שירי השבוע

sapirush1

New member
../images/Emo41.gif שירי השבוע

השבוע הזה עבר מהר והנה שוב יש לנו חופש קצרצר ליום אחד ואתם כבר יודעים מה לעשות מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
מהו ציטוט השבוע שלכם
מהי תגלית השבוע שלכם
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

sapirush1

New member
ME

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
One By One מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
30 Seconds To Mars - Capricorn מהו דיסק השבוע שלכם
אין מהו קליפ השבוע שלכם
Linkin Park- In the end מהו ציטוט השבוע שלכם
אני אתרגם את זה לעברית כי אני לא זוכרת בדיוק איך זה היה: "והייתי יושב ומקווה שהוא יתקע בארון ויחנק, אבל הוא לא נתקע בארון ולא נחנק אז אני מצטער שחשבתי דברים רעים die aston die מהי תגלית השבוע שלכם
שהסימס 2 כבר לא משעמם יותר

Just TalTi

New member
פהפהפה

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? הממ הממ Grow Up מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Papa Roach - Scars מהו דיסק השבוע שלכם? אחד של Foo Fighters מהו קליפ השבוע שלכם? ----- מהו ציטוט השבוע שלכם? "אני אלרגי לזיתים". בן אתה כל כך קורע
מהי תגלית השבוע שלכם? אני אוהבת את בר גיל ושמוליק

בטלקאפ

New member
אין

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?אין מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?Down-בלינק מהו דיסק השבוע שלכם?הממ אין מהו קליפ השבוע שלכם?גם אין מהו ציטוט השבוע שלכם?אוע נו אין מהי תגלית השבוע שלכם?עזבו אותי מתגליות

../images/Emo129.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם-כל הדיסק השני (קניתי אותו סוף סוף) מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם-כל מיני של פרנז פרדיננד מהו דיסק השבוע שלכם-let go-a.l מהו קליפ השבוע שלכםcomplicated-a.l מהו ציטוט השבוע שלכם-אין לי מהי תגלית השבוע שלכם-אין לי.

butiful angel

New member
אמממ

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אדיככטד (סורי אבל אין לי כוח להסתכל איך כותבים את זה באנגלית). מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?בלינק 182- אי מיס יו מהו דיסק השבוע שלכם?אבריל לאבין- אנדר מי סקין מהו קליפ השבוע שלכם? הקליפ של אוונסנס- אבריבדי פול מהו ציטוט השבוע שלכם?אין לי...חחחח מהי תגלית השבוע שלכם?שיש ללהקה המעולה סימפל פלאןפורום! וגם לבלינק 182!...לא ידעתי את זה..חחחח ואגב אני שחר.. חדשה פה..נעים להכיר!

butiful angel

New member
תודה..

אבל לצערי אני לא יכולה לשנות עכשיו את הכינוי... וזה סתם באלאגן אבל תודה בכל מקרה.. אם משעמם לכם מאוד עכשיו...אז אכפת לכם להביא לי שירים מומלצים של סימפל שאני אוריד? יש לי במחשב את - ויכישן..כאילו מ"יום בניו יורק".אין לי מושג איך כותבים את זה באנגלית מקווה שתבינו. את- שאט אפ. ואת- אדיכטד. תודה! שחר.

sapirush1

New member
ממ.. כל הדיסקים!

וקצת יותר בספציפיות.. Perfect
welcome to my life
me against the world I'm Just A Kid One Day You Dont Mean Anything Meet You There I'd do anything Crash And Burn crazy perfect world ממ.. עוד?

deadXend

New member
האמפ

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?thank you מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?him-your sweet six six six מהו דיסק השבוע שלכם?non מהו קליפ השבוע שלכם?him-wings of the butterfly מהו ציטוט השבוע שלכם?"בית"ר הדגל של המדינה" מהי תגלית השבוע שלכם?השיכור חשב עליי^^ אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

deadXend

New member
תיקון ציטוט ../images/Emo12.gif

אניווי ברבי אני הלכתי תודה על השיחה.

deadXend

New member
תיקון ציטוט ../images/Emo12.gif

אניווי ברבי אני הלכתי תודה על השיחה.

למעלה