שבטיים שלי!!

סמייילי

New member
../images/Emo41.gifשבטיים שלי!!

קודם כל, בחייכם תשרשרו......אני אחר כך צריכה לעבוד ולחבר את כל ההודעות המפוזרות, וככה גם דברים הולכים לאיבוד..
דבר שני - לגבי הסרט, רינת, איזי ולוקלן חייבים להיות שם? חשבתי שזה יהיה רק עם דמויות רשמיות, כי ככה כולם ירצו לשחק את הדמויות שלהם!
ואולי כל אחד יעצב את התלבושת של הדמות שלו?
ועוד משהו שאולי נעלם מהעמוד, כל כמה זמן לדעתכם צריך להחליף סקר?
ודבר אחרון- אני ממש גאה בכולכם!! מסתם צופים פאסיבים יצרנו קהילה, ואנחנו כבר עובדים על פרוייקטים! כל הכבוד לנו!!
ב-8 לאוקטובר הפורום יחגוג יומולדת חודשיים...
מה דעתכם שניפגש כולנו בחנוכה? שריינו תאריך! עד כאן העדכון החצי ורבע שבועי!
-עדי

אמבר 13

New member
מממ....סמיילי!

לגבי הסרט: כן חייבים את איזי ולוקלן, משום שיש לי בשבילהם עתיד בסרט! ואני כבר יודעת מה יקרה. ולגבי התלבושות: אני כבר הכנתי חלק ואני מניחה שגם ג´קית, את לא חבל על המאמץ?

NeMy

New member
רגע רגע!!! קרייזי פיפל!

אנחנו בקושי מכירים, כבר מפגש??? אני מכירה המון פורומים שקיימים יותר משנתיים ועוד לא נפגשו! פיפל.. אני לא רוצה דיברוים על מפגש כל כך מהר.. עוד לא התגבשנו, עוד לא הכרנו, עוד לא כלום..

NeMy

New member
רגע!! רגעע!! קרייזי פיפל!

אנחנו בקושי מכירים, כבר מפגש??? אני מכירה המון פורומים שקיימים יותר משנתיים ועוד לא נפגשו! פיפל.. אני לא רוצה דיברוים על מפגש כל כך מהר.. עוד לא התגבשנו, עוד לא הכרנו, עוד לא כלום..

AngeL WomaN

New member
מנהלת שבטית שלי..!

אני אנסה לחסוך לך בהודעות כפרה.. אה ולמה להוציא את איזי ולוקלן?! רינת כבר עיצבה..ואממ..ג´קית עוד מעט תסיים.. אה וסקר צריך להחליף לכל היותר כל שבוע! אני צופה פאסיבית?!..מי לדעתך העלה את הרעיון של הפאנפיק המשותף שלנו?! (סרט..טוב זה כמעט סרט..). היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לפורום..(השיר הזה נכון ל-8 באוקטובר..) להיפגש בחנוכה..זה יהיה מעט בעיה...כי אני גרה בכרמיאל..וכדי להגיע לת"א לדוגמא לוקח לי שעתיים..ואם תרצו להפגש בסופרלנד יקח לי שעתיים וחצי! אני מציעה להפגש בחיפה..! מה אתם אומרים?

איימוש

New member
לא בחיפה!!!!

לת"א עוד איכשהו אני אוכל לסחוט את ההורים שלי שיסכימו אבל לחיפה? מאילת?! כאילו דההההההההההההההה! אולי האילתית החדשה תבוא איתי אמבר האמיתי אבל בכרטיס אישי שלה כתוב שהיא בכלל מת"א מרכז אז זה מעניין מאיפה היא אבל בקיצור בבקשה לא חיפה!

למעלה