דווקא שמרתי בשבת

אפילו כמה פעמים בטירונות רק שלא היו לנו שקעי חשמל באוכל ותקע ושקע בדיוק יצאו עם הזקנה הזו שבתקופה שהייתי בצבא עוד היתה צעירה ונאה. ועדין לא מבין מה התחולל שם בדיוק בשיפוט וה-SMSים אבל מילא,בשינוי קל של שורה משיר "אנל'א גבסו או נינט, לא, אף פעם לא אהבתי את כוכב נולד." ואיך אפשר בלי אייטם?: סעדו נותן שואו באיזה קניון. ואז, כשנגמר השואו, הוא מתחיל בעוד אחד: נותן חתימות, מצטלם, ולפינאלה מניח את כפות ידיו על כל מיני ראשים של ילדים ומברך. אשריך.

Fever2002

New member
תיקון קל

אוהל ולא אוכל. נכון שגם באוכל לא היו אבל זה בטח כדי למנוע קצר וטיפולים רפואיים אח"כ. ומי שחשב שהתיקון יכלול פירגון לזוכה-טעה.

tatababa

New member
moi

* Kylie - Especially For You @ Showgirl * שירי מימון - לאן שלא תלכי * Dannii - Perfection פשוט קקי שיר! ותמונה -> אחת היפות לדעתי.. שבוע טוב, רן Xx

Fever2002

New member
שיר מהמם

"לאן שלא תלכי" ובמיוחד הרמיקס של הנרי,הכי אהבתי אותו באלבום שבוע שעבר ועכשיו זה "כבר לא שלך".

tatababa

New member
כבר לא שלך אכן נחמד ביותר

ודווקא הרמיקס של הנרי מאוד הממ... יישמע פלצני לומר את זה אבל "בנאלי" זו המילה הכי מתאימה.

השיר הכי טוב בדיסק

הוא "כמה פעמים" לדעתי- ובמקרה זה גם יהיה הסינגל הבא

Fever2002

New member
דווקא לא אהבתי אותו כ"כ

למרות שבביקורות הוא קיבל יחס חיובי. לפי הביצוע שלה באנשי השנה ברור שזה מיצב אותו כסינגל הבא. חבל כי "כבר לא שלך" או "לאן שלא תלכי" יפים יותר לדעתי אבל על טעם אני לא מתווכח.

Fever2002

New member
לא להגזים

וטוב,זו לא קיילי מה אתה מצפה
סה"כ היא שרה מאוד יפה, יש לה דיסק טוב מבחינה ווקאלית וזה לא רק אני אומר.

Nadav נדב

New member
היא זמרת טובה, אין ספק.

לומר שהיא הרבה מעבר לזה? יש לה המון מה ללמוד בכל הנוגע לדינמיקה קולית (היא חייבת להפסיק לצווח) ולשירה הנעימה לאוזן. הקולות של קיילי ושלה שונים לחלוטין, אין מקום להשוואה בכלל לדעתי. ושמעתי את הדיסק, בהחלט חביב.

למעלה