שבת שלום

../images/Emo41.gifשבת שלום../images/Emo41.gif

בקיצ'.. שבת שלום לכולם.. מקווה שעבר לכן אחלה שבוווע למרות כל הבעיות בעבודה.במשפחה.. שבתת שלום ובמבורך..

gaia20

New member
שבת שלום ../images/Emo24.gif

קצת מצחיק לשבת..... (קרדיט למטי) ילדה בת שמונה סיפרה לאימה: "אחד הילדים בכיתה הזמין אותי היום לשחק ברופא וחולה". "אוי ואבוי" אמרה האם, בדאגה רבה "ומה עשיתם בתור רופא וחולה?" שאלה בפחד... "כלום" ענתה הילדה "הוא נתן לי לחכות חצי שעה, ואז אמר שבלי טופס 17 הוא לא יכול לעשות שום דבר" קשיש מגיע לביקור אצל הרופא ומתלונן שאינו חש בטוב. איזה תרופות יש לך בבית? שואל הרופא. הקשיש משיב: אקמול, אופטלגין... "בסדר" אומר הרופא "אני ארשום לך שפעת". בשעת לילה מאוחרת מצלצל הטלפון בביתו של הרופא הבכיר. "בשבילך" אומרת לו אשתו "זה ד"ר לוי" "כן" עונה הדוקטור בטלפון "מה קורה" "הכל בסדר" עונה לו ד"ר לוי "אני פה עם ד"ר כהן וד"ר ירון. פתחנו שולחן והתחלנו לשחק פוקר. חסרה לנו יד רביעית. אולי אתה בא?" "כן, בהחלט" משיב הרופא הבכיר "אני מגיע מייד" "קרה משהו?" שאלה אשתו "אל תשאלי" ענה הרופא הבכיר "כבר קראו לעוד 3 רופאים"... גבר נשוי אחד, בגיל משבר העמידה החל לבקר פסיכולוג. לאשתו התבייש לספר על כך במשך זמן רב. לאחר כשנה, בעידוד הפסיכולוג החליט להתוודות. "יקירתי, אני רוצה להתוודות" אמר באומץ "מזה כשנה אני נפגש עם פסיכולוג". "אם ככה" כך אשתו "גם לי יש וידוי קטן. כבר שנתיים אני נפגשת עם עורך דין, מהנדס וקבלן עבודות עפר"... החבר: למה ברחת מחדר ניתוח? החולה: האחות אמרה "תהיה חזק, אל תתרגש, זה ניתוח פשוט." החבר: אז מה? בסך הכל דברי הרגעה. החולה: היא דברה עם המנתח. דוקטור, אתה חייב לעזור לי. - כן בבקשה, מה הבעיה? - אשתי משגעת אותי. אני עלול מידי יום להגיב באלימות קשה. - כן, כן. זוהי תופעה ידועה. אני מציע לך להירגע על ידי הליכה. כל בוקר פשוט תצעד 10 קילומטר. תרגיש לגמרי אחרת. לאחר חודש, בטלפון: - דוקטור, שלום ! רציתי לעדכן אותך -כן, כן - מה קורה? איך אתה מרגיש עכשיו? -מצוין, פשוט מצוין. ההליכה נהדרת. ממש כיף. - יופי. ואיך אשתך? - אשתי? אני ממש לא יודע. אני כבר 300 ק"מ מהבית...

gaia20

New member
ועוד.....

זוג רומני בא לבקר זוג רומני אחר. בסוף הערב האורחים הלכו והמארחים גילו שחלק מסכו"ם הכסף נעלם. "איזו חוצפה!" אמרה האישה "הם גנבו לנו את הסכו"ם שלפני שנה דפקנו מתורכיה". מה זה רומני על רומני על רומני? סולם גנבים. בבית הקפה תפסו רומני שהוא מכניס כפיות לתיק שלו, אז הוא הסביר: "הרופא נתן לי תרופה ואמר לי לקחת כפית כל שעתיים." איך קוראים לגניקולוג רומני? מרכוס. כיצד מתחיל ספר בישול רומני? "נא לגנוב שתי ביצים..." באמצע ישיבת ממשלה ברומניה ניגש שר החוץ אל ראש הממשלה והתלונן: "שר האוצר גנב לי את השעון." "חכה רגע", ענה לו ראש הממשלה וקם ממקומו. כעבור מספר דקות חזר ובידו השעון הגנוב. "תודה", אמר שר החוץ, "מה אמר שר האוצר על הגניבה?" צחק ראש הממשלה ואמר לו: "הוא אפילו לא הרגיש..." צרפתי, אנגלי ורומני טסים מסביב לעולם. מוציא הצרפתי את ידו מחלון המטוס ואומר: "אנחנו מעל צרפת, נגעתי במגדל איפל." כעבור כמה דקות מוציא האנגלי את ידו ואומר: "אנחנו מעל אנגליה, נגעתי בביג-בן." כעבור מספר דקות מוציא הרומני את ידו ומיד מחזיר אותה ואומר: "אנחנו מעל רומניה, איך שהוצאתי את היד גנבו לי את השעון." לעיתון אחד הגיע מכתב מחאה: "אם לא תפסיקו להכניס בדיחות על רומנים אני אפסיק לגנוב את העיתון שלכם מהשכן..."

gaia20

New member
ועוד......./images/Emo122.gif

כורדית אחת נכנסה לחנות והבחינה במכשיר נוצץ. "מה זה?" שאלה את המוכר. "זה תרמוס", הסביר המוכר, "זה מכשיר ששומר על דברים קרים שישארו קרים ועל דברים חמים שישארו חמים." התלהבה הגרוזינית, רכשה את המכשיר והביאה אותו לעבודה. "מה זה?", שאל הבוס שלה. "זה תרמוס", ענתה הגרוזינית, הוא שומר על דברים קרים שישארו קרים ועל דברים חמים שישארו חמים." "ומה יש לך בתוכו?" התלהב הבוס?" - חיבקה הגרוזינית את התרמוס וענתה: "שתי כוסות קפה וטילון.." כמה זמן לוקח לכורדית להוריד את הזבל? תשעה חודשים. מה עושים אם כורדי זורק עליך רימון? מוציאים את הנצרה וזורקים בחזרה... מה עושים אם כורדי זורק עליך נצרה? בורחים כמה שיותר רחוק, קרוב לוודאי שהוא מחזיק את הרימון בפה. איך כורדי נכנס לשדה מוקשים? עם אטמי אוזניים. מה זה בלטה על בלטה? כורדי עושה עמידת ראש עם מה חופף כורדי את הראש? עם ריצפז מה משותף לכורדי ולקפה? או שזה שחור או שזה נס למה כורדיות מחליפות תיתולים לתינוקות שלהן רק פעם בחודש? כי כתוב: עד 9 קילו כמה כורדים צריך בשביל להוריד תמונה מהקיר? 10 - אחד מחזיק את התמונה והשאר שוברים את הקיר השתילו פעם מוח לכורדי... אחרי כמה ימים המוח דחה אותו למה הבדיחות על הגרוזינים כל כך קצרות? כדי שגם הכורדים יוכלו לזכור אותן למה כורדי סוגר את האוזניים בשיעורי מתמטיקה? כדי שהמספרים לא יברחו לו יהודי, אמריקאי וכורדי נתפסו בריגול וקיבלו גזר דין מוות. ניתנה לכל אחד אפשרות לבחור איך הוא ימות. אז האמריקאי חושב: זריקה זה כואב, תליה זה חונק, אז אני אקח את הכיסא החשמלי. שמים אותו על הכיסא החשמלי, אבל הוא לא עובד אז משחררים אותו. היהודי חושב: זריקה זה כואב, תליה זה חונק, אז אני אקח את הכיסא החשמלי. גם עליו הכיסא לא פועל אז משחררים אותו. הגיע תור הכרודי, אז הוא חושב: זריקה זה כואב ושמעתי שהכיסא החשמלי מקולקל, אז אני אקח את התליה מה זה כורדי אחד נופל מהגג? Start game. מה זה 100 כורדים נופלים מהגג? טטריס. מה זה מליון כורדים נופלים מהגג? Game Over למה כורדי לוקח איתו חמור לשוק? כדי שיהיה לו עם מי להתייעץ... למה כורדים לא משחקים מחבואים? מי בדיוק יחפש אותם.

ל3

New member
ואיייייייייייי איזה צחוקים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

gaia20

New member
אחרון..........

בראשית בראשית ברא אלוהים את השמים ואת הארץ, והארץ הייתה מכוסה ברוקולי, כרובית ותרד, וירקות ירוקים, צהובים וכתומים מכל הסוגים, ואדם וחווה חיו חיים ארוכים ובריאים. ויברא השטן את גלידת בן וג'רי, ואת בייגל נאש. ויאמר השטן לאדם: אתה רוצה גבינת שמנת עם זה ? ויאמר לו אדם: כן ! ותאמר חוה: אני גם רוצה. עם חמוצים. ויעלו השניים 3 קילו כל אחד. ואלוהים ברא יוגורט מלא בריאות כדי שהאישה תוכל לשמור על הגזרה שאדם כל כך אהב. ויברא השטן את הקמח הלבן מחיטה, וסוכר לבן מקנים, ויערבב אותם. ותעבור חווה ממידה 36 למידה 44. ויאמר אלוהים: מהסלט הירוק שבגני תאכלו לתיאבון. ויאמר השטן: ותוסיפו לו רוטב גבינה כחולה עם לחם שום בצד. ויפתחו אדם וחווה את חגורותיהם בעקבות הסעודה. ויאמר אלוהים: שלחתי לכם ירקות בריאים ללב, שמן זית כתית טהור! ויפרוש השטן על השולחן קבב כבש, שווארמה בפיתה ועוף מטוגן בציפוי פריך לאכול ככל יכולתך. ויעלה הכולסטרול של אדם וחווה השמיימה בסערה. ויברא אלוהים את תפוח האדמה, דל שומן באופן טבעי וגדוש אשלגן ורכיבים מזינים. ויקלף השטן את תפוח האדמה ויגזור אותו רצועות רצועות ויטגן אותו בשמן עמוק מן החי ויקרא לו "צ'יפס", ויוסף השטן ויתבל אותו במלח בלי חשבון. ויוסף האדם ויעלה עוד במשקל. ויצמחו לחווה חצ'קונים. ואלוהים ברא את נעלי הריצה, וייתן לילדיו, למען ישרפו את עודף המשקל. וייתן השטן לאדם וחוה טלוויזיה בכבלים עם שלט רחוק, למען לא יסבול האדם בהחלפת הערוצים. ויצחקו ויבכו אדם וחווה אל מול האור המהבהב, ויחלו ללבוש טרינינגים רפויים עם גומי במותניים. וייתן אלוהים לאדם וחווה בשר רזה, ומוצרים דיאט, ונקניקים לייט, למען יצרכו פחות קלוריות. ויברא השטן את מקדונלדס, ואת הצ'יזבורגר הכפול בחמישה שקלים. ויאמר השטן לאדם: אתה רוצה גם צ'יפס? ויאמר לו: כן! ותגדיל לי! ויחטפו אדם וחווה התקף לב. וייאנח אלוהים, ויברא את ניתוח המעקפים המשולש. ויגחך השטן בקרבו, ויברא את... משרד האוצר וקופות החולים...

שבת שלום לכולם../images/Emo140.gif

היום היה מקסים באימגו------------- טיפול זוגי בשיטת האימגו (שהוא חלק מתוכנית הלימודים וההכשרה שלנו) בהתחלה ביקשו מאיתנו לדמיין כל אחד את הבית שלו ואת ההורים ולרשום תכונות חיוביות ושליליות אחר-כך מה הפחד העמוק ביותר שלנו ומהי המשאלה הכמוסה אותו הדבר לגבי בן הזוג וראינו כמה דברים היו תואמים או הפכים קיבלנו הרבה תיאוריה על האימגו mach ועל-כך שבעצם אנחנו בוחרים את בן הזוג שלנו שיש לו "פצע "מאוד דומה לשלנו בתקווה שהוא ירפא אותנו אבל הרבה פעמים יש שיחזור של הפגיעה תיארו את השלבים השונים שעוברת זוגיות ושלב מאבקי כוח: והילד הפגוע של כל אחד מאיתנ שלא תמיד אנחנו מעיזים להיות בקשר איתו ו ואחר-כך התנסו בשיטת הטיפול שהיא מדהימה בפני עצמה . אבל חלק מהזמן הרגשתי לא הכי טוב אחר-כך זה קצת עבר כששקעתי בסדנא אבל היום כל היום אני מרגישה את החולשה המעצבנת אוף........... מקווה שיעבור כבר רוצה להרגיש טוב יחסית כמו לפני כמה ימים

ל3

New member
הי פיונת

נשמע מאוד מעניין הסדנא הזאת שלך וזה גם כל כך נכון - אני חושבת שתמיד בחיים, לא רק עם בן הזוג, אנו בוחרים להתאגד בקבוצות שיותר מתאימות לנו ולאישיות שלנו. לדוגמה היינו בלימודים הקודמים שלי לתואר באנגלית ערבים ויהודים בכיתה ותמיד זה התחלק לשתי הקבוצות גם שלא רצינו בכך זה היה נראה טיבעי שהיהודים יהיו עם היהודים והערבים בנפרד למרות שהיינו לנו קשרים נהדרים ביננו. זה נראה לי טבעי שאדם תמיד יחפש את קבוצת השייוך שמתאימה לתכונותיו שלו ......... ולעניין אחר, מקווה ממי שתרגישי טוב במהרה

למעלה