מיין ../images/Emo98.gif
תזכיר/י לי איך קוראים לך? דנה .. אה כן, את/ה עם השם המעפן. כן, אני זוכרת...
באיזה חור את/ה גר/ה? חדרה. זה באמת חור. למה? לא יכולת למצוא חור יותר טוב? לא אני החלטתי, תאשימו את אבא ואמא. איפה היית רוצה לגור? בתל אביב. למה? כי ככה
איך קוראים למורה שלך? למחנכת, מיכל. מעשן/ת? לא. אלכוהול? לא. סמים? לא תודה

למה? כי זה מגעיל והורס את החיים. פירסינג? אין. קעקוע? גם לא. הדבר הכי מפחיד שעשית?לא זכור לא, אני פחדנית
הדבר הכי מוזר שעשית? אממ .. לא עולה לי הרגע .. הדבר הכי מצחיק שעשית? גם לא

הפדיחה של הלייף? זכור לי משהו מהיסודי שהחלקתי על כל המדרגות מול כולם. אווץ', כאב
אם היית פוגש/ת את אדם ברחוב, מה הדבר הראשון שהיית אומר/ת לו? זה לא ממש מילים, זו
מה הצבע שאת/ה הכי אוהב/ת ללבוש? אדום הכי יפה לי

למה? ככה. יש לך בע"ח? לא אין לי. איזה? אין לי ! מה השם שלו/ה? שמוליק. ואת/ה אוהב/ת אותו/ה? לא. ים/בריכה? בריכה. למה? כי ים זה המוני ומלא חול.
תחנת רדיו מועדפת? 100 FM. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה? להיות אני. את/ה מנגן/ת על משו? לא. איזה? על כלום. איזה כישרונות מיוחדים יש לך (אם בכלל)? להחריש לאנשים את האוזניים כשאני שרה
מה צבע הקלמר שלך (אם יש לך)? כחול ככה. חוץ ממארון 5, זמר/ת להקה שאת/ה אוהב/ת? אין. השם הכי מוזר ששמעת? ג'רביץ. מה הדבר הכי מזוויע שראית? חתולה מתה. תלמיד/ה טוב/ה? כן. אופטימי/ת או פסימי/ת? משהו באמצע. כותב/ת שירים? לא. מצחיק/ה? אממ לא נראה לי

את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא.
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע? לא נראה לי. למה את/ה נמשך/ת אצל בני המין השני? אישיות. מה הדבר הכי משמח שקרה לך עד היום? אחותי הקטנה נולדה. [נראה לי] משך הזמן הכי ארוך שהיית בדיכאון? יומיים אני חושבת. בגלל מה? לא זוכרת
אם היית פוגש/ת ברחוב את מושיק עפיה מה היית עושה? ממשיכה ללכת. ואם היית פוגש/ת את פאריס הילטון? מכניסה אותה למכלאה. ואם היית פוגש/ת אותי? לא יודעת איך את נראית אז לא הייתי יודעת שפגשתי אותך
מה הדבר הכי מעליב שאמרו עליך? אממ לא עולה לי כרגע. מה את/ה חושב/ת על ערסים? שהם מטומטמים. הרגל רע? לכסוס ציפורניים משו חשוב שאנחנו לא יודעים עליך? תפתחו את הראש 1 החדש, המכתב האחרון.
הופתעתי שהם פירסמו אותו כל כך מהר .. שברת פעם איבר כלשהו בגוף שלך? לא. אבל היה לי גבס. איך? למדנו בחוג רפואה מהבצפר- פרחי רפואה על שברים ואז עשינו גבס. מתי? לפני איזה חודש נראה לי. וכתבו לך על הגבס? כן

רק כדי שזה יראה אמיתי

ואיזה איבר? ביד ימין. אז הורדתי את זה אחרי שעה
צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום. מה החלום שלך? אממ לא יודעת

מה את/ה חושב/ת על השאלון הזה? שהוא ארוך.