שירי השבוע!

double O S

New member
ווהו!!!../images/Emo96.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? you don't mean anything מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Sarah McLachlan - Angel מהו דיסק השבוע שלכם? אממ, Fallen של אוונסנס מהו קליפ השבוע שלכם? אין! מהו ציטוט השבוע שלכם? אמממ, אין! מהי תגלית השבוע שלכם? שאנשים נהנים מלסרק לי את השיער במזלג

la la

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אממ...grow up מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?chop suey של סיסטם מהו דיסק השבוע שלכם? dont have any מהו קליפ השבוע שלכם ג'יסס אוף סברבייה של גרין דיי...הוא יפה.. מהו ציטוט השבוע שלכם?" אולי את חכמה וסתם עבדת עלי?" חברה שלי בעוד אחת מההברקות שלה..על המבחן במטומטמיקה (97) מהי תגלית השבוע שלכם? ש...לחצי עולם יש אמ פי ושאם בא לי אני יכולה להיות טובה בבצפר
תמונהנהנה מצחיקה

mirrra

New member
הי, מזה? ../images/Emo12.gif

תמונה שלי פה בלי אישורי כל הכבוד!

Edgar Davids

New member
i wanna wake up where you are..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
My Alien מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Audioslave - be yourself מהו דיסק השבוע שלכם
הדיסק של קין מהו קליפ השבוע שלכם
לאדע מהו ציטוט השבוע שלכם
עשיתי חצי שעה ב-32 דקות! מהי תגלית השבוע שלכם
אני שוב דומה לתאילנדי :( אבל הפעם חתיך אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

nowhere kid

New member
נימפף =]

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? untitled מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? soul asylum - runaway train bad religion - struck a nerve the darkness - one way ticket nirvana - lounge act מהו דיסק השבוע שלכם?האמ... אין מהו קליפ השבוע שלכם? kaiser chiefs - modern way מהו ציטוט השבוע שלכם? האמ... זה לא של השבוע, אבל לא נורא: המורה לכימיה: "אני קצת סוטה". מהי תגלית השבוע שלכם? האמ... *חושבת* לוידעת P=

eyaldar

New member
...

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם: חזרנו לWTML נראה לי מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם: the offspring - i'll be waiting מהו דיסק השבוע שלכם: אממ.. אין כזה.. אולי אופספרינג אהבתי תשירים שלהם השבוע במיוחד.. מהו קליפ השבוע שלכם: אין.. מהו ציטוט השבוע שלכם: "Heaven may be running on empty yet the devil rides" זה מתוך שיר, שורה חזקה.. =O מהי תגלית השבוע שלכם: אממ, מישהי מהכיתה שלי אמרה שהיא אחד האנשים המצחיקים שהיא הכירה בזמן האחרון, זה חדש לי D:.. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

Just TalTi

New member
הופ הופ טרללה =]

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? הממ.. Worst day ever.. מישו שם אותו אתמול. מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? קליפורניה של קמרון =] מהו דיסק השבוע שלכם? אין דיסק מהו קליפ השבוע שלכם? אין קליפ מהו ציטוט השבוע שלכם? זיו: "וואי, מי המטומטם שמצמיד שעון לקיר עם בורג, זה בחיים לא יצא!!" *השעון יוצא ביחד עם חצי קיר* "או שכן" מהי תגלית השבוע שלכם? הממ. אולי יש לי סיכוי =]]]

Noa Tsror

New member
שלי ^_^

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Thank You מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? NOFX - Bob מהו דיסק השבוע שלכם? הוו כרוניכלז אופ לייפ אנד דאד עשה אצלי קאמבק מהו קליפ השבוע שלכם? ממ.. זה של הראסמוס עם הפרפרים.., איך קוראים לו??.. שכחתע =/, הוא יפה!!
מהו ציטוט השבוע שלכם? "זה דיי בעיה להסביר.., נו פשוט המחבר קללות ברוסית גדול פי 4 מבעברית, דימה מזה אומר?.." "פוופ"..."אוקיי" מהי תגלית השבוע שלכם? שיותר טוב ככה, הרבה יותר טוב ככה... מממ אין תמונה...

Riot Boy

New member
שלי

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מממממ shut up!!
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
boys night out - just once let's do something different dashboard confessionals - rapid hope loss from first to last - emily funeral for a friend - monsters hawthorne heights - niki FM story of the year - until the day i die מהו דיסק השבוע שלכם
three cheers for sweet revenge מהו קליפ השבוע שלכם
fall out boy - grand theft autumn fall out boy - dance dance funeral for a friend - history מהו ציטוט השבוע שלכם
אין לי
מהי תגלית השבוע שלכם
גם אין

למעלה