שימו
, שימו

Goggle Girl

New member
../images/Emo41.gif שימו ../images/Emo23.gif, שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

עקב פרץ עשייה, הוספתי מעט דברים לפורום.
הוספו גלריות למיטאני יוקי, שילוב הדמויות אקירה והיקארו, וסאי והיקארו. כמו כן, גלריה לסאי. תרגישו חופשי להעלות תמונות
הועלה סקר. לכו להצביע D:
כיוון שבפורומים אחרים עושים את זה, גם אנחנו נעשו X3 מילון מונחים פורומי. עכשיו כיוון שאני רוצה לעשות את זה מסודר, מי שרוצה לשלוח הגדרות, שישלח לי מסר בפרטי. ההגדרות שאני רוצה הן כמובן על הדמויות בסדרה, כמה שיותר שוליות יותר טוב, כמה שפחות ספויילרים למרות שיש מקרים שאין ברירה בהם, וכמובן, מונחי גו O: לפרטי אבל! לפרטי! X3
אנשים שרוצים להעלות מאמרים שישלחו לי מסר המתאר את נושא המאמר ותוכנו בכלליות 3: אני אדאג להעביר את זה הלאה.
יש הודעה שאתם חושבים צריכה להיות בטגליין? let me know about it אני חוזרת ואומרת - הכל לפרטי. שרשורים מעין אלה נוטים להתבלגן וחבל.
לעוד הצעות בנוגע לפורום, יאללה. תפציצו. ובנושא אחר פורים!!!
אני אמנם כנראה לא אהיה, אבל רציתי להעלות את הנקודה של מפגש פורום. ב14 במרץ, פורים, ישנו האנימה קון בסינמטק בת"א, וכנראה גם מפגש פורום של אנימה ומנגה, אלא אם כן בסופו של דבר הוא יהיה ב15. לפי דעתי יהיה נחמד, אפילו בלעדי, להיפגש קצת ולהכיר יותר טוב מי האנשים בפורום. אולי אפילו לשחק כמה משחקים P: יאללה, תריצו את זה

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני שמחה על כל העשיה, אבל...

יו-גי-או?!?! מה עבר עליך, אישה? -יוגי הו-, שני בבקשה, למען העיניים והלב שלי.

harar8

New member
כל הכבוד על העידכון../images/Emo13.gif

גם הוספתי הרבה תמונות לגלריות(במיוחד לאקירה והיקארו^_^)

nadav1232

New member
אמ...

בקשר למפגש פורום, אף פעם לא הייתי במפגש פורום ואני לא יודע איך זה הולך...

star_female

New member
בעיקרון חבורה של אנשים

מהפורום הולכת לאיזשהו מקום ונפגשים.
מדברים, מחליפים דברים (דיסקים וכו'), מראים ציורים, מתלהבים מפנארט ומנגה ועושים כל מני דברים נחמדים שכיף לעשות בחבורה גדולה שאוהבת אותו דבר. אני מניחה שבפורום הזה אם מישהו יביא לוח גו אנשים גם ישחקו גו. ^^;

shui chan

New member
תודה על העידכונים D:

ומפגש פורוםן הוא באמת רעיון מצוין.. אבל גם אני לא אהיה >;

למעלה