שאלת סקר

• פותח הנושא dili
  • פורסם בתאריך

dili

New member
../images/Emo41.gif שאלת סקר ../images/Emo41.gif

יש לנו בפורום המון המון אנשים מוכשרים ותהיתי האם זה כתוצאה מלימודי אומנות כלשהם או כשרון טבעי
אני חייבת להתוודות שאני לא למדתי
אפילו לא קורס כלשהוא, למרות שיש לי רשימה מפה עד מחרתיים לגבי מה אני רוצה ללמוד... בחטיבת הביניים הייתי בכיתת אומנות, אבל אז למדנו בעיקר תולדות האומנות, לא טכניקות או משהו כזה...כך שמבחינתי מתי ואן גוך חתך לעצמו ת´אוזן לא ממש נחשב
אז שאלת הסקר היא: מי מכן למדה משהו בתחום האומנות? ואם אפשר לפרט מה למדה (לצורך הסקר גם קורס דקופאז וכו´ נחשב לימודים).

ShirYaki

New member
אני למדתי שנה ציור אצל ציירת

במוצקין (פעם בשבוע, 3 שעות) לא קורס אלא יותר חניכה אישית. למדתי רישום, ציור עם גירים וציור עם צבעי שמן

שמיימית

New member
אני רק השנה למדתי ציור על עץ ../images/Emo13.gif

גם מכחול עגול וגם מכחול שטוח (שני קורסים) גיליתי כשרון חדש לפני זה תמיד עשיתי דברים לבד , ברכות שנות טובות לאנשים הייתי הולכת לחנות פנאי ותחביבים ושואלת איך לעבוד עם חומרים עד היום לומדת המון לבד ולראות דברים של אנשים

עשיתי קורס צורפות

של לשכת התעסוקה, 8 חודשים בו למדתי עיצוב וייצור תכשיטים מכסף וזהב.

רוב החומרים עלי, כך שזה יוצא די יקר

בסופו של דבר, אבל אני נהנית. כשאני אתקין סוף סוף את המצלמה הדיגיטאלית, אני אצלם כמה דברים שעשיתי שם.

אני...

לומדת ציור ורישום כבר כמה שנים.. עשיתי פעם קורס לעשיית בובות תאטרון וחוץ מזה.. אני מטפלת באמנות.

dili

New member
שגית, את יכולה לפרט קצת?

מה זה אומר מטפלת באמנות? איפה לומדים? מה לומדים, כמה זמן, מה נדרש כדי ללמוד את זה?

אז ככה

טיפול באמנות או תרפיה באמנות..זה טיפול רגשי, באמצעות אומנויות.(יש גם תרפיה בתנועה, בדרמה במוסיקה ) לומדים את זה בכמה מקומות, זה מיועד לבוגרי תואר ראשון, עדיף מתחום הפסיכולוגיה, חינוך מיוחד וכד´..אבל אפשר לעשות מכינה אם לומדים משהו אחר אני למדתי במדרשה לאמנות, יש גם בלסלי, בחיפה בירושלים ועוד מקומות. הלימודים הם 3 שנים עם סט´ג בסוף הלימודים מקבלים תעודת מטפל באמנות+ רישיון ממשרד הבריאות (בלסלי- זה עם תואר שני..אבל גם נורא יקר וגם צריך לנסוע לבוסטון). עוד שאלות?

שמשאור1

New member
אני גם מתעניינת בלימודים

ויש לי כמה שאלות: רציתי לדעת באיזה מדרשה לאומנות למדת? כמה שנים למדת? והאם התעודה מוכרת על ידי משרד החינוך (אני מורה במקצועי ולכן זה חשוב לי)? תודה

המדרשה לאמנות

חשבתי שכולם מכירים... כך זה נקרא, זה היה בעבר ברמת השרון ועכשיו זה עבר לכפר סבא, בגדול זה שייך לבית ברל, הלימודים מוכרים לצורך גמול לומדים 3 שנים.

לילך1

New member
אני לומדת דרך הפורום....

לא הלכתי לשום קורס...ודי חבל אבל ...טוב שיש לנו את הפורום הנהדר הזה.... ישר כוח !!!!!!!!!!!!!

dili

New member
בזה אני מסכימה!!

אחרי תקופת יובש יצירתית מאוד ארוכה...גיליתי את הפורום והתחלתי לעשות ולהתנסות בדברים שלא עשיתי קודם...אני מאוד שמחה שמצאתי את הפורום הזה!!

yuli22

New member
אצלי זה הגיע בגיל 0 ../images/Emo41.gif

כשנולדתי, ציירתי על קירות, אח"כ גדלתי והתחלתי ליצור, עד התיכון לא עשיתי כלום, בתיכון הייתי במגמת אומנות שימושית ועיצוב חלונות ראווה, הרבה מתוך זה היה תולדות האומנות והעיצוב וגם חלק מעשי.. בצבא לא עשיתי כלום, וגם לא שנתיים אחרי, ועכשיו בזכות הפורום חזרתי לעצמי.

2_be

New member
ואני ..

מעולם לא למדתי ציור. ציירתי המון מגיל די צעיר
התחלתי לצייר על עץ בהשפעת חברה שהזמינה אותי לקורס, רק אחרי פעם אחת ראיתי שזה לא בשבילי לשבת ליד שולחן ולצייר בזמנים קבועים עם מישהו מעל הראש...<אוטודידקטית, כבר אמרנו?
> ותמונות אתם עדיין לא רואים, כי המצלמה הדיגיטלית היא כרגע רק בגדר חלום

2_be

New member
ואני ..

מעולם לא למדתי ציור. ציירתי המון מגיל די צעיר
התחלתי לצייר על עץ בהשפעת חברה שהזמינה אותי לקורס, רק אחרי פעם אחת ראיתי שזה לא בשבילי לשבת ליד שולחן ולצייר בזמנים קבועים עם מישהו מעל הראש...<אוטודידקטית, כבר אמרנו?
> ותמונות אתם עדיין לא רואים, כי המצלמה הדיגיטלית היא כרגע רק בגדר חלום

lilachh

New member
אני למדתי עיצוב רב תחומי לתואר

אז בין השאר בנוסף ללימודי עיצוב למדנו גם ציור, רישום, פיסול, וכמובן, עיצוב תעשייתי, תקשורת חזותית, אתרים, עיצוב סביבות עבודה וכו וכו וכו

איפה לומדים את זה?

רציתי גם ללמוד משהו בתחום האומנות, אבל הדבר היחיד שמצאתי והתאים לי היה בטבעון, ואני לא במצב שמאפשר לי להגיע עד שם. אניח מאיזור ירושלים עם שני ילדים קטנטנים בבית, טבעון ממש לא ראלי לגבי. אשמח לשמוע איפה למדת.

למעלה