שוק קח-תן

../images/Emo41.gifשוק קח-תן../images/Emo41.gif

אנחנו חונכים היום פינה חדשה פה בפורום שלנו. הפינה הזאת תהיה פינה קבועה, פינה יומת, שבועית, חודשית, שנתית. שוק-קח-תן. במסגרת הפינה נעלה 2 הודעות קבועות : האחת : בקשת מוצרים, השנייה- הצעות למסירת מוצרים. הרעיון העומד מאחורי הפינה : לכולנו ש בבית דברים שאיננו צריכים, החל מבגדים וכלה בכפית שהתעקמה לנו. המוצרים האלו שבעיננו הם כלום, הם יהלום יקר ערך עבור האחר. אז זהו, יש כמובן את פורום תפוז למען הקהילה, שחלילה אנחנו לא באים לנגוס להם בעשייה הכל כך מבורכת שלהם, אבל היות שאני יודעת שלכל פורום יש את חוג הגולשים הקבוע שלו והמטרה העיקרית היא הנתינה עצמה הרי שכל מי שרק יתעסק בנתינה, הרי זה מבורך. נכון? אז בבקשה, ברגע זה נפתח שוק הקח-תן של פורום "עושים שוק". אתם מוזמנים להעלות כאן מתחת להודעה של "מציעים למסירה" את כל המוצרים שיש לכם בבית ואין לכם מה לעשות בהם. נקווה שייכנסו לכאן גולשים (יש פה הרבה סמויים) שבדיוק יצטרכו את מה שאתם מציעים. אתם מוזמנים להעלות בקשות לכל המוצרים שאתם מחפשים בהודעה :"מחפשים למסירה" אם נוסח ההודעות יבלבל נמצא נוסח אחר (נועה, זה מכוון אליך...) בהצלחה לנו ! הלווו... להתעורר !! מה זה השקט הזה ? לא שמעתי תגובות .... קדימה.... כולם ביחד : ברוכס והצלוחס !!!

אתם יכולים "לבקש" כמובן עבור חברים

יש כאלו שמתביישים. זה טבעי (למרות שאני לא חושבת שבמצב של היום מישהו צריך לחוש כך, אבל אני זוכרת מצויין שבזמנו, גם אני חשתי יופי יופי כמה שזה לא נעים), אז חברים וחברות, בואו נעשה מעשה , אני מרגישה בבפנוכו שלי שזה משהו נכון.

לינדה7

New member
אריאלה רעיון מעולה ....מצטרפת בשמחה .

תמיד ישנם פריטים מוחבים בארון בלי שימוש ..אז יאלה להוציא ולתת לחמם את הלב לזולת .

פנומן 72

New member
אני מוכן לתת משהו טוב

עמדת מחשב ממתכת מיוחדת למסך CRT. היא נקנתה בזמנו ב-600 ש"ח והיא שווה היום משהו כמו 200-250 ש"ח. אני מוכן לתת אותה בחינם. מישהו מעונין ?

למעלה