שירי השבוע!

sapirush1

New member
../images/Emo41.gifשירי השבוע!

בלי הקדמות מיותרות: מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
מהו ציטוט השבוע שלכם
מהי תגלית השבוע שלכם
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

sapirush1

New member
../images/Emo175.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
פרפקט, נזכרתי פתאום איזה מדהים הוא... מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
The Beautiful Mistake - Walking Wound ו- Goo Goo Dolls - Iris מהו דיסק השבוע שלכם
משהו של Jimmy Eat World והאחרון של MCR מהו קליפ השבוע שלכם
אני רוצה להגיד JOS אבל עדיין לא ראיתי אותו
מממ מה ראיתי לאחרונה.. אהה כן The Calling - Wherever You Will Go מהו ציטוט השבוע שלכם
כל Iris (מי שראה את "עיר של מלאכים" יבין...) מהי תגלית השבוע שלכם
ואיי שכחתי לסרוק את זה! אני תכף מעלה לפורום...

sapirush1

New member
לאא שכחתי את התגלית החשובה!

למי שיצא לראות את התוכנית swich on(בעע שכחתי איך רושמים) אז הם מדברים שם על דברים מאוד מעניינים ב10 בלילה.. הביאו את Bloodhound Gang והם הסבירו את משמעות השם של השיר Foxtrot, Uniform, Charlie, Kilo *שימו לב לראשי התיבות*

deadXend

New member
oh oh oh

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?i'm just a kid מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?HIM-wings of butterfly? מהו דיסק השבוע שלכם?blink 182-blink 182 מהו קליפ השבוע שלכם?helena-mCr מהו ציטוט השבוע שלכם?הפלא ופלא..אין לי מהי תגלית השבוע שלכם? נגמר דה או.סי

יהי :]

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? everytime אחלה שיר... מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? שוטי הנבואה- קול גלגל (למי שמכיר- שיר מדהים) מהו דיסק השבוע שלכם? pink floyd- dark side of the moon מהו קליפ השבוע שלכם? לא כל כך ראיתי טלויזיה... :| מהו ציטוט השבוע שלכם? "when all are one and one is all, to be a rock and not to be roll" -led zepplin מהי תגלית השבוע שלכם? אני הולכת לא ללמוד שבועיים :] סופשבוע כייפי לכולפ :]

Beautiful Scar

New member
טוף אני. תתפלאו:X

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אנטיטלד? איך רושמים אותו
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? האמ חרשתי על המון שירים השבוע, אז קשה:X השיר שגר פגר של שייגעצ יפה
מהו דיסק השבוע שלכם? היהודים, מציאות נפרדת. מהו קליפ השבוע שלכם? הקליפ החדש של HIM מהו ציטוט השבוע שלכם? even the freak's need love מהי תגלית השבוע שלכם? אם קצת סבלנות, הכל משתלם:] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם
טוף, אייל:X

double O S

New member
הולי ממבו צ'יקיטה../images/Emo96.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? WTML מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Evanescence- Further away מהו דיסק השבוע שלכם? Evanescence- not for your ears, נדמה לי מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? "sevatis a periculum, servatis a maleficum"
שזה "השמר מסכנה, השמר מהשטן" מהי תגלית השבוע שלכם? שמלאכים ושדים הוא ספר שולט!!!!!@$(%^#$

sapirush1

New member
תגיד..

מזה not for your ears? אני יודעת ששמעתי עליו מתישהו אבל עכשיו אני לא מצליחה למצוא עליו בשום מקום, הוא מהדמואים הישנים? איזה שירים יש שם?

double O S

New member
אממ../images/Emo96.gif

זה אלבום דמואים, אכן
השירים בו: 1. Whisper 2002 05:14 2. Everybody's Fool 03:17 3. Anything for You 03:27 4. Even In Death 04:10 5. Further Away 03:55 6. Imaginary 04:19 7. My Tourniquet 03:51 8. Taking Over Me 03:52 9. Haunted 03:08 10. Before the Dawn 03:19 11. Untitled (I Must Be Dreaming) 04:20 12. Hello 03:42 13. Taking Over Me (long version) 03:42 14. Missing 04:17 15. Surrender 03:36 16. Bring Me to Life (original version) 04:08 17. Breathe No More 04:08 18. Forgive Me 03:02 19. You לי אין 3 מהשירים פה
אם את רוצה אני אשלח לך מתישו במסנג'ר:] ישלי אותך שם?

sapirush1

New member
ישן יחסית או חדש?

חח וזה בסדר יש לי את כל השירים אני עדיין במטרה למצוא עוד שאין לי... רק לא ידעתי שאי מאסט בי דרימינג נקרא גם אנטיטלד

sapirush1

New member
הפוך לא? ../images/Emo3.gif

ונראה לי שאני הולכת להוריד סוף סוף מסנג'ר

למעלה