שונות

2young boy

New member
פנצ'ר מדוקרנים

יש סיכוי לתקן את זה או שזה קורע לגמרי את הצמיג?

inteli

New member
תאונה

לפני כמה ימים מישהו נכנס קלות בפגוש האחורי שלי בעת עצירה לפני מעבר חציה.. כמעט ולא נגרם נזק לרכבי... אבל זה גרם לי לחשוב על זה שאם אני אהיה מעורב בתאונה רצינית יותר אני עלול לשכוח לקחת חלק מהפרטים או שלא יהיה לי איפה לרשום אותך וכו.. יש איפשו טופס או פורמט לאיזה סוג של טופס שאפשר לשים ברכב ולמלא במקרה של תאונה את כל הפרטים שצריך? (מס' רכב, חברת ביטוח ומס' פוליסה, שם בעל הרכב, שם הנהג. יש עוד? ועוד שאלה, מה עושים במקרה שמישהו מסרב לתת פרטים אחרי התאונה?

גבחושית

New member
סמארט חדשה

מישהו יודע מה הסיבה שאין סמארט 2007 באולמות התצוגה לרכב חדש ? מהו הדגם האחרון של הסמארט שיצא בארץ ? ובכלל , כל מידע יעזור . תודות .

עזרה - בשפשוף מכונית מתקלפת

יש ברשות אחותי ג'סטי צבע אדום בזמן האחרון שכבת הסיליקון או הציפוי מתקלפת וזה ממש מגעיל, אין לה כסף והייתה מעוניינת לקנות חומרים ולהסיר את השכבה הזו לבד, האם זה אפשרי, האם אפשר לשייף את זה באופן לבד, ואם כן מה צריך לקנות ואיפה, מבקשת הסבר מפורט אם אפשר, כך שיהיה אפשר לקלף את זה סביר לעין, עד שיהיהתקציב לצביעה מחודשת, תודה לכל המסייעים

be_roo

New member
סוכן/חברת הביטוח ישמחו לפקסס לך

לרובם יש טופס אם הפרטים הדרושים. אם נהג מסרב לתת פרטים יש לרשום את אלה שגלויים לעין (מס' רכב, יצרן וצבע) ולהזמין משטרה למקום שכן זו עבירה בפני עצמה.

חן 1111

Active member
אם את מתכוונת לציפוי שקוף על

המשטחים הצבועים של הרכב, זו שכבת לכה. אי אפשר להוריד אותה בנפרד. אם תנסי לשפשף, בחלק מהמקומות תפגעי גם בצבע האדום, ובחלק תישאר לכה שרוטה ללא ברק. זו עבודה לבעל מקצוע וחייבת לכלול צביעה מחדש. אפשר לנסות לעשות "פוליש" באזור קטן ולראות אם זה משפר במשהו.

חן 1111

Active member
הצבע המיטלי בסובארו, ובכלל, עשוי

בשתי שכבות. שכבת הצבע, ושכבה עליונה של לכה שקופה. כנראה שזה מה שמתקלף, ומה שכתבתי לך קודם עדיין תקף.

zvit

New member
נמכרו רק 10 מכוניות בשנה שעברה

בהזמנה מיוחדת יביאו - עלייך רק לפנות אל היבואן.

inteli

New member
הסדרים

האם נהוג שבתאונות "פנדר-בנדר" שני הצדדים מגיעים להסדר כספי בינהם? ז"א - אם אשמת התאונה ברורה לשני הצדדים, ונגרם נזק לצד אחד אבל לא מספיק חמור בכדי לתבוע את הביטוח - האם לבקש פשוט סכום מסויים שאמור לכסות את התיקון זה דבר הגיוני\נהוג\חוקי? ועד שאני אצור קשר עם סוכן הביטוח שלנו, יש עוד פרטים שצריך לקחת מלבד : שם הנהג, שם בעל הרכב, מספר פוליסה, חברת ביטוח, לוחית רישוי, דגם וצבע הרכב?

wil

New member
חוקי לחלוטין

אם הנזק קל (פחות מההשתתפות העצמית של הביטוח) ויש הסכמה על האשמה - מקובל לשלם סכום מוסכם בין הצדדים בתמורה למכתב מהצד הנפגע שהוא קיבל XXX שקלים בתאריך כך וכך עבור פיצוי על תאונה בתאריך...בין רכבים...בצומת... ואין לו שום תביעות נוספות בקשר לתאונה זו.

מוטציה1

New member
../images/Emo207.gif

אם אני מוציא אוויר מהגלגלים (עד רמה מסוימת), האם ניתן לעבור מעל דוקרנים (כאלה של חניונים וסופר-מרקטס למשל) מבלי לפנצ'ר את הצמיג?

שי ז.

New member
תנסה ותדע.

כמה קמצן אפשר להיות? אתה מוכן ללכלך את הידיים, להשקיע זמן ועבודה ואפילו להסתכן בהרס הצמיג רק כדי לגנוב כניסה לחניון?

מוטציה1

New member
../images/Emo13.gif

השאלה נשאלה בהיבטה התיאורטי בלבד! (מיותר להדביק תוויות, לא?) אצלנו גם ככה אין חניונים בתשלום. מצד שני, ידידה של אחי הצליחה לצאת מהצד הלא נכון של חניון (חינמי) ובכך קיפחה את חייהם של שניים מצמיגיה.

שי ז.

New member
הדוקרנים בנויים ככה

שגם אם תעבור עליהם בלי אויר בכלל הצמיג ייקרע. מצד שני מי שמצליחה לצאת נגד הכיוון וגם לא לראות דוקרנים מסוכן לתת לה לנהוג. הדבר היחיד שאפשר להגיד לזכותה זה שאחרי 2 צמיגים היא הרגישה ולא קרעה את כל ה 4.

SENDA

New member
ראיתי חניון שחייב לעבור על דוקרנים

מדובר על מתחם חונים קונים בראשון. מצד אחד יש כניסה בלבד עם דוקרנים והיציאה עם כניסה נוספת עוברים דרך החניון הקרקעי. רכבים גבוהים יכולים להכנס דרך הדוקרנים אבל לא לצאת מהחניון התת קרקעי - חלם של ממש. לפעמים רואם רכבים מסחריים עוברים מעל הדוקרנים תוך כדי ששמים דברים עליהם כדי לא להתםנצר

למעלה