שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo219.gif

לקוח מפורום דה יוזד
*שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\\ית: 35. זמר\\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? *שעת סיום השאלון: תהנו

chen349

New member
עונה :)

1. שם: חן 2. גיל: 15 עוד מעט 3. תאריך לידה: ---- 4. כינוי: חנג' או the swis 5. תכונה טובה: אוהבת לעזור... 6. תכונה רעה: עצלנות.... 7. חולשה: אממ.... לא יודעת... 8. אובססיות: לכריסטינה אגילרה חח 9. פאדיחה: לא זכור.... 10. כאב: =\ 11. משאלה: לא תתגשם אם אני יגיד P: 12. זיכרון רע: היום שהכלבה שלי נלקחה ממני :(( 13. זיכרון טוב: לא זכור כרגע... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הכלבה שלי... 15. געגוע: הכלבה שלי.... 16. פחד: =\ 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: חוסר כבוד אחד לשני.... 18. קמיע [אם יש]: אממ יש הרבה... 19. החג האהוב עליך: ........ 20. אוכל מועדף: אממ.. לאזניה P: 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: אמממ............... חח כרגע לא ניראלי שיש כזה P: חוץ מגזר... חח 22. שתיה מועדפת: אממ אין כ"כ... 23. קינוח מועדף: .......... 24. ממתק מועדף: ......... 25. עוגה מועדפת: ביסקוויטים... 26. צבע מועדף: כחול - תכלת 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: דגים... 29. ספורט מועדף: אממ יש הרבה P: 30. מספר מזל: 3 או 4 31. ספר: בטחון עצמי 32. סרט דיסני מועדף: אממממממממ........... אולי בת הים P: 33. סרט: יש הל ביצים 34. שחקנ\\ית: אמנדה ביינס 35. זמר\\ ת: כריסטינה אגילרה 36. סדרה מעודפת: חברים או ארתור או צער גידול בנות או עוד הרבההה חח 37. מקצוע אהוב: ....... 38. מקצוע שנוא:............. 39. מקום בעולם:........... 40. המעשה הכי נועז שעשית:........... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:......... 42. פריט לבוש מועדף: נעליים 43. ההמצאה של כל הזמנים: ......... 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:........ 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כן 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? שתיהם.. 48. שקיעה או זריחה? שתיהם... 49. בליינד דייט- בעד או נגד? ......... 50. ג'ינס או סתם מכנס? שתיהם 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? גם וגם... 52. מלפפון או עגבניה? גם וגם 53. קור או חום? גם וגם 54. לישון או לקום? גם וגם 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? ..... 57. תות או בננה?..... 58. חולצה מכופתרת או רגילה?....... 59. שיר שגורם לך לצחוק:......... 60. שיר שגורם לך לבכות:....... 61. השיר של כל הזמנים:........ 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת:........ 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:....... 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:........ 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר:......... 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?........ 67. שמות החברים הכי טובים שלך:........... 68. הגלידה הכי טעימה?.......... 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך?......... 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?........ 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך?.......... 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע?......... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?........ 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?..... 75. באיזה פורומים אתה? הרבההה 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מלחיץ P: 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העיניים... 78. יש לך חבר\\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? אולי... 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? .... 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? שומעת שירים... 83. מה התחביבים שלך? ........ 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? ....... 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית?....... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות?.... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?....... 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל?..... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]...... 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת?....... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? צמיד שקיבלתי מסבא שלי ז"ל... שהייתי בת 2... והיומן שלי :) 92. מי החברים שלך בפרום? אין יל כח לכתוב... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?....... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע?אפעם... ניראלי... 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? .... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה?....... 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?..... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?....... 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? אממ לא.... אבל תלוי מה הסיטואציה.... ועוד הרבה דברים....

hilonet14

New member
עונה :)))

*שעת תחילת השאלון: 18:38 1. שם: הילה 2. גיל: 14.5 3. תאריך לידה: 23.8.1992 4. כינוי: כל מה אפשר לעשות :) 5. תכונה טובה: אפשר לסמוך עליי 6. תכונה רעה: מתעצבנת מהר 7. חולשה: דיגדוגים, והחברות שלי מנצלות את זה כראוי XD 8. אובססיות: כנראה שלקליקים.... =[ 9. פאדיחה: אממ בבית קולנוע בטעות חיבקתי מישהו בן 19 במקום את אמא שלי.... XD 10. כאב: כואב לי הראש עכשיו 11. משאלה: שכל מה שאני רוצה יתגשם 12. זיכרון רע: יש לי הרבה 13. זיכרון טוב: הטיול לחו"ל 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שאבא שלי היה מצלם אותי במצלמת ווידיאו 15. געגוע: אני מתגעגעת לסרטי הדיסני מהילדות שלי, שזרקתי לא מזמן =[[ 16. פחד: פוחדת לאבד את האנשים שיקרים לי 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "עצובבבבבבבבב" חברה שלי אומרת את זה המון 18. קמיע [אם יש]: אין לי 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: קציצות של אמא
21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: אני לא חושבת שיש דבר כזה XD 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: עוגה 24. ממתק מועדף: סוכרייה על מקל 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: כל הצבעים 27. חיה מועדפת: חתול/כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: חתולים 29. ספורט מועדף: איירובי 30. מספר מזל: 7 31. ספר: גן עדן לוהט 32. סרט דיסני מועדף: אלאדין 33. סרט: טיטאניק 34. שחקנ\\ית: אשטון קוצר 35. זמר\\ ת: רובי וויליאמס
36. סדרה מעודפת: לוחשת לרוחות ומגרש ביתי 37. מקצוע אהוב: אנגלית 38. מקצוע שנוא: ערבית 39. מקום בעולם: הוואי 40. המעשה הכי נועז שעשית: כלום XD 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עשיתי הרבה אבל אני לא זוכרת 42. פריט לבוש מועדף: הלבשה תחתונה 43. ההמצאה של כל הזמנים: אמיול XD 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כן 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?סתם מככס 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? ככה ככה 52. מלפפון או עגבניה?עגבנייה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: kiss me 60. שיר שגורם לך לבכות: אף שיר 61. השיר של כל הזמנים: ANGELS 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת:כלום 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אוי ואבוי 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: אני בדרך כלל יודעת הכל 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? פסדר XD 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אור 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם פצפוצי שוקולד 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? מתחשבת 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מכיתה ד' 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? תפוז 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? אמממ זה ורובי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הילונת שם חיבת ו14 זה הגיל 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? זה ורובי 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מבט בעיניים וגוף 78. יש לך חבר\\ה? לא =[ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? ממ אחת כן 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? בודקת הודעות חדשות באי מייל 83. מה התחביבים שלך? לרקוד ולשיר 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את רובי 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? גלוסים ובגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? כל מה שנותנים מתקבל בברכה XD 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? אוכל של אמא שלי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? תמונות של סבתא וסבא שלי ושל ההורים 92. מי החברים שלך בפרום? כולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ממזמן..... =[ 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני חודש 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני כמה ימים 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה לחשוב על זה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? עם רובי בלוס אנג'לס 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא רוצה לשנות כלום 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? אממממממ לא.. נמות בייחד *שעת סיום השאלון: 28:54

sukrazit

New member
עונהה :)

. שם: סיון 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 14.4.92 4. כינוי: סוויטי,ביסקוויט 5. תכונה טובה: אומץ 6. תכונה רעה: סקרנות 7. חולשה: סקרנות 8. אובססיות: לא יודעת 9. פאדיחה: לא זוכרת.. 10. כאב: אוזניים.. 11. משאלה: שהכל יהיה בסדר.. 12. זיכרון רע: כשהלכתי לאיבוד 13. זיכרון טוב: הכלב שלי שהגיע 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא זוכרת 15. געגוע: להיות תינוקת 16. פחד: העתיד 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השם הזה. 18. קמיע [אם יש]: אבן מזל 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: סושי 22. שתיה מועדפת: קולה ונסטי אפרסק 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: גבינה ושוקלוד 26. צבע מועדף: תכלת וסגול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב 29. ספורט מועדף: כדורגל 30. מספר מזל: 4 31. ספר: לא יודעת 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: הטיטאניק 34. שחקנ\\ית: קייט ווינסלט 35. זמר\\ ת: אבריל לאבין 36. סדרה מעודפת: האו.סי 37. מקצוע אהוב: אנגלית וספרות 38. מקצוע שנוא: ערבית ומת' 39. מקום בעולם: קליפורניה 40. המעשה הכי נועז שעשית: הליקס בלי רשות. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: להסכים 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס ודגמ"ח 43. ההמצאה של כל הזמנים: מסן 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כה 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כה 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודעת 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: גירלפרינד 60. שיר שגורם לך לבכות: איזשהו שיר של אבריל 61. השיר של כל הזמנים: שירים של הביטלס 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: כלכך הרבה.. 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חחח לא יודעת 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: משו של בילי טאלנט 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? עקשנית.קרצייה,מכוערת. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: דניאלה,מאי ונופר 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? יודעת להקשיב 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ב' 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? תפוז ונענע 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? אבריל ומחוז' אורנג 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור העתקתי אותו מחברה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? פה,אבריל ומחוז אורנג 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? אני עצובה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חחח אמ..אם הם מצחיקים. 78. יש לך חבר\\ה? כבר לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? לא כי הם מעצבנים 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? שואלת מה השעה 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מורידה את המשקפיים 83. מה התחביבים שלך? מחשב וטלויזיה 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את המחשב 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? פלאפון,כסף,אמפי.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? מחשב נייד 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] חחח בוקר... 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? מלא שוקולדים.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? היומן שלי 92. מי החברים שלך בפרום? אינלי 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? שבוע.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכרת.. 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אהבנו אותה ותמיד נאהב XD 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? לא משנה 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי מסכימה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? קליפורניה 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? לאא אני אמות למענו. *שעת סיום השאלון:

I L O V E MCR

New member
עונה ../images/Emo221.gif

שעת תחילת השאלון: 19:14 1. שם: רוניי 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 8.12 4. כינוי: רונצ'וק או מה שבראש שלכם >< 5. תכונה טובה: עצבנית חחחח וישירה בטרוף... הממ לא ממש טוב אבל עוזר 6. תכונה רעה: מגעילה לפעמים אבל בצורה בוטהה=\ 7. חולשה: הפצעים=\ 8. אובססיות: ציור , מוזיקה
9. פאדיחה: הוווו הרבה חחחח 10. כאב: יד=\ ניתוח=| 11. משאלה: לראות את ג'רארד 12. זיכרון רע: הניתוח ביד=\ 13. זיכרון טוב: הופעה של משינה אהובי אחרי כמה אנשיםD: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: פתיחת סנטר..אווצ' 15. געגוע: אממ לידיד שטס.. 16. פחד: למות.. =| 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המילה סולג'ר (חייל באנגלית)* 18. קמיע [אם יש]: שרשרת של גולגולת מTNT 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: גלידה 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: גפילטע?! 22. שתיה מועדפת: מילקשייק=] 23. קינוח מועדף: גגגלללייידדהה 24. ממתק מועדף: אוראוו?! 25. עוגה מועדפת: שוקולדד עם מקופלת |אמא מכינה טובב!!:] | 26. צבע מועדף: אדום שחור וצהוב 27. חיה מועדפת: נחש&נמר 28. חיית מחמד [אם יש]: חתולההה 29. ספורט מועדף: כדורגלל
30. מספר מזל: 6 ו8 31. ספר: אין כרגע 32. סרט דיסני מועדף: דמבו&במביי למרות שעצוב:[ 33. סרט: קינג קונג :-\ 34. שחקנ\\ית: הממ הממ הממ 35. זמר\\ ת: ג'רארדדד~!
36. סדרה מעודפת: המממ ארץ נהדרת/מועדות לילה 37. מקצוע אהוב: אומנות 38. מקצוע שנוא:אנגלית 39. מקום בעולם: ת"א=] 40. המעשה הכי נועז שעשית: המממ לא יודעת אם יש... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: .... 42. פריט לבוש מועדף: ג'נס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשבב!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורףף
45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כן! 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל אבל לא משנה לי כ"כ 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? המממ ככה ככה 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'נס הכי נוח הכי יפה 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: רכבת לילה לקהיר 60. שיר שגורם לך לבכות: אייטס נאט רייל טו מי.. 61. השיר של כל הזמנים: הלנההההההההההההההההההההההההההההההההה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: איי דונד לאב יו 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: טו דה אנד 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: דאד..חחחח 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: השיר של ג'סי מקרטני 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? התנהגותית..אממ אומרים שאני צריכה טיפול פסיכיאטר.. אממ חיצוניתת אמממ ק ו פ ה! 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ליטל , נועה אחותי , אורי , רונה... 68. הגלידה הכי טעימה? וניל פליקק יאמיי לחרושש!! 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? אדישות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? האאא?! 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? של אחותיי חחחח 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? פהה ובמיכימיכל רומנס חיחחיי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יי לאב מי כימיקל רומנס...פשוט כך. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש ארנבת כזאת! 75. באיזה פורומים אתה? פה 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? אממ רע..אני מרגישה איכס 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עגילים (מומלץ כמו של פראקני החתיךך) 78. יש לך חבר\\ה? לאא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחת 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? כןן למה? כי היא כזאתת מותקק=] 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מנשקת את הפוסטר של ג'רארדייי 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מנשקת את הפוסטר של ג'רארדייי 83. מה התחביבים שלך? כדורגל 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד ? אותך!! 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? ארנק אמפי ובטריות 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? נחש / תנין / נמר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? כאפה! סתםם..את ג'רארד חחח 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? במאמה מיה=] 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפאלפון שלי 92. מי החברים שלך בפרום? אממ אין לי חברים כנראה =\ 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אממ לא יודעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אמממ תרמתי למישו שקל שלא היה לו לקולה P: 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? מתץי לאא?! 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאם מתה האישה/זקנה/ילדה הכי משוגעת שיש... תנצור היא בליבלנו לעד! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? המממ עם חברה בקריון 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אממ לפני שנה..ריב עם חברה=\ 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בת"א חחחח או איתךP: 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? לא *שעת סיום השאלון: 19:33 תהנו טנקסס האנייי=]

עונה../images/Emo9.gif

*שעת תחילת השאלון: 19:02 1. שם: אור 2. גיל: 16 וחצי 3. תאריך לידה: 29.8.90 4. כינוי: Mami Girl 4 Ever 5. תכונה טובה: חברה טובה .. ומקשיבה .. 6. תכונה רעה: ביישנית 7. חולשה: ספגטי ובנים עם חזה מסוכס
8. אובססיות: מחשב .. ואין לי כוח לפרט עוד חח 9. פאדיחה: לע זוכרת 10. כאב: אין 11. משאלה: להצליח בהכול בחיים .. 12. זיכרון רע: הרבה .. 13. זיכרון טוב: פוו מלא .. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: מלא דברים שהייתי רוצה למחוק .. 15. געגוע: לאנשים מסויימים מהילדות שלי 16. פחד: אלוהים .. מוות .. לאבד הכול .. 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אור .. עוברים דירה .. 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: פסטה 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: סטייק 22. שתיה מועדפת: מים .. 23. קינוח מועדף: עוגות .. שוקולד .. אעעא מלא 24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת: מוס שוקולד 26. צבע מועדף: שחור וורוד 27. חיה מועדפת: דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: הליכה? 30. מספר מזל: אין 31. ספר: הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף: כולם
33. סרט: מלא 34. שחקנ\\ית: מלא 35. זמר\\ ת: אין לי כוח לפרט 36. סדרה מעודפת: מלא 37. מקצוע אהוב: אמממ אין 38. מקצוע שנוא: הכול 39. מקום בעולם: רמת גן 40. המעשה הכי נועז שעשית: בנג'י!! 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: משו שאני רוצה לשכוח ממנו .. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וטוניקה 43. ההמצאה של כל הזמנים: טוניקה
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כע 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כע 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? אממ שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? בזמן האחרון בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף .. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: הילדים קופצים - שוטי הנבואה
60. שיר שגורם לך לבכות: שירים של סימפל פלאן 61. השיר של כל הזמנים: מלא 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: מלא .. במיוחד של אוונסנס 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לע דעת 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שלע יהיה שיר מה זה מסיבה XB 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: שירים של אוונסנס ושיר שקוראים לו "וואט האב יו דאן נאו" 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? חמודה וביישנית .. אוהבת לצחוק .. צינית .. פסימית .. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אלינור .. שני .. דינרה .. ועוד מלא 68. הגלידה הכי טעימה? לע דעת טילון אולי
69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? שהיא לא מגלה סודות שלי .. שהיא מקשיבה .. שכיף להיות איתה .. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לאינטרנט כאילו? פוו שניםם 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? וואלה - משחקים
72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? סקרים ושאלונים .. מיה דגן .. MCR .. ולפעמים אוונסנס 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Mami Girl 4 Ever והסיפור זה שהייתי חייבת בדחיפות להחליף ת'כינוי הקודם שלי אבל לא היו לי רעיונות ואז זה עלה לי בראש אז החלפתי לזה .. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? חח אני מתאהבת ממבט ראשון בחיות או תינוקות .. אבל בקשר לבנים זה הידלקות .. 75. באיזה פורומים אתה? סקרים ושאלונים .. מיה דגן .. MCR .. ולפעמים אוונסנס 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מחמיא .. מקווה שלא מטריד .. אבל אין מה לעשות .. זה קרה לי .. ואם אני לא אוהבת אני לא ישקר לאותו בן אדם 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? גוף .. חזה בעיקר .. ואז עיניים 78. יש לך חבר\\ה? כע 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח 1 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? לע דעת .. אולי .. כי הוא מצחיק
81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מתפללת שמע 83. מה התחביבים שלך? מחשב .. טיוי .. יציאות .. ושופינג
84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? חברה שלי 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? שעון .. פלאפון .. בגדים .. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? דולפין .. או פינגווין .. החיים הטובים .. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב .. 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? כרגע חיבוק מאדם קרוב 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים <אני לא אוכלת בוקר> 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? פוו מכל הבא ליד
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחשב 92. מי החברים שלך בפרום? כולם
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני כמה חודשים .. במסגרת התנדבות דרך הבצפר .. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אממ אני לע זוכרת מתי זה היה אבל אני זוכרת שאיזה אישה זקנה הלכה ברחוב עם עגלה כבדה ועוד שניה נפלה לכביש אז עזרתי לה הרמתי את זה למדרכה ועזרתי לה לסחוב קצת .. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? צריכה להגיד .. 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ברוך שפטרנו XBB חח סתם סתם אממ לע דעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? לע משנה 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? מלא דברים .. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לא דעת .. 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? לע *שעת סיום השאלון: 19:33

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif ^&#$&@&$^

קצר ולעניין. *שעת תחילת השאלון: 19:30 1. שם: מג. 2. גיל: 16 וחצי היום בדיוק D: 3. תאריך לידה: תחשבו לבד ^^ 4. כינוי: מג, ציפלוחה, קטנה, ראד מג, טירונית, קטנה, צ'וקי, פוצ' וכ'ו 5. תכונה טובה: אכפתיות 6. תכונה רעה: עקשנות 7. חולשה: שוקולד. 8. אובססיות: לא קיים 9. פאדיחה: עזבו נו. 10. כאב: אבא. 11. משאלה: להיות רזה
12. זיכרון רע: מוות. 13. זיכרון טוב: גלידה ביום שבת :]] 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ^^ 15. געגוע: אבא, היא. 16. פחד: כישלון, מעצמי. 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את המורות שלי. 18. קמיע [אם יש]: לא ממש. 19. החג האהוב עליך: פורים ושבועות 20. אוכל מועדף: אורז. 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: חומוס 22. שתיה מועדפת: מים, דיאט קולה. 23. קינוח מועדף: שוקולד. כל דבר עם שוקולד
24. ממתק מועדף: טופי. 25. עוגה מועדפת: שוקולד#$%^@ 26. צבע מועדף: יש מספיק. 27. חיה מועדפת: כלב. 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה ושמה בילי. 29. ספורט מועדף: כדורסל 30. מספר מזל: 8 31. ספר: אני כריסטיאנה פ 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות! 33. סרט: בלו קראש 34. שחקנ\\ית: לאדעת נו.. 35. זמר\\ ת: ^^ 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: קולנוע. 38. מקצוע שנוא: הכל. 39. מקום בעולם: קנדה, אוסטרלייה 40. המעשה הכי נועז שעשית: חחח עזבו 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ^^ 42. פריט לבוש מועדף: בוקסר. 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון, אמפי3. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו. 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? קצת. 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 48. שקיעה או זריחה? שניהם. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? גם וגם. 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? בזבזנית. 52. מלפפון או עגבניה? שניהם. מה לעשות שאני צימחונית D: 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? שניהם 58. חולצה מכופתרת או רגילה? יותר רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: רוצה בנות P: 60. שיר שגורם לך לבכות: אם תלך -עידן רייכל 61. השיר של כל הזמנים: גאולה
- חמי רודנר. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: לא אוהבת אפחד 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לאדעת 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: גאולה. 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: כל השירים של לייפהאוס. 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? לאדעת. תשאלו חברים 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יש כמה. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות, שוקולד נוגט ומסטיק! 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? אכפתיות, כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? גיל 13 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? תפוז D: 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? ג"צ, סקס לנוער, פירסים וקעקועים וכ'ו 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? טחח עלאק. סתם כינוי שידיד נתן לי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לפעמים. לא עובד 75. באיזה פורומים אתה? ^^ 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים כזה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? זיפים. 78. יש לך חבר\\ה? לא :/ 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 בהמות 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? לא. 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מתמתחת 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך? כדורסל ומוזיקה. 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? אותה 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? בגדים, פלאפון, כסף. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? לביאה. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אחה"צ. 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? גלשן, רישיון נהיגה, אוטו ומנוי לחדר כושר. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] שום ארוחה. אנלא אוהתב לאכול..ולא אנלא אנורקסית :X 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? שוקולד!!!111 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? ת.ז? 92. מי החברים שלך בפרום? אין טחח 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? עכשיו. 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 'עשתה חיים' 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? אצלה בבית. 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? להצטרף לתנועת נוער, לשחק כדורסל בקבוצה מקצועית במקום הג'ודו. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אוסטרליה. 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? לא. *שעת סיום השאלון: 19:40

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ;] באלי שאלון ארוך D:

*שעת תחילת השאלון:21:54 1. שם:אריאל 2. גיל:13 וחצי 3. תאריך לידה:9.6 4. כינוי:בתפוז-baril, בחיים-ארי, אריאלוס 5. תכונה טובה:נאמנה 6. תכונה רעה:מתעצבנת מהר 7. חולשה:לבמבההה 8. אובססיות:למוזיקה 9. פאדיחה:אין 10. כאב:-- 11. משאלה:להיות בניו יורק 12. זיכרון רע:שהודיעו לי שדוד שלי נהרג 13. זיכרון טוב:שהודיעו לי שהתקבלתי לכיתת ספורט D: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:היום הראשון של כיתה א' 15. געגוע:לדוד שלי, ולשריל 16. פחד:אונס, מוות 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"דוד שלך דוד, הוא היה באתונה של ה5 הרוגים, והוא היה אחד מהם" 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך:חנוכה ופסח 20. אוכל מועדף:מקדונלדס, בולונז 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול:שום 22. שתיה מועדפת:נסטי 23. קינוח מועדף:גלידת וניל D: 24. ממתק מועדף:ממתק-טעמי [:, חטיף-צ'יטוס גבינה
25. עוגה מועדפת:גבינה 26. צבע מועדף:שחור ותכלת 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:אין לצערי ;; 29. ספורט מועדף:כדורסל אהבת חיי 30. מספר מזל:7 31. ספר:הארי פוטר 6 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות 3> 33. סרט:ארמגדון, גריז, אבא באלגן 34. שחקנ\\ית:עפר שכטר, אדי מרפי 35. זמר\\ ת:אביב גפן 36. סדרה מעודפת:חברים, ארתור, הפיג'מות 37. מקצוע אהוב:אנגלית 38. מקצוע שנוא:של"ח, מוזיקה 39. מקום בעולם:ניו יורקקק, ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית:לאיודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:לאיודעת 42. פריט לבוש מועדף:אולסטאר D: למרות שזה לא פריט לבוש אבל סתמו :X 43. ההמצאה של כל הזמנים:אייפוד 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל?כן 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים?לאיודעת 47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס דה 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?גם וגם, לא אכפת לי 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית?בזבזנית לצערי 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?ניל דה 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:הידעת-הדורבנים, אמא-MC מנצור 60. שיר שגורם לך לבכות: I Dont Wanna Miss A Thing-Aerosmith Cancer-MCR Meet You There-Simple plan 61. השיר של כל הזמנים:לאיודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת:לאיודעת 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לאיודעת 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:אהההההה לא רוצה לדבר על זה 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר:Vacation-Simple plan 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?לאיודעת, זה קשה מדי לתמצת 67. שמות החברים הכי טובים שלך:נועה,תמר,מאיה,מאיה,הילה,נוי,מאיה
68. הגלידה הכי טעימה?וניל 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך?תמיד יהיו שם שצריך אותן 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כאילו שאני זוכרת XD 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע?באסטדורק,פה,מקפליי,האלופה,עפר שכטר,הפיג'מות 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?Baril", בכיתה ה' שנרשמתי לתפוז כולם קראו לי בריל ומאז זה הכינוי שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא 75. באיזה פורומים אתה?כתבתי 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך?אני אומרת לו בכנות שאני לא מרגישה אליו כלום וזהו 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים 78. יש לך חבר\\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה?כן, כי היא חמודה 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר?מסתובבת לצד השני וממשיכה לישון
82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון?סוגרת ת'טלוויזיה 83. מה התחביבים שלך?כדורסל, מחשב, טלוויזיה, לישון 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד?נקסט 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית?אייפוד, פלאפון, בגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות?כלב בית D: 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל?טיסה לניו יורק 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת?ספגטי בולונז 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אייפוד |די אני פליצה לגמרי| 92. מי החברים שלך בפרום?כולם :]] 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לאיודעת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לאיודעת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע?היום 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לא רוצה לחשוב על זה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה?עם שריל, לא אכפת לי איפה 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הייתי חוזרת לתחילת השנה, ומשנה הכל 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ניו יורק 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך?לא *שעת סיום השאלון:22:08 ארוך :O

דנטל

New member
יוזד

1. שם: דנה 2. גיל: 34 3. תאריך לידה: 9/4 4. כינוי: דנטל 5. תכונה טובה: כנה 6. תכונה רעה: ביישנית יותר מדי 7. חולשה: גברים שחומים 8. אובססיות: משפחת תאקט 9. פאדיחה: להחליק ברחוב מול כולם 10. כאב: דלקת בעקבים 11. משאלה: אסור לגלות, זה לא יתגשם 12. זיכרון רע: יש כל מיני, למשל שאבא שלי מת 13. זיכרון טוב: יש הרבה, בעיקר בקשר למשפחת תאקט 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שאבא שלי משך לי בצמות ועשה "דיו" 15. געגוע: אבא שלי 16. פחד: ג'וקים 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את שלמה ארצי 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: זה שיש בו הכי הרבה חופש 20. אוכל מועדף: סטייק לבן 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: אבוקדו 22. שתיה מועדפת: סודה 23. קינוח מועדף: קדאיף 24. ממתק מועדף: תולעי גומי חמוצות 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: חתולים 28. חיית מחמד [אם יש]: 4 חתולים 29. ספורט מועדף: סקס 30. מספר מזל: 9 31. ספר: המאהב - א.ב. יהושע 32. סרט דיסני מועדף: מולאן זה של דיסני? 33. סרט: הסיוט שלפני חג המולד 34. שחקנ\\ית: ג'וני דפ 35. זמר\\ ת: סאבלימינל 36. סדרה מעודפת: סאות'פארק 37. מקצוע אהוב: לשון 38. מקצוע שנוא: היסטוריה 39. מקום בעולם: תל אביב 40. המעשה הכי נועז שעשית: מצונזר, יש פה קטינים 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: להסכים שאיזה מישהו יצלם אותי 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: נייר טואלט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? לא 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? ואפל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: הוליווד - סאבלימינל 60. שיר שגורם לך לבכות: אין כזה 61. השיר של כל הזמנים: הללויה - חלב ודבש 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: לא אוהבת אף אחד 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא רוצה להתחתן, אבל השיר הוא amazed - loanstar 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: האדריכלים - סאבלימינל והצל 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: מכירה יותר שירים מהחברים שלי 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? ענין של טעם 67. שמות החברים הכי טובים שלך: חני, ערן, סוזי, יוסי 68. הגלידה הכי טעימה? אשכוליות אדומות 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? כולם מגניבים ועושים לי טוב 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בבית - בתחילת 2003, בעבודה גלשתי קודם 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? תפוז 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? מה שבחתימה שלי ונדודי שינה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? עיוות של השם המלא שלי, ככה קוראים לי מאז החטיבה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? אלה שבחתימה שלי ונדודי שינה 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? אני רעה אליהם 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים 78. יש לך חבר\\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? אולי לתקופה 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מקוה להרדם 83. מה התחביבים שלך? בילויים 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? משפחת תאקט והחברים שלי 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? ארנק, מפתחות, פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? חתול בית 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? טבעת שצריך להביא לי החבר הכי טוב שלי 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] לא בוקר, כל השאר 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? ים באוכל 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחשב 92. מי החברים שלך בפרום? אני מכירה רק את דללה ושיר1 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? עכשיו לקהילת תפוז, חחח 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ביום שני אולי 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא אמרתי 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שהייתי מאושרת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? עם חברים שלי במסיבת היפ הופ 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא אומרת למישהו שאני מתאהבת בו 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? רק תל אביב 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? לא *שעת סיום השאלון: מה שכתוב בצד שמאל

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifדנה כנסי רגע XD

חלמתי הלילה שכל הפורום [למרות שאני לאיודעת איך הוא נראה, רק בדמיון חחח] באים אלייך הביתה וישלך וילה ענקית עם בריכה וזה שיואו זה היה הזוי XD

דנטל

New member
הוילה היתה שלי? ../images/Emo12.gif

הייתי מתה שתהיה לי בריכה משלי... או סתם מספיק כסף בשביל בריכה
.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לאו14

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

*שעת תחילת השאלון:22:52 1. שם:ליאורושש 2. גיל:15 3. תאריך לידה:3.3 4. כינוי:לאו,לירי 5. תכונה טובה:חייכנית 6. תכונה רעה:מתעצבנת מהר 7. חולשה:שיניים..[רציני] 8. אובססיות:קשים[לשתיה..] 9. פאדיחה:המוןן 10. כאב:אממ... 11. משאלה:אושר ובריאות 12. זיכרון רע:אממ.. 13. זיכרון טוב:אויי חחח 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:ללכת לתחנה[אוטובוס] בפעם הראשונה בכיתה א' 15. געגוע:יסודי 16. פחד:מוות 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שמחר שוב יהיה קר..
18. קמיע [אם יש]: השרשרת שאבא שלי הכין לי
19. החג האהוב עליך:פוריםם 20. אוכל מועדף:ג'חנון,שניצל וכל מה שקשור לתפו"א 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול:אנ'לא יודעת אם אפעם אבל..ירקות..במוחד קישוא 22. שתיה מועדפת:קולהה 23. קינוח מועדף:עוגת שוקולד חמהה עם כדור גלידהההה 24. ממתק מועדף:קינדר בוואנו 25. עוגה מועדפת:כושית חחחחחחח 26. צבע מועדף:כחול ותכלת 27. חיה מועדפת:לוויתן..חח סתם..כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כן..כלב סקסייי 29. ספורט מועדף:אממ..כדורגל..אבל רק לראות 30. מספר מזל:3 31. ספר:עוד הזדמנות אחת ודי 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות כל הסרטים 33. סרט:טיטאניק 34. שחקנ\\ית:ג'ניפר אניסטון 35. זמר\\ ת:הראל סקעת 36. סדרה מעודפת:חברים
37. מקצוע אהוב:פיסול 38. מקצוע שנוא:לשוןן וביולוגיהה 39. מקום בעולם:הבית שלי 40. המעשה הכי נועז שעשית:אממ... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:הרבה חח 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:טלווזיה..מצלמה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל?אמממ...תלוי 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?זריחההה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד..למה לא.. 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית?חסכנית.. 52. מלפפון או עגבניה?בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 53. קור או חום?חוםםם 54. לישון או לקום?לישון!! 55. חוף או הרים?חוףף 56. קרמבו- וניל או שוקו?בעעעעעעעעעעעעע 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:כל שיר ש"מה קשור"[או ציון לבד] שרים 60. שיר שגורם לך לבכות:"שמע ישראל" 61. השיר של כל הזמנים:"שמע ישראל" 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת:"כל יום שאת..." 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:"החתןן לכלהה שםם טבעתתתת זהה לזוו נשבעיםם לעולםם" חח 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:אוייי 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר:"בוא ליםם בואא ליםם ליםם בואא" 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?אחלה
67. שמות החברים הכי טובים שלך:רעות,ליטל,מעיין אור יפעת עמית ושיר 68. הגלידה הכי טעימה?שוקולד 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך?קורעת מצחוק!!וקשובה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?בכיתה ב'??א'... 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך?שוקס,נענע,וואלה 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע?הראל סקעת,האלופה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?לאו14,החברים שלי קוראים לי לאו..ועד לפני חודש וכמה ימים הייתי בת 14 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?אכן.. 75. באיזה פורומים אתה?הראל סקעת והפורום הזה..לפעמים 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך?מביך.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?תחת!![רציני] עיניים[זה ממבט ראשון!!חח 78. יש לך חבר\\ה?לא בינתיים 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אחות אחת 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה?ברור!!היא נשמהההה שלייי 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר?מכבה ת'שעון מעורר 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון?טיימר בטלווזיה 83. מה התחביבים שלך?לישוןן!!המון!!ולצאת עם חברים לאנשהו..חח 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד?חברה טובה..וגבר סקסיי
85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית?פלאפון,מטען,בגדים וכסף 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות?תנין נראה מגנישש 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערבבב 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל?נשיקה..חח סת..אייפוד..נוו..לא אייפוד..איך קוראים לזה.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת?של יום שישי בערבבבב 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הפלאפון שלי 92. מי החברים שלך בפרום?אין לי..=//אנ'לא כל כך מכירה פה אנשים.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? חודש שעבר..עכשיו אין לי כל כך זמן.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אתמול.חחח..מישהו הלך לאיבוד בישוב שלי..אז.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני שעה..בערך.. 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?חיה כל חייה באושר והנאה ומתה במקום שהיא הכי אהבה:] 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה?אני רוצה להיות אני..בלונה פארק...חחחחחחחחחחחחחחחחחח 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?לכיתה ו'..והייתי אומרת לאיזה מישהו משהו.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אויי אנ'לא יודעת... 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך?לא..אני הייתי מעדיפה למות..נראה לכם שאני ארשה לעצמי לחיות בהגשה שמישהו מת בשבילי..אין מצב.. *שעת סיום השאלון

KaiserDino

New member
ראש הממשלה הבא - חלק א'

חבר'ה , היה לי משעמם.... הגעתי מהדף הראשי של האתר חיפשתי שאלונים יאללללההה, על כל הקופה *שעת תחילת השאלון: 00:10 1. שם: דנוור הדינוזאור האחרון 2. גיל: 22 3. תאריך לידה: אוקטובר 84' 4. כינוי: דינו 5. תכונה טובה: חברותי , אדיב כשצריך , מתעניין גם כשלא :) 6. תכונה רעה: נוטה לשגע לאנשים את השכל יתר על המידה . עצלן ברמות מטורפות .... 7. חולשה: מצבים שלא משתנים , אין לי סבלנות אליהם . לא יכול לשבת על שיעורי בית , גם אם זה רמה של כתה א' ... 8. אובססיות: כדורסל נשים בישראל - מכבי רמת חן , תנועת בית"ר , בחורות שקטות וגבוהות :) 9. פאדיחה: כמובן שלא חסרים ... אבל למה להוסיף לפאדיחה ולרשום פה ? בואו נאמר שאני לא "נואם" גדול ... עדיין 10. כאב: שאריק פינה את גוש קטיף בלי ממש להסביר למה ... איך שהשמאלנים חגגו 11. משאלה: בתחום הספורט - שהליגות בישראל יישמו את ההמלצות שלי . בתחום הלאומי - פרלמנט שפוי , ותקומה מחודשת של רוח ורעיון בית"ר . שמירב דורי תמשיך לשחק ברמת-חן ... ושיבוא כבר קהל למשחקים כי נמאס לי להיות לבד . 12. זיכרון רע: צבא .... 3 שנים של חידלון . בית ספר - 12 שנים של אותו הדבר :) 13. זיכרון טוב: כשקראתי על מנחם בגין והמשפחה הלוחמת וידעתי סוף סוף שיש סיבה שאני פה . 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: צ'רלס "ליי-אפ" סמית' מקבל 4 גגות מהבולס במשחק מס' 5 של פלייאוף 93' . ואז עוד הייתי צריך ללכת לבית-ספר .. לאאאאא 15. געגוע: ההתלהבות שלי ממשחקי NBA ובייסבול בעבר ... הייתי קם ומרגיש כמו מלך . 16. פחד: אני מפחד מהשמאלנים פה .... הם דפקו לנו את המדינה , והם ממשיכים באותה הדרך בלי להסיק שום מסקנות . 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את שמעון פרס והשטויות שלו - מזרח תיכון חדש , מאמרים שמהללים את אוסלו ואת הצ'אנס הנוסף שצריך לתת . 18. קמיע [אם יש]: וואלה , הצלחתם להתקיל אותי 19. החג האהוב עליך: מכל החגים - חג סוכות ! פלייאוף בבייסבול , סוכה , ארומה של סתיו מתקרב , אווירה של התרוממות אחרי ימים נוראים - אופטימיות שכזו להתחיל את השנה 20. אוכל מועדף: בשרי ... לא החשבתי אוכל חלק מרכזי בחיי - אפילו בצבא לא הייתי מתלונן , אפילו לא פעם אחת . 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: לא אוהב מוצרי חלב יותר מדי ... 22. שתיה מועדפת: הבירות שעל המדפים 23. קינוח מועדף: כיום - יותר ויותר סלט פירות .. לא רואה מה חשוב בשאלה הזאת 24. ממתק מועדף: מה שאמרתי ב 23 תקף גם פה , אבל אם שאלתם .. אולי סניקרס בר 25. עוגה מועדפת: אני אוהב בראוניז !!! פשוט אבל טעים ... 26. צבע מועדף: כחול , תכלת לבן - הצבעים של מדינת ישראל 27. חיה מועדפת: חתולים , לוויתנים 28. חיית מחמד [אם יש]: חתולים שמידי פעם מתארחים אצלנו ( או חושבים שפתיחת הדלת עבור אליהו הנביא מיועדת להם ) 29. ספורט מועדף: יש הרבה ... כדורסל , בייסבול , טניס - כל פעילות ספורטיבית מבורכת בעיני 30. מספר מזל: לא חשבתי על זה האמת 31. ספר: הכתבים של ז'בוטינסקי , הרב סולובייצ'יק ... ועוד רבים וטובים שלא הגעתי אליהם עדיין . 32. סרט דיסני מועדף: אהבתי כמה - אלאדין , היפה והחיה , מלך האריות .... כן, אין כמו הסרטים של דיסני - גם בימינו אנו . 33. סרט: אתם יודעים - אף פעם אין לי מה לומר כששואלים אותי על סרט . כנראה שלא השפיעו עלי הסרטים שראיתי יותר מדי ... 34. שחקנ\\ית: הריסון פורד בקולנוע .... מייקל ריצ'רדס מסיינפלד מצחיק אותי כל פעם מחדש 35. זמר\\ ת: שריל קרואו נחשב ? וויטני יוסטון בסדר ... ועוד הרבה שאני פשוט לא מכיר או זוכר . כפי שהמתבונן יכול לראות ... אני לא מומחה גדול במוזיקה ובמבצעים השונים ( זאת למרות שמעניין אותי לשמוע על הנושא ) 36. סדרה מעודפת: מעבר לכל ספק - סיינפלד !!! חברים מבחינתי לא בליגה אפילו 37. מקצוע אהוב: בבית ספר או בעבודה ? בלימודים זה בטח היה היסטוריה וגיאוגרפיה ( למרות שגם את זה לימדו בצורה משעממת ביותררררר ) , בעבודה נשמע כיף להיות מאמן ספורט , כושר או מדריך טיולים . 38. מקצוע שנוא: הרסו אצלנו כל זיקה לספרות שרק יכלה להתפתח בלבבנו ובדמיוננו . ביאליק הפך להיות אויב הציבור .. כמו שרש"י היה ביסודי . 39. מקום בעולם: בארץ - כמעט כל מקום , בעיקר הגליל , גולן , יהודה ושומרון , ירושלים ... בחו"ל - אירופה נהדרת , אבל אני רוצה להרביץ לאנשים שם - ארה"ב מקום טוב , גם אוסטרליה . אבל הכי , ומדונה הקדימה אותי ... מלאווי . 40. המעשה הכי נועז שעשית: הפקדתי את המדינה בידי אולמרט ... כן , זה גם אשמתי ( איכשהו ) 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: השאלון הזה נראה לי מתמודד רציני , אם כי חייב להיות משהו יותר ... 42. פריט לבוש מועדף: ספורטיבי , 43. ההמצאה של כל הזמנים: ג'יזוס כרייסט וכוחותיו הסופר טבעיים . שאפשר להגיע להסכם עם שכנינו הערבים תוך כדי וויתור מוחלט על ביטחוננו . 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב וסתיו סבבה בהחלט 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל?- אני מאמין שכדאי לעשות מה שאפשר על מנת שבשכלול הסופי יהיה לך יותר סיכוי לצאת און טופ . 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? - אני מאמין שיש כח עליון ואנחנו לא מבינים את רוב מה שקורה סביבנו ואף אחד לא יכול להגדירו , לכן אין היהדות שמה על זה את הדגש ( בניגוד לדתות אחרות ) 47. גלידה- בכוס או בוופל? - חבר'ה , אם אני פדלאה זה לא מגלידות .. זה מהבירה . אבל תמיד העדפתי מהוופל ! ( אולי גם בגלל זה : ) 48. שקיעה או זריחה? - עם בחורה בזרועותיך , שקיעה .... עם מפקד שבא לקחת אותך בג'יפ למגורים אחרי לילה של שמירות ... זריחה בייבי . 49. בליינד דייט- בעד או נגד? - אם אתה מיואש ... כל האמצעים כשרים , אבל מה באמת יוצא מזה ?

KaiserDino

New member
ראש הממשלה הבא- חלק ב'

50. ג'ינס או סתם מכנס? אם היו לי סתם מכנסיים , הייתי לובש . 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? - אני מעדיף לחסוך ולקנות לאפה אחת במקום שתי פיתות 52. מלפפון או עגבניה? - שניהם הולכים ביחד.. אם לא איכפת להתלכלך - עגבנייה , אם זה פאקטור - אז מלפפון 53. קור או חום? - אני מעדיף שיהיה קצת חם מאשר מאוד קר 54. לישון או לקום? תלוי לחלוטין מה המצב רוח ... בצבא אהבנו כולנו לישון והרבה . 55. חוף או הרים? - שניהם מרשימים אותי , אני מעדיף הרים . 56. קרמבו- וניל או שוקו? - מוקה ! 57. תות או בננה? - הממ... עוד שאלה מכשילה , נגיד שאני אוהב בננה . 58. חולצה מכופתרת או רגילה? - בינתיים , מעדיף רגילה - מרגיש יותר מדי רשמי עם מכופתרת , כאילו אני מתלבש בשביל להרשים אחרים . 59. שיר שגורם לך לצחוק: השיר של פשושון וטאו טאו 60. שיר שגורם לך לבכות: dry county שך בון ג'ובי :) 61. השיר של כל הזמנים: תחליטו אתם.... בשבילי התקווה או ירושלים של זהב 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: forever young - מזכיר לי את האנשים שגדלתי איתם בגרמניה לפני המלחמה . 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: משהו של יוהאן שטראוס או צ'ייקובסקי 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: גם שם אני צריך לשמוע אנשים שרים ? 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: כל הדברים של guns N roses או בון ג'ובי 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? - שוב , הותקלתי . איכשהו , נדמה שאני תמיד מפתיע אנשים אם לטובה ואם לרעה . זה הרושם שקיבלתי . 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שמותם יישארו חסויים ... הם כולם במחתרת 68. הגלידה הכי טעימה? כל עוד זה בוופל , זה יהיה טוב 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? - הרצון האמיתי להגיע לשלום אמת . 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאיפה אני זוכר? נראה לי שנת 2000 . 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? אווו בייבי..... אתם לא רוצים לדעת ( האתר של הטוטו וספסל ) 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? - פורום הבייסבול ( מס' 616 ) , הפורום של כדורסל בנוגע ל NBA וכדורסל נשים בארץ , והפורום של מכבי רמת חן שאני מקווה עוד יקום לתחייה . 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? - אין סיפור מיוחד . קייזר דינו - מה לא ברור ? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? - אני חושב שיש .... 75. באיזה פורומים אתה? - כל מה שלא שמאלני מדי 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? - קורה כל הזמן , מה לעשות ... אנשים מבינים לבד בסופו של דבר - די לחכימא ברמיזא . 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? - אני לא יכול לעמוד על זה פה ... 78. יש לך חבר\\ה? כן , רק שהיא לא יודעת :) 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שניים 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? - הייתי הולך איתם מכות .... 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? - בודק את החדשות לראות אם איראן עדיין לא התייאשה מהגרעין . אם זה בבוקר מדליק ערוץ 10 לראות את החתיכה ( ששכחתי את שמה , ואני לא מדבר על טלי מורנו ) 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? - אולי עכשיו אחשוב על מנהג כזה שאחזור אליו ואבצע אותו בקביעות . 83. מה התחביבים שלך? - ללכת לטיולים מסביב לעולם על האטלס , לשנות מצבי רוח כמו סימפוניה של בטהובן 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? - הייתי לוקח מישהו שאפשר להתווכח איתו . אולי איזה תומך של אוסלו . אף פעם לא יהיה לנו משעמם ... 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? - שאני לא אשכח ... אני דווקא כל הזמן שוכח גרביים ותחתונים - לאאאא 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות?- אולי איזה נמר או צ'יטה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הבנות הכי יפות יוצאות רק בערב .... 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? - אני מעדיף לתת כרגע 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] - כל מה שכלול בו המבורגר , צ'יפס , סלט טוב ושתייה :) 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? הייתי מבקש אשכים של מישהו ואומר להם שאני לא רעב ... רוצים לאכול ? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? - לא יודע ... 92. מי החברים שלך בפרום? - אין לי חברים , לא בפורום , לא בעולם האמיתי . 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? - ללכת למשחקים של רמת-חן זה תרומה לקהילה ? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? - אני כל הזמן עוזר לזרים ... הם מדברים איתי שעות , מרגישים טוב עם עצמם . 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? אני לא אומר להם שאני אוהב אותם ... אני אומר " נייס גיים " 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אני רק מקווה שמי שיהיה אחראי יידע אילו ערכים והשקפות אני מנסה לקדם בעולם . 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה?- אין לי טענות כלל כלפי המצב כרגע . לא הייתי מעדיף שום מקום אחר זולת ארץ ישראל . אם הייתי יכול להיות ביציע של רמת-חן שנה הבאה כשהילה , שירי , שרון , ומירב על הפרקט - אני מבסוט . 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? - הייתי מחטיף יותר מכות לאנשים - העולם היה יוצא מקום יותר בטוח כך . 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? - רק בארץ !!! אולי ברמה ... או באחד מיישובי הגליל 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? - אין תגובה *שעת סיום השאלון: 01:00 101 . את מי היית ממנה להיות שר הספורט ? - את אבי נמני ! 102 . מה אתה חושב הולך להיות הדבר הבא בנוף הישראלי ? - ליגת הנשים בכדורסל 103. אתה חושב שליגת הבייסבול החדשה תצליח ? - כן , אם הם רק ישווקו את עצמם כמו שצריך !!! 104 . אתה חושב שרמת-חן הולכת לעשות משהו בעונה הבאה ? - עד הסוף בייבי ! :) שבוע טוב

עונה../images/Emo13.gif

*שעת תחילת השאלון: 12:03 1. שם: דרי 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 6.5 4. כינוי: דרי, סמדי 5. תכונה טובה: משתדלת שלא לפגוע באחרים [לא כי אני נחמדה, כי אין לי חשק לריבP:] 6. תכונה רעה: אגואיסטית ומעט נרקסיסטית 7. חולשה: יעל 8. אובססיות: אוכל 9. פאדיחה: יש יותר מדי חח 10. כאב: 11. משאלה: יש כ"כ הרבה.. אבל יש אחת עיקרית ואין לי כח לחפור עליהXD 12. זיכרון רע: לא רוצה להכנס לזה 13. זיכרון טוב: פגישות עם יעל
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין כ"כ 15. געגוע: ליעל, ל*מישהו*. 16. פחד: להיות לבד, למרות שאני אוהבת את זה. 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "אני אאשפז אותך!" זה הפחיד אותי. 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: כל חג עם חופש 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: הרבה 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: איכס 24. ממתק מועדף: ממ שוקולד פרה[?] 25. עוגה מועדפת: איכס 26. צבע מועדף: הכל 27. חיה מועדפת: כלב מסוג שארפיי 28. חיית מחמד [אם יש]: אין
29. ספורט מועדף: שאני אזיע?
30. מספר מזל: - 31. ספר: 'השטן לובשת פראדה' \ לורן וויסברגר, 'השחף' \ אנטון צ'כוב. 32. סרט דיסני מועדף: - 33. סרט: 13, טיטאניק, ריקי ריקי, אהבה קולומביאנית 34. שחקנ\\ית: יעל שרוני
וגם אסי כהן, נירו לוי, אושרי כהן, אסי דיין וליאור אשכנזי. 35. זמר\\ ת: אביב גפן, דנה עדיני, עברי לידר 36. סדרה מעודפת: מסודרים 37. מקצוע אהוב: ספרות, תאטרון 38. מקצוע שנוא: כל השאר 39. מקום בעולם: ת"א. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא חשוב
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ^^ 42. פריט לבוש מועדף: מכנסיים שחורות חרושות בטירוף 43. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: הכל 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כן 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? - 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אין דעה 50. ג'ינס או סתם מכנס? הכל 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? גם וגם 52. מלפפון או עגבניה? שניהם
53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? תלוי מתי 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? ברור שוניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? Tשירט רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: המ, לא קיים 60. שיר שגורם לך לבכות: שירים שמזכירים לי אנשים שאני אוהבת ורחוקים ממני 61. השיר של כל הזמנים: 'שיר נבואי קוסמי עליז' 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: your song 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ממ... total eclipse of the heart של בוני טיילר 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: I'm still standing 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: וואו, יש הרבה 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? מכוערתD: 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אוך 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם מקופלתXD 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? ממ 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ה' 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? כלמיני 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? הש"ש, י"ש, סקרים ושאלונים [סק"שXD] 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 'חולה על יעל שרוני'. נחשו למה. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? מביך 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אין אצלי ממבט ראשון.. אני נמשכת לסקסיות, לחכמה.. לא למראה. 78. יש לך חבר\\ה? כרגע לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אין 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? צועקת שבא לי להמשיך לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? צועקת שבא לי להמשיך להיות במחשבXD 83. מה התחביבים שלך? בהייה בתמונות של יעל, בטלה 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את ת"א 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? פלאפון וארנק. זין בגדים, זין הכל. בלי הפלאפון והארנק אני לא קיימתXD 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? לא יודעת
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? שונאת הכל
88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? יעל בקופסאXD 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אני מנועה מלהגיב. 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? לא יודעת, אבל זה היה עתיק קלוריות ושומנים. זין, אני כבר עומדת למות 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כלמיני שטויות של יעל ומיעל 92. מי החברים שלך בפרום? כולם!!!1111 אנחנו משפחה אוהבת!!!!111 [תזכירו להם מי אני בהזדמנות
XDDD] 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? מזמן 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ^^ 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 'היא לא הייתה כ"כ מטומטמת. נו, טוב... אולי כן.' 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? בת"א, עם אנשים שאני אוהבת 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? עזבו, אני כבר לא אשנה כלום 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ת"א 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? ברור שלא. *שעת סיום השאלון: 12:12 הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה:):):)

. שם: יוליה :) 2. גיל:14 3. תאריך לידה:26.4.1993 4. כינוי: יוליושקה 5. תכונה טובה: עקשנות!! 6. תכונה רעה: חסרת סבלנות 7. חולשה: ממתקים=] 8. אובססיות: ליומולדת שליי 9. פאדיחה: לא יודעת.. 10. כאב: לב שבור 3 > 11. משאלה: יש כמה.. 12. זיכרון רע: לא יודעתת 13. זיכרון טוב: יש הרבהה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא ידועת 15. געגוע: ל*** 16. פחד: מהמוות 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השם טטיאנהה!!! 18. קמיע [אם יש]: אבן מזלל ?! =] 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: פיצה , המבורגר 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: פסיפלורה 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: שוקולדד=] 26. צבע מועדף: כתום ושחור 27. חיה מועדפת: דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: איןן 29. ספורט מועדף: שחייה 30. מספר מזל: 4 31. ספר: יש הרבה.. 32. סרט דיסני מועדף: לא יודעת 33. סרט: יש הרבההה 34. שחקנ\\ית: אנג'לינה ג'ולי וסקרלט ג'והנסון 35. זמר\\ ת: ג'ניפר לופז ביונסה 36. סדרה מעודפת: האלופה 37. מקצוע אהוב: ספרות 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: הוליווד 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבהה 42. פריט לבוש מועדף: המיכנסיים הקצרים שליי כאלה...קיצר..=] 43. ההמצאה של כל הזמנים: האינטרנטט.=] 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב! 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כןן 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? לאא 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מיכנס 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא יודעת.. 60. שיר שגורם לך לבכות: HURT של כריסטינה אגילרה 61. השיר של כל הזמנים: יש כמה.. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: COMO AMA UNA MUJER של ג'ניפר לופז 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: COMO AMA UNA MUJER של ג'ניפר לופז 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שום שיר!! שיהיה שקט! 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: אממ..deja vu של ביונסה 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? בסדר :):):) 67. שמות החברים הכי טובים שלך: .........=] ו...=) ו...:) 68. הגלידה הכי טעימה? שווקוו... 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? חח שאלה קשה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנה וחצי בערך.. 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? נענע , וואלה , תפוז וטיפו=] 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? סקרים ושאלונים , ג'ניפר לופז וזהו! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יוליושקה1... שום סיפור! 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש יש..3> 75. באיזה פורומים אתה? סקריפ ושאלונים והפורום של ג'ניפר לופז 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? העיניים 78. יש לך חבר\\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? לא יודעת..אולי.. 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך? יש הרבהה 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את עצמי:) 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? פלאפוןן ו-MP3 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? דולפיןן 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הצהריים 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? מצלמה דיגיטלית 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] : צהריים 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? המבורגר+צ'יפס ב-19.90 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש אחד כזה... 92. מי החברים שלך בפרום? לא יודעת..חח.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כימעט כל יוםם 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? נאמ...שבוע שעבר וגם היוםם...היום=] 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע?כל יום.. 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אני לא רוצה לחשבו על זההההההה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? עים *** בבית שלו.. 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי חוזרת לגיל 11 וחצי=] 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הוליווד 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? אני ימות למענוו..

Miss Menta

New member
עונה. :) ../images/Emo109.gif

*שעת תחילת השאלון: 15:08.
1. שם: שרית.
2. גיל: 13.5.
3. תאריך לידה: 21.11.93.
4. כינוי: שריתי, שריתוש? בטנה. קציצה.
5. תכונה טובה: רגישות.
6. תכונה רעה: אי סבלנות? D:
7. חולשה: בנים.
8. אובססיות: מחשב. קסיסת ציפורניים. מוזיקה.
9. פאדיחה: יש הרבה. ;]
10. כאב: כואב לי הפה בטירוף.
11. משאלה: נמ.
12. זיכרון רע: לפני שהתעלפתי.. אני זוכרת איך כאב לי ובכיתי וגררו אותי. ;; אמא.
13. זיכרון טוב: יש המון.
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יום הראשון של כיתה א'.
15. געגוע: לסבא ז"ל ולי'.
16. פחד: ממוות.
17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את רוני סופרסטאר.
18. קמיע [אם יש]: מממ אין. אבל יש לי שרשרת עם אבן שאני תמיד הולכת איתה ולא מורידה.
19. החג האהוב עליך: פורים.
20. אוכל מועדף: מקדונלס.
21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: בורשט.
22. שתיה מועדפת: קולה דיאט ונסטי אפרסק דיאט. [דיאט שליטה! XD]
23. קינוח מועדף: עוגת גבינה.
24. ממתק מועדף: קליק.
25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה XD
26. צבע מועדף: כתום.
27. חיה מועדפת: כלב.
28. חיית מחמד [אם יש]: איןןןן.
29. ספורט מועדף: המ, קיקבוקסינג וריקוד.
30. מספר מזל: 8.
31. ספר: מכשפה - סיליה ריס.
32. סרט דיסני מועדף: פינוקיו.
33. סרט: נורביט, החופשה של מיסטר בין.
34. שחקנ\\ית: ג'וני דפ, בראד פיט, אנג'לינה ג'ולי, ג'וליה רוברטס, ליאור אשכנזי
35. זמר\\ ת: מלא. יש בשירשור מוזיקה.
36. סדרה מעודפת: נמ, השיר שלנו
, ארץ נהדרת
, מועדון לילה, מסודרים.
37. מקצוע אהוב: תנ"ך ואנגלית.
38. מקצוע שנוא: לשון ומתמטיקה.
39. מקום בעולם: לונדון!1 [כן מחכה לי.
]
40. המעשה הכי נועז שעשית: עליתי על הסוכריה בלונהפארק. באמאשלי, זה מאוד נועז!
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש אינספור. ><
42. פריט לבוש מועדף: מממ, ג'ינס? ^^
43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב! וטוניקות. XD
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף.
45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? בערך.
46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כן.
47. גלידה- בכוס או בוופל? תלוי מה בא.
48. שקיעה או זריחה? שקיעה.
49. בליינד דייט- בעד או נגד? המ. לא יודעת.
50. ג'ינס או סתם מכנס? גם וגם. יש סתם מכנסיים יפים! XD

Miss Menta

New member
המשך. ../images/Emo109.gif

51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? בזבזנית.
52. מלפפון או עגבניה? מלפפון.
53. קור או חום? קור.
54. לישון או לקום? לישון.
55. חוף או הרים? חוף.
56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל.
57. תות או בננה? תות בננה. D:
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. :O
59. שיר שגורם לך לצחוק: מאמי - מירי מסיקה.
המתוקות האחרונות - אריק ברמן. [אבל רק קטע אחד. XD] Mama - MCR.
60. שיר שגורם לך לבכות: מלא.
61. השיר של כל הזמנים: מלא. D:
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: מה עוד ביקשת - אריק ברמן. I don't love you - MCR.
63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אהה. יש לי זמן לחשוב.
64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Wake me up when september ends - Green day XD
65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: לא יודעת.
66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? נמ. לא יודעת. XD אני לא הבנאדם הנכון לתאר את עצמו.
67. שמות החברים הכי טובים שלך: נועה, שיר, ברק.
68. הגלידה הכי טעימה? וניל.
69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? אכפתיות, אמון, הקשבה.
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ב'.
71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? פה.
72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? מממ כאן, א"א, מיי כימיקל, השיר שלנו.
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Miss Menta. אין שום סיפור מיוחד. אני פשוט מאוד אוהבת מנטה.
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כה.!1
75. באיזה פורומים אתה? פה, א"א, MCR, השיר שלנו, אריק ברמן, ג'קו.
76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? רע מאוד. ויש לי איסורי מצפון. [כבר קרה לי כמה פעמים.]
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים ומבנה גוף.
78. יש לך חבר\\ה? לא.
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2.
80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? חוחו, אחי בן 4, מאיפה אני יודעת ? D:
81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מצחצחת שיניים.
82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מצחצחת שיניים. XD
83. מה התחביבים שלך? מחשב, טלויזיה, לבלות.
84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? אותו.
85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? פלאפון, לבלו, עיפרון שחור, כסף. ^^
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? כלבה
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב.
88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? ואנסואנסואנס סירה משובצות. 3>
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים.
90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? מקדונלס. באמת. D: אבל תכלס לא בא לי לחשוב על זה.
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפלאפון שלי, המחשב. D:
92. מי החברים שלך בפרום? כולם.
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כשהתרמנו לאיל"ן.
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא יודעת.
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? מממ היום.
96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אל תפריעו לי לישון.
97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? איתו ! לא משנה איפה, כוסעמק.
98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי נפרדת ממנו. וסורי שאני חופרת בנושא.
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדוןן.
100. ואחרון חביב-
את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? לא.
*שעת סיום השאלון: 15:18.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהההההההה- קורעעעעעעעעעעע

*שעת תחילת השאלון: 15:39 1. שם: עומר 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 10.6.93 4. כינוי: עומר 5. תכונה טובה: לא יודעע 6. תכונה רעה: כנ"ל 7. חולשה: לא יודעע 8. אובססיות: nestea, מסטיקים ויש עוד מלאאאאאאא 9. פאדיחה: לא יודעע 10. כאב: לא יודעע 11. משאלה: לא יודעע 12. זיכרון רע: שאבא שלי עשה תאונה
13. זיכרון טוב: שזכיתי במדליית זהב פעמיים באותו הפעם [בשני סגנונות שונים של שחייה] 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: לא יודעע 15. געגוע: לאחיינים שלי 16. פחד: לא יודעע 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אה !? 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: אממממממממ לא יודעע 20. אוכל מועדף: יש המוןן 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: סרדינים בעעעעע 22. שתיה מועדפת: נסטי 23. קינוח מועדף: קרמבו או סתם משהו אחר מתוק 24. ממתק מועדף: קרמבו 25. עוגה מועדפת: קרמשניט 26. צבע מועדף: כחול ושחור 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב 29. ספורט מועדף: איןןןןןןןןןןןןןןןן 30. מספר מזל: 84 31. ספר: יש מלאא 32. סרט דיסני מועדף: יש מלאא 33. סרט: יש מלאא 34. שחקנ\\ית: יש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 35. זמר\\ ת: יש מלאאאאאאא 36. סדרה מעודפת: יש מלאאאאאאאאאאאאא 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: אנגלית, ספורט, של"ח להמשיך !? 39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: לקפוץ ממדרגה סתםם 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודעע 42. פריט לבוש מועדף: מכנסי ברמודה או ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: המחשב והטלוויזיה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורףףףףףףף
!
!
!
!
!
!
!||1
!
!
!|!!\1|1 1!9 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כןן 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כןןןןן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל גדול 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יודעע 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? לא יודעע 52. מלפפון או עגבניה? כלום 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל
!
!
|!!
! 57. תות או בננה? שניהם ביחד 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אין 60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים: אין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: לא זוכר איך קוראים לשיר 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מאיפה אני אמור לדעתת ???????? 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: בטח בטחח 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: עשה קקי 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? שיער חום גובל לשחור, עיניים חומות, רזה וזהוו 1.65 בערךך 67. שמות החברים הכי טובים שלך: נוי, מורן, סיון, פזית, מאי, דור 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? לא יודעע 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מאיפה אני אמור לדעתתתתתתתתתתת !?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!???!?!?!??! 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? לא יודעעעעעע 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע?חתימה
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? קקי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן כלב 75. באיזה פורומים אתה?חחחחחחחחחתתתתתתתתייייייייימממממממממממהההההההההה 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? מההההההההההה ??? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הקקי שיוצא מהתחת [סתם ....] 78. יש לך חבר\\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? לא יודעע 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? עף לשירותים 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? קורא ספר 83. מה התחביבים שלך? בום 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את עצמי 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? מסרק 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? כלב למשפחה עשירה כמובן
!|
!
!
!!!!!!11111אחדאחדאחד 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? תלוי 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? לא יודעע 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] שאר הארוחות בשמות לא ידועים 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? קקי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?לא יודעעעעעעעעעעעעעעעעע 92. מי החברים שלך בפרום? לא יודעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא יודעעעעעעעעע 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ררררררררררררר 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? בו 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? הוא מת
97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? לא יודעע 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי עונה על השאלון הזה
!!
!||! 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בארה"ב 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? לא יודעע *שעת סיום השאלון: 15:51

למעלה