שירי השבוע!

sapirush1

New member
../images/Emo41.gif שירי השבוע!

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
מהו דיסק השבוע שלכם
מהו קליפ השבוע שלכם
מהו ציטוט השבוע שלכם
אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

sapirush1

New member
ME

אין מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
All-American Rejects - Swing Swing מהו דיסק השבוע שלכם
אני ממשיכה לחרוש על דוקי ככה ש... מהו קליפ השבוע שלכם
Thirteen Senses - Into The Fire מהו ציטוט השבוע שלכם
מתוך סוף העולם שמאלה זה היה פחות או יותר ככה: "באנו ממרוקו כי כולם שם שנאו יהודים, ועכשיו כשכולנו כאן יהודים אנחנו שונאים אחד את השני בגלל המקום ממנו הגענו"
תודו שהתגעגעתם..

Dorin555

New member
אני...

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אין מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? oasis-all around the world
מהו דיסק השבוע שלכם? אין מהו קליפ השבוע שלכם? MCR-HELENA מהו ציטוט השבוע שלכם? עדיף חבר אחד אמיתי מ10 חברים צבועים

Noa Tsror

New member
אני.....

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Vacation בזכות השיר הזה ידעתי איך כותבים ויקיישין באנגלית למבחן
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Evanescence - Bring Me To Life כי למדתי לנגן אותו בפסנתר... מהו דיסק השבוע שלכם? אמריקן אידיוט, קנו לי אותו לפני כמה ימים.. מהו קליפ השבוע שלכם? השבוע אין... מהו ציטוט השבוע שלכם? יש לי שניים הראשון... שאמרתי הרבה פעמים היום
"ספיר אני מתגעגעת!!" חח והשני זה מהיומהולדת שלי ושל חברה שלי... הילה: "מי זה??" אני: "איציק" הילה: "מיזה איציק??..." אני: "הירקן שלהם.." הילה: אוף חשבתי שזאת בלונדי..." חיבוק עצוב.. חח עכשיו זה נשמע מטומטם אבל זה היה כזה מצחיק חחח

Riot Boy

New member
שלי../images/Emo168.gif

שיר השבוע של סימפל: i'm just a kid grow up שיר השבוע לא של סימפל: MCR - it's not a fashion statement it's a fucking deathwish MCR - i never told you what i do for a living relient K - be my escape fall out boy - sugar we're going down דיסק השבוע: my chemical romance - three cheers for sweet revenge קליפ השבוע: MCR - helena relient K - be my escape ציטוט השבוע: אין לי השבוע P: תמונה:

l AdidAs l

New member
להלהלה^^

שיר שבוע-ס"פ => Perfect שיר שבוע-לא ס"פ => Oasis-Champagne Supernova דיסק השבוע => בעיקרון..חרשתי השבוע על כמה שירים של אואזיס מכמה אלבומים קליפ השבוע => יאהוו כרגע ראיתי את הקליפ החדש של הפו פייטרז - D.O.A ציטוט השבוע => המ....
תמונת השבוע => והוו..סידרתי כמה דברים במחשב ופתאום מצאתי את התמונה הזאת..

SPFAN

New member
שלי ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? Perfect מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Gold Finger - Open Your Eyes מהו דיסק השבוע שלכם? Goldfinger - Open Your Eyes מהו קליפ השבוע שלכם? אין מהו ציטוט השבוע שלכם? גם אין
וכן, גם תמונה אין

latina

New member
../images/Emo105.gifME

שיר השבוע של ס"פ שלכם- jump
שיר השבוע לא של ס"פ שלכם - yellowcard - ocean avenue
דיסק השבוע שלכם - be here now - oasis
קליפ השבוע שלכם - lyla - oasis [יצא לי לראות אותו הרבה מאוד השבוע..]
ציטוט השבוע שלכם - חברים הם אלו שאיתך כשטוב, וכשרע הם באים לבד

אני..../images/Emo54.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? promis מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם-helena-mcr מהו דיסק השבוע שלכם-איןל לי.. מהו קליפ השבוע שלכם- זה של MCR שהם בצבא..שכחתי איך קוראים לו.. מהו ציטוט השבוע שלכם- לא מעריכים משו עד שהוא נעלם

Just TalTi

New member
:)

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? One Day מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? Hercules - Won't Say I'm In Love שיר חמוד
מהו דיסק השבוע שלכם? הממ. אין ממש מהו קליפ השבוע שלכם? הממ. גם אין ממש מהו ציטוט השבוע שלכם? משפטים של המורה שלי להיסטוריה
"אני לא לחיץ. אני לא קטשופ" "אתם בתיכון. יש גם מעבר לקופיקו" אוי ויי. שכחתי. הוא בנאדם מצחיק כפרעליו :) הא, ותמונה? אין לי כוח :)

hellofanickname

New member
**פיהוק** אני

Grow Up מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
רבות הדרכים מהו דיסק השבוע שלכם
Getting Away With Murder - Papa Roach מהו קליפ השבוע שלכם
No Fear - The Rasmus מהו ציטוט השבוע שלכם
"האהבה שלך אלי היתה לאזיקים סגורה בתוך קופסא נשארת תלויה כמו בובת חוטים"

nowhere kid

New member
ני ../images/Emo9.gif

שיר SP: האמפף... אין שיר לא SP: Hanson - MMMBop Nirvana - Sliver דיסק: אין קליפ: האמ... אין ציטוט: המורה לכימיה: "אני אצן לכם דוגמא, אבל אני לא בטוחה שהיא נכונה" o_O אין לי כוח לשים תמונה

למעלה