שוקולד

../images/Emo41.gifשוקולד../images/Emo41.gif

טוב, אתם יודעים איך זה שאנחנו עושים סקרי אוכל לפעמים? יופי, הקיצור - בעקבות ארוחת הערב שלי ושיחה עם עדי, עלה לי רעיון לסקר חדש: איזה שוקולד למריחה אתם הכי הכי אוהבים
אני הכי אוהבת שוקולד "שחר"
. ומה אתם?
*יש לציין שזה ניסיון פתטי להכנס לסיכום השבועי. לתשומת
ך שירה
*

כמה פעמים אני יסביר לכם שאני

לא משוגעת!!!!! באמת אברבנל התבלבלו בכתובת ולקחו אותי במקום ת'שכנה
אחרי שאת תאכלי כל בוקר צהרים וערב פרוסה עם שוקולד למריחה (שלא נמרח) שה' יודע מאיפה הוא הגיע ומאיזה שנה הוא, במשך שנתיים שלמות תגידי לי אם לא ישאר לך טראומה לכל החיים מממרח שוקולד!

../images/Emo4.gif

אני מפחדת מהתשובה, אבל אני אקח את הסיכון: למה במשך שנתיים אכלת כל בוקר, צהריים וערב פרוסה עם שוקולד למריחה?

חחחח, מפחדת מהתשובה?

כי הייתי בפנימייה והאוכל שם לא היה מי יודע מה אז במקום זה אכלנו הרבהשוקולד למריחה כי זה מה שהיה בחדר-אם

ג ו ל י ק

New member
../images/Emo41.gifחח... שירה תני לה את זה...

הילדה נואשת...
וכעת לסקר... הממ... שוקולד למריחה... אני שונא שוקולד למריחה כי כשהייתי קטן ההורים שלי שמו לי את זה בסנדויץ עם מרגרינה... אז זה כנראה היה טעים אבל עכשיו שאני חושב על זה פשוט בא לי להקיא! בכלל בטח עוד כמה זמן ימצאו אם עדיין לא מצאו... שזה מסרטן... בערך כמו כל דבר אחר בעולם... מתאים לזה ליהיות מסרטן... בימיוחד עם מרגרינה... בעעע!! מה עשו לי!

miki barrr

New member
נוטלה...בלי ספק....

אח...עם פנקייק זה מדהים!<אתמול אכלתי..אז נזכרתי!>

חחח...

בפולין שמו לנו בסנוויצ'ים של ארוחות הצהריים מלא חמאה או מרגרינה עם שוקולד! זוועה!!!! לא יאמן שהחזקנו מעמד עם הגועל הזה... זה בהחלט טראומה!

פחחחחחח... אני מכירה גם חברות שלי

שהיו אוכלות את זה.. אני תמיד שנאתי שוקולד בסנדביץ.. בעעעע.. רק במצה>> שוקולד שחר....אהההההההההה שולט!!!!! בא לי פסח!

לנו הביאו נוטלה בפולין...

אבל השוקולד דיי קפא מהקור אז לא כ"כ הצלחנו למרוח אותו

למעלה