שירי השבוע!

1Music GIRL 1

New member
היי אחותי הענתית!../images/Emo185.gif

אני מתגעגעת.....אהה שכחתי להגיד לך שאני אחותך.יוליה! אני אוהבת קרמבו... את יודעת למה אנ מתכוונת כשאני אומרת שלפותחלפשת!?!?!? כי אני כן!

בטלקאפ

New member
ממ

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?Everytime מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?Black Balloon-Goo Goo Dolls מהו דיסק השבוע שלכם?מממ אין:X מהו קליפ השבוע שלכם?גם אין
מהו ציטוט השבוע שלכם?זה תחת להיות צלחת

double O S

New member
טוב נו../images/Emo96.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אמ, נדמה לי שאין
אבל אולי WTML מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? יש המון;[ אמממ, נגיד שאוונסנס, אחד מהם
מהו דיסק השבוע שלכם? לא היה ולא יהיה;[ מהו קליפ השבוע שלכם? מישו שלח לי את השיר של סקאר בתור קליפ כזה, אז נחשיב
מהו ציטוט השבוע שלכם? "עד שילמד להיות רוצח!!!!!!!!!!!!!!1111 עם תשוקהה להיות קטלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן!!!!!!!!!!11" -זירה, מלך האריות2, שליטה אינסופית, על זירה כאילו, מלך האריות2 פחות, זירה יותר מגניבה, סקאר גם מגניב, סקאר הוא היצור הכי מגניב בכל העולם, גם שגעתי את גיל אתמול עם סקאר, כי הוא מגניב, כמו זירה, מלך האריות, שליטה אינסופית, טוב, די, אחלה, סבבה, אני מתחרפן פה, הופה עוד 40 דקות מפגש קולולו"

shoohy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?לעזזל ברח לי השם שלו... מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?amber pacific-Thoughts Before Me מהו דיסק השבוע שלכם?בו....the used-in love and death מהו קליפ השבוע שלכם?החדש של דה יוזד שכחתי שם שלו... מהו ציטוט השבוע שלכם?So why should I take your hand when you can't promise happy endings?...<3

Riot Boy

New member
שלעי../images/Emo168.gif

שיר סימפל פלאן: shut up שיר לא סימפל פלאן: MCR - i never told you what i do for a living MCR - it's not a fashion statement it's a fucking deathwish gwen stefani - cool relient K - be my escape דיסק השבוע: MCR - i brought you my bullets you brought me your love MCR - three cheers for sweet revenge קליפ השבוע: MCR - helena ציטוט: אין אני מקווה שהתמונה לא תצא מעוותת... טוב על מי אני צוחק.. היא תצא מעוותת...

sapirush1

New member
מישהו אוהב את מי כימיקל רומנס...

cool ו-be my escape אלו שירים ממש יפים!

לינקנית

New member
גם the ghost of you שיר מאוד

יפהההההההההההההההההה שמעתי אותו 246 פעמים ברצף!!!!!!!!

sapirush1

New member
נכון

ראיתי היום שוב את הקליפ.. כל יום ב8 כשאני חוזרת מההליכה שמים אותו =)

Riot Boy

New member
אממממ../images/Emo168.gif

cool זה של gwen stefani be my escape זה של relient K

deadXend

New member
לע לע לע מחבל

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?i wont be there מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?fuck forever-babysmables
מהו דיסק השבוע שלכם?אין חיחי מהו קליפ השבוע שלכם?mcr -helena מהו ציטוט השבוע שלכם?die bitch die

SPFAN

New member
שלי ../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם? אממ לא ממש יצא לי לשמוע הרבה, ככה שאין
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם? McFly - Too Close To Comfort מהו דיסק השבוע שלכם? דיסק שצרבתי
מהו קליפ השבוע שלכם? לא יצא לי לראות בכלל קליפים
אין מהו ציטוט השבוע שלכם? אני: "עדי, אני יורד" אחותי: "לאן?" אני: "ליטבע" (נווו כמו מטבע
) אחותי: *נקרעת מצחוק* "יורד ליטבע??" אני: "תיזהרי שלא תמותי מפחד!!!" מה לעשות, זה מה שיוצא מהפה שלי ב5 בבוקר

nowhere kid

New member
ני

שיר SP: הממ.. perfect world שיר לא SP: smile empty soul - nowhere kids וכל השירים מהדיסק החדש של smile empty soul דיסק: smile empty soul - anxiety קליפ: אין ציטוט: גם אין

לינקנית

New member
IM:)

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
אנלא שומעת סימפל פלאן
מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
the ghost of you- MCR מהו דיסק השבוע שלכם
מטאורה מהו קליפ השבוע שלכם
the ghost of you-MCR מהו ציטוט השבוע שלכם
"fuck you, fuck you 2, you fuck me." אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם- סתם כי משעמם לי ואני עייפה:) זה טיבעי אצל הבנים:)

למעלה