שירי השבוע!

sapirush1

New member
../images/Emo41.gif שירי השבוע!

כי אני בטוח ישכח מחר... מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
מהו ציטוט השבוע שלכם
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

sapirush1

New member
ראשונה כמובן.. ../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
WTML מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
יש יותר מדי.. Foo Fighters-Doa / The Get Up Kids - How Long Is Too Long / Bloodhound Gang - Foxtrot, Uniform, Charlie, Kilo מהו דיסק השבוע שלכם
מזכיר לי שהורדתי מלא דיסקים שאני צריכה לסדר ככה שאין מהו קליפ השבוע שלכם
No Fear של הראסמוס מהו ציטוט השבוע שלכם
היה לי משהו יפה מחברים אבל שכחתי

sapirush1

New member
אז אולי את תזכרי

לא מהפרק האחרון אלא מהקודם כשפיבי אמרה לג'ואי משהו על זה שלחברים מבטיחים כי.. (משהו) והיה לה אחרי זה גם עוד "משפט חוכמה" ששכחתי

אני לא רואה את הפרקים ב22

כי אני אפעם לא מספיקה... אבל זה הפרק שהיא קבעה עם מישו וגם עם ג'ואי?... אני זוכרת שהיא אמרה לו משו...על חברים וזה...משו ממש יפה חחחח ואחר כך הוא שמע שהיא יוצאת עם מישו באותו לילה שהיא איתו..זה היה עצוב...=[

sapirush1

New member
אהה

וזה לא זה זה בפרק שהסוכנת שלו מתה והיא אומרת לו לא להתקשר אלייה טוב לא משנה..

Hell Dragon

New member
הממ.. עונה!../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? crazy מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? the click 5 - just the girl מהו דיסק השבוע שלכם? קניתי את הדיסק של סימפל ואני מאושרתתתתת! ^___^ מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? אין ממש, אבל היה משהו שחברה שלי אמרה לי שפשוט הימם אותי (אני עדיין לא יודעת אם זה לרעה או לטובה..) "את יודעת, את יכולה להיות מורה לאנגלית.." ספוקייייי -_-

אניי =]

perfect אין שניה שהוא לא מתנגן אצלי במחשב! מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
the click 5- just the girl 3 doors down- let me go מהו דיסק השבוע שלכם
אין לי...=[ מהו קליפ השבוע שלכם
ישן אבל מדהים!who's david? -busted =] מהו ציטוט השבוע שלכם
הוא טיפה ארוך...חחח 'coz we lost it all" nothing last 4 ener i'm sorry i cant be perfect! =[ " זהו...אם יש שגיאות...סורי...4 יחידות! =[

Edgar Davids

New member
נענה..

Crazy מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
הרבה..נבחר אחד.. james blunt - no bravery מהו דיסק השבוע שלכם
James blunt - back to bedlam מהו קליפ השבוע שלכם
אין. מהו ציטוט השבוע שלכם
"אני לא חמוד, אני מיטה" אני לא יכול חחחח, זו בדיחה אישית.. אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם: ותמונה שרק לפני כמה שניות ראיתי..

חחח..

שיר סימפל: im just a kid נזכרתי בו פתאום... לא סימפל: אממ...smells like teen spirit-nirvana question!-system of a down דיסק אין קליפ: החדש של הבקסטריט בויז-הוא כזה מסכן ומטופש שזה מצחיק... ציטוט: (קריאהבמבטארוסי)"אי אפשר לחבר מספר עם X ומספר רגיל כמו שאי אפשר לחבר פרה עם סוס! מה אתם רוצים שיצא? פרסוס???" הברקה של המורה סבטלנה לחשבון... תמונה-ראיתי אותה לא מזמן...חמודה לא?

imri2

New member
ח על התמונה.

במקור זה ניגרס כתוב. אבל גיל תחשוב מה האפרוחים השחורים אומרים על הצהוב: מכביסט, זיינו אותכם בדרבי בגביע הטוטו, אפילו קבוצה מקפריסין ניצחו אתכם, קלינגר זונה וכו'.

imri2

New member
כשתגיעו לחיפה ננצח אתכם.

ונקבל יפה את ג'ובאני רוסו הזבל. עברית שפה קשה

למעלה