שבוע כריס!!

ליאני2

New member
../images/Emo41.gif שבוע כריס!! ../images/Emo41.gif

בגלל שכריס זכה ברוב מוחץ
בסקר אנשים שלנו.. יהיה לו שבוע משלו!!... השבע:.. # ראיון כריס... יפתח משתמש בשם כריס מרטין והוא יענה על כל שאלה שרק תרצו לשאול את כריסי.. # מידע על כריס # דיונים על חיי המשפחה שלו, חיי התזונה שלו ועוד.. # שרשור תמונות שלו.. וזהו אני חושבת
אז היר וואי גוו <>

coldplaying

New member
כריס

למה גווינית'? למה אישה שיש לה שם של גבינה צפתית לא משובחת בכלל? מה איתי? אני לא מספיק טובה? למה לעשות ילדים בגיל כל כך צעיר.? זה גורם לך להיות פחות סקסי.. המעריצות לא רוצות אותך יותר.. באמת אתה ממש ממש גרוע..!! אתה חייב לעשות שינוי תדמית דחוףף.. ומה הקטע הזה של הסקיני בנים- ז'קט מעזעזע- וסניקרס לבנות.. למה כל כך דחוף לכם להראות שיש לכם סטייליסטיתת.. המשפט.. יש לי סטייל(יסטית) זה ממש אתה נכון?! יאלה.. סתם התקפה של עיצבון..
תהנה חולה עלייךך..מוכשר..!

Chris Martin

New member
To Coldplaying

אהיה כן איתך. בעוד אנו מסוחררים מהצלחתו של האלבום הראשון, חשתי שהלהקה זקוקה לפוש רציני שדרכו נוכל באמת לזנק לרמות עולמיות כ-כלל וגלקטיות בפרט. ישבנו שלושתנו - גיא היה עסוק במספרה - וחשבנו כיצד להביא את קולדפליי {הלא הם אנחנו} לקידמת הבמה המוסיקלית. ג'וני מיד זעק:" בואו נופיע בפלסטינה! זוהי ארץ הקודש, עייני כל העולם יישאו לשם!". אליו הצטרף וויל שניסה להתגלח בזמן שדיבר:"אני מציע שנעשה דבר שיגרום לתקרית דיפלומטית שתצית את האזור וכך בטוח נהיה בכותרות!". חשבתי כי הבנים מאבדים שליטה, וכי ג'וני שולח לי רגליים מתחת לשולחן. התחלתי לחשוב, ואז הפסקתי. עברה מישהי Lookin Good לידנו. ואז חזרתי לחשוב. הבנתי שיש צורך להתקרב באיזשהו אופן לעולם הבידור העולמי באופן שהזרקור הענק יאיר לנו. ואז הבריקה לי מחשבה. "אולי שג'וני בוי יתחיל לצאת עם ג'ורג' מייקל?", "ג'ורג' מייקל? אני לא הולך לצאת עם ג'ורג' מייקל ההומו הזה!" אמר ג'וני, והעלה את רגלו במעלה מכנסיי. הבנתי שהאחריות מוטלת עליי. איכשהו פגשתי את אישתי הנלוזה באיזשהו פאב אפלולי ב-South לונדון, ומשם הכרנו. בימינו אנו, אני מתחרט על המעשה שעשיתי, כמו כן על ילדיי זהובי השיער. הייתי מעדיף לעשות כל אחת ואחת מחברות הפורום הזה, אך עליי להתוודות שעל משרום מה שמו הייתי פוסח.

en li shem 7

New member
כריסי יקירי,

איך המרגש? מה שלום התולעת שאתה מגדל בבית? אתה חי בקוקוס? [אתה אוהב לדבר בטלפון כשאנשים מייבשים אותך?]

Chris Martin

New member
Hello there No Name 7

As you know i speak english, but actually i know hebrew as well, from my part-jewish dog. אף על פי שהדבר מרתיח את דמי הבריטי כמו קומקום מים רותחים לתה ביום חורף סגרירי, "התולעת", הלא היא אפל, דווקא מרגישה בטוב. שתיבדל לטלטלים ארוכים. אני לא חי בקוקוס. אנשים רבים מתבלבלים במיקום המדויק. אני גר ליד קינגס קרוס, שזו היא תחנת Tube. בדרך כלל אני מדבר בטלפון גם ג'וני, כך שאף אחד מאיתנו לא מייבש את השני. ניתן לומר שכשאני מדבר עם ג'וני אני נהיה רטוב, אבל זה כמובן שאני מדבר איתו בחוץ בגשם.

ליאני2

New member
כריס היקר <>>

למה אתה צמחוני? נכון שגם אתה חושב שזה ממש לא פייר שלך נותנים את כל הקרדיט של הלהקה ולג'ון הכפרע לא נשאר כלום? מה שלום תפוח? נכון שבעומק ליבך אתה אוהב אותי ורק אותי אבל גווינית' ניכנסה להריון אז היית חייב להיתחתן איתה מרגשות אשם? למה ביטלתם את ההופעה שלכם בקיץ 2001 בארץ?!?!!?! תגיד, למה אתה כמו ארתור או סדריק שאף פעם לא מחליפים בגדים?.. איך היית מרגיש אם היית רואה שוויל עושה את אשתך והיא יותר נהנת איתו מאשר איתך? זהו לבנתיים.. = ))

Chris Martin

New member
To Me I 2

הרבה אנשים שואלים אותי את השאלה הזו {בזמן שהם אוכלים פסטרמה, המניאקים}. זה פשוט בגלל שאני גם תומך בעוד אירגון ששמו גם הוא MTF - Make Tomatoes Fair. אימהות ברחבי העולם פוסחות על העגבניות בסלטים שהן מכינות לילדהן, ואני חושב שזהו עוול. על כן אני צמחוני, כדי שאימהות שמבלות את הלילות כשהן לבשות בייבי דול וצופות בהופעות של קולדפליי, יפנימו את המסר, וייתנו לילדהם עגבניות. בקשר לקרדיט. זה שאני מקבל את כל הקרדיט, זה בגלל שאני חתיך על, אבל למעשה, שלושת החברים האחרים בלהקה {שברגעים אלו אני לא מצליח לזכור את שמותיהם או את שם הלהקה}, הם ביישנים והם אינם אוהבים את כל ההמולה סביבם ולהיות כל הזמן באור הזרקורים כשהם מזיעים ברמות שמעלפות את הקהל המפסיק לצרוח בשורות הראשונות ומתעלף כגל אחד. אני מאוד מעריך את ג'ון {ידעתי שזה השם, כי ראיתי בשאלה}, אני חושב שהוא נגן הגיטרה הכי טוב שאי פעם חי, אולי חוץ מסלאש, שאין לי מושג מי זה. כמו שאין לה שם 7 שאלה אותי קודם לכן ב-Shirsur הקודם, סיידר תפוחים של פריגת נמצאת במצב טוב, קריר ותוסס. תראי ליאני2, אם לא הייתי פוחד שאישתי ג'ווינת' הבוצדמית תגלה שכתבתי פה דבר המרמז לכך שלא בחלתי בה בראשונה, אלא הייתי Hot like fire since the age of nine עלייך, הייתי רושם. אך מכיוון שמשרד הקסמים בלונדון מפקח על כל דבר, ולמעשה שר הקסמים, או shall we say, שרת הקסמים, היא אישתי, אינני יכול לרשום זאת. i'm sorry love, i hoped we grew old. בקשר לביטול ההופעה בארץ הקודש הלא היא פלסטין בקיץ 2001, התשובה נמצאת בגוף השאלה. קיץ 2001! למה נראה לך שאני אופיע בקיץ ועוד בקיץ הזוועתי שלכם?! לא מספיק שאני מזיע בהופעות כמו סוס טרויאני שמגלים לו שאנשים הבינו שהוא סוס עץ והם מאיימים לשרוף אותו. על אף שהייתי מאוד מעוניין להופיע בארצכם, הלא היא פלסטין הכבושה. Peace. האמת שאת צודקת בקשר לבגדים. יש לי רק שתי תלבושות כאלו שנתפרו עבור X&Y אך אישתי שתיבדל לחיים קצרצרים במיוחד, לא מוכנה לכבסם מדי יום מכיוון שהיא טוענת שהיא עסוקה מדי בלהאשים אותי על כך שרציתי להתחתן איתך. Go figure. הייתי אומר לוויל שישכב איתי, כדי שאני אראה אם אישתי צודקת. מה, יש בעיה עם זה? That's all for now. Remember, MTF

Galadriel 3000

New member
הוי גדול...

אם כך... מה המשמעות האמיתית של יילו? על מה נכתב טראבל? מה הקשר להיי ספיד ולמכונת כביסה? (או: איך הגעת ממכונת כביסה שהיתה על היי ספיד לכתוב את השיר הזה?) על מה *באמת* מדבר swallowed in the sea? מאיפה קיבלת את הסימן האדום הזה שיש לך על הצוואר ונראה כמו היקי אבל נמצא כבר ביותר מדי תמונות? למה אין לך כלב? עם מי היתה הנשיקה הראשונה שלך?
(ומתי) מדוע לעזאזל נשארת בתול עד גיל 23? אתה לא מתבייש? ו... כמובן.... מה צבע התחתונים שלך?

Chris Martin

New member
To Glad

כל כך הרבה שאלות... אפשר לחשוב שאני מפורסם. ובכן, יום אחד ג'וני בוי אליי, כי עבדנו על שירים לאלבום הראשון שלנו. אני עסקתי בעבודות הבית כאשר אני לבוש בסינר צהבהב עם משבצות כחולות, בעוד ג'וני בוי תר אחרי עם גיטרה קלאסית כאשר הוא לבוש רק בבוסר ורדרד עם דמויות הפאוור-פאף. באיזשהו שלב, הגענו למכונת הכביסה. התחלתי להוציא את כל הבגדים הלבנים בעוד ג'וני מחפש מילת מפתח לשיר שעד אז נקרא "Yeah there were all". ואז ג'וני עוצר את שירתו כאשר הוא מביט בי מוציא את כל הבגדים, שלאימתי, הפכו כולם צהובים. השאר כמובן, ידוע. Trouble אם כן, מדבר על בעיות, כפי שאמר לי המילון בפורטל וואלה! בדיוק באותו יום בו הוצאתי בגדים צהובים מהמכונה, שמתי את הבגדים השחורים שלי במכונה. בעוד אני וג'וני יושבים על כיסאות מול המכונה, מנסים להבין איך הבגדים הפכו צהובים ולמה ג'וני בוי לובש בוקסר של פאוור-פאף, התלהבתי מאוד מן העובדה כי המכונה מסתובבת מהר, וגם כי שמענו באותו זמן שיר של רדיוהד, ששמו הוא Subterranean Homesick Alien. אז פשוט שינינו לו את השם וקראנו לו High Speed. swallowed in the sea מדבר למעשה על שיט תענוגות שלי ושל אישתי הארורה. שכרנו ספינה, ותיכננו לשוט מגרייט בריטן עד לגרמניה יימח שמם. אנחנו היינו האנשים היחידים על הספינה, בעוד שוויל שימש כעוגן. בתחילה תיפקדתי מעולה בתור קפטן, עד שהתרחקנו כשני יארד מהחוף. לא ראיתי יבשה באופק, דבר שהפתיע אותי. בעוד אני מסחרר את הספינה במקום, וויל מתחנן שאפסיק כי הוא מקבל בחילה, החלה גווינת' לצעוק עליי שאשאל מישהו איך מגיעים לגרמניה. אני לא הסכמתי, והוויכוח נמשך. באיזשהו שלב היא שלפה סכין סמוראים גדולה שהחביאה בתיקה הקטן והורוד, ואיימה לחתוך אותי לחתיכות קטנות. זו הסיבה לשורה:"you cut me down to size". באיזשהו שלב מצאנו את עצמנו באמצע הים, בעוד וויל נשאר בתוך המים ללא אספקת חמצן במשך 3 שעות. הלחץ, המתח, החום, והשפשפת הכואבת, נתנו לי השראה לכתיבת השיר הזה. הסימן הזה הוא סוג של צלקת. בנעורתי, בריונים נהגו לכבות עליי סיגריות כי הייתי נחנח. כאשר אני מזיע וחם לי, הצלקת מתעוררת לחיים מכיוון שהיא הייתה פעילה כאשר הסיגריות היו מכובות עליי. אין לי כלב, אבל יש לי כלבה. פורום קולדפליי, גווינת' פאלטרו, הכירו. הנשיקה הראשונה שלי הייתה במשחק אמת או חובה שמשתתפיו היו אני וג'וני בלבד. אינני זוכר את התאריך המדויק, אבל אני חושב שהייתי בן 23. את בתוליי איבדתי בגיל 23, באותו משחק אמת או חובה. אני די מתבייש, כי לא הסכמתי ללכת הביתה אחרי שג'וני הזמין לי מונית. אין לי תחתונים כעת, כך שאין להם צבע. Remember, Make Tomatoes Fair Chris

VIVIAN3

New member
חחחח ענק ../images/Emo6.gif

כמה אחים ואחיות יש לך בבית? מהו הצבע האהוב עלייך? האם נקלעת לצרות לאחרונה? האם אתה רוצה להיות במקומך (באנגליה) או לעבור לארץ אחרת? האם אתה חושב שלהיות מדען זה סקסי? כמה שעונים יש לך בבית? מעדיף חושך או יום? איזה צבע עיניים אתה הכי אוהב? מה אם אני אגיד לך שאני לא אוהבת שוקולד? חוץ מהשאלות חסרות התכלית האלה, אתה רוצה לדבר על משהו אחר או שנחכה עד שהממלכה תגיע?

Chris Martin

New member
To VIVIAN3

אינני יודע כמה אחים ואחיות נותרו לי. מכרתי אותם לעבדות בשביל הכנסה נוספת. הצבע האהוב עליי הוא חום-חרא. Just kidding, כמובן שצהוב. כן. אני ולהקתי עסקנו בכתיבת שירים חדשים באולפן המאגניב שלנו, כאשר לפתע גיליתי שזו לא הייתה קולדפליי. אם בקרוב ייצא דיסק של להקה בשם Coldplaf, עם שירים בעלי מאפיינים היספניים, אל תקנו!! אני דווקא אוהב את אנגליה, ולא הייתי רוצה לעבור לארץ אחרת. טוב, נו, על מה אני עובד, הייתי מת לגור בחוף נודיסטים בדרום צרפת. נלך על פי הנחות: מדען הוא חננה, אני נחשב לסמל מין נחשק, אני חננה >> מדען זה סקסי האמת שאין לי יותר שעונים, מפני שכאשר יצא הסינגל של קלוקס, ניסיתי לצרף לכמה שיותר סינגלים שעון חתום על ידי. אינני יודע מה אני אוהב יותר - אור או חושך. הדילמה הזו מופיעה בפיזמון של Proof. צבע העיניים האהוב עליי הוא כמובן, ירוק-עיניים. אני לא אגיד כלום אם את לא אוהבת שוקולד, אבל אני כן אגיד לך שאת יהודיה מלוכלכת. אני פה בשביל שאלות, אין לי זמן או רצון או פנאי או מספיק כוח לתרגם כל מילה בעיברית לאנגלית ולראות מה היא אומרת ואז לפתוח שוב את החלון של ההודעה בתפוז ולהבין מה בעצם רשמתם פה. Make tomatoes Fair Love, {you} Chris

en li shem 7

New member
מכוער,

כמה זמן היית גנן במשתלת משה (MOSES)? אתה צורב הרבה דיסקים? איזה דבק הוא האהוב עליך, האם זה הוא סטיק? האם זהו פלסטי? או שמה זהו דבק הסלוטייפ [NIYAR DEVEK] גם אתה אוהב סקראבס? (
) תמורת כמה כסף היית שוכבת איתך? (כאילו, שאני אתן לך:]) איזה פורנו היה הכי טוב שראית? תן קישור בבקשה. טוב אין לי עוד מה לשאול נכון שפראנויד אנדרויד טוב, יונתן?

Galadriel 3000

New member
או או יש לי עוד שאלה

כמה כסף צריך להביא לך כדי שתשכב איתי? (האא זו שאלה במקום לא?)

Chris Martin

New member
To No Name 7

כמה זמן היית גנן במשתלת משה (MOSES)? אנשים כל הזמן מתבלבלים. לא הייתי גנן, אלא נגן, וזו לא הייתה משתלה, זו הייתה להקה. וזה היה כל השנים לפני קולדפליי. אתה צורב הרבה דיסקים? אממ כן, בעיקר של רדיוהד, קין ואואזיס, כי הם מעצבנים אותי. הדבק האהוב עליי הוא הדבק שמחזיק את כולנו כאנושות אחת וחברה אחת מתוקנת ובין השורות אני מתכוון שאני מת על דבק מגע, הוא מביא אותך לגבהים חדשים. אינני יודע מה זה סקרא... בקשר לסקס... לפי חישובים שעשיתי, זה יוצא שכדי לשכב איתי את צריכה לשלם 5921.62 פאונד בדיוק.

למעלה