שירי השבוע!

Noa Tsror

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

אז את עושה מחר הליקס בסוף?.... אם כן אולי אני יבוא לבקר אותך בקניון, כי יכול להיות שאני יהיה בקניון.....

sapirush1

New member
כנראה שכן..

אני צריכה להתקשר לשאול כמה זה עולה אבל אני פוחדת לעשות אני עושה באבי טאטו בתחנה המרכזית אז אם יתחשק לך..

Noa Tsror

New member
שלי

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אמממ...Simple Plan - Addicted
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? AFI - 99 Red Balloons שולט!
מהו דיסק השבוע שלכם? אממ של דה יוזד.. ראיתי בבאר שבע ואני חושקת בו..., ביום שיהיה לי כסף וה איהיה שלי
מהו קליפ השבוע שלכם? קריזי
מהו ציטוט השבוע שלכם? "היא תשרוף אותנו עם קטורת".. אוי זה היה קורע...
מהי תגלית השבוע שלכם? שאם אתה לא אוכל 25 שעות אתה נהיה רעב?...

SPFAN

New member
שלי ../images/Emo11.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? קרייזי
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Imaginary - Evanescence מהו דיסק השבוע שלכם? Fallen - Evanescence מהו קליפ השבוע שלכם? Ghost Of You - My Chemical Romance מהו ציטוט השבוע שלכם? "אויש אני מאופצ'ץ'
" מהי תגלית השבוע שלכם? שאחרי סוכות יש חודשיים בלי חופשים ;[ ואז יש חנוכה, ועוד חודשיים בלי חופשים ;[ ואז פורים ואז חודש בלי חופשים ;[ ואז פסח ;[ ומפה כבר וויתרתי
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם אינלי כוח

n 0 f a r

New member
שלי...

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
Amirican jesus מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
wake my up-green day מהו דיסק השבוע שלכם
אממ.... מהו קליפ השבוע שלכם
crazy מהו ציטוט השבוע שלכם
"אם המשפט 'אני חושב משמע אני קיים' היה נכון - הרבה אנשים לא היו איתנו" מהי תגלית השבוע שלכם
שהציטוט הזה באמת נכון...

n 0 f a r

New member
לקחתי אותו מאתר עם מלא ציטוטים..

כאילו הם אומרים אם המשפט "אני חושב משמעו אני קיים" היה נכון הרבה אנשים לא היו איתנו...כי הם כאילו לא חושבים...

n 0 f a r

New member
אממ...

זה כאילו אם את חושבת על משהו זה סימן שאת קיימת..שאת חייה...כי את בעצם מצליחה לחשוב..משהו כזה..

DisturbedDoll

New member
Me.

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אין
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? The Distillers-The Hunger The Distillers-The Gallon Is Dead The Distillers-City Of Angels The Distillers-all songs
The Used-Maybe Memories מהו דיסק השבוע שלכם?הצרוב שלי
מהו קליפ השבוע שלכם?MCR-Ghost of you מהו ציטוט השבוע שלכם?"כמה קלוריות יש בסיגריה?"
מהי תגלית השבוע שלכם?רזיתי בקילו ^^ תמונה

../images/Emo129.gifהה שאלות!

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אממ..im just a kid מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? everything-lifehouse מהו דיסק השבוע שלכם? none מהו קליפ השבוע שלכם? smells like teen spirit- nirvana מהו ציטוט השבוע שלכם? היה לי ושכחתי
מהי תגלית השבוע שלכם? שיש לי מלא נעליים יפות שאני לא שמה
ושלייפהאוס להקה מעולה

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif שלי../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Perfect World מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Mariah Carey - My All
Marion Raven - Here I Am Bon Jovi - Last Cigarette [שיר כ"כ טובלב|] Eminem - Sing For The Moment Pink Floyd - Time Kelly Clarkson - Because Of You HIM - Vampire Heart
מהו דיסק השבוע שלכם? The Rasmus - Hide From The Sun מהו קליפ השבוע שלכם? Within Temptation - Ice Queen מהו ציטוט השבוע שלכם? אין
מהי תגלית השבוע שלכם? שסודוקו זה לא דבר תמים
תמונה

Edgar Davids

New member
סניו זירזיו

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
one day מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
goo goo dolls - iris מהו דיסק השבוע שלכם
B-sides של לייפהאוס מהו קליפ השבוע שלכם
הקליפ של רוב תומאס מהו ציטוט השבוע שלכם
I just want you to know who I am - מפתיע מהשיר של גו גו דולס. מהי תגלית השבוע שלכם
אין. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם - אין מצב רוח לתמונה השבוע.

Dorin555

New member
טוב אני...

שיר ס"פ- WTML לא של ס"פ- יש המון דיסק- צרוב, צרבתי המון השבוע, נגמרו לי כל הדיסקים
קליפ- ראיתי רק את קרייזי ציטוט- אממ "דורין, הפלאפון שלך אצלך?" "כן" *נופל לה הפלא* "שלך כבר לא".. זה היה מצחיק כי הוא נפל לתוך חור
תגלית- שבכל פעם שאני רואה מישו אני משנה את הדעה שלי לגביו

Hell Dragon

New member
בו =.=

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? thak you מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? mcr - i'm not o.k מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? כנ"ל מהו ציטוט השבוע שלכם? shut up you stupid bitch מהי תגלית השבוע שלכם? גיליתי שהבן דוד ה"גאון" הזה שלי שגר בחו"ל בא לבקר. קקה. ותמונה ~~>

Noa Tsror

New member
i'm not o.k יפה.., כשחושבים על זה ג

גם עליו חרשתי השבוע... MCR שולטים..!

בטלקאפ

New member
וופי דו../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?אי דו אנטינג מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? איזה שיר דפוק של שלמה ארצי:X. אמממ טוב,הוא שיר נחמד. מהו דיסק השבוע שלכם?השירים של שרק[הסרט ה1
] מהו קליפ השבוע שלכם?אין
מהו ציטוט השבוע שלכם?"זהו,אני עייף!" מהי תגלית השבוע שלכם?שהמ.. אני אוהבת את שירן
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

למעלה