שיר השבוע

daveScorpions

New member
../images/Emo41.gif שיר השבוע ../images/Emo41.gif

והשבוע
הכוכב השחור תביאו אותה בשורה שלי.. השורה שאתם הכי מתחברים אליה הכי מצלצלת לכם באוזן בנוסף לזה נצרף לפה משהו נחמש אחר. שיר השבוע של כנסיית השכל - שיר השבוע לא של הכנסייה -

GentlyWeeps

New member
מוּ

של הכנסייה - תנו לי לשתות לא של הכנסייה - Pink Floys - High Hopes

GentlyWeeps

New member
אוי ושכחתי ../images/Emo13.gif...

אני אוהבת את הכוכב השחור :) ואין לי שורה שאני אוהבת.. אלא כל הבית הראשון..
"מישהו בא כיבה את האור, החליט שאני בתוך חור שחור. אני מנסה לקום ולראות, אולי יש סיבה טובה לחיות?"
אין לי כל כך פרשנות.. אולי זה מתאים למצב שאני נמצאת בו כרגע
חג שמח

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני ../images/Emo9.gif

רציתי לעצור הכל לדקה, לצעוק צעקה אחת גדולה. תמיד, אבל תמיד, שיש שקט, לא משנה מתי, באיזה טקס של יום הזיכרון או במבחן בכיתה או כל דבר דומה וכולם כל כך בשקט פשוט בא לי לפעמים לקום ולצרוח ... לא יודעת למה... זאת אני P: שיר השבוע של הכנסייה- רוץ ילד
פשוט התאהבתי בשיר
!!! שיר השבוע לא של הכנסייה- איפה הילד- זוהי סדום
בדיוק השבוע קניתי דו-סט של איפה הילד שכלל את "שדים" ואת "מסעותיי עם עצמי" ופשוט התאהבתי בשיר הזה. השיר הכי טוב ב"מסעותיי עם עצמי" :]

תגידו משהו-תומר יוסף

כי אני כל כך רוצה להגיד משהו בקול גדוללללללל!! שתיקה יפה לחכמים, האמנם?

jinjer trip

New member
הינה אני, ושאלה חשובה

שיר השבוע של כנסיית השכל --- לא מרגיש כלום שיר השבוע לא של הכנסייה ----אלג'יר- מכתבים למיכלי הכוכב השחור:"אני מנסה לקום ולראות אולי יש סיבה טובה לחיות.." והשאלה: האם יש מצב שהכנסייה היו בלונה אתמול?! כי אמרו ששהופעה בלונה בחיפה תיהיה ב 11.3 (יום שישי הבא) ומישהו אמר לי שהם היו אתמול אבל אני לא סומכת עליו.. הוא דפוק קצת :)

../images/Emo110.gifהממ

גם אני כמו gentlyweeps (איך קוראים לך?:)), אוהבת את הבית הראשון כולו-
"מישהו בא כיבה את האור, החליט שאני בתוך חור שחור. אני מנסה לקום ולראות, אולי יש סיבה טובה לחיות? " פשוט כי ככה :)
שיר השבוע של כנסיית השכל- כמו במקרה
שיר השבוע לא של כנסיית השכל- שוטי הנבואה, לובש חם שיר כל כך כיפי:) הקולות של הגמדים בכלל עושים את השיר^_^

../images/Emo13.gif

"אני מנסה לקום ולראות, אולי יש סיבה טובה לחיות?" שיר השבוע של הכנסיה-תנו לי לשתות שיר השבוע לא של הכנסיה- עד העונג הבא-המכשפות

../images/Emo163.gif../images/Emo122.gif

השירים שלי של השבוע- השיר ששרת לה- עברי לידר אלוהים- מוקי אין לי של הכנסייה.

cowgirl Ms

New member
מומו~../images/Emo80.gif

ש-לום ^_^ סורי שנעלמתי קצת, עברו עליי כמה ימים יותר מדיי הזויים ^^;; אני מנסה לקום ולראות, אולי יש סיבה טובה לחיות? שורה שיותר מדיי אומר על החיים שלי. אר. טוב, אני אפסיק להיות מיוסרת ^^ של הכנסיה: רציתי לראות. לא של הכנסייה: שיר מטאל גרמני הזויי מאוד
כולם... חחחח אע, הרגעים החולניים של החיים. XD

Eloola

New member
=]

רציתי לעצור הכל לדקה, לצעוק צעקה אחת גדולה. שיר השבוע של הכנסייה- דברים בלחש
שיר השבוע של של הכנסייה - מטאליקה, unteel it sleeps.

מממ... גמאני

השורה שלי היא: רציתי לעצור הכל לדקה, לצעוק צעקה אחת גדולה. שיר השבוע של הכנסייה: רוץ ילד... שירמ פשוט יפהפה שיר השבוע לא של הכנסייה: baby im gonna leave you\Led Zeppelin אחד השירים היותר יפים שאני מכיר... פשוט שיר מדהים מומלץ בחום!!

למעלה