שאלוניק.

../images/Emo41.gifשאלוניק.../images/Emo41.gif

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים: אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ? : שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת :

coral100

New member
תשובוניק לשאלוניק!

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו : ..." אמרו לה ילדה את פנים אחרות מכולם..." מתוך אולי של עברי! השיר שבזכותו התאהבתם בעברי : " בחולצת פסים" הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה : מקווה כוכב יאיר!!!(לא נראה לי) אם הייתם צריכים להקדיש שיר לאחד החברים איזה שיר הייתם מקדישים: "החברים הישנים שלי" אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא : "ואולי" שיר של עברי שגרם לדמעות "....יש מלא...אבל הכי הרבה " זכיתי לאהוב:"

זiהרים

New member
../images/Emo41.gif

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: "לא מספיק עכשיו שטוב, ולא מספיק עכשיו שרע לי" - בא לי / התבלינים. השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: אני ממש לא זוכרת. אני חושבת שזה היה משהו באיזור של "משהו אמיתי" ל"כוס הכחולה" ו"בוא". הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: אחרי אתמול, לשום הופעה קרובה. עד ניצנים לפחות. אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים:
אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ? : בתי קפה. שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת: אגדות.

YqUeen

New member
הממ..יק:]

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: "כשהכל יעבור ואתה תישאר, הכאב העקשן הזה יתחלף באחר. רגשנות איומה, תישאר נשימה, כשהכל יעבור." השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: "אשה לויתן" הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: לא נראלי ייצא משו לפני ניצנים
אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים: מלטף ומשקר אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ?: איש יקר\כבשים\כשהקיץ יבוא שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת: כמה שאני אוהב היה... נחמד.יק

../images/Emo9.gifאני../images/Emo70.gif

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: "ואיפה הילדות שלנו, בתוך מחשב
" מתוך "בתי קפה", כי הוא מאוד מאפיין אותי
השיר שבזכותו התאהבתם בעברי:"תמיד אהבה"
הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה:בכוכב יאיר או בפסנתר.
אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים:את זכיתי לאהוב לחברה שלי כי מאוד אוהבת אותו
אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ? :"בתי קפה", לא בגלל שאני הכי אוהבת אותו, אלא פשוט בגלל שהוא כאילו נכתב על אנשים שהם ממש אני.
שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת :בובה אחת[ביום השואה], ולהבין את המים[כי זה שיר מדהים
]

booba 1

New member
../images/Emo41.gif

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: ההתחלה של "ואולי" השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: "על קו המים" הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: לכוכב יאיר [: אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים: כבשים אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ? : פלרמו
שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת : ואולי הגרסה שבדיסק לייב.. עושה צמרמורת לראות ברקע את הפסי רכבת

maymayush

New member
../images/Emo13.gif

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: "היו אנשים שאמרו לי אנחנו כאן ממש לידך, עכשיו כולם נעלמו לי, הם כולם נעלמו, רק נשארת אתה". מהכוס הכחולה כמובן. השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: השיר שבזכותו הכרתי את עברי היה 'ניסים', אבל ממש התחלתי לשמוע שירים שלו רק אחריי ששמעתי את 'זכיתי לאהוב' והתאהבתי בשיר. אז אפשר לומר ש'זכיתי לאהוב'. הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: אין בינתיים. וכנראה שבזמן הקרוב לא יהיה. אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים: הייתי מקדישה למישהו מסוים את 'מטייל אוסטרלי'. אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ? : אממ נראה לי 'כמה שאני אוהב', או 'תמיד אהבה'. ואולי 'הכוס הכחולה'. לא יודעת. שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת : אממ אני לא זוכרת שממש בכיתי בגלל שיר של עברי, אבל השיר שהכי מחזק אותי ועוזר לי לא לבכות זה 'יותר טוב כלום'. והשיר שהוא פשוט חלק ממני זה 'כמה שאני אוהב'. והשירים הכי כיפיים בעיני הם 'הכוס הכחולה' ו'בוא' גרסה אלקטרונית.

היי, זה משילה!! ../images/Emo3.gif

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: "היא לא צריכה אותך יותר, אבל רוצה שתישאר.." השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: "פנסים" הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: פסנתר אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים: "בחולצת פסים". אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ? : ברור ש"צוכה בוחקת". שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת : זה לא תלוי בשיר, זה יותר תלוי בסיטואציה. אבל נראה לי ש"ואולי". הגרסה הרגילה, לא מהופעה.

../images/Emo220.gifסופ"ש!../images/Emo220.gif

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו:"החברים הישנים שלי,כולם אותו דבר". השיר שבזכותו התאהבתם בעברי:השיר הראשון ששמעתי שלו?מרי לנצח. הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה:אממ..אולי ההופעת פסנתר,אבל זה תלוי בכסף. אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים:יש מישהו ש"מכה אפורה" מתלבש עליו טוב מאז יום שלישי. אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ?:נכון לזמן האחרון,"האנשים החדשים". שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת :אני בוכה הרבה בשירים של עברי,אבל השבוע בכיתי הכי הרבה מ"אחד". סופ"ש נעים לכולם

אני

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: "ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים" השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: "בוא" הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: רציתי ללכת להשקה היום אבל אף אחד לא רוצה לבוא איתייייייייייייייייייי... מה שיבוא בזמן הקרוב... כרגע זה רמת דוד אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים: "כשהכל יעבור" אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ?: בהחלט "זה לא אותו דבר" שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת : "ואולי" בטכניון

alwayschen

New member
=]

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו:"ואין סכין יותר חדה מגעגוע..."(לא של עברי אבל לא נורא) השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: ניסים. הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: ניצנים. הלוואי הלוואי הלוואי... אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים: הקדשתי לחברה שלי את 'תנסה להבין את המים'. אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ? : כשהקיץ יבוא. שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת:זה לא אותו דבר, כשהקיץ יבוא, זה תמיד אהבה, כנפיים,כמה כוכב,ניסים,איש יקר, אגדות ויש עוד המון... אחלה שאלון

עונה../images/Emo13.gif

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: לא יודעת
אני כבר שנה חושבת מה לכתוב פה ולא עולה לי
השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: ניסים הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: ניצנים אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים: אממ יש מלא! לא יודעת חחח אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא? הכוס הכחולה! אני פשוט מתה על השיר הזה! שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת: אממ לא חושבת שבכיתי פעם משיר של עברי, אבל השיר כשהכל יעבור ממש עצוב

LinKerBel

New member
שבת שלום!

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: ביום שמש יפה, מסתכל מסביב ומבין- מה שרציתי קרה השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: מרי לנצח הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: אחרי אשדוד שהייתה אתמול..אולי להופעת פסנתר בחודש הבא.. אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים: אין לי כח לחשוב, אז אהיה נדושה וקלישאתית- הייתי מקדישה לחבר של את זכיתי לאהוב. אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ? : מלטף ומשקר שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת : איש יקר. לא ברור לי למה.

תכתבי עליי שיר...

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: ייגמרו החיפושים.. השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: באמת שלא זוכרת, יש מצב שתמיד אהבה, אולי מרי לנצח. הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: וואלה, לא יודעת. אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים: 'ואולי'. אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ? : איש יקר. שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת : איש יקר, ביום שמש יפה, מתחמם.

orbu7

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

אין משפט שאני כרגע מתחבר משירים של עברי השיר שבזכותו גרם לי להתאהב בעברי הוווווווווווווווווווווווווווווא "ניסים" שלא הפסקתי לשיר אותו בבית ספר {באירועים שונים} אין הופעה שאני מתכנן להגיע הייתי מקדיש את השיר ביום
יפה אם היו עושים סרט על חיי שיר הנושא בסרט היה נקרא "כמה כוכב" או "מרי לנצח" שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת:
ביום
יפה ו-כבשים

Nemeshon

New member
../images/Emo60.gif נמ.

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו:
כרגע אין משהו ספציפי. השיר שבזכותו התאהבתם בעברי:
אישה לוויתן. הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה:
>< אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים:
איף. תלוי. אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ? ואולי. שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת :ואולי.

ofir1988

New member
אני ../images/Emo9.gif

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: אמממ
השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: ביום שמש יפה
הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: אמממ לא משהו בזמן הקרוב אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים: אמממ יום טוב
, זה שיר שיכול להעלות חיוך על הפנים
אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ? : אממ לא יודעת שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת : אממ לאדעת

בשקט בשקט...

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: "אני לוקח מעצמי את הרצון תמיד להיות ראשון ומהבוקר שאחרי אני מתחיל לחיות נכון" (מתוך כרטיסי אשראי). השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: אממ... מראה לי ש"ניסים". הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: ברמות דויד בורטיגו ב- 14.7(אני ממש מקווה שכן כי שאני מתכננת תמיד זה לא יוצא לפועל!) אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים: "אגדות" לחברות מסויימות... אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ? : אממ... הרבה יכולים להיות אבל נכון לרגע הזה "מלטף ומשקר". שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת : "זכיתי לאהוב".

B bas

New member
../images/Emo135.gif

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: "איך זה עושה לך נעים זה שאתה לבד" השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: האנשים החדשים.פיי ממזמן. הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: אחרי יום המתגייס.אין משהו קרוב. אם הייתם צריכים להקדיש לאחד החברים שיר, איזה שיר הייתם מקדישים: "תנסה להגיד שחסר,שמגיע לך קצת יותר" אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא ? ביום שמש יפה. שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת: תלוי במצב. אפשר גם שהוא ביצע? אז פרח.

:)

משפט מתוך שיר שאתם הכי מתחברים אליו בימים אלו: "ואולי במקרה,יגמרו החיפושים ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים"... השיר שבזכותו התאהבתם בעברי: ליאונרדו:). הופעה של עברי שאתם מתכננים להגיע אליה: :-\ אין לי שמץ... אם היו עושים סרט על החיים שלכם, איזה שיר של עברי היה שיר הנושא?: לא יודעת, אולי "איש יקר". שיר של עברי שגרם לדמעות לצאת: איש יקר, זכיתי לאהוב.

למעלה