שיו השיר הזה יצא מהתחת,לא?
P popit New member 24/7/04 #15 אממ...../images/Emo70.gif לא היה לי במיוחד נראה לי...אבל שיהיה: My happy ending המושלם של אבריל! והתחברתי הכי לDon't Tell me...אין, אני פשוט חולה עליה!!!אחלה זמרת!!!
אממ...../images/Emo70.gif לא היה לי במיוחד נראה לי...אבל שיהיה: My happy ending המושלם של אבריל! והתחברתי הכי לDon't Tell me...אין, אני פשוט חולה עליה!!!אחלה זמרת!!!
T The only Shpitz New member 24/7/04 #16 שלי... השיר הרומני -או זון (חרוש!!!) וגם השיר של רוני - תזיז את הישבן
M Miss Kitty New member 24/7/04 #20 ../images/Emo26.gif Joey McIntyre- I Cried Diana DeGarmo- Don't cry out loud
1 14מתן New member 24/7/04 #22 ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif דיאנה דגארמו ../images/Emo47.gif וגם Dreams שלה
C CiNdErElLa3887 New member 24/7/04 #25 ../images/Emo35.gifשאלה דיאנה דגארמו זאתי שזכתה באמריקן איידול 3 מקום 2?
T TheRasmus New member 25/7/04 #35 הממ לא נראה לי ששמעתי השבוע שירים חדשים שמשתווים לGuilty וWe Are אמנם יצא לי לשמוע את השיר החדש של להקת Europe(כן כן ההם ששרים את The Final Countdown) אבל באיכות ממש לא משהו, אז הזכיה שלו בתואר תידחה בשבוע.
הממ לא נראה לי ששמעתי השבוע שירים חדשים שמשתווים לGuilty וWe Are אמנם יצא לי לשמוע את השיר החדש של להקת Europe(כן כן ההם ששרים את The Final Countdown) אבל באיכות ממש לא משהו, אז הזכיה שלו בתואר תידחה בשבוע.