גרר התמונע..|מזילריר|
E Extraordinary Girl 8 New member 10/7/05 #44 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif גררר ../images/Emo70.gif !!!!!!!!!!! יאיאיייייי%$@%#%%^@##@%$@
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif גררר ../images/Emo70.gif !!!!!!!!!!! יאיאיייייי%$@%#%%^@##@%$@
T ThE bLoOd GiRl New member 10/7/05 #42 תורי.. ../images/Emo13.gif +תמונה. מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם Welcome to my life. מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם Slipknot-Duality מהו דיסק השבוע שלכם אין.X: מהו קליפ השבוע שלכם של ס"פ?אם לא אז Before I Forget-Slipknot מהו ציטוט השבוע שלכם אין.X: תמונה
תורי.. ../images/Emo13.gif +תמונה. מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם Welcome to my life. מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם Slipknot-Duality מהו דיסק השבוע שלכם אין.X: מהו קליפ השבוע שלכם של ס"פ?אם לא אז Before I Forget-Slipknot מהו ציטוט השבוע שלכם אין.X: תמונה
ח ח1לת ר1ק New member 10/7/05 #43 מה הענין? למישו אכפת להסביר לי מה המטרה של כל האשכול הזה?! *חדשה פה*
ק קרניjack New member 10/7/05 #46 זאת אחת מפעילויות הפורום. אני מציעה לך לרוא ת תקנון הפורום (הוא נמצא במאמרים)=)
R riotgirl28 New member 10/7/05 #47 [::: מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?perfect world מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?blink 182-felling this מהו דיסק השבוע שלכם?הדיסק הצרוב שלי מהו קליפ השבוע שלכם?felling this מהו ציטוט השבוע שלכם?בלע
[::: מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?perfect world מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?blink 182-felling this מהו דיסק השבוע שלכם?הדיסק הצרוב שלי מהו קליפ השבוע שלכם?felling this מהו ציטוט השבוע שלכם?בלע
ב בטלקאפ New member 10/7/05 #48 עונה:] מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?Grow Up מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?Since u been gone מהו דיסק השבוע שלכם?דיבק ראשון של אבריל. מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם?"אף פעם לא החלקתי מבננה"
עונה:] מהו שיר השבוע של ס"פ שלכם?Grow Up מהו שיר השבוע לא של ס"פ שלכם?Since u been gone מהו דיסק השבוע שלכם?דיבק ראשון של אבריל. מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם?"אף פעם לא החלקתי מבננה"