שינויים

s h i r k u s h

New member
../images/Emo41.gif שינויים ../images/Emo41.gif

בד"כ כשאנחנו מכירים אנשים חדשים , אנו משתנים כתוצאה מההיכרות עם אותם אנשים - לפעמים לטובה
ולפעמים לרעה
. כיצד ההיכרות עם בן/ת זוגכם השפיעה עליכם ואילו שינויים התחוללו אצלכם כתוצאה מההיכרות והזוגיות

polegra

New member
אווווו שאלה שודרשת תשובה ארוכה :)

בגדול ההכרות שלי עם החזק עשתה לי רק טוב...באם אני מתעלמת מהחצי השנה הראשונה לזוגיות שלנו בלחץ שלו שיניתי את המלתחה שלי )בתור אישה שמנה לבשתי רק אוהלים ופרחוני ובכלל לא ראו גוף( לדברים יותר חשופים יותר צמודים ויותר מעודכנים התחלתי להתאפר - לא הרבה בעיקר לארועים הפכתי להיות נשית ורכה יותר הוא הוציא ממני את כל הציניות שהייתה בי , והייתה בי המון!!!! הוא לימד אותי לקבל חיבוק ואהבה ושלא כל יד שמורמת לעברי באה להכות אותי הוא לימד אותי סובלנות וסבלנות , לימד אותי לריב ולעמוד על שלי לימד אותי לאהוב ולסמוך על אנשים ולא רק על חיות למדתי לא להיות פאסיבית ולהלחם על מה שחשוב לי )כולל עליו( ולמדתי ממנו לאהוב את עצמי ולראות את עצמי בעניים שלו ולדעת שעבורו בהשתקפות שניבטת אלי מעיניו אני הכי יפה בעולם הוא גרם לי להיות מי שאני היום פשוט אישה טלי

maybesure

New member
../images/Emo153.gif

האיש שלי נורא קפדן ומסודר, אני באתי אל הקשר בלגניסטית. למדתי ממנו קצת סדר וארגון. הוא עדיין שואל לפעמים "למה זה פה וזה שם?".. הוא הגיע לקשר הרבה יותר שמרן ממני (חינוך דתי), ואני ממש שמוצני"קית, אז משתדלת להקפיד על ביגוד סולידי, ועדיין הוא מתלונן שרואים את הפירסינג בטבור.. או שחולצה קצת שקופה מידי.. תמיד אהבתי בע"ח, והוא די שומר מרחק בעיקר בגלל הסטריליות, אז יש הסכמה שלא מכניסים בע"ח בוגרים הביתה. (כשהוא לא נמצא..) אני באתי לקשר צמחונית, אבל מכינה לו אוכל בשרי גם. הוא לא אהב אוכל חריף ואני פריקית של חריף, אז הוא למד לאכול חריף. הוא נורא אוהב מוזיקה, ואני פעם הייתי פחות מחוברת. למדתי ממנו לאהוב ולהתעניין, קניית דיסקים היא בילוי משותף חביב על שנינו.

הרהרנית

New member
סימני שאלה

זה מה שקרה לי במהלך ההכרות. כל מה שמוכר , ברור וברור מאליו, מדתי שאפשר לשים סימני שאלה. או במילים אחרות לצאת מהשבלונות של החשיבה. גם צימחונות קיבלתי ממנו וכמובן 2 ילדים מדהימים ששינו אותי, אבל זה לפורום אחר

שינויים לטובה..

בזכותו התחלתי ללמוד כמו שצריך... הוא עזר לי לעמוד מול הוריי ולא להיות סמרטוט לרגליהם הוא זה שלימד אותי שלא משאירים דברים בבטן. מאז שהכרתי אותו השתנתי רק לטובה.

../images/Emo45.gif יופי של שאלה, גורמת לנו לעשות

חושבים רציני. כעיקרון, ולא רק עם בן הזוג, אני מאמינה שאנחנו צריכים לטפח קשרים שמזינים ומקדמים אותנו ולחתוך קשרים שבולמים אותנו או מזיקים לנו. ככה עם חברים, עם עבודות וכו'. לגבי המקרה הפרטי שלי-קודם כל, השתניתי המון. לא תמיד אני יכולה להגיד טוב או רע, אלא פשוט שונה. אנחנו באים מרקע שונה, עם אופי שונה, ו-8 שנים לא הספיקו כדי לשנות אותנו מספיק כך שנהיה כמו כפפה ליד. אבל יש תהליך. למשל - אני מגיעה מרקע חילוני גמור ולמדתי להכיר יותר את הדת ולהבין שיש בדת צדדים יפים שיכולים להתאים לי (הקטע של החגים והמסורת). והפוך-קרבתי אותו לאהבת בע"ח. הוא עדיין לא יכול לחשוב על חיית מחמד בבית (לצערי הרב) אבל מסתכל אחרת על בכלב והחתולים שבחצר.

Miss פטל

New member
זה כל כך נכון..

מכל בן אדם שאנחנו מכירים אנחנו סופגים קצת מהאישיות שלו וגם קצת משתנים מהם..לטוב ולרע. מבעלי אני לא רואה בעצמי שינויים בולטים לעין..סה"כ אנחנו אנשים דומים בדברים שבאמת חשובים ככה שלא היה על מה להיתפשר ובמה להישתנות. הדברים הקטנים ששונים אצלנו, הם נשארו ככה ובכך אנחנו משלימים את החסר בשני. *אבל אולי קצת לקחתי מהבלגניות שלו

חשבתי וחשבתי

עשיתי מעין סדר בראש, מה הייתי לפני ומה אחרי שהכרתי אותו. והמסקנה שהגעתי אליה, ששום דבר לא השתנה בי, וזה אחד הדברים היפים, הוא קבל אותי כמו שאני, עם החיובי ועם השלילי. וככה גם אני קבלתי אותו. החיבור היה ועדיין מושלם, ללא צורך בשינויים. היה מצער אותי לגלות שהשתניתי, כי לא הייתי רוצה להשתנות.

למעלה