שיר השבוע

Rose131

New member
../images/Emo41.gifשיר השבוע../images/Emo41.gif

אוקי, אני פותחת בזאת את הפינה שלי- שיר השבוע [הצעות לשם שנון יתקבלו בברכה] וכמובן, אין דרך יותר אופיינית לי להתחיל אותה מאשר עם השיר המדהים של מיי כמיקל רומנס- Vampires Will Never Hurt You קישור למילים: http://plyrics.com/lyrics/mychemicalromance/vampireswillneverhurtyou.html קישור לקליפ: http://www.youtube.com/watch?v=BOJZrRCNRsg המשמעות של השיר הוסברה ע"י הלהקה כביקורת מטאפורית כלפי החברה. ה"ערפדים" מייצגים את בני האדם תאבי הבצע והנחושים. הוא בעצם השתמש בערפדים כמטאפורה לאנשים שרוצים להשתמש באחרים בשביל רווחם שלם. הוא המשיך ואמר שתמיד יש משהו במתים החיים[living dead] שיגרום לאנשים להיות מדוכאים באופן קליני. [תודה לויקיפדיה] ולשאלות המנחות: מה דעתכם על השיר? מה דעתכם על הליריקה? האם אתם מסכימים עם הקישור של המתים החיים עם דיכאון? מה דעתכם על השימוש במטאפורה של ערפדים כמי שמתקדם על רווח של יצור אחר? דמות הערפד שמוצגת כאן- טובה או רעה? הקליפ- כן, הוא דל תקציב וישן. ובכל זאת: מה דעתכם על הקליפ? האם הוא מעביר את הרעיון של הליריקה? האם הוא מתאים ל"רוח" הערפדים? טוב, יותר מדי שאלות. חיפרו באופן חופשי, היעזרו בשאלות. ובאמאמאשלכם, השקעתי, תענו.

טוב,הנה. ^^../images/Emo219.gif

אין לי מה לומר. אני לא טובה בזה.
אני פשוט אוהבת את השיר הזה.
את הקליפ פחות. אין בו הרבה מה לראות. X:

המ

אני אוהבת. לא אחד השירים האהובים עליי, אבל הוא בהחלט טוב לטעמי. הקליפ לא הכי מזכיר לי ערפדים. הוא מזכיר לי יותר אנשים מוזרים שמשתגעים בחדר חשוך וקטן עם כלי נגינה- שזה בעצם מה שקורה שם (עד כמה שג'רארד רוצה להיות ערפד- הוא לא). כל הכבוד על ההשקעה!

בדנתמ

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד ניתוח שיר של סונטה ארקטיקה או משהו כזה...

Rose131

New member
בשבוע הבא, בכיף.

רציתי לפתוח את הפינה עם שיר שאני מכירה ויודעת גם את הרקע שלו. חבל שאתם שוללים רק כי זה 'אימו עלוב'..

ההסתייגות הכללית שלי מהשיר..

נובעת דווקא מהשם שלו, שמעצבן אותי מאוד בתור חובב ערפדים. "ערפדים לעולם לא יפגעו בך"... זה ממש לקחת את הערפד הקלאסי ותאב הדם ולהפוך אותו לסתם גוטי מוזר. מצטער, ערפדים בהחלט פוגעים!

Rose131

New member
קראת את הליריקה של השיר?

הם לא יפגעו כי הוא לא יתן להם לפגוע. הוא כן מתאר אותם כתאבי דם- "And then as razor sharp white teeth rip out our necks "

Novella2

New member
אממ,

בהתחשב בזה שהם הלהקה האהובה עלי וכאלה, אני אוהבת את השיר ואני אוהבת את הליריקה. אני לא הכרתי את המטאפורה הזו
זתומרת, ידעתי שערפדים זה מטאפורה, אבל לא ידעתי למה
מגניב אני חושבת שהוא מדבר על הקטע של מתים-חיים כדיכאון מניסיון אישי. ושכן. המ, מה עוד? אני לא יודעת, למרות שאני נורא אוהבת את השיר ושכל הנושא שלו זה ערפדים, הוא לא מתקשר לי לערפדים בכלל. הוא מדבר על, כמסתבר, "אנשים שרוצים להשתמש באחרים בשביל רווחם שלם". ואני לא חושבת שזה תמיד נכון, זו קצת הכללה. ערפדים לא בוחרים למצוץ לאנשים את הדם בשביל ההנאה האישית, הם זקוקים לזה (תקנו אותי אם אני טועה) וקליפ מעפן

למעלה