שאלות

sheleg

New member
תודה רוי...

ניגשתי לויזת RESIDENT, כך מצוין גם באתר שלהם... לא הבנתי את המשפט "קבלת ויזה עבודה בטרם PR מותנית בהצעת עבודה" האם התכוונת ש PR יתקבל אחרי קבלת ויזת עבודה ובתנאי שישנה הצעת עבודה בפועל או שהאדם כבר עובד ? ואגב, אני זכר... תודה, משה

roy14

New member
תשובה

אין לי מושג לגבי הויזה אליה ניגשת. התשובה שלי היתה לגבי השאלה שלך ויזת עבודה. שאלת לגבי ויזת עבודה, היא תנתן לך כמובן רק אם יש לך הצעת עבודה. אם יש לך פי אר, אין לך צורך בויזת עבודה, שכן זוהי זכותך לעבוד פה. אתה זכאי לאותם הזכויות והחובות כמו לשאר תושבי נוז. וסליחה, ברוך הבא משה. אני אישית מציעה לך לצלצל לקצין ההגירה שלך ולבדוק את השאלות, הם שם לשם כך. שבת שלום.

sheleg

New member
שוב תודה והאם...

האם ישנם חכמים נוספים בפורום שיודעים דבר (גם חצי דבר זה טוב) ? לגבי PR ל NZ, האם כ"כ לא שכיח ? משה

roy14

New member
תשובה

מקווה שאם מישהו קורא אותך ויוכל לענות לך. מדוע אינך מצלצל לקצין ההגירה שלך? או לסוכן? האנשים שנמצאים בפורום הזה וקיבלו ויזת PR, זה היה לפני כך וכך שנים. ומאזזזזזזזז המון מים זרמו בנהר, והמון דגים התחלפו. אני אנסה לברר לך פרטים, ואם אשמע משו, אודיע לך במסר. לילה טוף ישראל, בוקר טוב ניו זילנד.

לתשובה לגבי ה-EOI לוקח בערך

6 שבועות להגיע. ויזת עבודה אתה יכול לקבל רק אם יש לך הצעת עבודה, בניגוד ל-PR, שבו אם יש לך מספיק ניקוד, וקצין ההגירה חושב שאתה מספיק נחמד, תקבל ויזה גם לאל הצעת עבודה.

דרושה המלצה

שלום שלום דרושה המלצה באוקלנד ל: מסעדה טובה 'פֵנְסִית' מסעדה 'עממית' טובה בית קפה מיוחד (מיקום/תפריט) או סתם שווה
תודות רבות

roy14

New member
להלן מסעדות

אני לא מייחסת חשיבות לפנסי עממי ושאר ירקות. איטלקיה=פורטופינו בפרנל, ממה מיה=מישן ביי. סיניות מעולות=דומיניון בלמורל-מאונט אידן, או בפיש מרקט אין לי מושג את שמה. הודית=adjads, יש להם כמה מסעדות-אפסום ואלרזלי. בית קפה=מקה מישין ביי ועוד כמה בסביבה. וזה מה שעולה לי במוחי דקה לפני השינה. שבוע טוב.

תודה רבה לך ../images/Emo140.gif

התבקשתי לתת המלצות למשפחה המבקרת כאן. החלוקה ל'פנסי, עממי ושאר ירקות' נעשתה לבקשתם מטעמי תקציב
שיידעו לאיזה חשבון לצפות :). FISH MARKET יש כמה. לאיזה את מתכוונת?

roy14

New member
בבקשה רבה לך

בפיש מרקט אני מתכוונת למסעדה הסינית, שכחתי את שמה. לגבי עלויות המסעדות, סיניות מבלמורל-דומיניון ומטה המחירים סבירים ולפעמים מצחיקים. לגבי שאר המסעדות בממוצע מנות נעות 17-35 דולר נוזי. ובוקר טוב ניו זילנד.

manot

New member
נגרים ואנשים טובים באוסטרליה

חברים יקרים ,חברשלי הכי הטוב רוצה להגיע לאוס עם אישתו,הוא בן אדם נהדר(מה שלא משנה כאן הרבה-מבחינת קריטריונים)אבל הוא גם נגר!ממש ממש טוב,אומן. אודה לכם מאוד על כל המלצה ורעיון הקשורים בהשגת מידע בכל הקשור להגעה (חוקית כמובן)ועבודה כנגר באוסיה,תודה.

Javali

New member
נגרים

מההגדרה כ"נגר" קשה להגיד תחת איזה מקצוע הוא יכול לבקש להגר. ישנם כמה מקצועות שכולם נקראים בעברית "נגר". מההגדרה "אומן" סביר להניח שהוא יפול תחת אחד מ-Cabinet maker או Jointer. (הראשון הוא מי שבונה ארונות קיר ומטבח, והשני מי שבונה רהיטים שאינם קבועים לקיר.) שני המקצועות הללו (ועוד כמה אחרים שנקראים בעברית "נגרים") מקנים שישים נקודות לצורך הגירה, כל שאם הוא לא מבוגר מדי, יש לו אנגלית טובה והוא לא בררן לגבי איזור המגורים, יש לו סיכוי טוב להצליח להגר.

shipy1234

New member
קנדה מול אוסטרליה

שלום, אני חדש פה בפורום, ומעניין אותי לדעת אם מי מחברי הפורום התלבט בין הגירה לקנדה לאוסטרליה, ואם כן מדוע נבחרה אוסטרליה לבסוף?

ברוך בואך לפורום שיפי ../images/Emo140.gif

הנושא הזה הועלה מספר פעמים בפורום. אני ממליצה לך להכנס לחיפוש מתקדם במעלה העמוד מצד שמאל, ולעשות חיפוש מתקדם תחת קנדה....אני בטוחה שתוכל למצוא הרבה תשובות בנושא.

ThE TusH

New member
אדליד..

אני טסה ממש בקרוב לאוסטרליה... על סידני ומלבורן יש לי הרבה מידע. הציעו לי להגיע גם למקום שנקרא "אדליד". יש המלצות על המקום, חוות דעת, משהו?!?! תודה!

Aus wizard

New member
אם אין תקציב אז מיותר לדעתי

הייתי באדלייד ולא מצאתי שום דבר מיוחד בעיר הזאת, יש שם פרבר יפה ליד הים 'גלן-אלג' עם חוף יפה ומרכז העיר כנראה ידע זמנים טובים יותר כי הוא נראה כיאלו שנתקע בשנות ה- 70 ולא התקדם מאז, סידני היא חובה בכל טיול לאוסטרליה וגם למלבורן יש מה להציע. אם יש כסף וזמן אז אפשר לבקר באדלייד אם לא אז ממליץ במקום זה לעלות צפונה לקוינסלנד לאטרקציות שם, ולראות עיר משעממת אחרת בשם בריסבן שהיתרון שלה שהיא ממוקמת ליד האטרקציות הגדולות של קוינסלנד.

Javali

New member
אדלייד

אני לא רוצה לריב עם ידידנו המלומד, אבל הייתי ממליץ לקחת רכב ולסוע ממלבורן לאורך ה-Great Ocean Road עד לאדלייד (או בכיוון ההפוך). בדרך, לא לשכוח לעצור ליומיים שלושה ב-Kangaroo Island. אם אין זמן, אז לוותר על הנסיעה, ורק להגיע לאי. כמה מחופיו נחשבים ליפים ביותר באוסטרליה, וזה אחד המקומות שבו אפשר (אם יש מזל) לראות ברווזונים (Platypus). אם מגיעים לאדלייד אפשר לטייל קצת לאורך ה-Heysen Trail. לא חייבים ללכת את כל 1200 הק"מ. אבל יש הרבה מאד קטעים נחמדים לבחור מהם. Hahndorf היא עיירה נחמדה שהוקמה ע"י מהגרים מגרמניה - שווה ביקור. אפשר גם לבקר ב-Strathalbyn ולראות עיירה שמתקיימת ממסחר בעתיקות. Warrawong Sanctuary מציעה סיורים ליליים שבהם אפשר לראות את חיות הבר בסביבתן הטבעית. כל אלו במרחק של עד שעתיים נסיעה ממרכז העיר. בתחומי העיר אפשר ללכת למכרות הכסף שב-Glen Osmond. הם פתוחים לקהל רק יום אחד בחודש, אז, במידה ורוצים לבקר, כדאי לבחור את תאריכי ההגעה לאדלייד. אפשר ללכת לCleland Wildlife Park, ולשמורה שמקיפה אותו. לא להחמיץ את המפלים. הגנים הבוטניים נחמדים מאד. הגנים על Mt Lofty מעניינים יותר. ו-Carrick hill הוא עוד מקום נחמד לראות.

Aus wizard

New member
למה לריב?

אני מסכים לגבי Kangaroo Island אבל זה לא אדלייד למרות שבשביל להגיע לאי צריך להגיע לאדלייד, ה GREAT OCEAN שייך יותר לטיול בסביבות מלבורן למרות שאפשר להגיע דרכו לאדלייד אבל לוקח פי 3 יותר זמן מאשר בכביש ה'מהיר' ממלבורן לאדלייד. לאדלייד הגעתי על חשבון העבודה ויצא לי לטייל רק בתוך העיר, אין ספק עיר נחמדה אבל לא התלעפתי ממנה, למי שיש תקציב וזמן שיכניס את העיר למסלול למי שאין לדעתי אפשר לוותר.

Javali

New member
לא נריב

אם אתה רוצה להגיע מהר לאדלייד, אל תקח את הכביש המהיר. קח טיסה. אם אתה רוצה לטייל, קח את ה-Great Ocean Road. הדרך לא נגמרת חצי יום ממלבורן. היא ממשיכה. הדרך המהירה טובה רק אם אתה מעביר סחורות, או צריך להגיע לאיזה מקום באמצע הדרך.

למעלה