שאלון!!

P i x i e s

New member
../images/Emo41.gif שאלון!! ../images/Emo85.gif

השקעתי בלמחוק את התשובות אז תגיבו
מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? . פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: בנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבועה? אתה חושב שאתה קנאית? אתה חושב שאתה קרצייה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? בנאדם ש אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו?. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

P i x i e s

New member
להלהלהלהלה

מהו שמך המלא? יובל מ... תאריך לידה: 25.3.91 מקום מגורים: יהוד כמה אחים/אחיות? אחד בן 21 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים... צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: גבוהה
מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה
על מה היית רוצה לנגן? פסנתר אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? AIR.. פשוט מדהימים יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא
. אבל יש לי קעקוע חינה שעשיתי של הלשון של רולינג סטונס ובגלל שנשרפתי באותו יום רואים את הסימנים שלו D: יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?שני חורים רגילים התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ח' ככה ניסית להתאבד פעם? .. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? נרגילה ופעם בשבוע-שבועיים העדפה מינית סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 1 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא
איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין.. קולנוע מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אמממ עיתונאית בניו יורק זה קיצוני? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? עיתונאות בארץ. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות מן הסתם, משרתת. מה מתנגן עכשיו? So Long Friend- Gym Class Heroes.. מצמרר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדגישומטיק
, מדייה פלייר ומסנג'ר ישנת טוב אתמול? אממ די תישן טוב הלילה? מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד אבל וחצי זה מגניב לאללה תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: היכולת להפסיק לאהוב.
.. וגם רכלנות והפצת שמועות. יותר מדי כאלה לאחרונה וזה פשוט מגעיל התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למצוא את אהבת חיי ולהיות מאושרת איתה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבתים הפרטיים בשכונה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר לשיעור אכלת? צהריים התנשקת? יום שישי לפני שבועיים
התאהבת? חודש מאי עד עכשיו נשבר לך הלב? שישי שעבר.. סעמק צחקת? אתמול או משהו בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? שבת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שישי חיבקת מישהו/י? היום עישנת? מזמן שתית משקה אלכוהולי? לפני חודש השתכרת? לפני חודש. איכסססס שכבת עם מישהו/י? כנ"ל היית במועדון? שלושה חודשים לבשת חצאית? מזמןןןןןן קנית בגד? אמממ שבוע וחצי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד כשאני אומרת אני מתכוונת.. ויום שבת הקדישו לך שיר? היום בפייסבוק את סיסייד רנדוו של קווין
איזו נוסטלגיה שיפרו לך את המצברוח? אנערף מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו? תום
התקשרת אליו? אוריאנה התקשר אלייך? .אבא או אמא פגע בך? ...:/ שימח אותך? החברות היום: באיזו שעה התעוררת?9 ורבע מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא רוצה לקוםםם מה היה הדבר הראשון ששמעת? קומי (
) מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מי שמכיר אותי יודע על מה אני חושבת בימים האחרונים... מיקום כרגע: חדר להקה אהובה: אייר, ג'ים קלאס הירוז איזה כיתה אתה: יא' 6 בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין שמץ בנאדם הכי יפה שראית: אין לי מושג הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אולי נואש... שאני אוהבת אותו ומה אני מרגישה אתה חושב שאתה יפה? לא ממש אתה חושב שאתה צבועה? כל אחד צבוע לפעמים אבל בגדול ממש לא אתה חושב שאתה קנאית? כןןןן אתה חושב שאתה קרצייה? קצת אתה חושב שאתה עקשן? מאד אתה אוהב את עצמך? ככהככה בזבזן או חסכן? בזבזנית

P i x i e s

New member
המשך...../images/Emo183.gif

בנאדם ש אוהב/ת: תום:/ מתגעגע/ת אליו: גם חסר לך: גם עושה לך טוב להיות איתו: גם הוא וגם החברות הכי מצחיק: פקנר הכי דפוק: פקנר הכי מוזר: פקנר:| הכי כיף לדבר איתו: כל החברות איפה היית רוצה לגור בארץ? סביוןP: יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? הייתי מתקשרת לתום.. איזה צלצול יש לך? טקסי דרייבר של ג'ים קלאס... הקול הכי יפה ששמעת? לאדעת:| איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי,אוריאנה,ענבל וליטל באילת ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? חחח קצת את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה בדיוק מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Sweet Little Lies-Fleetwood Mac.. השיר שלנו מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Goodnight-Maroon 5 מזכיר לך את הילדות: אנערף גורם לך לבכות: מלא גורם לך לצחוק:White and Nerdy גורם לך לרצות לרקוד:גאידמק.. חח מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: סוויט ליטל לייז.. שהיית רוצה לכתוב אותו: לאדעת מה זאת השאלה הזאת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: High של ג'יימס בלאנט או משהו של אייר שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: גם משהו של אייר שמסכם את שנות הנעורים שלך: Sway-Bic Runga... השיר ההוא מאמריקן פאי אחרי הנשף. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לאדעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: דברים של ביטלס אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שריף-מג'נון
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: עברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: סוואי מאמריקן פאי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אהא אם כן, כמה זמן? חצי שנה ככה ניסיתם להתחיל איתו? סוג של הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא מוגדר כזה התנשקתם איתו?.כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בערך. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שנפרדנו יום שישי שעבר. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין כזאת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "איזה חרא יואו" האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? "תחנה ראשונה לילדה שהסתכלה לי בפרופיל" -תום
האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? אממ עם תום.. לא זוכרת איך אבל פלירטטתי איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כןןן כל כך. אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מנפנפים.. יש ברירה? האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? לא ממש כמה אקסים יש לכם? 2-3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? ברור
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? נסו יום שישי האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כרגע לא ממש.. רק עם הנוכחי מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל.. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אהא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן

hadarya

New member
נולדנו באותו יום! ../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif

גמני ב- 25.3.91 !!!

באמת שאני משועממת

ואני במתח לקראת היום בערב:p מהו שמך המלא? יעריתי הכפרע תאריך לידה: ל"ג בעומר, דירבאלכ אתם לא עושים לי שירשור מזל"ט יאדהיאדה מקום מגורים: חיפה עיר הפשע
כמה אחים/אחיות? 4 וחצי גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: נמוך מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? - על מה היית רוצה לנגן? תופים. תאמת שאני יודעת מקצבים בסיסים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?
מצאתם את מי לשאול יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? - יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היו לובים התנסת בעבר בסמים? איזה? - באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא הפסקתי
ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פיכס העדפה מינית סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? - האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? - איזה מגמה היית בביה"ס? אני עודני בפיזיקה בשאיפה לאומנות הודית משנות ה20 מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? עו"ד ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? עו"ד איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לייצג את הצד הצודק במשפט מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנ, הסרט דה נמבר 23 [אוף אני לא יודעת מה לחשוב עליו] ישנת טוב אתמול? כע תישן טוב הלילה?כנראה אין גדס הלפ מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טיפשות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למברוגיני. כל הפורום כבר יודע על זה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בתוך למבורגיני מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים אכלת? שעה. כריות עם חלב התנשקת? - התאהבת? נו נשבר לך הלב?נו צחקת? היום בכית?הממממ לא זוכררת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? - מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? הו כל יום מרוב האנשים חיבקת מישהו/י? מזה הרקולס? ובטח שהוא לא נחשב עישנת?- שתית משקה אלכוהולי? שבת השתכרת? הו שכבת עם מישהו/י? אני. בתולה!!!!!1111111 היית במועדון? שנה שעברה. אני דוסה למופת;[ לבשת חצאית?
קנית בגד? המממ לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני אוהבבתתת אותךך גם אם זה לא מתאיםם לךךךךך הקדישו לך שיר? מוצ"ש
וונדרוול שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? המ לא מישו ספיצפי. מן הסתם שלומקיצ התקשרת אליו? הדר התקשר אלייך? .אור פגע בך? מעין שימח אותך? אורושקהה היום: באיזו שעה התעוררת?7 וחצי או משו כזה מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? טוב אני ערה בייייי מה היה הדבר הראשון ששמעת? "קומי יערה קומי את תאחרי לבצפר תאחריייייייייייייייייייי" מה היה השיר הראשון ששמעת? the walk- imogen heap מה אכלת? כריות עם חלב. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה ללבוש. או בעצם, איזה לק לשים מיקום כרגע:ליד שולחן מחשב להקה אהובה: הדג נחש
איזה כיתה אתה:י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: ההיא עם הכושי בנהר בנאדם הכי יפה שראית: ההוא מאתמול בים. זה היה מחזה מרהיב. הוא היה יפה כ"כ הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: נטרפת על כל הראש!! אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבועה? כן אתה חושב שאתה קנאית? הממ תלוי אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? תלוי אתה אוהב את עצמך?תלוי בזבזן או חסכן? תלוי במה שיש לי בארנק בנאדם ש אוהב/ת: איתן. מתגעגע/ת אליו: נועושקה היפה שלי. ושנון חסר לך: נועושקה עושה לך טוב להיות איתו: מייו, טל, אורושקה וזה הכי מצחיק: טל הכי דפוק: המ הכי מוזר: אתה בגלל שאתה קורא את זה הכי כיף לדבר איתו: המממממ כלמיני איפה היית רוצה לגור בארץ?חיפה טובה לי יש לך פלאפון? כע. חדששש!!!!:] למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? וויק אפ קול |פאדיחה| הקול הכי יפה ששמעת? ברנדי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? האי הזה עם הדקל ושומר מסך?- את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כע מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: - מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לכי ילדה אבודה- יזהר אשדות מזכיר לך את הילדות: קחי לך תפוחים ותמרים:p גורם לך לבכות: לכי ילדה אבודה, וונדרוול ופוראבר נוט יורס גורם לך לצחוק: רוצה מצוות:p גורם לך לרצות לרקוד: הו רוב שירי ההיפ הופ. בעיקר DJ אנק מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:- שהיית רוצה לכתוב אותו: נו שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אני אוהב אותך- בטח יש שיר כזה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: משיח כבר באא משיח סופסופ צלצללל שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני בלשהי שנות הנעורים שלי ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: הממממ מונסון שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין שיר שאני אוהבת להתעורר ממנו. להתעורר זה חרא אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: הממ דידו- לייף פור רנט שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: - שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: הממ השיר ההוא מבורן אינדידנטי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? די אני צריכה ללכת אבל תגידו אם קראתם
אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו?. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

~ממשיכה~

אם כן, כמה זמן? לא [יואו לקח זמן למצוא את השאלה הקודמת] ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?.כן [זה בשביל לבדוק את הערנות שלכם] האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אע. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אני דתיה הוא לא [?] אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? צווחת משמחה האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? אני לא בנאדם של אובר שארינג האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? ^^ איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא כל אחד. תלוי, הוא צריך להיות ממש חתיך בשביל זה אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מנפנפים. אני מומחית בזה האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? ממ כמה אקסים יש לכם? NONE האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? יואו זה היה מלא עומק

noyy

New member
../images/Emo28.gifאיזה כיף זה לרדת במשקל

מהו שמך המלא? נוי המלכה תאריך לידה: 14.12.90 מקום מגורים: ב"ש כמה אחים/אחיות? 2 אחים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום כהה-שחור צבע שיער? שחור גובה: 1.64 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
על מה היית רוצה לנגן? פסנתר, תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? לאיודעת יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? באוזניים נחשב? התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדיין ילדה טובה אבל ניסית להתאבד פעם? היו מחשבות אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: יובל כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? נו לא שואלים דברים כאלה האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? אכן איזה מגמה היית בביה"ס? כימיה-ביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא הבנתי, אבל אני חולמת להיות רופאה. אם לא אז טייסת או רוקחת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא יודעת, לא מוצאת עניין בתחומים אחרים. הא!! אולי מאפרת איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא חושבת שיש דבר כזה מה מתנגן עכשיו? משהו בגלגל"צ עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 4 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? שיחות וכמה חלונות של האינטרנט ישנת טוב אתמול? אכן תישן טוב הלילה? גם מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי בשבוע הבא
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אנוכיות ואנשים אגואיסטים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא הבנתי איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אני מרוצה איפה שאני מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שניה לבדוק מה עם הכלב אכלת? לפני שעה התנשקת? יום.. חמישי? התאהבת? עדיין מאוהבת
נשבר לך הלב? כיתה ח' בערך צחקת? לפני 5 דקות בכית? אתמול בלילה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה שעות מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב? (פספסת פה יובל) עישנת? מי עישן שתית משקה אלכוהולי? יין נחשב? השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? גם היית במועדון? גם :$:$ לבשת חצאית? וואי.. חצאיות זה ישן. לא זוכרת כבר, אבל לא בשנתיים-שלוש האחרונות קנית בגד? גם לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום! הקדישו לך שיר? פעם.. שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת נו מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? יובל התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? יובל פגע בך? עזבו שימח אותך? לא יודעת היום: באיזו שעה התעוררת? לקראת 4 אחה"צ מה/מי העיר אותך? קמתי מהחום מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הברז מה היה השיר הראשון ששמעת? מאיפה לי מה אכלת? שניצל תירס וסלט! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא משנה :$ מיקום כרגע: בחדר להקה אהובה: ABBA, הביטלס, תיסלם וכו' איזה כיתה אתה: י"א דה בדיחה שגרמה לך לצחוק: בנאדם הכי יפה שראית: יובל.. ואנג'לינה ג'ולי המהממת
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "בוא נקנה גלידה משפחתית בקרטון מאיזשהו סופר, נקח כפיות ונאכל באמצע הפארק!!!" כן כן, אני מטורפת! אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאית? קצת... אתה חושב שאתה קרצייה? :$ אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? חוסכת כדי לבזבז על דברים שאני אוהבת
בנאדם ש אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: יובל חסר לך: ^ עושה לך טוב להיות איתו: ^ הכי מצחיק: לא יודעת, זה קשה הכי דפוק: שי הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: יובל, אלינה איפה היית רוצה לגור בארץ? במקום ליד הים יש לך פלאפון? אכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? יובל ואמא איזה צלצול יש לך? של גברת פלפלת
הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שצילמתי בשיא כשרוני ושומר מסך?
? את רוצה להיות זמרת? מה-זה-לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מי זוכר אותו בכלל מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אוהד חיטמן - תגידי לו מזכיר לך את הילדות: דץ ודצה - כאן נולדתי גורם לך לבכות: יהודה פוליקר - פרח גורם לך לצחוק: שירים של טיפקס
גורם לך לרצות לרקוד: כל השירים של אבבא וגריז מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הרבה שהיית רוצה לכתוב אותו: שירים של פוליקר.. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: וואי, תכננתי את כל החתונה שלי בערך חוץ מזה. נקודה למחשבה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא יודעת
שמסכם את שנות הנעורים שלך: כנ"ל ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין דבר כזה, שירים שאני פוסלת לעולם לא חוזרים לפלייליסט שלי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: יהודה פוליקר - פנים אל מול פנים אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: מלא שירים של בן שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: פבלו רוזנברג ויואב יצחק - ילדונת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: אחינועם ניני - החיים יפים האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לא משהו רציני, 4 חודשים? ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? גם לא התנשקתם איתו? כ"כ לא
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא :mad: מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שום אכזבה, אני לא מצפה להרבה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא יודעת, ביישנות? אבל באמת שהיה עדיף ככה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי אומרת שבאסה ואז הייתי ממשיכה הלאה האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? אף אחד שניסה להתחיל איתי לא היה רומנטי. הא בעצם היה אחד, שחש ממש כלי, הוא ליטף לי את השיער ואת הפנים ואז קירב את השפתיים שלו לשלי וגרם לי לברוח, אבל זה היה דוחה ולא רומנטי
האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? גם לא, מה! פאדיחות איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? ברור שמכתב
האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? הכי לא. בסרטים זה יפה, במציאות זה מרתיע אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? רומזת לו בעדינות ש... האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? לא, דווקא יצא מזה משהו
כמה אקסים יש לכם? אני רואה את זה כ1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כלום. אני אפילו לא כועסת על איך שהוא התנהג אליי. פשוט כלום :$ האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? למחוק יהיה בסדר

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gif

חח כיף לך לדבר איתי
:) ? כפרענשמהעינייםמעייםשלי. אני צריכה לספר לך משהו היום במסן!^^ תהיי מחוברת.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאמרתי לך שאתה צריך להתעסק בשרירים יותר

הקטע הוא!!! שירדתי קילו דווקא כשהעלתי את הקלוריות שלי בתפריט. כנראה אכלתי פחות ממה שאני צריכה, אז עכשיו אני אוכלת יותר (עדיין בגבולות דיאטה אבל) ויורדת.. כשאתה נטחן בריצות

Aline In Chains

New member
../images/Emo210.gifאני:) חלק א'.

מהו שמך המלא? אלין
תאריך לידה: 5.2.1991
מקום מגורים: בארשבע.
כמה אחים/אחיות? 0:)
גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים..
צבע עיניים? אפור ירוק.
צבע שיער? שטני :)
גובה: 1.69
מוסיקה:מטאל,גראנג',רוק קלאסי,פסיכודלי,ועוד ועוד.
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן.. שנתיים ומשהו על גיטרה
.
על מה היית רוצה לנגן? תופים:]
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ג'ף באקלי אלוהים.
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין, אבל רוצה של מפתח סול:)
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הליקס.
התנסת בעבר בסמים? איזה? טיפקס:)
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 15 חחחחחחח
ניסית להתאבד פעם? להלהלה.
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת.איכס.
העדפה מינית: בנים!
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני לא יודעת מה אני רוצה חח.
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ
איזה מגמה היית בביה"ס? אני כרגע באומנות+יזמות וסוציאולוגיה:]
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? המממממ...
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא יודעת.
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות? חחח
מה מתנגן עכשיו? אופת'
.
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2.
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה:]
ישנת טוב אתמול? חחחחחח נחמד כזה.
תישן טוב הלילה? הלוואי.
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי:]
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות!
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הממ, שיהיה טוב? חח
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אנגליה.
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית? היום:)
אכלת? לפני חצי שעה+
התנשקת? לפני כמה ימים..
התאהבת? לא מאוהבת.
נשבר לך הלב? חודש וחצי בערך.
צחקת? לפני 2 דקות.
בכית? לא זוכרת..שבוע נראה לי. אני מרגישה כ"כ טוב
.
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום.
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חח:]
חיבקת מישהו/י? היום.
עישנת? לא מעשנת!!
שתית משקה אלכוהולי? לא שתיתי אף פעם
השתכרת? לא!
שכבת עם מישהו/י? לא שכבתי.
היית במועדון? הממ מועדון?
לבשת חצאית? לפני איזה חצי שנה נראה לי.
קנית בגד? לפני איזה שבועיים,לא זוכרת..
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לפניי חודשיים ככה.
הקדישו לך שיר? אתמול
שיפרו לך את המצברוח? כל השבוע הזה.
מי הבן האדם האחרון ש..
ראית?אמא, ותכף אני הולכת לחברה:]
חשבת עליו? רותם
,ואופיר.
.
התקשרת אליו? רותם.
התקשר אלייך? .שני.
פגע בך? מזה משנה.
שימח אותך? זהר.
היום:
באיזו שעה התעוררת?ב10.45 ואז חזרתי לישון, וקמתי ב 15:30 בערך.
מה/מי העיר אותך? טלפון !
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו?"
מה היה הדבר הראשון ששמעת? "אליןןן למה לא הגעת לתגבור?!" מורה מעצבנת.
מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת,מש'ו של זפלין נראה לי.
מה אכלת? הדבר הראשון? הממ.צ'יפס נראהלי.
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? רותם ואופיר, והחצי השני שלי-אור.
מיקום כרגע:בחדר
להקה אהובה:קווין אופת' וזפלין.
איזה כיתה אתה:יא'5.
בדיחה שגרמה לך לצחוק:אוקי אז ככה, אם אני זוכרת את זה נכון
: "מטוס טסטס ופתאום מתחיל להתפרק, אז איזה אישה קמה מורידה את החולצה וצועקת: "תנו לי להרגיש אישה בפעם האחרונה", אז המתנדב הראשון ישר קם, הוריד תחולצה שלו הביא לה ואמר:"תגהצי, אישה!!"" חחחחחחחחחחחחחח
בנאדם הכי יפה שראית: הכי יפה? ג'וני דפ בטח, אבל כרגע..בתקופה האחרונה רותם.
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: מזה משנה
?
אתה חושב שאתה יפה? לא, סתם חרגול.
אתה חושב שאתה צבועה? אני שונאת צביעות,אבל אני מאמינה שבטח יצא לי להיות כמה פעמים.
אתה חושב שאתה קנאית? כן,אבל לא בקטע של רכוש, אלא בקטעים עם החבר..
את

Aline In Chains

New member
חלק ב':)

בנאדם ש
אוהב/ת: לא אוהבת אף אחד כרגע.
מתגעגע/ת אליו: רותם.
חסר לך: אף אחד:]
עושה לך טוב להיות איתו: איתמר.
איפה היית רוצה לגור בארץ?תל אביב.
יש לך פלאפון? יאפ.
למי אתה מתקשר הכי הרבה? כרגע לחומן ורותם.
איזה צלצול יש לך? rape me..
הקול הכי יפה ששמעת? רותם. טוב דיי אני חייבת להפסיק עם זה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי.
ושומר מסך? שחור כזה נראהלי.
את רוצה להיות זמרת? בהופ אולי
את רוצה להיות שחקנית? נההה.
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי חח. |
מה השיר ש...
מזכיר לך בן זוג לשעבר: יש.הרבה.מאד.שירים.
אבל כרגע hollow years של דרים,משום מה.
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): נווו. השיר מלמעלה.
מזכיר לך את הילדות: הדרדסים משום מה חח.
גורם לך לבכות: הרבה מאד שירים.
גורם לך לצחוק: איזה שיר של ידיד שלי
גורם לך לרצות לרקוד: לרקוד? חחחחחחח.
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: איזה שיר של פרינס, מש'ו כזה.
שהיית רוצה לכתוב אותו: המון.
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת..אין לי מושג XD
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: סאטיספייד מינד של ג'ף באקלי.
שמסכם את שנות הנעורים שלך: מי אמר שהם נגמרו חח?
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: יש כמה בטח.
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא יודעת><
אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: בטח יש כמה.
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:
המממ,אני לא יודעת. וואי.
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא יודעת><
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? יותר מידי
.
אם כן, כמה זמן? שנתיים ומשהו.
ניסיתם להתחיל איתו?כן..אבל זה היה מזמן.
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? סטוץ כזה..
התנשקתם איתו?.פעמיים.
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נופ:)
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? עזבו.
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא זוכרת><
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מה?
האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? חחחח, "רוצה לבוא איתי לקנות קולה?"
.
האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? חחחח,מאיפה אני יודעת!!
איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים,כמובן.
האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? תלוי מי זה.
אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? ואי :S
האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? מה קיבלתי?
כמה אקסים יש לכם? 1 רציני.
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?הייתה אחת.
האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן.
מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הממ..איזה שאלה. רגשות בטוח לא,געגועים..אולי,זיכרונות..יש., שברון לב? אני בסדר עכשיו.
האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? ממש לא.
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס?
יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא!! וחאלס עם השאלות האלה.זה חופר!!
האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן. מישהו קרא
:)?

זונע

New member
יאללה

מהו שמך המלא? אורי הגבר תאריך לידה: אפריל מקום מגורים: ת"א כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? :| צבע עיניים? ירוק צבע שיער? לא יודע גובה: 175 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? תופים, אבל אני נהנה מהגיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? גארי מור יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? - יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? - התנסת בעבר בסמים? איזה? - באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 13-14 כזה ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 3-4 העדפה מינית: בנות
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מוזיקאי ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? עריכת דין...למשל איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לאדע... מה מתנגן עכשיו? Rage Agains The Machine-Take The Power Back עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, מדיה פלייר, פוקר ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד...אבל היא יותר קרובה למיטה וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אין לי עכשו איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? סבבה לי פה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? 5 שעות התנשקת? חודשיים בערך התאהבת? לא יודע נשבר לך הלב? שנה ומשהו צחקת? כמה דקות בכית? הרבה זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? הרבה זמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? הרבה זמן חיבקת מישהו/י? יום שישי עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? אתמול שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? חח כמה שנים לבשת חצאית?
לא הייתי מספיק שיכור קנית בגד? כמה חודשים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שנה ומשהו הקדישו לך שיר? - שיפרו לך את המצברוח? לא יודע... מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? ידידה התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? אחותי פגע בך? לאדע שימח אותך? חבר היום: באיזו שעה התעוררת? 1 מה/מי העיר אותך? SMS מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסעמק מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא יודע, נראלי אנת'מה מה היה השיר הראשון ששמעת? לא סגור על זה, נראה לי wings of god שלהם מה אכלת? שניצל, ואיזה 5 במבה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה חם לי מיקום כרגע: חדר להקה אהובה: ארץ' אנמי איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: "מה זה 7 ילדים במקלחת בשואה? נקה 7!" בנאדם הכי יפה שראית: מאיפה לי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לאדע אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאית? קצת אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? קצת אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? משתדל לחסוך בנאדם ש אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? פה סבבה לי! יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים איזה צלצול יש לך? John Petrucci-Glasgow Kiss הקול הכי יפה ששמעת? לאדע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הר געש שצילמתי בקוסטה ריקה ושומר מסך? מסך שחור ואפל את רוצה להיות זמרת? :| את רוצה להיות שחקנית? :| אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא יודע מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): anathema-one last goodbye מזכיר לך את הילדות: ערוץ הילדים-להתנדב מכל הלב
גורם לך לבכות: anathema-one last goodbye...טוב לא ממש לבכות, אבל הכוונה זהה גורם לך לצחוק: לאדע... גורם לך לרצות לרקוד: לאדע מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לאדע שהיית רוצה לכתוב אותו: cynic-how could i פאקינג גאונות מוזיקלית שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודע שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא יודע! שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא יודע@#$ ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כל שיר עם גראולים
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: aborted-gestated rabidity אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: metallica-one...מוזר שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לאדע שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לאדע האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? הרבה ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?. לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא יודע מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הרבה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אה, ביישנות? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מתעצבן רצח האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? חח קודם שיתחילו איתי האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם גם אני אוהב אותה...בכיף שלה אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מנפנפים בעדינות האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? לא התחלתי עם אף אחת כמה אקסים יש לכם? רצינית? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא הייתי אומר קשה במיוחד, אבל קלה היא לא הייתה האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כלום תאמת האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? משהו כזה יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא איזה שאלון ארוך ומגעיל באמאשלי

Under the GUN

New member
עונה

מהו שמך המלא? יובל אברהם לוסקי תאריך לידה: 17/6/91 מקום מגורים: קציר כמה אחים/אחיות? 2 אחיות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: סביבות ה180 מוסיקה ת'ראש מטאל בעיקר אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קצת על גיטרה על מה היית רוצה לנגן? תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אמינם יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים? איזה?
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אחרי שראיתי את הסרט סאות'פארק נדמה לי.. סביבות כיתה ו' ניסית להתאבד פעם?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? נרגילה, פעם בשבוע בערך העדפה מינית בנות כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? אני בתקשורת מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קיצוני? אין לי שמץ ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? דייג מה מתנגן עכשיו? Lucretia של מגהדת' עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? המסן מנותק איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ביטורנט ואייטונז ישנת טוב אתמול? לא כ"כ, השמש העירה אותי תישן טוב הלילה? אם אני אסגור את החלון מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? כרגע מיטת יחיד, משבוע הבא מיטה וחצי
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למות זקן איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? LA, תל אביב.. כל מקום עם סימני חיים כשיוצאים החוצה... מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בצהריים אכלת? סביבות 4 ככה התנשקת? דאמ... סביבות החופש הגדול התאהבת? התאהבות-התאהבות? נגמרה בכיתה ט'.. הדלקות נגמרה לפני חצי שנה ככה נשבר לך הלב? תחילת כיתה ט' צחקת? אתמול בכית? מזמן
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? גם מזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מתישהו השבוע, ההורים חיבקת מישהו/י? הרקולס נחשב? לפני יומיים, ידידה שלי עישנת? שבוע שעבר שתית משקה אלכוהולי? שבוע שעבר השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? אף פעם, שונא את התרבות של המועדונים לבשת חצאית?
קנית בגד? לפני 3 שבועות, בת"א אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כיתה ט' הקדישו לך שיר? לפי מה שאני יודע, אף פעם שיפרו לך את המצברוח? היום, לא עזר כ"כ ואוו, אחרי השאלון הזה אני מרגיש כאילו לא עשיתי כלום בחיים
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? בעקבות השאלון הזה, מי שהייתי מאוהב בה פעם התקשרת אליו? ליז התקשר אלייך? . בראל פגע בך? אחת הידידות הכי טובות שלי, כשהיא שיקרה לי.. שימח אותך? לא זוכר היום: באיזו שעה התעוררת? 11 מה/מי העיר אותך? השמש מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסאמא של השמש מה היה הדבר הראשון ששמעת? סלייר, איזה דרך רגועה להתחיל את הבוקר
מה היה השיר הראשון ששמעת? Piece By Piece של סלייר מה אכלת? שניצל עוף תירס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?|סזגש| מה אני קונה לידידה שלי ליומולדת מיקום כרגע: על הכיסא, בפינת מחשב להקה אהובה: כרגע? מגהדת' איזה כיתה אתה: יא 2 נדמה לי
בדיחה שגרמה לך לצחוק: "ילד הולך בגטו ומריח ריח של קרמל, שואל את חבר שלו 'תגיד, למה יש פה ריח של קרמל?' אז הוא עונה 'היום שורפים את החולי סכרת"
זה הרג אותי בנאדם הכי יפה שראית: במציאות? ילדה מהגדנע, חוץ ממנה בר רפאלי
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: למורה, כוסאמא שלך לא עושה את זה אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבועה? לא, מה שאני חושב אני אומר, בדר"כ גם בלי טאקט אתה חושב שאתה קנאית?
אתה חושב שאתה קרצייה?
אתה חושב שאתה עקשן?
אתה אוהב את עצמך?
בזבזן או חסכן? מאוד בזבזן בנאדם ש אוהב/ת:אותה מתגעגע/ת אליו:היא חסר לך:היא עושה לך טוב להיות איתו:היא הכי מצחיק: בראל ובנדוד שלי הכי דפוק: ילדה מהכיתה שלי הכי מוזר: ילדה מהשכבה הכי כיף לדבר איתו: שיהיה, דעדוש איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין בנדאם מסויים איזה צלצול יש לך? seek&destroy של מטאליקה, כי אין לי כוח להכין צלצולים חדשים הקול הכי יפה ששמעת? אנאערף איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא, אני שונא ריאליטי.. תת-ז'אנר מעצבן

Under the GUN

New member
המשך, ההדגשה קודם נהרסה.. איזה זין..

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין בן זוג לשעבר
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): כל שיר של טוקיו הוטל, ידידה שלי שעברה לקנדה שאהבה אותם מזכיר לך את הילדות: דיסני! גורם לך לבכות: אין גורם לך לצחוק: הרבה שירים... שיהיה Rain Man של אמינם גורם לך לרצות לרקוד: אין מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: "קשה לי לחשוב" של שייגעצ שהיית רוצה לכתוב אותו: אני אוהב את השירים שלי, תודה רבה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על זה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא חשבתי על זה שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא יודע, אני עדיין בהם ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין, או שאני אוהב משהו או שאני שונא שאתה אוהב להתעורר לצליליו: סלייר, באופן מוזר זה מרגיע אותי אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: טראנסים, כל טראנס אפשרי שאני אוהב חבר שלי הביא לי שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: i don't wanna miss a thing של ארוסמית' שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: כל השירים של סאות'פארק האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
אם כן, כמה זמן? כמעט שנתיים ניסיתם להתחיל איתו?
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
התנשקתם איתו?.
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא יודע מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? אומר "איזה זין זה" וממשיך לחיות האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך?
האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך?אנאערף איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה?פנים אל פנים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?
אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים?אומר לה שאין מצב האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו?
כמה אקסים יש לכם? 0 לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

giraffeeeee

New member
הה..

איזה לוסקידוסקיפופסיקוקסישנוסקי זה.. רק כי אני חייבת.. אברהם? אההה מיקההה הטיפשהה!!!

giraffeeeee

New member
המשך כי שכחתי..

חח דייג גועל נפש! אללה תקשורת עם יין תירוש ויונה! ושוב כל כך לוסקישנוסקי!!!!!

למעלה