שבוע טוב

עכשיו אני=]

שיהיה רק טוב
ראשון- מחזקת את תספורת המדורג שלי, אח"כ ממשיכה עם אמא למצוא את הדירה החדשה שנעבור לגור בה=] לאחר מכן..יש אימונים במכון כושר לקראת התחרות שלי..ולבסוף נקנח בבילוי חברותי מאוד=] שני-שוב אימונים...וכיף אחר הצהריים.. שלישי- אימונים ופעולה רביעי- היומולדת שלי
חמישי- נראה כבר.. ושישבת... שבוע מושלםםםםם=]

talula39

New member
יונת מזל טוב..!!!!

אני פשוט לא אהיה פה..אבל חברה...תפתחו לה שירשור ענק כזה...

הכלטובה

New member
שבוע טוב ומבורך!!

הייתי חמשוש אצל חברה שלי היה שיאאאאאאאא הכיף...:) שבוע הראשון של החופש תמיד בסטלהה.. אבל יום ראשון-התנדבות אצל משפחה שעשו תאונה.. יום שני אולי נקפוץ לשוק.. יום שלישי-התנדבות בבית קסלר.. יום רביעי-התנדבות בגמ"ח.. יום חמישי- נראה כבר..

שבוע מקסים! ../images/Emo39.gif

חח מקסים זו מילה כזו מתחנפת. בכל מקרה... ראשון-->עשיתי היום בגרות במחשבת, ב"ה היה סבבה. מאז אני בבית וחורשת את חיי לבגרות בספרות- ועכשיו אני בהפסקה...ריה"ל משתלט שם על העסק! מה זהההה. שני-->בגרות בספרות ובערב על האש אצל חברה שלי. שלישי-->מסיבת סיום לאח שלי (כיתה ו')..איזה פנאנייי:] מלא ילדים קטנים וחמודים. רביעי-->אני נוסעת לקריית ים בע"ה! חמישי-->מסיבת סיום כיתתית, מקבלים ספרי מחזור וכאלה..עצוב קצת\:

Nanny McPhee

New member
שבוע טוב.

תוכניות אין ממש,מקווה שיהיו במהלך השבוע. שבוע מקסים לכולם.

NaaMuna

New member
תרשו לי לשפוךךךךךךךךךךך../images/Emo207.gif

סיימתי ת'ביוטופפפפפפפפפפפפ
חיכיתי לרגע הזה.. "ברוך שפטרני מעולו של זה". כיפלי..
ועכשיו אני הולכת להתחיל ללמוד לבגרות בספרות שיש לי מחר על הבוקר ועדיין לא פתחתי מחברת..
יהיה טוב
בעז"ה
|אופטימית שכמותי| אז ב"הצלוחעס לי.. ערב טוב אנשים..

אחח בקרוב אצלי... (הייתי רוצה...)

איזה כיף לךךךךךךךך, את לא צריכה לראות יותר גרפים, ואורגניזמים מוזרים, ולחקור כל מיני עצים משעממים... אחח החיים טובים אוף אני מרגישה שבקושי למדתי לבגרות מחר בספרות, כי למדתי למתכונת והיא הלכה זוועה, אבל למדתי שוב אבל לא חרשתי.. בעעעעעע

HoDaYa 123

New member
יאאאאאא

איזה כיף לך אני צריכה להתחיל את הגיאוטופפ הצילו!!

אוי מזלטוב!!

נכון שלסיים עם הביוטופ זו פשוט הקלה?! ושלסיים עם מגמת ביולוגיה לנצחחח זו עוד יותר הקלה?! היה לי ביוטופ ביום רביעי שעבר (ואי הזמן טס!) והיה הכי מצחיק בארץ. לא ידעתי כלום בערך וב"ה קיבלתי אחלה ציון. מי אמר שהבוחנים לא נחמדים?

../images/Emo203.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo210.gif

בשעה 16:00, סא"ל ארנון אפק, ראש ענף מיון רפואי בצה"ל, יתארח לייב ב-BlogTV ויענה לשאלותיכם בנושאי הרפואה בצבא וכל מה שרציתם לדעת על פרופילים רפואיים,סעיפי בריאות, התנדבות לשירות ועוד... שרשרו שאלות כבר עכשיו לכאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=164&msgid=80692297
יוצאים לטיולים עם הילדים? אז למה לא להשתתף בתחרות נושאת פרס? תחרות הצילומים של פורום הורים מטיילים יוצאת לדרך ואתם מוזמנים להשתתף ולזכות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1507&msgid=80687628

למעלה