שאלון

טיטוש123

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

הפעם השאלון שוב על עצמכם ולא על מארון 5... ושוב, קרדיט לענת שעזרה קצת... אז יאללה, תעתיקו, תדביקו ותענו: תזכיר/י לי איך קוראים לך? אה כן, את/ה עם השם המעפן. כן, אני זוכרת... באיזה חור את/ה גר/ה? למה? לא יכולת למצוא חור יותר טוב? איפה היית רוצה לגור? למה? איך קוראים למורה שלך? מעשן/ת? אלכוהול? סמים? למה? פירסינג? קעקוע? הדבר הכי מפחיד שעשית? הדבר הכי מוזר שעשית? הדבר הכי מצחיק שעשית? הפדיחה של הלייף? אם היית פוגש/ת את אדם ברחוב, מה הדבר הראשון שהיית אומר/ת לו? מה הצבע שאת/ה הכי אוהב/ת ללבוש? למה? יש לך בע"ח? איזה? מה השם שלו/ה? ואת/ה אוהב/ת אותו/ה? ים/בריכה? למה? תחנת רדיו מועדפת? מה את/ה רוצה להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה? את/ה מנגן/ת על משו? איזה? איזה כישרונות מיוחדים יש לך (אם בכלל)? מה צבע הקלמר שלך (אם יש לך)? חוץ ממארון 5, זמר/ת להקה שאת/ה אוהב/ת? השם הכי מוזר ששמעת? מה הדבר הכי מזוויע שראית? תלמיד/ה טוב/ה? אופטימי/ת או פסימי/ת? כותב/ת שירים? מצחיק/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע? למה את/ה נמשך/ת אצל בני המין השני? מה הדבר הכי משמח שקרה לך עד היום? משך הזמן הכי ארוך שהיית בדיכאון? בגלל מה? אם היית פוגש/ת ברחוב את מושיק עפיה מה היית עושה? ואם היית פוגש/ת את פאריס הילטון? ואם היית פוגש/ת אותי? מה הדבר הכי מעליב שאמרו עליך? מה את/ה חושב/ת על ערסים? הרגל רע? משו חשוב שאנחנו לא יודעים עליך? שברת פעם איבר כלשהו בגוף שלך? איך? מתי? וכתבו לך על הגבס? ואיזה איבר? צבע עיניים? צבע שיער? מה החלום שלך? מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? ושיהיה לכם יומצויין!

litalosh3

New member
עונה נה../images/Emo9.gif

תזכיר/י לי איך קוראים לך?ליטל אה כן, את/ה עם השם המעפן. כן, אני זוכרת...חחח באיזה חור את/ה גר/ה?נתניה זה לא חור! למה? לא יכולת למצוא חור יותר טוב?חחח איפה היית רוצה לגור?בבריטניה למה?כי יש להם מבטא בריטייי!! איך קוראים למורה שלך?רותי ביטון הזונה! מעשן/ת?לא אלכוהול? סמים?לא למה?ככה פירסינג?לא קעקוע?לא הדבר הכי מפחיד שעשית?בעקרון לא עשיתי דברים מפחידים... הדבר הכי מוזר שעשית?חחח לא עולה לי כלום.. הדבר הכי מצחיק שעשית?דווקא שאומרים לי הדבר הכי.... לא עולה לי כלום! הפדיחה של הלייף?לא מספרת...פדיחות! אם היית פוגש/ת את אדם ברחוב, מה הדבר הראשון שהיית אומר/ת לו?אני אוהבת אותךךך!!! מה הצבע שאת/ה הכי אוהב/ת ללבוש?תכלת למה?זה יפה יש לך בע"ח?לא איזה?--- מה השם שלו/ה?---- ואת/ה אוהב/ת אותו/ה?--- ים/בריכה?בריכה למה?יותר שווה...וים זה כבר מתחיל להימאס תחנת רדיו מועדפת?99 מה את/ה רוצה להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה?לא יודעת...משהו עם כסף! את/ה מנגן/ת על משו?לא איזה?----- איזה כישרונות מיוחדים יש לך (אם בכלל)?אני עקשנית...זה כישרון! מה צבע הקלמר שלך (אם יש לך)?תכלת חוץ ממארון 5, זמר/ת להקה שאת/ה אוהב/ת?בלד אייד פיס,נירוונה,קולדפלי ועוד השם הכי מוזר ששמעת?לייזר מה הדבר הכי מזוויע שראית?אויייייייי תחת של בנאדם מלא מלא שערות!!איכסססס תלמיד/ה טוב/ה?כע אופטימי/ת או פסימי/ת?אופ כותב/ת שירים?לא מצחיק/ה?כע את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?לא יודעת
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע?לא למה את/ה נמשך/ת אצל בני המין השני?גוף! מה הדבר הכי משמח שקרה לך עד היום?לא יודעת משך הזמן הכי ארוך שהיית בדיכאון?אף פעם לא הייתי בדיכאון בגלל מה?---- אם היית פוגש/ת ברחוב את מושיק עפיה מה היית עושה?נותנת לו כאפה!הוא דומה לעכבר! ואם היית פוגש/ת את פאריס הילטון?כנ"ל ואם היית פוגש/ת אותי?כנ"ל
מה הדבר הכי מעליב שאמרו עליך?וואיי לא זוכרת מה את/ה חושב/ת על ערסים?שונאת אותםםם!! הרגל רע?חוסר טאקט משו חשוב שאנחנו לא יודעים עליך?אני חמודה
שברת פעם איבר כלשהו בגוף שלך?לא..אבל היה לי נמק ברגל איך?--- מתי?--- וכתבו לך על הגבס?--- ואיזה איבר?--- צבע עיניים?חום-ירוק וזה אפשרי! צבע שיער?שחור פחם מה החלום שלך?לפגוש את אורלנדו בלום או את מארון! מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה?נחמדון

yuval moyal

New member
נו, שיהיה ../images/Emo11.gif

[רותם הקשוחה
] תזכיר/י לי איך קוראים לך? יובל. אה כן, את/ה עם השם המעפן. כן, אני זוכרת... אוי, כן, הניסיון העלוב הזה של השאלון להצחיק.. אני זוכר.. באיזה חור את/ה גר/ה? מידע חסוי
למה? לא יכולת למצוא חור יותר טוב? לא, אשמת ההורים
[אגב, בשביל הפרוטוקול, זה באמת חור
] איפה היית רוצה לגור? "מדמיינת מציאות.. יושבת מול הים.. עם איש אחד חזק, שומר עלייך." למה? אני מניח שזה נמצא בגוף השאלה.:| איך קוראים למורה שלך? איזו מהן?:\ מעשן/ת? אני? ברור
אלכוהול? נו כן, ילד פרוע -.- סמים? אחרי שיצאתי מהמרכז גמילה, אני בסדר גמור
למה? כי ההורים החליטו שסמים זה לא טוב
פירסינג? so NOT! קעקוע? מזויף =\ הדבר הכי מפחיד שעשית? סנפלינג, יצאתי מהארון באינטר, כתבתי עבודה בהיסטוריה. [וזה מפחיד, ביליב מי ^^] הדבר הכי מוזר שעשית? עניתי על השאלון הזה? הדבר הכי מצחיק שעשית? אני לא מצחיק. כנ"ל לגבי השאלון.^^ הפדיחה של הלייף? להיוולד? אם היית פוגש/ת את אדם ברחוב, מה הדבר הראשון שהיית אומר/ת לו? "היי! אתה מזה דומה לזמר החתיך הזה של מארון 5!" מה הצבע שאת/ה הכי אוהב/ת ללבוש? לבן ושחור
למה? כי אני בנאדם של צבעים ניטרליים
יש לך בע"ח? יש לי מה?:| איזה? אני לא הבנתי עדיין מה יש לי, אבל רק שתדעו שכבר תרמתי.^^ מה השם שלו/ה? שמוליק?:| ואת/ה אוהב/ת אותו/ה? את מה?! ים/בריכה? אף אחד.=| למה? וול, כי ככה. תחנת רדיו מועדפת? הפלייליסט שלי o_O מה את/ה רוצה להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה? סופר ^^ את/ה מנגן/ת על משו? על העצבים של אנשים, ועל פסנתר לשעבר, ועל מפוחית לשעבר. אה, ובניסיון הראשון שלי לנגן על גיטרה קרעתי מיתר. איזה? עניתי קודם, לייק דה. איזה כישרונות מיוחדים יש לך (אם בכלל)? אני יודע לעצבן אנשים מאוד רגועים
מה צבע הקלמר שלך (אם יש לך)? צבע כלשהו בין כחול לשחור. חוץ ממארון 5, זמר/ת להקה שאת/ה אוהב/ת? עברי לידר
השם הכי מוזר ששמעת? אכזבה ? מה הדבר הכי מזוויע שראית? בחופש הגדול שעבר קיבלנו מכתב מבית הספר שהיה כתוב בו שמתחילים ללמוד ב-29.8 ולומדים בו עד 3 וחצי. אני מניח שאני אבחר בזה \: תלמיד/ה טוב/ה? לא.
אופטימי/ת או פסימי/ת? פסימי, זה אין
כותב/ת שירים? לא. מצחיק/ה? ממש לא. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? נו ברור.. כאילו, אם משווים לנמלה מעוכה, אז אולי..
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע? כן! השיער שלי בלונדיני כרגע ובמקור הוא שחור
למה את/ה נמשך/ת אצל בני המין השני? אני לא. מה הדבר הכי משמח שקרה לך עד היום? משהו לא ברור, אין לי כוח לחשוב. זה קשה לי
חן תגידי להם!
משך הזמן הכי ארוך שהיית בדיכאון? 14 שנים. אה, אני כבר בן 15? אז 15. בגלל מה? \: אם היית פוגש/ת ברחוב את מושיק עפיה מה היית עושה? סביר להניח שהייתי רץ מהאזור בצרחות "אמאאאאאאאאאא" [ולא במובן המהמם =\] ואם היית פוגש/ת את פאריס הילטון? אותו דבר, רק שהייתי קודם מרסס אותה בצבע שחור. לפחות שיהיה לה חוש טעם בבגדים, יו נואו ^^ ואם היית פוגש/ת אותי? למה שאני אפגוש אותך?
מה הדבר הכי מעליב שאמרו עליך? אמ.. לא זוכר =\ מה את/ה חושב/ת על ערסים?
[בתור פריק אני מוכרח להגיד שמישהו צריך לאסור עליהם להתרבות.] הרגל רע? לחיות ^^ משו חשוב שאנחנו לא יודעים עליך? אני.. אני.. אני... אני הומו
שברת פעם איבר כלשהו בגוף שלך? עצם הבריח |עוין| איך? בגיל 4 וחצי. מתי? אותה תשובה של השאלה הקודמת. וכתבו לך על הגבס? לא היה לי גבס
ואיזה איבר? אמרתי כבר, נודניקים. צבע עיניים? חום חרא כזה \: צבע שיער? שחורדיני ^^ מה החלום שלך? לא אומר
מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? שהוא כל כך לא מצחיק, השאלות חוזרות על עצמן, ובסך הכל ראיתי כלבים שהיו מסוגלים לכתוב שאלונים יותר טובים גם כשהם מחזיקים על הראש את התוצר שלי במדעים. אה, סיימנו?

buffgirl

New member
נאמ. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

תזכירי לי איך קוראים לך? דניאל. באיזה חור את גרה? איפשהו בבקעת אונו
איפה היית רוצה לגור? ניו יורק סיטי (here I come..
) למה? כי זאת עיר ללא הפסקה, עיר מדהימה. הייתי מתה לגור שם. איך קוראים למורה שלך? המחנך? עמי. מעשנת? לא. אלכוהול? לא. סמים? לא. למה? למה כן? פירסינג? לא. קעקוע? לא. הדבר הכי מפחיד שעשית? נישקתי את עומר. זה היה מפחיד. הדבר הכי מוזר שעשית? עשיתי הרבה דברים מוזרים. הדבר הכי מצחיק שעשית? לוידעת
הפדיחה של הלייף? יש יותר מידי
אם היית פוגשת את אדם ברחוב, מה הדבר הראשון שהיית אומרת לו? היי. מה הצבע שאתה הכי אוהבת ללבוש? אדום וכתום. למה? כי.. לוידעת, אני אוהבת. יש לך בע"ח? הלוואי
ים/בריכה? לא אכפת לי, שניהם כיף. למה? כי.. ככה. זו שאלה מטומטמת. תחנת רדיו מועדפת? 99, גלגל"צ. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? בלי לצחוק: במאית ותסריטאית. ואם יצא לי, אז גם לשחק גם =) את מנגנת על משהו? בקרוב על גיטרה. ברגע שאמא שלי תרד ממני עם הלימודים. איזה כישרונות מיוחדים יש לך (אם בכלל)? פוטושופ?
שפות. אני טובה בקליטה של שפות. מה צבע הקלמר שלך (אם יש לך)? ג'ינס. חוץ ממארון 5, זמר/ת / להקה שאת אוהבת? מישל בראנץ', גוּ גוּ דולס, Fall Out Boy, Wakefield, The Beatels, The Magical Mystery Tour, היהודים, K's Choice, Green Day, Dashboard Confessional, Coldplay, 3 Doors Down, Sarah Mclachlan, מוניקה סקס, ויש עוד שאני בטח אזכר בהם יותר מאוחר... השם הכי מוזר ששמעת? אכזבה
מה הדבר הכי מזוויע שראית? היום האמת, נדמה לי שראיתי גוזל מת, עוד לפני שצמחו לו נוצות =( זה היה למאית שניה בערך אבל אני לא יכולה להוציא את התמונה שלו מהראש =( תלמידה טובה? ארמ.. לא, לא ממש. אופטימית או פסימית? נוטה לאופטימית, אבל לא תמיד. כותבת שירים? יותר סיפורים ותסריטים. מצחיקה? לפעמים. את חושבת שאתה יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? אני מנסה להימנע מזה. למה את נמשכת אצל בני המין השני? אופי טוב, חמוד, מצחיק, נחמד, איש טוב בכלליות. ואם הוא נראה טוב בנוסף, אז אחלה =). מה הדבר הכי משמח שקרה לך עד היום? ארמ.. קרו לי הרבה דברים משמחים. אני לא יכולה לבחור. משך הזמן הכי ארוך שהיית בדיכאון? לא זוככרת, אבל בטח לא הרבה. אני אדם שמח. אם היית פוגשת ברחוב את מושיק עפיה מה היית עושה? מתעלמת וממשיכה ללכת. מי זה בכלל? ואם היית פוגשת את פאריס הילטון? כנ"ל, רק בלי החלק של ה'מי זה'. ואם היית פוגשת אותי? כלום. לא נראה לי שהייתי מזהה אותך... מה הדבר הכי מעליב שאמרו עליך? אמרו עליי הרבה דברים מעליבים. לא כל כך מעניין אותי מה. מה את חושבת על ערסים? לא אוהבת אותם. הרגל רע? לכסוס ציפורניים. משהו חשוב שאנחנו לא יודעים עליך? I see dead people. שברת פעם איבר כלשהו בגוף שלך? כן. איזה איבר? שורש כף יד שמאל. איך? שיחקתי תופסת עם חברים ורדפתי אחרי מישהו, ונפלתי עם היד על שפת המדרכה וזה שבר אותה כי היד היתה על המדרכה ואני על הריצפה. מתי? בחופש הגדול בין כיתה א' לכיתה ב'. וכתבו לך על הגבס? בטח. צבע עיניים? חום. צבע שיער? שטני
מואהאהאהאהאה
מה החלום שלך? לפגוש את ג'וס ווידון |אלוהים| לעסוק בעבודה שרשמתי למעלה. מה את חושבת על השאלון הזה? ארמ.. שאלון.

וול, עונה:

תזכיר/י לי איך קוראים לך? מור
אה כן, את/ה עם השם המעפן. כן, אני זוכרת... כן אה?
באיזה חור את/ה גר/ה? דרום ת"א...החור הכי חור שתכירו!!! למה? לא יכולת למצוא חור יותר טוב? נופ איפה היית רוצה לגור? הוליווד למה? ככה
איך קוראים למורה שלך? עתליה
מעשן/ת? נופ
אלכוהול? אתם יודעים...כשיוצא
סמים? נופ למה? כי זה רעע
פירסינג? לא...בינתיים
קעקוע? כנ"ל הדבר הכי מפחיד שעשית? סנפלינג הדבר הכי מוזר שעשית? לא עולה לי
הדבר הכי מצחיק שעשית? שליחת מכתב אהבה בעילום שם למורה שנואה הפדיחה של הלייף? שאני אתחיל?
אם היית פוגש/ת את אדם ברחוב, מה הדבר הראשון שהיית אומר/ת לו? הלו אדם לוין, איים יור פיוטור וויף
מה הצבע שאת/ה הכי אוהב/ת ללבוש? אדום למה? אני חייב לכם הסברים?
יש לך בע"ח? נופ איזה?
מה השם שלו/ה?
ואת/ה אוהב/ת אותו/ה?
ים/בריכה? ים
למה? כי אין מרגיע ממנו... תחנת רדיו מועדפת? 102 מה את/ה רוצה להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה? את/ה מנגן/ת על משו? נופ איזה? ---- איזה כישרונות מיוחדים יש לך (אם בכלל)? לעגל את הלשון
מה צבע הקלמר שלך (אם יש לך)? לבן כזה... חוץ ממארון 5, זמר/ת להקה שאת/ה אוהב/ת? אפרת גוש, קווין, אלישיה קיז, חמי רודנר.... השם הכי מוזר ששמעת? אכזבה
וזרי הדפנה או משו בסגנון
מה הדבר הכי מזוויע שראית? המורה שלי ללשון תלמיד/ה טוב/ה? אה
אופטימי/ת או פסימי/ת? באמצע...נוטה לאופטימית כותב/ת שירים? מנסה
פה ושם מצחיק/ה? כך אמרים
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לפעמים
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע? לא למה את/ה נמשך/ת אצל בני המין השני? עצמות לחיים...
ועיניים מה הדבר הכי משמח שקרה לך עד היום? מיי פרנדס משך הזמן הכי ארוך שהיית בדיכאון? שבוע... בגלל מה? בחירת תיכון ולימודים אם היית פוגש/ת ברחוב את מושיק עפיה מה היית עושה? בורחת כל עוד נפשי בי
ואם היית פוגש/ת את פאריס הילטון? כאפה לפנים ואם היית פוגש/ת אותי? חולפת על פנייך...חח סתם
מה הדבר הכי מעליב שאמרו עליך? היה ילד ששנא אותי בלי שעשיתי לו כלום, רק בגלל שחבר שלו שנא אותי, גם לו לא עשיתי כלום
מה את/ה חושב/ת על ערסים? בעעע
הרגל רע? חולמת בהקיץ יותר מדי נחשב?
משו חשוב שאנחנו לא יודעים עליך? אתם יודעים הכל
שברת פעם איבר כלשהו בגוף שלך? נופ נופ איך?
מתי?
וכתבו לך על הגבס?
ואיזה איבר? דיי! צבע עיניים? חום בהיר צבע שיער? חום כהה מה החלום שלך? לעסוק במשהו שאני אוהב ולהיות נאהבת! מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? חביב
לא יותר

טיטוש123

New member
שלי

תזכיר/י לי איך קוראים לך?רוית. מוזר שדווקא אני שוכחת את זה. באיזה חור את/ה גר/ה?נס ציונה איפה היית רוצה לגור?אריאל או רעננה..או אוסטרליה או קנדה למה?כי זה נורא נחמד שם איך קוראים למורה שלך?כוכבה מעשן/ת?לא אלכוהול? לפעמים סמים?כן למה?כי זה נורא כיף פירסינג?לא קעקוע?לא...תמימה שכמותי הדבר הכי מפחיד שעשית? עשיתי יותר מדי הדבר הכי מוזר שעשית?כנ"ל הדבר הכי מצחיק שעשית?דברים מצחיקים דווקא לא עשיתי הפדיחה של הלייף?לא זוכרת וגם אם כן, לא שאני ישתף אותכם אם היית פוגש/ת את אדם ברחוב, מה הדבר הראשון שהיית אומר/ת לו?היי (עם חיוך דבילי כזה מרוח על הפנים) מה הצבע שאת/ה הכי אוהב/ת ללבוש?שחור למה?סתם יש לך בע"ח?כן איזה?כלב מה השם שלו/ה?ליצ'י ואת/ה אוהב/ת אותו/ה?רוב הזמן ים/בריכה?ים למה?כי זה יותר כיף תחנת רדיו מועדפת?100fm..אוהבים שם את מארון 5 מה את/ה רוצה להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה? נראה כבר את/ה מנגן/ת על משו?בקרוב איזה?על גיטרה בס/חשמלית איזה כישרונות מיוחדים יש לך (אם בכלל)?לוידעת מה צבע הקלמר שלך (אם יש לך)?כחול חוץ ממארון 5, זמר/ת להקה שאת/ה אוהב/ת? megadeth,metallica,היהודים, ברי סחרוף,עברי לידר, מוניקה סקס, נימרוד שיקלר....מקווה שלא שכחתי משו השם הכי מוזר ששמעת?היו מלא מה הדבר הכי מזוויע שראית?צב מת אחרי שדרסו אותו ומחצו לו את השריון והיה שם מלא דם והוא זז קצת...להמשיך לפרט? תלמיד/ה טוב/ה?לפעמים אופטימי/ת או פסימי/ת?תלוי מתי כותב/ת שירים?לא ממש מצחיק/ה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?אממ..נעבור לשאלה הבאה את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע?ושוב, נעבור לשאלה הבאה למה את/ה נמשך/ת אצל בני המין השני?גובה, וטירוף (אבל קל ולא אצל כל אחד) ושיער מוזר ומבולגן מה הדבר הכי משמח שקרה לך עד היום? היו מלא משך הזמן הכי ארוך שהיית בדיכאון?שעה בגלל מה?לא זוכרת אם היית פוגש/ת ברחוב את מושיק עפיה מה היית עושה?מביאה את הערסים מהשכונה, שיטפלו בו ואם היית פוגש/ת את פאריס הילטון?מביאה את הפרחות מהשכונה, שיטפלו בה מה הדבר הכי מעליב שאמרו עליך?שומדבר לא באמת העליב אותי מה את/ה חושב/ת על ערסים?שצריך להעיף אותם מהעולם, אבל אז מי יטפל במושיק עפיה??? הרגל רע?כוססת ציפורניים משו חשוב שאנחנו לא יודעים עליך?שאני חולה על רוק ומטאל..אם עוד לא הבנתם שברת פעם איבר כלשהו בגוף שלך?אני עדיין מנסה איך?אני תמיד נופלת, קופצת מכל מיני מקומות, מסתבכת עם ערסים אבל אני אפעם לא מצליחה לשבור משו מתי?כל הזמן וכתבו לך על הגבס?זה החלק הכיף, שאני מקווה שאני יגיע אליו בקרוב ואיזה איבר?יד..או רגל צבע עיניים?חום כהה צבע שיער?חום מה החלום שלך?להופיע ולהצליח עם הרכב הרוק/מטאל שאני מקימה בימים אלו...או קודם, למצוא לו שם מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה?אני לא ממש אובייקטיבית אז.....רצוי שאני לא יענה על זה שיהיה לכם יומעולה!

../images/Emo112.gif מיין. ../images/Emo11.gif

תזכיר/י לי איך קוראים לך? חן באיזה חור את/ה גר/ה? חדרה
למה? לא יכולת למצוא חור יותר טוב? יש לך בעיות ?
איפה היית רוצה לגור?ניו יורק
או לוס אנג'לס
למה?כי אלה ה-מקומות
איך קוראים למורה שלך? ענת. יאק מעשן/ת? לא אלכוהול?לא סמים?לא למה?כי זה פיכסה. פירסינג? בעתיד. קעקוע?לא. הדבר הכי מפחיד שעשית?אנערף. =\ הדבר הכי מוזר שעשית? אנערף? =\ הדבר הכי מצחיק שעשית? לא זוכרת. הפדיחה של הלייף?אמ אמ אמ.... לא זוכרת
אם היית פוגש/ת את אדם ברחוב, מה הדבר הראשון שהיית אומר/ת לו? hey adam its me from last night. *מוסיפה שאלה* ומה הוא יענה? oh yeahh how are sweety?
מה הצבע שאת/ה הכי אוהב/ת ללבוש?שחור למה?כי זה רולז
יש לך בע"ח? דגים?
איזה? דגים?
מה השם שלו/ה? נמו?
ואת/ה אוהב/ת אותו/ה? זה דג
ים/בריכה? בריכהה למה?כי זה שליטה
תחנת רדיו מועדפת? אנערף. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה? זמרת,שחקנית,אסטרונומית
את/ה מנגן/ת על משו? הלוואי
איזה? לדרוך על הפצעים אה? איזה כישרונות מיוחדים יש לך (אם בכלל)? יש הרבה
אני לא אפרט
מה צבע הקלמר שלך (אם יש לך)? ג'ינס חוץ ממארון 5, זמר/ת להקה שאת/ה אוהב/ת? phantom planet. THE KILLERS
Gavin Degraw השם הכי מוזר ששמעת? לא זוכרת. מה הדבר הכי מזוויע שראית? לא זוכרת. תלמיד/ה טוב/ה? באמצע
אופטימי/ת או פסימי/ת? אממ.. יותר אופטימית. כותב/ת שירים? קצת. בקושי. מצחיק/ה? נראה לי
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע?
לא!
למה את/ה נמשך/ת אצל בני המין השני? עיניים. גוף. שיער. מבחינה פיזית. מה הדבר הכי משמח שקרה לך עד היום? אמממ.. משך הזמן הכי ארוך שהיית בדיכאון? לא זוכרת. לא הייתי
אני כולה בת 15! בגלל מה?
אם היית פוגש/ת ברחוב את מושיק עפיה מה היית עושה? פחחחחח מושיק, אני ממליצה לך על הקוסמטיקאית שלי. היא לוקחת אחלה מחיר לגבות
ואם היית פוגש/ת את פאריס הילטון? :S יאק ואם היית פוגש/ת אותי? הייתי מתעלמת
מה הדבר הכי מעליב שאמרו עליך? לא זוכרת מה את/ה חושב/ת על ערסים? לא אוהבת אותם הרגל רע? אממ... משו חשוב שאנחנו לא יודעים עליך? אם זה חשוב למה שתדעו את זה?
שברת פעם איבר כלשהו בגוף שלך? לא טפו טפו טפו
איך?איזה שאלות מעצבנות
מתי?גרר
וכתבו לך על הגבס?שתקו!! ואיזה איבר?!!! צבע עיניים?חום צבע שיער? שטני
מה החלום שלך? להצליח? מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה?
גם כן שאלון

רינגיל

New member
../images/Emo152.gifחנעע..אני מרגלת אחרייך לפעמים

ואני דווקא חושבת שאת הילדה הכי יפה בגן!!!
אז מה??? מה יש??? אסור לי???
מותר ועוד איך!!! ואיזה כיף לי שאת לא יכולה להרביץ לי על זה בגלל המרחק...חחחח...
טוב, מפסיקה לעשות לך פאדיחות
הייתי כאן יאללה ביי

../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח רינת ../images/Emo2.gif

חכי חכי מחר אני בניו יורק |מגלגלתעיניים| אוהבת
:$

cohenet91

New member
:)

תזכיר/י לי איך קוראים לך?אהמ אהמ! עאנת אולי?! חברתך משכבר הימים!! אה כן, את/ה עם השם המעפן. כן, אני זוכרת...תודה. באמת תודה
באיזה חור את/ה גר/ה?נ"צ- שליטה!! <עיר עם לב של מושבה> למה? לא יכולת למצוא חור יותר טוב?גם את גרה שם יא מעפנה! איפה היית רוצה לגור?בנ"צ!! ואם היו מחריכים אותי לעבור למקום אחר בעינויים קשים.. אז אולי לת"א או לצפון <בחיים לא לדרום, פשוט חם שם רצח>. למה?ת"א- יש בה פשוט הכל. והצפון- יש שם נוף מהמם ושקט. איך קוראים למורה שלך?כוכבה <כוכי!> מעשן/ת?
אלכוהול?בקידוש נחשב? לעתים גם לא רק בקידוש
אבל מעדיפה להתרחק מבירה
סמים?לא למה?מישהו יכול להשיג לי? פירסינג?השם ישמור, לא מתקרבת לזה.. מטעמים אישיים. קעקוע?נגד היהדות. אבל אם זה במקום אחד <כמו הכתף או הרגל> אז זה דווקא חביב. אבל מחטים עושה לי בחילההה אני לא מתקרבת לזה. הדבר הכי מפחיד שעשית?ראיתי נחש
ועליתי על הקומבה בסופרלנד! הדבר הכי מוזר שעשית?שוכנעתי ע"י רוית ללכת למטאליסט... הדבר הכי מצחיק שעשית?אמ.. הוצאתי איזה נפיחה מוזרה באמצע סרט שכל הכיתה ראתה הפדיחה של הלייף?ראה שאלה קודמת אם היית פוגש/ת את אדם ברחוב, מה הדבר הראשון שהיית אומר/ת לו?'אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!' מה הצבע שאת/ה הכי אוהב/ת ללבוש?כחול למה?צבע יפה ומרגיע יש לך בע"ח?לא איזה?אמרתי לא! מה השם שלו/ה?אמרתי לא!!! ואת/ה אוהב/ת אותו/ה?כן ים/בריכה?אממ ים בגלל האווירה וכי זה לא עולה כסף. בריכה בגלל שאני הולכת המון לבריכה <סקציה נ"צ-שליטה!
> וכי אין שם ערסים, מים דוחים וגלשנים שעפים לך לתחת <
don't ask> למה?אוף לא ראיתי ת'למה שמתחת.. תסתכלו למעלה. תחנת רדיו מועדפת?גלגל"צ מה את/ה רוצה להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה?אין לי שמץ. אולי פסיכולוגית
את/ה מנגן/ת על משו?לא :/ איזה?גאאאד אמרתי לא!!! איזה כישרונות מיוחדים יש לך (אם בכלל)?בשחייה :) ו.. בלעצבן את חברותי היקרות. מה צבע הקלמר שלך (אם יש לך)?כחול עם ורוד חוץ ממארון 5, זמר/ת להקה שאת/ה אוהב/ת?וואי יש המוןןןן!! אולי אממ.. travis, coldplay, metallica וכן.. גם אני אוהבת את בריטני! <אבל אני בין היחידים שמודים בזה..> השם הכי מוזר ששמעת?לא מפרסמת.. אולי יקראו :/ מה הדבר הכי מזוויע שראית?אנשים מתעלפים, מקיאים, כל מיני דברים ב'אפקט הפחד' <למרות שאין לי ממש קיבה רגישה> תלמיד/ה טוב/ה?מאוד
אופטימי/ת או פסימי/ת?אופטימית כותב/ת שירים?עדיף שלא מצחיק/ה?תגדירו מצחיק את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?די את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע?לא למה את/ה נמשך/ת אצל בני המין השני?אממ.. עיניים, תחת, שיער מה הדבר הכי משמח שקרה לך עד היום?שאחי חזר מהצבא, שפגשתי כל מיני אנשים מקסימים, ששמעתי שירים ממש טובים... יש הרבה משך הזמן הכי ארוך שהיית בדיכאון?אולי חודשיים בגלל מה?
אם היית פוגש/ת ברחוב את מושיק עפיה מה היית עושה?ממשיכה ללכת ואם היית פוגש/ת את פאריס הילטון?אומרת לה 'יואו כפרה עלייך חולה עלייך אולי תתני לי ת'קלטת שצילמת???' ואם היית פוגש/ת אותי?אני פוגשת אותך כל יום. מעפנה מה הדבר הכי מעליב שאמרו עליך?שאני בנאדם לא עמוק. אני?? לא עמוקה?! יותר עמוקה מהאוקיינוס!!!
מה את/ה חושב/ת על ערסים?מצחיקים
הרגל רע?נוקשת עם הציפורניים. טוב ככה זה כשלא יודעים לנגן על כלום! משו חשוב שאנחנו לא יודעים עליך?את יודעת עליי הכל! בערך.. אממ אולי שאני נורא אוהבת את אחי!
שברת פעם איבר כלשהו בגוף שלך?לא איך?אמרתי לא! מתי?גאאאאד מה אמרתי?? וכתבו לך על הגבס?ל--א! ואיזה איבר?
צבע עיניים?חום צבע שיער?חום מה החלום שלך?להיות מאושרת מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה?מעניין וכיפי <בייחוד שתרמתי בו כמה שאלות>.. אז תודה על הקרדיט ראוית ותודה לכולם על זה שקראתם את כל הדבר הארוך הזה! <משועממים!> have a G'Day!!

טיטוש123

New member
*הערה קטנה..

לכל מי שכל שנייה יורד על השאלון או מתרגז ולא רוצה לענות או לא יודעת מה אבל לא מאושר מהשאלון אז: *אף אחד לא מכריח אותכם לענות על השאלון. *הערות מגעילות סתם מורידות את האווירה וחבל. *אם יש שאלות שלא מוצאות חן בעיניכם אתם יכולים למחוק אותם ולא לענות עליהם. וזה לא לכולם הרוב סבבה ושיהיה בכיף!

yuval moyal

New member
פשוט תגידי שזה מכוון אליי, לייק דה.

ואמ זכותי לרדת על שאלונים כשאני ממלא אותם

KerenWelling

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo178.gifארוך!

תזכיר/י לי איך קוראים לך? קרן. סופרקרן
באיזה חור את/ה גר/ה? חור? לא לא לא חור...חולון. התבלבלת קצת
למה? לא יכולת למצוא חור יותר טוב?זה אחלה מקום בואנה
איפה היית רוצה לגור? למה? איך קוראים למורה שלך? איזו\ה מהן\ם?אהוד בק?!?!?
מעשן/ת? לא! אלכוהול?לא! סמים?לא! למה? כי זה לא בריא, מגעיל, לא מועיל, ואסור! פירסינג? אוזנים
קעקוע? לא הדבר הכי מפחיד שעשית? לא יודעת! הדבר הכי מוזר שעשית? לא יודעת! הדבר הכי מצחיק שעשית? לא יודעת! הפדיחה של הלייף? לא יודעת! אם היית פוגש/ת את אדם ברחוב, מה הדבר הראשון שהיית אומר/ת לו? אדם אני חושבת שאתה כל כך מוכשר! המוזיקה שאתה עושה מדהימה אותי ואני מתחברת אליה מאוד. אני אוהבת אותך על מה שאתה. מה הצבע שאת/ה הכי אוהב/ת ללבוש? מארון למה? כי הוא יפה יש לך בע"ח?לא איזה?אמרתי לא! מה השם שלו/ה?<_< מה לא מובן ב"לא"?! ואת/ה אוהב/ת אותו/ה? דאמ איתכם!! ים/בריכה? ים למה?בגלל החול תחנת רדיו מועדפת? אממ 100FM מה את/ה רוצה להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה? מאושרת את/ה מנגן/ת על משו? איזה? איזה כישרונות מיוחדים יש לך (אם בכלל)? לכתיבה. למשחק. מה צבע הקלמר שלך (אם יש לך)? ג'ינס?
חוץ ממארון 5, זמר/ת להקה שאת/ה אוהב/ת? סינרגיה, מומי לוי, ג'סטין טימברלייק, להקות בנים למינהם, ועוד!!! השם הכי מוזר ששמעת? יה יה(YA YA) מה הדבר הכי מזוויע שראית? לא יודעת תלמיד/ה טוב/ה? כן אופטימי/ת או פסימי/ת?אופטימית כותב/ת שירים?כן מצחיק/ה?כן את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?כן את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע?לא למה את/ה נמשך/ת אצל בני המין השני? אופי, מראה. מה הדבר הכי משמח שקרה לך עד היום? לא יודעת משך הזמן הכי ארוך שהיית בדיכאון? לא זוכרת. הרבה. בגלל מה?החיים.. אם היית פוגש/ת ברחוב את מושיק עפיה מה היית עושה? סביר להניח שמתפקעת מצחוק. ואם היית פוגש/ת את פאריס הילטון? מבקשת את המספר של אדם. ואם היית פוגש/ת אותי?
מה הדבר הכי מעליב שאמרו עליך? אממממ לא יודעת. אני חושבת אבל שהכי מעליב שיכולים להגיד זה שאני פוזה. מה את/ה חושב/ת על ערסים? סתם פוזה הרגל רע? אמממ יש לי בעיה...אני מקלפת את עור הקרקפת שלי (קשקשים). וקשה לי להפסיק עם ההרגל הזה. ברגע זה אני בגמילה
משו חשוב שאנחנו לא יודעים עליך? אני תמימה שברת פעם איבר כלשהו בגוף שלך? לא איך?לא! מתי?לא!! וכתבו לך על הגבס?אמרתי לא!!! ואיזה איבר?דאמט!! צבע עיניים?כחול צבע שיער? חום-שחור מה החלום שלך? להיות מאושרת, להיות עם אנשים שאני אוהבת ולעשות מה שאני אוהבת. מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? ארוך מידי, שאלות קשות לעומת שאלות קלות דבר שגורם לזה שאין לך כוח לענות, ושיש פה שאלות מיותרת. אם למשל עניתי לא על שאלה מסויימת יש המשך שאלות על אותה שאלה במקרה ועניתי כן.

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo9.gif

תזכיר/י לי איך קוראים לך?שני
אה כן, את/ה עם השם המעפן. כן, אני זוכרת...
באיזה חור את/ה גר/ה?ירושלים למה?
לא יכולת למצוא חור יותר טוב?
איפה היית רוצה לגור?נברסקהההההה
או לוס אנג'לס
למה?אוי,שאלה מיותרת
איך קוראים למורה שלך?יש הרבה מעשן/ת?לא אלכוהול?לא סמים?לא,אבל מכורה לסוכריות שגורמות לי להרגיש מוזר
למה?
פירסינג?לא קעקוע?בקרוב-גלגול הבא הדבר הכי מפחיד שעשית?המעלית בלונה פארק פה
אהה ולגעת בג'וק
הדבר הכי מוזר שעשית?לקנות הרבה מוצרים של קוקה
הדבר הכי מצחיק שעשית?לא עולה לי כלום בראש
הפדיחה של הלייף?שרתי.
אם היית פוגש/ת את אדם ברחוב, מה הדבר הראשון שהיית אומר/ת לו?מי ייצר אותך?
מה הצבע שאת/ה הכי אוהב/ת ללבוש?כחול, למה?
יש לך בע"ח?כלב קוקסינל
איזה?כלב. מה השם שלו/ה?גברת--- ואת/ה אוהב/ת אותו/ה?המוניםםםםםםםםםםםםםםםם! ים/בריכה?בריכה כמובן. למה?כי ים מלוכלכך!
תחנת רדיו מועדפת?אין מה את/ה רוצה להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה?שחקנית או סקסולוגית
את/ה מנגן/ת על משו?חה!הלוואי! איזה כישרונות מיוחדים יש לך (אם בכלל)?קצת לרקוד,ולעשות פאדיחות. מה צבע הקלמר שלך (אם יש לך)?כתום! חוץ ממארון 5, זמר/ת להקה שאת/ה אוהב/ת?לא מישהו מיוחד. השם הכי מוזר ששמעת?אסוקסיון
מה הדבר הכי מזוויע שראית?כלב מת
-ואשלי סימספון
תלמיד/ה טוב/ה?דיי, אופטימי/ת או פסימי/ת?אופטימיתתתתתתתתתתתתתתת!!! כותב/ת שירים?קצת, מצחיק/ה?תלוי
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?
אני בסדר,לא יותר. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע?חלילה! למה את/ה נמשך/ת אצל בני המין השני?בגלל השיער
מה הדבר הכי משמח שקרה לך עד היום?הרבה! משך הזמן הכי ארוך שהיית בדיכאון?יום-ואני לא מגזימה. בגלל מה?פרידה אם היית פוגש/ת ברחוב את מושיק עפיה מה היית עושה?נמ,כלום? ואם היית פוגש/ת את פאריס הילטון?יורקת!
-סתם חתימה.
ואם היית פוגש/ת אותי?
מה הדבר הכי מעליב שאמרו עליך?שאני"חייה בעולם שני"
מה את/ה חושב/ת על ערסים?
הרגל רע?לאכול ציפורניים משו חשוב שאנחנו לא יודעים עליך?אוווו,את לא מצפה שאני אגיד לך!
שברת פעם איבר כלשהו בגוף שלך?לא צבע עיניים?כחול צבע שיער?חום. מה החלום שלך?אם אני אספר הוא ייתגשם
מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה?אהבתי!
ושיהיה לכם יומצויין!-גם לך!

למעלה