To Glad
כל כך הרבה שאלות... אפשר לחשוב שאני מפורסם. ובכן, יום אחד ג'וני בוי אליי, כי עבדנו על שירים לאלבום הראשון שלנו. אני עסקתי בעבודות הבית כאשר אני לבוש בסינר צהבהב עם משבצות כחולות, בעוד ג'וני בוי תר אחרי עם גיטרה קלאסית כאשר הוא לבוש רק בבוסר ורדרד עם דמויות הפאוור-פאף. באיזשהו שלב, הגענו למכונת הכביסה. התחלתי להוציא את כל הבגדים הלבנים בעוד ג'וני מחפש מילת מפתח לשיר שעד אז נקרא "Yeah there were all". ואז ג'וני עוצר את שירתו כאשר הוא מביט בי מוציא את כל הבגדים, שלאימתי, הפכו כולם צהובים. השאר כמובן, ידוע. Trouble אם כן, מדבר על בעיות, כפי שאמר לי המילון בפורטל וואלה! בדיוק באותו יום בו הוצאתי בגדים צהובים מהמכונה, שמתי את הבגדים השחורים שלי במכונה. בעוד אני וג'וני יושבים על כיסאות מול המכונה, מנסים להבין איך הבגדים הפכו צהובים ולמה ג'וני בוי לובש בוקסר של פאוור-פאף, התלהבתי מאוד מן העובדה כי המכונה מסתובבת מהר, וגם כי שמענו באותו זמן שיר של רדיוהד, ששמו הוא Subterranean Homesick Alien. אז פשוט שינינו לו את השם וקראנו לו High Speed. swallowed in the sea מדבר למעשה על שיט תענוגות שלי ושל אישתי הארורה. שכרנו ספינה, ותיכננו לשוט מגרייט בריטן עד לגרמניה יימח שמם. אנחנו היינו האנשים היחידים על הספינה, בעוד שוויל שימש כעוגן. בתחילה תיפקדתי מעולה בתור קפטן, עד שהתרחקנו כשני יארד מהחוף. לא ראיתי יבשה באופק, דבר שהפתיע אותי. בעוד אני מסחרר את הספינה במקום, וויל מתחנן שאפסיק כי הוא מקבל בחילה, החלה גווינת' לצעוק עליי שאשאל מישהו איך מגיעים לגרמניה. אני לא הסכמתי, והוויכוח נמשך. באיזשהו שלב היא שלפה סכין סמוראים גדולה שהחביאה בתיקה הקטן והורוד, ואיימה לחתוך אותי לחתיכות קטנות. זו הסיבה לשורה:"you cut me down to size". באיזשהו שלב מצאנו את עצמנו באמצע הים, בעוד וויל נשאר בתוך המים ללא אספקת חמצן במשך 3 שעות. הלחץ, המתח, החום, והשפשפת הכואבת, נתנו לי השראה לכתיבת השיר הזה. הסימן הזה הוא סוג של צלקת. בנעורתי, בריונים נהגו לכבות עליי סיגריות כי הייתי נחנח. כאשר אני מזיע וחם לי, הצלקת מתעוררת לחיים מכיוון שהיא הייתה פעילה כאשר הסיגריות היו מכובות עליי. אין לי כלב, אבל יש לי כלבה. פורום קולדפליי, גווינת' פאלטרו, הכירו. הנשיקה הראשונה שלי הייתה במשחק אמת או חובה שמשתתפיו היו אני וג'וני בלבד. אינני זוכר את התאריך המדויק, אבל אני חושב שהייתי בן 23. את בתוליי איבדתי בגיל 23, באותו משחק אמת או חובה. אני די מתבייש, כי לא הסכמתי ללכת הביתה אחרי שג'וני הזמין לי מונית. אין לי תחתונים כעת, כך שאין להם צבע. Remember, Make Tomatoes Fair Chris