שירי השבוע!

Just TalTi

New member
:)

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Everytime מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Oasis - Stand By Me אחלה שיר :) מהו דיסק השבוע שלכם? stones 12 [קודם המספר.. :p] ואיזשהו שם שאנלא זוכרת מהו קליפ השבוע שלכם? אין עבדה אין קליפה מהו ציטוט השבוע שלכם? "מי לא מכיר את טלי בלכמן?" אמרו לי את זה היום הרבה. וזה פשוט מצחיק אותי :)

l AdidAs l

New member
חוחיחה

שיר שבוע-ס"פ => Perfect World שיר שבוע-לא ס"פ => עמכם הסליחה
יש המון
Oasis-Champagne Supernova Nirvana-On A Plain [באקוסטי!] Yellowcard-Believe Sugarcult-She's The Blade Blink 182-Obvious דיסק השבוע => אננשים! קיבלתי את סטיל נוט גטינג של סימפל! קיצר, דפקתי חרישה השבוע קליפ השבוע => The White Stripes-Blue Orchid ציטוט השבוע => אתם לא הכי תבינו |= ... "לללא נכוןןן" תמונת השבוע => חיח ציירתי את זה ביומן שלי גם =]

Dorin555

New member
אני../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
אין מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
GC-The day that I died מהו דיסק השבוע שלכם
אממ א"א מהו קליפ השבוע שלכם
לא ראיתי השבוע מהו ציטוט השבוע שלכם
"שנייה אמא, אני עוזרת לשרון להכין לאבירן את שיעורי הבית" (אני ואחותי מכינות לאח שלי בכיתה ד'
) אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם מוחעחע

אני אני

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אפי טוגטר וולקאם טו מיי לייף אדיקייטד שאט אפ I'd do anything מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? אמריקן אידיוט הולידיי ואטסרניים נוו פיר-דה ראסמוס פילינג דיס -בלינק 182 וינג אוף א באטרפליי Sehnsucht-ראמשטיין אונלי 1-ילווקארד I Never Told You What I Do For A Living-מיי כימיכל רומס אוור מיי אד -סאם 41 Dirty Little Secrets-דה אול אמריקן.... קרוולין-לינקין גוסט אוף יו -ג"ש מהו דיסק השבוע שלכם? דוקי,א"א,וורנינג מהו קליפ השבוע שלכם? וינג אוף א באטרפליי נוו פיר Dirty Little Secrets מהו ציטוט השבוע שלכם? "לא נתנתק-למרות שכבר התנתכנו-!!!!" אני מפגינה וכולם מוזמנים להצטרף!

deadXend

New member
אהממממ

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?when i with you |בוכה| מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?finch -letters to you מהו דיסק השבוע שלכם?sum41-chuck מהו קליפ השבוע שלכם?funeral for a frind-monsters מהו ציטוט השבוע שלכם?shut up

IVaLeRyI

New member
MOI

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Don't Wanna think about you משום מה דילגתי על השיר הזה בערך שנה בתרוץ של "אוף,נמאס ממנו כבר, שיר הבא!"...ועכשיו הוא...הוא...הוא פשוט כ'כ יפהה D: מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? המממ...היה הרבה...המממ... FALL OUT BOY- XO מהו דיסק השבוע שלכם? Bleed American-Jimmy Eat World ...כי נזכרתי. מהו קליפ השבוע שלכם? הממ...קאנט רפיט של אופספרינג...קליפ חמוד. מהו ציטוט השבוע שלכם? באמצע שיעור מתמטיקה- "ולרי, יש לך פוק?" [הכוונה לפוג,לסרטט מעגל...חוסר תקציב למחוגות בבת ים XDD] (נראה לי היא אמרה באמת פוג, אבל...חפיף.] תמונהנהנהההה.....

קרניjack

New member
שלי../images/Emo104.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
CRAZY מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
THA USED- CUT UP ANGALES מהו דיסק השבוע שלכם
דה יוזד- לוב אנד דת' מהו קליפ השבוע שלכם
אין.....=/ מהו ציטוט השבוע שלכם
I DEDICATE THIS POEM... תמונה
הזכויות שמורות לי

double O S

New member
דיס מינס נאת'ינג, נאת'ינג אט אול!

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אמ, You don't mean anything מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Oasis- Stop crying your heart out מהו דיסק השבוע שלכם? אוונסנס אחד מהם
מהו קליפ השבוע שלכם? Bring me to life- אוונסנס מהו ציטוט השבוע שלכם? אמממ, לוידע אני עייף;[ אין תמונה

noa131

New member
הממפ

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם- אין מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם- הממ. גרין דיי.. שמעתי יותר מדי שלהם. מהו דיסק השבוע שלכם- נימרוד של גרין דיי
מהו קליפ השבוע שלכם- הממ... לאדעת.. לא ראיתי קליפים. מהו ציטוט השבוע שלכם- החיים הם כמו אופניים. אם קל לך מדי סימן שאתה בירידה.

פלופמ ../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם- פרפקט וורלד
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם- לאדעת מהו דיסק השבוע שלכם- לאדעת מהו קליפ השבוע שלכם- לאדעת מהו ציטוט השבוע שלכם- חח שלי ושל חברה: אני: "יוליההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה היא: מההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני: מההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה היא: לווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מישו: ??? אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם- אני רוצה תמונות של טריי מאוסי! גאדד הבנאדם שקסי ואני לא מוצאת תמונות נורמליות שלו ........ אני לא מוצאת בכלל תמונות! אוף!

l AdidAs l

New member
דה או סי../images/Emo99.gif

ודי אתמול הייתי בהלם
חשבתי שהוא כבר השתנה יו

למעלה