שירי השבוע!

Edgar Davids

New member
תודה ../images/Emo13.gif

כי אסור שאף אחד ידע שבעצם לא קוראים לי גיל והשם האמיתי שלי זה שמעון. והמטרה שלי היא _____ _____ ___ אז לא כדאי.

l AdidAs l

New member
אני=]

שיר שבוע-ס"פ: לא שמתי השבוע ממש:| שיר שבוע-לא ס"פ: HIM - Wings of a Butterfly Nirvana - Breed Nirvana - Polly New Found Glory - I Don't Wanna Know דיסק השבוע: Nirvana - Nevermind קליפ השבוע: The White Stripes - My Doorbell ציטוט השבוע: אין
תמונת השבוע: קורט

moi

שיר סימפל-im just a kid לא סימפל- ammm...when i come around-g"d דיסק-none קליפ-wmuwse-g"d ציטוט- well whatever never mind תמונה- העבודה הראשונה שלי...->

deadXend

New member
מעניין

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? ....when i with you מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?placebo-sleeping with ghust מהו דיסק השבוע שלכם ? toxcity-system of a down מהו קליפ השבוע שלכם מהו ציטוט השבוע שלכם ?fuck you

../images/Emo163.gif../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
לא שומעת סימפל פלאןX: מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
הוו יש כ"כ הרבה.. נלך על.. ממ.. כל הדיסק "הו הו" של הקספרים, ועל הדיסק "Love Metal" של HIM מהו דיסק השבוע שלכם
הו הו, Love Metal מהו קליפ השבוע שלכם
Note To Self-FFTL מהו ציטוט השבוע שלכם
I feel so close, and yet I'm so far... הוו סוני
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם
FFTL אבל למי אכפת.. רואים לסוני את הבטן|ריר| [סוני=הגמד באמצע]

../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם- פרפקט וורלד מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם- בלינק 182- איי מיס יו מהו דיסק השבוע שלכם- בלינק 182- בלינק 182 מהו קליפ השבוע שלכם- לי ריאן- טורן יור קאר ארואנד מהו ציטוט השבוע שלכם-אינלי

Hell Dragon

New member
אני..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? promise מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? jet-look what you done לא נראה לי שכתבתי את זה נכון... מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? green day-wake me up when september ends מהו ציטוט השבוע שלכם? ~~> "מה קורה?" "את יודעת.. נושמים.." עזבו.. יש מסוממים בכל חור... ותמונה ~~> כי ג'רארד כזה מושלם!!

Just TalTi

New member
מודה

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אין :| מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Pillar - Sunday Bloody Sunday מהו דיסק השבוע שלכם? לאלא מהו קליפ השבוע שלכם? לאלאלא מהו ציטוט השבוע שלכם? יש יותר מדיי. "שמישהי תבוא לישון אצלי" "תסתכלו שנייה על העבר" "בר אשם!!" "ה-ו-א מ-ד-ב-ר כ-ל כ-ך ל-א-ט" "איייייייכס [צרחה הומואית]" "יש כאלה שגם אוכלים את זה" "זה רגע סנטימנטלי *מוציא נייר ומתחיל לנגב תדמעות*" טוב מספיק חח

בטלקאפ

New member
אני

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?פרפאק מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?כאילו-היהודים. מהו דיסק השבוע שלכם?אין מהו קליפ השבוע שלכם?אין מהו ציטוט השבוע שלכם?"צריך תעיז"

אניייייי../images/Emo70.gif תקראו ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
האמת שאין השבוע כי לא ממש שמעתי אותם!
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
סינרגיה- לחבק אותך. שיר מווושלם
מהו דיסק השבוע שלכם
צועקים על אהבה- סינרגיה (שמעתי אותם כל השבוע חח) מהו קליפ השבוע שלכם
ממ ראיתי ב24 קליפ אחד שממש אהבתי אבל אני לא זוכרת של איזה שיר הוא היה :\ מהו ציטוט השבוע שלכם
"אין שכל אין דאגות
"- משפט חכם!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? לא ממש שמעתי אותם השבוע :| מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? הנה
מהו דיסק השבוע שלכם? HIM - Dark Light מהו קליפ השבוע שלכם? Nickelback - Photograph
מהו ציטוט השבוע שלכם? "אני חילזון"
תמונה:

למעלה