שבת שלום... אפשר עדכון קצר על מה קרה כאן בשבוע האחרון???
ד דם דם New member 23/3/07 #8 איזה 4000 חדשים הצטרפו בקצב הזה אתם תצטרכו לשים סלקטור בכניסה למה עם אמיתי וסנטה כסלקטורים, הם לא מתפקדים מי יודע מה דגלבן דגלבן עכשיו תבוא ההיא עם הג'חנון ותניף לי דגל שחור
איזה 4000 חדשים הצטרפו בקצב הזה אתם תצטרכו לשים סלקטור בכניסה למה עם אמיתי וסנטה כסלקטורים, הם לא מתפקדים מי יודע מה דגלבן דגלבן עכשיו תבוא ההיא עם הג'חנון ותניף לי דגל שחור
ד דם דם New member 23/3/07 #10 אתה מוזמן לנסות גמלים כבר מאתמול ארוזים ומוכנים לדרך ואם יבוא לפורום עוד כמה באר שבעים בסוף אנחנו נתחיל לגבות ממכם פרוטקשן פה מי המנהל פה...יש לנו "הצעה" לביטוח בשבילו
אתה מוזמן לנסות גמלים כבר מאתמול ארוזים ומוכנים לדרך ואם יבוא לפורום עוד כמה באר שבעים בסוף אנחנו נתחיל לגבות ממכם פרוטקשן פה מי המנהל פה...יש לנו "הצעה" לביטוח בשבילו
E ebi83 New member 23/3/07 #11 אדוני, תרגע../images/Emo11.gif אמנם לא באר שבעי, אבל לא כ"כ רחוק משם... אבל אם תתחיל פה פרוטקשיין יש לך עסק איתי
אדוני, תרגע../images/Emo11.gif אמנם לא באר שבעי, אבל לא כ"כ רחוק משם... אבל אם תתחיל פה פרוטקשיין יש לך עסק איתי
ד דם דם New member 23/3/07 #12 נתחלק ברווחים ../images/Emo130.gif אני צריך איזה ביריון שיפחיד אותם ויסחט מהם את הכסף בקיצור מישהו שיעשה את העבדוה השחורה בזמן שאני יושב רגל על רגל מעוניין?
נתחלק ברווחים ../images/Emo130.gif אני צריך איזה ביריון שיפחיד אותם ויסחט מהם את הכסף בקיצור מישהו שיעשה את העבדוה השחורה בזמן שאני יושב רגל על רגל מעוניין?
P Paranoid Eyes New member 23/3/07 #13 ../images/Emo46.gif היד פתוח והפנקס רושמת! אל תדאג.. סיון זוכרת הכל! "זאת עם הג'חנון" יפה יפה.. יש לי רק עצה אחת בשבילך.. Be afraid Be very afraid
../images/Emo46.gif היד פתוח והפנקס רושמת! אל תדאג.. סיון זוכרת הכל! "זאת עם הג'חנון" יפה יפה.. יש לי רק עצה אחת בשבילך.. Be afraid Be very afraid