שירי השבוע!

SPFAN

New member
שלי =)

שיר השבוע של ס"פ שלי: Perfect... שום סיבה מיוחדת שיר השבוע לא של ס"פ שלי: Gary Jules - Mad World. שיר כ"כ יפה דיסק השבוע שלי: לא יצא לי ממש לשמוע איזשהו דיסק בצורה אינטנסיבית השבוע ככה שאין קליפ השבוע שלי: Good Charlotte - Hold On. כל העניין של התאבדויות זה כ"כ עצוב :( ציטוט השבוע: And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which I’m dying are the best I’ve ever had I find it hard to tell you I find it hard to take When people run in circles its a very very Mad world Mad world משיר השבוע שלי... כי זה פשוט נכון ואין תמונה :)

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifMe ../images/Emo9.gif

עשיתי הפסקה מהפאקינג היסטוריה.. בעעע מהו שיר השבוע של SP שלכם?
"One Slowdance" מהו שיר השבוע לא של SP שלכם?
"Guns 'N' Roses / "Don't Cry מהו דיסק השבוע שלכם?
דיסק שאני צרבתי מהו קליפ השבוע שלכם?
אממ..לא'דעת מהו ציטוט השבוע שלכם?
"They Want To Kill Me !" ו- "תגידי לו שלא יחשוב, שאת מלאך..."!

mirrra

New member
המממ.

One Slowdance זה לא של סימפל פלאן, אלא של RUFIO. אין לי מושג למה רשום בשיר שזה של סימפל. זה לא. אתם לא שמים לב שזה אפילו לא דומה?

mirrra

New member
המממ

One Slowdance זה לא של סימפל. אני יודעת שרשום בשיר שזה שלהם אבל זה של RUFIO. מה אתם לא שמים לב שהקול בכלל לא דומה?

בטלקאפ

New member
עונה :>

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?Everytime מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?כמה שאני אוהב-עברי לידר מהו דיסק השבוע שלכם?הדיסק הראשון של אוונסנס[הרח לי כרגע השם שלו] מהו קליפ השבוע שלכם?אין מהו ציטוט השבוע שלכם? "קשה יש רק בלחם" חח

Satla ruleS

New member
שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום..

שיר שבוע-ס"פ=>One Day שיר שבוע-לא ס"פ=>Useless ID - State Of Fear דיסק השבוע=>Useless ID - Redemption קליפ השבוע=>Green Day - WMWSE [בגלל שקיצרו אותו..הוא הרבה יותר יפה;]] ציטוט השבוע=>לאדעת =| תמונת השבוע=>אני מתה על התמונה של אלבום הזה;]

sapirush1

New member
קיצרו את ואייק מי?

סוף סוף קיבלו קצת שכל וקלטו שזה יותר מדי ארוך... מה קיצרו? גם את הצרחות המעצבנות שלה באמצע?

Satla ruleS

New member
אמ..

הורידו את כל הקטעי דיבור!!!!!! סופסוף קלטו שאנשים פשוט משתעממים מה"מיני סרט" שהם עשו שם.. ניסו לעשות משו חזק, אבל לא הלך להם

sapirush1

New member
נכון!

אמ היו נצמדים לסיפור המקורי של השיר ולא היו עושים את זה כל כך ארוך אז זה היה יפה אבל הם פשוט הגזימו!

double O S

New member
אני שמח../images/Emo96.gif

מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם
Untitled מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם
Hello של אוונסנס מהו דיסק השבוע שלכם
אמ, של אוונסנס
מהו קליפ השבוע שלכם
אין;[ מהו ציטוט השבוע שלכם
"זהו, אין בצפר"[
]

למעלה