הם עשו לי צרות.... אז אין שיר...
ס סקייטר גירל New member 11/3/04 #19 חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif אז שבוע הבא... ואל תשכחי לנעול ת'חתולים לפני שאתב וחרת
א אפרת ר New member 13/3/04 #26 יש לי שיר! ../images/Emo140.gif אני שומעת עכשיו cgyoomh מתוך mcb ... מעולה מעולה מעולה....
C cj20 New member 11/3/04 #13 loving days אחרי הפסקה א-ר-ו-כ-ה, בדרך לטכניון הקשבתי היום לדיסק מעורבב שלה עם BL וFEVER ונזכרתי כמה אני אוהבת את השיר הזה...
loving days אחרי הפסקה א-ר-ו-כ-ה, בדרך לטכניון הקשבתי היום לדיסק מעורבב שלה עם BL וFEVER ונזכרתי כמה אני אוהבת את השיר הזה...
P p i n g o New member 11/3/04 #14 מת על השיר הזה! ../images/Emo9.gif ומה את עושה פה בשעות כאלה? סתאם! תמיד נחמד לראות אותך, בכל שעה...
T tatababa New member 11/3/04 #15 AM I DREAMING של דאני, השיר הכי טוב שלה לדעתי וכרגע אני דבוק אליו. תנו לי את סופהשבוע ואני כבר מחליף שיר.
AM I DREAMING של דאני, השיר הכי טוב שלה לדעתי וכרגע אני דבוק אליו. תנו לי את סופהשבוע ואני כבר מחליף שיר.
T tatababa New member 12/3/04 #22 אה באסה אם ככה אז זה ללא ספק SLOW! אני מאוד נהנה לאחרונה להקשיב לו (וגם ל-Obsession).