שבת שלום לכולם

bimbo.

New member
שבת שלום פורום חביב../images/Emo141.gif

בוודאי זכור לכם, שבשנות הששים העלו את "שלמה המלך ושלמי הסנדלר". אם איני טועה זה היה בהבימה. את הטעם הנפלא אני חשה עוד היום. אלי גורליצקי, יונה עטרי ורחל אטיאס (אמרתי נכון את שמה?) הפליאו לשחק ולשיר. היום מעלים שוב את המחזמר, איני זוכרת היכן, ומעניין אם יצליחו להגיע לרמה של ההפקה הראשונה. מה דעתכם? שבת שלום וכייפית לכולנו

דרדרית

New member
בטאאח שזוכרת ואפילו מכירה את כל

השירים כמעט בעל פה וזו הייתה רחל אטאס אם אינני טועה לגבי ההופעה- ממש לא נתנו לי ללכת לראות כי בשנות ילדותי היינו "קצת הרבה עניים" וכל מה שקשור היה בהצגות ותרבות הלכתי רק עם ביצפר. כך פספסתי גם את קזבלן עם אהוב נעוריי דאז...

Nava5

New member
בבבדאי שזוכרים../images/Emo141.gifושבצ'לום

מאותה הסיבה של דרדרית, גמ'ני רק נהניתי מהשירים והסתפקתי בהצגות עם ב' הספר. יודעת מי הליהוק של ההצגה המיועדת? הפעם מניחה שלא אחמיץ. ושבת שלום ומבורכת לכולם. מי שיוצא לטבע - שיעשה חיים, היום אני מקורקעת... ותתחככו BKF (של גלי) בהמוני-ב'-איסראל

גלי®

New member
אני מוחה!!! גלי לא מתחככת בכיף עם

המוני ב' ישראל... :)))))

שלום כנסו בבקשה

מחפשת בחורה בעלת פנים מיוחדות, לצילומי פנים מקצועיים לתיק עבודות למי שמעוניינת לעזור לי אני ישמח. אייסקיו-214867878 בתודה סתיו.

Nava5

New member
מה'זתומרת? כולנו בעלי-פנים מיוחדות

אנחנו כבר לא "בחורות", כפי שאת מבינה, ולכל אחת מאיתנו פנים עתירות נסיון-חיים והבעות. בהצלחה!

דרדרית

New member
אני לא מוסרת ת'פנים שלי לאפאחד...

לא רוצה להצטלם מה? יכניסו ת'פנים שלי לתיק? יקלקלו לי ת'פריזורה??? ימרחו לי ת'מייק-אפ והליפסטיק יתמרח בתיק? לא רוצה!!!

Nava5

New member
WALLA איך לא חשבתי על זה?

אם יכניסו אותי לתיק, הפנים שלי יתקמטו כמו נייר מדובלל, מסמורטט ומעוך...וקולה מתיחת-פנים שעשיתי עלולה להתקלקל... לא, תודה, אני מיוותרת... אוח... אוח... איזו הצעה להתפרסם החמצתי...

דרדרית

New member
נאוה'לה- מה זותי חושבת לעצמה?

לקלקל לנו ת'פנים? מה יהיה? עוד בתוך תיק. חושבת שהיא הייתה מכניסה ת'פנים שלה לתיק? אולי לתיק אוכל... זוכרת ת'תיקי אוכל מהבד הלבן שהיו לנו בביצפר? בקושי נכנסו הסנדביצ'ים... איך מכניסים לשמה פרצוף? רגע... יש לי רעיון... פרצוף מתקמט ומתכווצ'ץ.. שמתיישר כשמוציאים אותו. נכון???

Nava5

New member
זה רעיון!

בטח אני זוכרת את התיקי-בד, אמ'שלי היתה רוקמת לנו ציפורים, דובים, שמיים, איך אהבתי אותם... הסנדוויצ'ים היו מתקפלים בתוכם (נורא אהבתי טחינה עם פירורי-סוכר או עם ריבה). והיה לנו גם תיק-ספר, הספרים שקיבלנו לכבוד שבת בכל יומשישי. אם ימציאו פטנט שהפנים מתיישרות עם חילוצן מהתיק, אשקול שנית...

דרדרית

New member
מה? טחינה עם סוכר?

אני קיבלתי בסנדביץ רק מרגרינה עם פרוסה דקיקה של נקניק ונורא קינאתי בילדים שהביאו ממרח שוקולד אמ'שלי החליטה שזה לא בריא לשיניים. היה לנו בכיתה שתיק האוכל שלו היה תמיד מגוהץ ומעומלן ובוהק בלובן שלו. נורא קינאתי בו... שלי היה "פושט" ובלי רקימה כי אמא שלי לא הייתה משקיענית בתיקי האוכל.... תיק ספר לא היה לנו אבל כשבני היה בגן הכנתי לו כזה עם רקימה. כולםםםםםםםםם קינאו בו.

גלי®

New member
רק אתן יכולות לעבור בצורה טבעית

מהצעת דוגמנות לנוסטלגיה של תיקי אוכל רקומים... :))))

bimbo.

New member
גם דוגמנות היא נוסטלגיה....

אנחנו נזכרות בחלומות הנעורים שלנוP-: אני הלכתי לבית הספר עם תיק אוכל רקום רק עם שמי, אבל מתפקע מרוב אוכל, לפי המסורת הפולנית, גם כשהעוני היה רב. תשאלו הכיצד? לא יודעת!!! אולי בזכות העובדה שתמיד חזרתי עם האוכל הביתה....)-: הייתי ילדה רזה וחיוורת, כמו שהדוגמניות קוראות לזה - "מעניינת".[-:

bimbo.

New member
תגידו, מה קרה לאייקונים???????

ומה שלווה'לה אומרת על זה?????????

דרדרית

New member
ולמה לא אכלת??? לא ידעת שבהודו

יש הרבה רעבים? חושבת שרק בגלל זה אכלתי וגם בגלל ש"אוכל לא משאירים על הצלחת..." חוצמזה- מה ההבדל בין אמא פולניה ומרוקאית? הפולניה אומרת: "אם לא תאכל -אני אמות" המרוקאית אומרת:"אם לא תאכל- אהרוג אותך"....

bimbo.

New member
אני לא יודעת מדוע לא אכלתי...../images/Emo21.gif

אבל עובדה שגדלתי לחופה ולמעשים טובים (נו...אני חושבת כך...). אולי לא אכלתי מפני שבבית, בכל פעם שפיהקתי או פתחתי את הפה לומר משהו, מיד אמי דחפה לי אוכל.

למעלה