שירה דיווידסון
New member
../images/Emo41.gif שירה כי טוב ../images/Emo41.gif
ובכן, למרות שיש לי מבחן במתמטיקה מחר, אנוכי פיניתי לי מזמני על מנת לעמוד בהתחייבותי הקודמת לבוא ולשעשעכם.
קודם כל, בהמשך לחדשה הטובה שמהשבוע שעבר, קיבלנו כולנו סממנים רציניים של ח-ו-ר-ף. למרות שאפי הפסידה זאת (אני בטוחה שעקב משימה חשאית חשובה מאין כמוה) אנוכי, הגרה בת"א, זכיתי לראות גשם זלעפות אשר החיש את אבי להוריד את הכביסה שנרטבה על הגג. כמו כן, בעקבות אימון הכושר המפרך שעברתי אתמול, הותר רשמית לאכול קרמבו. כל הקונה ארגז של ארבעים מתבקש לשלוח מס סימלי לביתי.
אלונה , הפצועה הקשה ביותר בפיגוע בדולפינריום, השתחררה מבית החולים לאחר יותר משנה של טיפולים ושיקום, כדי שתוכל לחגוג את יום הולדתה ה-16 בביתה. לראות שהיא מחייכת אחרי הכל, חייב להכניס משהו בחיים שלנו לפרופורציות הנכונות.
המאבטח שמנע את הפיגוע בטיילת, נשלח עם אישתו ובנו לסוף שבוע באילת. ולמה לא? מגיע לו!
הפורום שלי, אופרות סבון, הוזכר (שוב) בטור של עדי פולק. מסתבר שהגברת זועזעה מהאינטרקציה בינה לבין חברי הפורום יותר ממה ששיערתי. בעית השבוע השבוע הוקל עלי מאד לבחור בעיה לשתפכם בה. מעולם לא הסתרתי את היותי חרשנית לא קטנה. ובכן, גם אני חוטאת לפעמים, ולכן כשביקשה המורה לספרות לקרוא את הספר ´הזר´, ספר שקריאתו מובילה לשיעמום כמו שלא ברא השטן, נתתי לבקשה לחלוף לידי. וגם לכשהזכירה כבדרך אגב שבתאריך כלשהו יהיה בוחן על הספר, חייכתי באדישות וחשבתי "שיהיה בסדר". כך ביום שבת בערב נזכרתי מבועתת בבוחן הממשמש ובא, אך מכיוון שכך או כך לא היה לי את הספר, לא היה דבר לעשות מלבד לחשוב שבעזרת אפי הכל יהיה בסדר. ובכן, למחרת בבוקר נכנסתי לכתה, ונתקלתי במבטים מבועתים נוספים של תלמידים אשר לא קראו את הספר. חיש מהר טוכסה עיצה. כל תלמיד תרם סכום סימלי (פעוט לילדים צפוניים מבבלי, ופעוט עוד יותר כדי להתחמק מהבוחן). ילד אחד נשלח על מנת לקנות בלונים בשלל צבעים, ואחר נשלח לסופר הקרוב לבית ספרנו על מנת לקנות שלל חטיפים, ממתקים, שתיה וכל הבא ליד. שתי שביעיסטיות עמלו במשך שתי דקות על ברכה סמי- מושקעת, ועוד שלושה תלמידים סידרו הכתה בח´. וכך המתנו כולנו לבואה של ד´, המורה לספרות. המורה נכנסה במבט קשוח, אולם לפני שהספיקה להכריז על הוצאת דפים, צעקנו "הפתעה" והתחלנו לשיר שירי יום הולדת. "למי יש יום הולדת?" שאלה ד´. "לך" אמרתי כשחיוך מלאכי על פני. "אבל אין לי היום יום הולדת..." אמרה המורה. אז כבר הספקנו לשים לב שהבעת ה´אני הולכת לדפוק אתכם חזק´ מתחלפת בהבעה משועשעת משהו. מיד עטינו הבעה מתפלאת על פנינו, והעמדנו פנים כי אי הבנה מצערת התחוללה. מיטב הדמגוגים בכיתתי שכנעו המורה שעד שנחזיר את הכתה למצבה הקודם והמוכרז בחוק לא ישאר זמן לעשות את הבוחן, שהבלונים ושאר הממתקים כבר נקנו, והרי העיקר הכוונה... כך חגגנו יום הולדת למורה, כשהגברת בכלל נולדה באוגוסט, והבוחן נדחה למועד לא ידוע. ומי אמר ששיתוף הפעולה מת מזמן? אנא מכם, החזיקו לי אצבעות עקב המבחן במתמטיקה מחר (אם תשמעו שירדתי ל3 יחידות, כנראה שהאצבעות לא הוחזקו מספיק חזק), וזכרו לחייך- כי מחר יהיה גרוע יותר...
שירה קצת קשה למצוא חדשות טובות בימים טרופים אלו... שבוע טוב שיהיה לכם!
ובכן, למרות שיש לי מבחן במתמטיקה מחר, אנוכי פיניתי לי מזמני על מנת לעמוד בהתחייבותי הקודמת לבוא ולשעשעכם.