שירי השבוע

וואי אני אוהבת את הפינה הזאת!!

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? לא כל כך שמעתי אותם השבוע... :| אבל נראה לי one day מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? שוטי הנבואה-קול גלגל (מומלץ ממש!!!) מהו דיסק השבוע שלכם? מוקי-עוקף מלמעלה :] מהו קליפ השבוע שלכם? coldplay-fix you שיר מדהים... מהו ציטוט השבוע שלכם? "למה אני תמיד מתאהבת במה שאי אפשר?" (יהודית רביץ-שבתות וחגים) מהי תגלית השבוע שלכם? עכשיו לומדים חודשים ברתף? דאמט... תמונה ---> שבוע טוב מאגניבים :]

double O S

New member
שיז מיי אליאן!../images/Emo96.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Everytime מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? 3Doors Down- Here without you מהו דיסק השבוע שלכם? Imogen Heap- Speak For Yourself מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? "ווהו"[?] מהי תגלית השבוע שלכם? שאני מנצח את בר וטלי בהורדת ידיים

Edgar Davids

New member
וויפי סיכום שירי שבוע ../images/Emo3.gif

השבוע של ס"פ שלכם
Untitled מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
וואי יש הרבה בוא נראה saliva - rest in pieces aqualung - brighter than sun keith urban - you'll think of me Frank sinatra- that's amore כי חייבים נוסטלגיה מהו דיסק השבוע שלכם
של Aqualung!! מהו קליפ השבוע שלכם
בליינד של לייפהאוס מהו ציטוט השבוע שלכם
"played by carlos santana.." סתם כי זה בדיוק עלה בוינאמפ שכתבתי. מהי תגלית השבוע שלכם
אני מנצח את טלי בר וגם שמוליק בהורדת ידיים
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

l AdidAs l

New member
מממ..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Crazy מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? ממ..Nirvana-Beeswax מהו דיסק השבוע שלכם? Nirvana-Incesticide מהו קליפ השבוע שלכם? משו של פרנז פרדיננט..[חורשים עליהם באמ טי וי 2] מהו ציטוט השבוע שלכם? Knowing nothing is better than knowing it all מהי תגלית השבוע שלכם? לאדעת אוף|:

m i c k e y 15

New member
אאאא

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?jump!!!! בהחלטטטט מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?i just a kid מהו דיסק השבוע שלכם?green day-american idiot. yellowcard -ocean avenue- מהו קליפ השבוע שלכם?shut up אני פשוט מתה על הקליפ הזההה במיוחד בקטע מסוים.. מהו ציטוט השבוע שלכם?
מהי תגלית השבוע שלכם?

n 0 f a r

New member
Me../images/Emo182.gif../images/Emo129.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
Meet you thereמהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Holiday-green dayמהו דיסק השבוע שלכם
אין לי דיסקים..מהו קליפ השבוע שלכם
קליפ..אממ...מהו ציטוט השבוע שלכם
מהי תגלית השבוע שלכם
שאמ...אני חייבת חופש מהבית ספר דחוף!!

n 0 f a r

New member
../images/Emo122.gifתיקון..

Meet you there מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Holiday-green day מהו דיסק השבוע שלכם
אין לי דיסקים.. מהו קליפ השבוע שלכם
קליפ..אממ... מהו ציטוט השבוע שלכם
מהי תגלית השבוע שלכם
שאמ...אני חייבת חופש מהבית ספר דחוף!!

Riot Boy

New member
שלי

לא שומע סימפל
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
בגלל שהייתי בחו"ל אז בערך כל ה-MP3 שלי... שיש בו fall out boy, good charlotte, all american rejects, dashboard confessional, my chemical romance ועוד המון המון... מהו דיסק השבוע שלכם
three cheers for sweet revenge / chuck מהו קליפ השבוע שלכם
fall out boy - dance dance
מהו ציטוט השבוע שלכם
אין לי מהי תגלית השבוע שלכם
אין לי מושג... תמונה: אדם ברודי

למעלה