שירי השבוע!

deadXend

New member
להלה

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?i wont be there מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?numb-lp מהו דיסק השבוע שלכם?non מהו קליפ השבוע שלכם?non מהו ציטוט השבוע שלכם?stoke

Hell Dragon

New member
אהה! ../images/Emo152.gif../images/Emo69.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? you don't mean anything מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? mcr - thank you for the vendom מהו דיסק השבוע שלכם? still not getting any יאי אני הולכת לקנות אותו! מהו קליפ השבוע שלכם? mcr - helena מהו ציטוט השבוע שלכם? "יא דפוק תרים את המכנסיים!" יצא לי להגיד את המשפט הזה הרבה פעמים בזמן האחרון, ידיד שלי אוהב לעשות מונינג... ותמונה

shoohy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
גאד ממש לא יצא לי לשמוע השבוע... מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Funeral For A Friend-המוני-שירים-שאין-לי-כוח-לכתוב-שם-שלהם מהו דיסק השבוע שלכם
אין...=[...אם יש מישו נחמד שיקנה לי את הדיסק של Funeral For A Friend אז יהיה לי..=[...מיאו אנשים עוד מעט ממולדת ולא אני לא רומזת כלום... מהו קליפ השבוע שלכם
Streetcar-Funeral For A Friend מהו ציטוט השבוע שלכם
..... i can't feel thesame about u anymore

היום אני לא שמה תמונות של לי ריאן!

כע כע, היום אני מגוונת טוף אז: מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם-פרפקט וורלד מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם- בלינק 182- איי מיס יו מהו דיסק השבוע שלכם- לאדעת מהו קליפ השבוע שלכם- באסטד- קראש דה וודינג (אז מה אים זה ישן) מהו ציטוט השבוע שלכם- "תוציא את השנורקל מהמכנסיים!" (סיפור ארוך, אל תשאלו)

Edgar Davids

New member
בוא נראה..

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
Untitled מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Lifehouse - unknown מהו דיסק השבוע שלכם
Lifehouse - no name face מהו קליפ השבוע שלכם
הקליפ של פיקס יו של קולדפליי. מהו ציטוט השבוע שלכם
"עולה עולה עולה! אבי המלאך אבי התותח!" פרדי בעוד משפט עידוד מפורסם! ותמונה..עוד תמונה של החמוד הזכויות שמורות לבטל שוב.

Me

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Happy Together Welcome To My Life Shut Up מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Whatsername-גרין דיי Nemo-נייטויש Rip Out The Wings of a Butterfly-H.I.M מהו דיסק השבוע שלכם? אמריקן אידיוט וורנינג מהו קליפ השבוע שלכם? ואן איי קום אראונד-גרין דיי אמריקן אידיוט-גרין דיי Shut Up מהו ציטוט השבוע שלכם? "סומבאדי פאק מי" -הושפעתי מבילי ג'ו אני צועקת את זה הרבה-

MayLuvsDoug

New member
שלי! [הוי תראו, סימן חיים!]

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? המנמממ.. me against the world. מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם ואו הרבה: Busted- 3am Days in December- Ask a Stupid Question Funeral for a Friend- Red is the New Black אחחחחח התמכרות Fightstar- Amethyst MCR- i never told you what i do for living Nirvana- In Bloom Dead Poetic- Vanus Empty Dead Poetic- Glass in the Trees [אמרתי שהרבה
] מהו דיסק השבוע שלכם? NeverMind- Nirvana.. אהה ומשקאות חריפים של שייגעצ. מהו קליפ השבוע שלכם? אררר... Just The Girl- The click 5 מהו ציטוט השבוע שלכם? המממנמנמממ.. מההוום וידיאו 2 של מקפליי: הארי: "pick up the sounde... realise the sound.. pick up..." ~דוחף את דני~ דני ~בקול של פקאצה~: "JOSEPH!!!1" ~עושה פוזות למצלמה. אוחח זה נורא מצחיק. אההה וגם מהספיישל בפופוורלד: סיימון מדובב את טום: "Hmm.. shall i drink? yes! i should! MMM Yes that was a good idea"

MayLuvsDoug

New member
ואיך יכולתי שלא

לשכוח תמונה. כמובן. סיי: "אררררררג!" ~קהל~: "אררררג!"

בטלקאפ

New member
ME

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?Me Against The World מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?היהודים-קח אותי מהו דיסק השבוע שלכם?ס"פ-דיסק שני. חרשמתי עליו;[ מהו קליפ השבוע שלכם?דה ביוטיפול פיפול-מרילין מונסון מהו ציטוט השבוע שלכם?"אשרייך בת-אל אשרייך"

בטלקאפ

New member
חחחח

חברה שלי בעוד יציאה לא קשורה. הממ זה היה יותר. "לא נכון הוא לא הלך לשם יא דפוקה הו.." "אשרייך בת-אל אשרייך"

למעלה