שאלות

תיקון:

בשאלה: קראת את שני הספרים של השמיניה או לפחות אחד מהם? התכוונתי שהיום אני אקנה את השני.

../images/Emo104.gifעונה

מה אכלת לארוחת בוקר? רק שתיתי קפה קר
היה טעים? מ-ע-ו-ל-ה
מה תרצה/י לעשות עכשיו? לקרוא
יש לך חבר/ה? לא
בן כמה את/ה? הגיל שמור במערכת באיזו כיתה? כבר עברתי את בי"ס את מי את/ה הכי אוהב/ת מהשמיניה? כמו שכבר אמרתי מיליון פעם אני אוהבת את השילוב של כולם זה כמו סלט ירקות שכדי שהוא יהיה סלט צריך את כל הירקות. את מי את/ה הכי מעריץ/ה לא מהשמיניה? קראת את שני הספרים של השמיניה או לפחות אחד מהם? קראתי את הראשון ובעתיד הקרוב אקרא גם את השני מה אתה חושב/ת על הפרק האחרון? היה אפשר לעשות אותו יותר טוב, אבל בהתחשב בעובדה שהוא נכתב לפני שידעו שתהיה עונה שלישית הוא טוב. "מול כל העולם" בגירסת הראפ, האיטית או הרגילה? איטית מה המקצוע השנוא עליך? אני אמנם לא בבי"ס אבל זה היה מאז ומתמיד אנגלית רואה "האלופה"? לא יש לך V.O.D? לא מה המקצוע האהוב עליך? היסטוריה ואזרחות איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת? שירי א"י הישנה והטובה

נעמקה19

New member
אהוי

מה אכלת לארוחת בוקר? שלוש עוגיות היה טעים? לעללה מה תרצה/י לעשות עכשיו? להתלבש יש לך חבר/ה? לא בן כמה את/ה? 13 באיזו כיתה? ז' את מי את/ה הכי אוהב/ת מהשמיניה? דגנית את מי את/ה הכי מעריץ/ה לא מהשמיניה? אף אחד קראת את שני הספרים של השמיניה או לפחות אחד מהם? את הראשון מה אתה חושב/ת על הפרק האחרון? ממש יפה "מול כל העולם" בגירסת הראפ, האיטית או הרגילה? ראפ מה המקצוע השנוא עליך? מתמטיקה |: רואה "האלופה"? לא. ראיתי פרק אחד, וזו בין התכניות הכי ירודות שיצא לי לראות| יש לך V.O.D? כן מה המקצוע האהוב עליך? מדעים איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת? רוק, פופ, בלה בלה בלה מה זהו? באמת קצר הפעם

Rioter

New member
נעם

אני אוהבת שאת עונה ככה, ולא עם המדגישומטיק XD זה יותר כיף לקרוא.

נעמקה19

New member
אני יודעת! XD

ככה רק התשובות מודגשות, וזה יותר נעים לעין :) טרללה! אני אוהבת אותך

../images/Emo141.gifתשובות../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

מה אכלת לארוחת בוקר?ת'אמת, שרק עכשיו קמתי אז אני כבר הולכת לאכול צהריים עוד מעט...
היה טעים?***
מה תרצה/י לעשות עכשיו?אני במחשב, מתכתבת במסן ובפורומים ב
תפוז
.
יש לך חבר/ה?לא.
בן כמה את/ה?13
באיזו כיתה?ז'
את מי את/ה הכי אוהב/ת מהשמיניה?אממ..שוב פעם השאלה הזאת..אין לי פייבוריט...אני אוהבת את כולם
את מי את/ה הכי מעריץ/ה לא מהשמיניה?רוני, דיימנד'Z, שירי מימון ולימור אטיאס.
קראת את שני הספרים של השמיניה או לפחות אחד מהם?המפ..לא
מה אתה חושב/ת על הפרק האחרון?***
"מול כל העולם" בגירסת הראפ, האיטית או הרגילה?הראפ-הכי שווה!!
מה המקצוע השנוא עליך?אנגלית
רואה "האלופה"?לא יצא לראות עד עכשיו..היום אני אראה..
יש לך V.O.D?כן
מה המקצוע האהוב עליך?ערבית
איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת?פופ, מוזיקה שקטה.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

chen010189

New member
צהריים טובים

מה אכלת לארוחת בוקר?לחמניה עם אבוקדו היה טעים?לא, נראה לי שהאבוקדו היה מקולקל מה תרצה/י לעשות עכשיו?להקיא את האבוקדו יש לך חבר/ה?לא בן כמה את/ה?17 באיזו כיתה?י"א את מי את/ה הכי אוהב/ת מהשמיניה?מי שם שונא אבוקדו!? את מי את/ה הכי מעריץ/ה לא מהשמיניה?אבוקדו(מה, בטוח היה איזה פרק שהם עברו ליד פח שהיו בו אבוקדו מקולקל!) קראת את שני הספרים של השמיניה או לפחות אחד מהם?את הראשון מה אתה חושב/ת על הפרק האחרון?אבוקדו "מול כל העולם" בגירסת הראפ, האיטית או הרגילה?ראפ מה המקצוע השנוא עליך?מתמטיקה רואה "האלופה"?כן יש לך V.O.D?כן מה המקצוע האהוב עליך?עיתונאות איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת?רוק ישראלי\לועזי, פופ לועזי

עונה באיחור

מה אכלת לארוחת בוקר?שוקו ושוגי היה טעים? מאוד מה תרצה/י לעשות עכשיו? לראות סרט ולהרדם יש לך חבר/ה? כן בן כמה את/ה? 14 באיזו כיתה? ח' את מי את/ה הכי אוהב/ת מהשמיניה? ניני את מי את/ה הכי מעריץ/ה לא מהשמיניה? עפר שכטר עמיר בניון ומירי מסיקה קראת את שני הספרים של השמיניה או לפחות אחד מהם? לא מה אתה חושב/ת על הפרק האחרון? מרגש "מול כל העולם" בגירסת הראפ, האיטית או הרגילה? גרסת הראפ מה המקצוע השנוא עליך? מתמטיקה רואה "האלופה"? בהחלט עפר שם יש לך V.O.D? איך אפשר בלי?כמובן שיש לי מה המקצוע האהוב עליך? מקצוע שעובר מהר אני יודע...ספורט איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת? מזרחי ים תיכונים ושקטים של עמיר בניון

Rioter

New member
טרלהללה

מה אכלת לארוחת בוקר? הממ, קורנפלקס ולחמנייה, בארוחת הבוקר במלון
היה טעים? חחח בהחלט
מה תרצה/י לעשות עכשיו? הממ, להמשיך להציק לידיד שלי, אלעד D:
יש לך חבר/ה? לא בדיוק
בן כמה את/ה? 13
באיזו כיתה? ח'
את מי את/ה הכי אוהב/ת מהשמיניה? הממ, לילי ודורי
את מי את/ה הכי מעריץ/ה לא מהשמיניה? את אבא שלי
קראת את שני הספרים של השמיניה או לפחות אחד מהם? לא
מה אתה חושב/ת על הפרק האחרון? הממ, שהוא מביא אחלה סיום לעונה מוצלחת במיוחד
"מול כל העולם" בגירסת הראפ, האיטית או הרגילה? הרגילה
מה המקצוע השנוא עליך? שנוא? ספורט, אנגלית וערבית
רואה "האלופה"? לא
יש לך V.O.D? לא
מה המקצוע האהוב עליך? מתמטיקה
איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת? רוק, אופרה, קלאסית וכל השילובים שלהם ליל"ט :)

Punkitty

New member
:)

מה אכלת לארוחת בוקר? סלק XD היה טעים? לא, הוא היה מר. מה תרצה/י לעשות עכשיו? ללכת לישון יש לך חבר/ה? לא בן כמה את/ה? 13 באיזו כיתה? ז' את מי את/ה הכי אוהב/ת מהשמיניה? ניני את מי את/ה הכי מעריץ/ה לא מהשמיניה? קורט קוביין קראת את שני הספרים של השמיניה או לפחות אחד מהם? קראתי את הראשון והפסקתי באמצע עקב שיעמום מה אתה חושב/ת על הפרק האחרון? מרגש "מול כל העולם" בגירסת הראפ, האיטית או הרגילה? רגילה מה המקצוע השנוא עליך? מתמטיקה רואה "האלופה"? לא יש לך V.O.D? לא מה המקצוע האהוב עליך? היסטוריה איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת? רוק, רוק ישראלי וכל מיני שירים מסרטים וכאלה וכאלה גוד נייט

Super Chuly

New member
בלהבלהבלה

מה אכלת לארוחת בוקר? קורנפלקס היה טעים? חביב, לא יותר מזה מה תרצה/י לעשות עכשיו? אני תכף זזה לעריכה (כאילו לא הייתי שם אתמול עד 2 בלילה) יש לך חבר/ה? הלוואי בן כמה את/ה? 18 באיזו כיתה? מסיימת יב' עכשיו את מי את/ה הכי אוהב/ת מהשמיניה? דורי ומיקה את מי את/ה הכי מעריץ/ה לא מהשמיניה? לא מעריצה אף אחד... מעריכה, זה כן... קראת את שני הספרים של השמיניה או לפחות אחד מהם? את הראשון קראתי, אני מפלסת דרכי אל השני בצעדי ענק מה אתה חושב/ת על הפרק האחרון? היה חזק "מול כל העולם" בגירסת הראפ, האיטית או הרגילה? או האיטית או הראפ... הרגילה כבר יצאה מכל החורים מה המקצוע השנוא עליך? מתמטיקה רואה "האלופה"? כן, אבל מעבירה קטעים לא מעניינים יש לך V.O.D? כן, לא יכולה לדמיין את חיי בלעדיו מה המקצוע האהוב עליך? תולדות הקולנוע (אתמול הייתה הבגרות, מה שאומר שנגמר תולדות
) איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת? רוק והיפ הופ ליהי :)

chen010189

New member
נא להכנס למסנג'ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כדי שאני אוכל להזכיר לך להביא מחר מרשמלו ואייס טי כמו שביקשת ממני להזכיר לך!!!!!!!!!

chen010189

New member
כן, בסוף מחר: "אוי הייתי צריכה

להביא מרשמלו ואייס טי? וואי, חן אני מצטערת.... שכחתי, אבל את לא יכולה לעשות לי כלום *שולפת גרזן* ה-ח-ס-י-מ-ה" *שיר פתיחה* "בשבילי את האחת, היחידה ה-ח-ס-י-מ-ה-ה-ה-ה-ה-ה-ה... החסימה-ה, החסימה-ה-ה-ה-ה, החסימה-ה-ה-ה-ה..." גרסה מתקדמת של "האלופה"

chen010189

New member
יאללה, ליהי בסדרה הבאה של נובלמן

החסימה-ה, החסימה-ה-ה-ה-ה...

Super Chuly

New member
../images/Emo6.gif

יא קוקואית... ואין מצב שאני אשכח עכשיו, רשמתי על היד! ליהי :)

תשובות../images/Emo27.gif

מה אכלת לארוחת בוקר?קורנפלקס היה טעים?כן
מה תרצה/י לעשות עכשיו? עוד כמה דק' 2 חברות שלי באות אלי
יש לך חבר/ה?לא בן כמה את/ה?בספטמבר אהיה בת 15 באיזו כיתה?ט' את מי את/ה הכי אוהב/ת מהשמיניה?אדם
-מיכאל. את מי את/ה הכי מעריץ/ה לא מהשמיניה?אממ..אני לא מעריצה,אבל מייקל לואיס
קראת את שני הספרים של השמיניה או לפחות אחד מהם? לא,זה נראה לי קצת דפוק האמת מה אתה חושב/ת על הפרק האחרון? מדהים,אבל יחד עם זאת יכל להיות יותר טוב.. "מול כל העולם" בגירסת הראפ, האיטית או הרגילה?האיטית
מה המקצוע השנוא עליך?אממ אני אל ממש שונאת מקצוע,אבל ישנם כמה מקצועות שאני בהחלט לא אוהבת
רואה "האלופה"?כה
יש לך V.O.D?כן
מה המקצוע האהוב עליך? לא יודעת..כול מיני איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת?הכול יכול להתקבל,חוץ ממזרחית ודיכאון

h8ia

New member
תשובות

מה אכלת לארוחת בוקר?עוגייה היה טעים?בערך מה תרצה/י לעשות עכשיו?לא יודע יש לך חבר/ה?יש לי חבר בן כמה את/ה?9 באיזו כיתה?גימלך את מי את/ה הכי אוהב/ת מהשמיניה?דורי את מי את/ה הכי מעריץ/ה לא מהשמיניה?תובל שפיר קראת את שני הספרים של השמיניה או לפחות אחד מהם?אחד ועוד כמה ימים אני קונה את השני מה אתה חושב/ת על הפרק האחרון?אחלה "מול כל העולם" בגירסת הראפ, האיטית או הרגילה?רגילה מה המקצוע השנוא עליך?גיאוגרפיה רואה "האלופה"?ראיתי פרק אחד יש לך V.O.D?כן מה המקצוע האהוב עליך?מחשבים איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת?לועזי

עוונה!

מה אכלת לארוחת בוקר? קורנפלקס עם חלב! היה טעים? מאוד! מה תרצה/י לעשות עכשיו? סתם לשחק במחשב יש לך חבר/ה? לא בן כמה את/ה? אני עוד מעט בת 13 באיזו כיתה? ז' את מי את/ה הכי אוהב/ת מהשמיניה? לילי
את מי את/ה הכי מעריץ/ה לא מהשמיניה? אין ממש מישהו שאני מעריצה, אבל יש הרבה שחקנים וזמרים שאני אוהבת! קראת את שני הספרים של השמיניה או לפחות אחד מהם? חח לא... אני באמת צריכה להשאיל את הראשון מנעם.. חח
מה אתה חושב/ת על הפרק האחרון? מקסים, מרגש ומותח (בעיקר בקטע שדדי סיפר לאיה ניני ודגנית את כל הסיפור על סקופיו וכל זה...) "מול כל העולם" בגירסת הראפ, האיטית או הרגילה? הראפ, אבל כולן יפות!
מה המקצוע השנוא עליך? מתמטיקה בעעע
רואה "האלופה"? ראיתי פרק אחד והיה משעמם תחת
יש לך V.O.D? לצערי לא...
מה המקצוע האהוב עליך? היסטוריה איזה סוג מוזיקה את/ה אוהב/ת? כל מיני..

למעלה