שירשור - החמין שלי

כמה שאלות:

באיזה בשר את משתמשת? גריסים וחיטה הם דברים שונים? (סליחה על השאלה)... מהו החום בו את אופה משך הלילה את הקדירה?
 

קישלורן

New member
בהנחה שהשאלות אלי -

אני משתמשת בבשר לחמין (ככה אני אומרת לקצב) ואם אני לא טועה מדובר בצוואר. גריסים וחיטה הם לא אותו דבר. וטוב שאת שואלת כי קניתי גריסים בחנות טבע והיה להם צבע לבנבן כזה (גריסי פנינה) ואילו בסופר זה באמת נראה כמו חיטה. בפעם האחרונה קניתי בלית ברירה בסופר אבל אני מעדיפה את אלה בחנויות הטבע. אצלי בתנור אני שמה על דרגה מס' 3 - נדמה לי שזה משהו כמו 100 מעלות. רצוי להכין ולהכניס בסביבות 18:00 19:00 ביום שישי ולבדוק לפני השינה ובבוקר שיש מספיק מים (אבל שלא יהיו יותר מדי). בחמין הזה יש בתחתית רוטב סמיך וטעים - פשוט לחמם חלה בתנור ולנגב !
 
למעלה