שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

======================= שם: שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: גיל: מין: מספר זהות: סוג דם: אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: גובה: משקל: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? אכפת לך מזה? למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? איפה בדקת? למה דווקא שם? מה הצלצול של הפלאפון שלך? מתי הורדת אותו? את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? את/ה עייף/ה עכשיו? למה? מתי הלכת אתמול לישון? מה עשית עד אז? יש לך יס או הוט? מרוצה ממה שיש לך? היית רוצה להחליף? מה הערוץ המועדף עליך? למה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? זה הרבה לדעתך? מה את/ה עושה במחשב? את/ה מסתכלת באתרי סקס? את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? את/ה משקר? את/ה נוהג לשקר הרבה? למי את/ה משקר הכי הרבה? למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? רצחת? נאפת? בגדת? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? הרבצת? למי? למה? יש לך זיכרון טוב? מה הטעם שלך במוסיקה? מהי הלהקה האהובה עליך? הזמר האהוב? הזמרת האהובה? השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה? למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב? למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך? למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? מה? למה? מה הספקת לעשות היום? כמה זמן את/ה מול המחשב היום? משעמם לך עכשיו? מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? ============================
קרדיט לפורום סקרים ושאלונים

QUEEN5

New member
עונה

שם:רננה,רני שם משפחה:זדה חבר/ חברה/ בעל/ אישה:לא לפירוט גיל:17 וחצי מין:נקבה מספר זהות:אממ רגע תנו לבדוק סוג דם:מזה פה שידור חוקר?! חח אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:לוידעת.. גובה:1:70 ומשו חח משקל:46 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?מתאים לי את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?כן אכפת לך מזה?אממ לא ממש למה?כי יש לי חיים בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?לא מוכרת את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?חחח לא אף פעם לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?חחח כן יש ממצב מה השעה עכשיו?2:38 איפה בדקת?במחשב למה דווקא שם?הכי נוח מה הצלצול של הפלאפון שלך?נפרדנו לרגע-עידן יניב מתי הורדת אותו?שקנו לי את הפלאפון את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?מקושרת לשי הזה רצח את/ה עייף/ה עכשיו?כן למה?כי הלכתי היום המון ברגלל מתי הלכת אתמול לישון?2 בערך מה עשית עד אז?שמעתי שירים יש לך יס או הוט?הוט מרוצה ממה שיש לך?כן היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?24 ברור למה?כי מראים שם את עידן איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?כל מיני מה שיוצא.. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?שיוצא לי כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?שיוצא לי ושיש רגע שקט.. זה הרבה לדעתך?אממ כן חחחח מה את/ה עושה במחשב?אייסי-פורום-מוזיקה את/ה מסתכלת באתרי סקס?לא יש לי חייייייייים את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?חס וחלילה שם ירחם את/ה משקר?לא את/ה נוהג לשקר הרבה?לא,שונאת שקרנים למי את/ה משקר הכי הרבה?לאף אחד ברוך ה' למה דווקא לו/ לה?לאפחד.. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם?לא רצחת?לא נאפת? בגדת?כן התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?לאחי למה?כי הוא עיצבן אותי יש לך זיכרון טוב?כן מה הטעם שלך במוסיקה?הכל אני שומעת מהי הלהקה האהובה עליך?אין כזו הזמר האהוב?עידן יניב,יהודה סעדו הזמרת האהובה?מריה קארי,כריסטינה אגילרה,נלי פורטדו השחקן האהוב?ג'וני דפ השחקנית האהובה?ג'וליה רוברט'ס המדהימה הסרט האהוב?שודדי הקאריבים 2 הסדרה האהובה?ים של סודות למה דווקא הסדרה הזאת?כי היא מעניינת ממליץ/ה עליה?כן ז'אנר אהוב בטלויזיה:ריאליטי ז'אנר אהוב בספרות:מחזות מאכל אהוב?פרגיות למה דווקא המאכל הזה?כי זה טעים לי :) איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?לא הרבה כמה כסף יש לך בקופה?אין כמעט זה הרבה לדעתך?לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום?היום בזבזתי 400 על מה בעיקר?כל מיני באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?מתנות עם מי?חביב למה דווקא איתו/איתה?כי אני מריגשה איתו הכי נוח בעולם מה האייקון האהוב עלייך?בועית למה דווקא הוא?כי הוא חמוד כואב לך משהו עכשיו?כן מה?הבטן והגרון למה?לוידעת, מה אני רופא ?! מה הספקת לעשות היום?הרבהההההההה כמה זמן את/ה מול המחשב היום?שעה וחצי בערך פלוס מינוס משעמם לך עכשיו?לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?שומעת מוזיקה

עונה../images/Emo13.gif

======================= שם:ליטל שם משפחה:יוסף חבר/ חברה/ בעל/ אישה:אין גיל:17 מין:
מספר זהות:לא זוכרת
[חח נראה לכם באמת שאני לא זוכרת?
..זה לא יעזור לאף אחד אם הוא ידע את הת.ז שלי..
] סוג דם:אין לי שמץ אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:חחחח איזה שאלות.. אמאלה.. גובה:1.68 משקל:אתם לא רוצים לדעתת
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?אכן
אכפת לך מזה?אממ שיהיה.. למה?ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?חחחחחחח 2 שקל וחצי.. אני לובשת גופיה לבנה..חח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?חח לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?יש מצב מה השעה עכשיו?00:06 איפה בדקת?בשעון למטה במסך..חח למה דווקא שם?כי זאת הדרך היחידה שאני לא יתאמץ בה בשביל לדעת מה השעהה..חח מה הצלצול של הפלאפון שלך?תראי זה אני מתי הורדת אותו?לפני שבועיים בערך.. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?מאוהבת בו..
את/ה עייף/ה עכשיו?סחוטהה למה?עבדתי היוםם..
מתי הלכת אתמול לישון?2 מה עשית עד אז?ראית שידור חוזר של ים של סודותת..
יש לך יס או הוט?יסס מרוצה ממה שיש לך?כןן היית רוצה להחליף?לא מה הערוץ המועדף עליך?13 למה?ככה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?או סיי.. מגרש ביתיי.. סופר ננייי...חחחחחחחחח כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?שעתיים אולי כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?ביום? אממ אולי שעתיים שלוש זה הרבה לדעתך?לא מה את/ה עושה במחשב?אממ בפורוםם.. אייסי.. וכאלה דברים..חח את/ה מסתכלת באתרי סקס?
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?
את/ה משקר?בקטנה.. תראה לי אחד שלא שיקר אף פעםם..חחח את/ה נוהג לשקר הרבה?לא למי את/ה משקר הכי הרבה?אממ למורים שליי...חחח למה דווקא לו/ לה?כי יוצא לי לאחר הרבה פעמים בבוקר.. אז כול פעם יש תירוץ אחרר..
היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?ברורר גנבת פעם?לא רצחת?לא נאפת?לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן חח למי?זה היה פעם לחברה שליי.. למה?אממ בכיתה ג' נראה לייי.. כי היא לקחה לי את המחברת או משהו כזהה...חחחח עזבוו יש לך זיכרון טוב?בערךך.. מה הטעם שלך במוסיקה?מעולה..חח סתם.. כמעט הכול חוץ מדיכאון.. מהי הלהקה האהובה עליך?סינרגיה הזמר האהוב?עידן..
הזמרת האהובה?נינט השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב?היומן.. סיפור אהבה בלתי נשכח..
הסדרה האהובה?אוסיי.. ים של סודות.. מגרש ביתיי.. למה דווקא הסדרה הזאת?חח כי הם יפותת ממליץ/ה עליה?לכולםם!! ז'אנר אהוב בטלויזיה:קומדיה ז'אנר אהוב בספרות:רומנים מאכל אהוב?
למה דווקא המאכל הזה?כי הוא הכי טעים שיש.. איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?אממ כול מיניי.. כמה כסף יש לך בקופה?671.. היום בדקתייייייי..
זה הרבה לדעתך?כן כמה את/ה מבזבז/ת ביום?אממ בעיקרון לא הרבהה.. על מה בעיקר?בגדים באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?fox.. אני מתה על החנות הזאתתת וחנויות שיש בהם את כול הקישקושים האלהה.. שאפשר להסתובב בתוכה שעות ולא לקנות כלוםם..
עם מי?חברות למה דווקא איתו/איתה?כי הן אוהבות את זה כמוניי..חח מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא?ככה כואב לך משהו עכשיו?כן מה?הראש למה?כי אתה חופררררררררררררר מה הספקת לעשות היום?אממ אז ככה.. חחחח ללכת לבית ספר ללכת עם אמא לקניות ואז ללכת לעבודהה.. כמה זמן את/ה מול המחשב היום?חצי שעה אוליי משעמם לך עכשיו?לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?נכנס לפורוםם או רואה טלוויזיהה ============================

עוננהה:]

======================= שם: שירה שם משפחה: זאדה חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל: 16 מין:נקבה מספר זהות: לא אמור לעניין אותכםם.. סוג דם: רק חסר שתשאלו כמה שערות יש לי ברגלייםםם, XD אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: אממ.. משו כמו 4 סמ" חחח נראה לי מאיפה ליי.. גובה: 1.70 נראלי.. משקל: לאא זוככרתת, חחח עדייףף לא לזכוורר:D תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בינוני:] את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?אכןן:] אכפת לך מזה?כןן למה?כי נחמד לדעת ת'גודל של הלבב..=] בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?ת'גקט ב50 ת'תלבושת ב1 חחחח :D את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לפעמים יש לי כריזות של לשבת מול המראה לבחון את עצמי ולהגיד: אני נראת טוב..חחח ביקשתם ת'אמת..=\ לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? אעע? מה זהה?
את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? ממשש לאאאאא...מלחשוב שאני נראת טוב עד לחוש המרחק עצום.. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? 16:08 איפה בדקת?במסך למה דווקא שם?כי אין לי כוח להוציא ת'פלאפון מה הצלצול של הפלאפון שלך? של הצפרדע המשוגעתת... מתי הורדת אותו?לא הורדתי קיבלתי מתנה מסלקוםם :p את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? גם וגם..=P את/ה עייף/ה עכשיו? קצת למה?כי הלכתי לישון ב2 וחצי בלילה... מתי הלכת אתמול לישון? עניתי למעלה.. מה עשית עד אז?למדתי למבחן ראיתי טלוויזיה יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? עוד חודש נגמר המנוי אז מורידים לי ויהי לי כבלים רגילים.. מה הערוץ המועדף עליך? 22 וויוה למה? ככה..!! איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? המוןן..=] כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? בלילה בעיקרר. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? שעה ומשו ביום ולפעמים בכלל לא זה הרבה לדעתך? לא מה את/ה עושה במחשב? פורומים אייסי שין וכו' את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא מה אין לי חייםם?=\ את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לאא..אין סיבה לשקר אני פשוט לא מיוחמת את/ה משקר? לא את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? למורים למה דווקא לו/ לה? כיי ככה פחות בלבולי מוח היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?תלוי מי אומר גנבת פעם?כן רצחת?לא נאפת?לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא הרבצת?כן למי?חחחח לחברה שלי אבל זה היה בצחוק למה?ככה יאא=\\ יש לך זיכרון טוב?כן מה הטעם שלך במוסיקה? לועזיתת ובעברית: סינרגיה בית הבובות עידן יניב והגיימבויז ועוד כמה .. מהי הלהקה האהובה עליך? גיימבויז הזמר האהוב? עידן יניב הזמרת האהובה?נינט טייב השחקן האהוב? רן דנקר השחקנית האהובה?מיה דגן הסרט האהוב? שחקי אותה מותק הסדרה האהובה?נולד לרקוד למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא יפה, מצחיקה מעניינת ממליץ/ה עליה? מאוד ז'אנר אהוב בטלויזיה: לא יודעת ז'אנר אהוב בספרות: לא יודעת מאכל אהוב?חביתה למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעים איזה שאלה הבלהה..=\ איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? אמממ..שניצלל כמה כסף יש לך בקופה? אין קופה הכל אצל מאאאם :] זה הרבה לדעתך? חחח :p כמה את/ה מבזבז/ת ביום? תלוי איזה יום אבל בערך 20 שקל משו כזה.. על מה בעיקר? אוכל מהקיוסק בביצפר, בגדים, נעלים וספרים באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בשוקק :] עם מי?חברה הכי טובה למה דווקא איתו/איתה? כי יש לה טעם בדיוק כמו שלי מה האייקון האהוב עלייך?
ו זה
למה דווקא הוא? כככככככה! כואב לך משהו עכשיו? כן, הראש שיגעתם אותי מה? ה ר א ש ש ש ש ש ש ש למה? כיי ג'יננתםם בתחתתתתת! מה הספקת לעשות היום? ללמוד, =\ כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעה משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? באה למחשב, אייסי וכאלה.. ============================ קרדיט לפורום סקרים ושאלונים

chenoosh 16

New member
עונה...

שם: חן שם משפחה:נחום חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל:17 מין:נקבה מספר זהות:נו נראה לכם שאני באמת ירשום תמספר פה.. סוג דם: אין לי מושג אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: מאיפה לי... גובה:1.70 ומשהו משקל:56 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בינוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?כן אכפת לך מזה?לא למה?סתם כי זה לא מעניין בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? 70 ש"ח את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?כן... לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?מעיד על מה?? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? ממש לא... לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? אולי מה השעה עכשיו? 16:55 איפה בדקת? בשעון של המחשב.. למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? my humps מתי הורדת אותו?לפני המון זמן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? פעם אהבתי עכשיו פחות את/ה עייף/ה עכשיו? מאוד למה? כי לא ישנתי טוב בלילה מתי הלכת אתמול לישון? ב10 וחצי מה עשית עד אז?ראיתי t.v יש לך יס או הוט? יס מרוצה ממה שיש לך? ברור היית רוצה להחליף?ממש לא מה הערוץ המועדף עליך? yes ישראלי למה? כי יש שם תתוכנית הכי שווה...נחשו איזה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? השיר שלנו כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? תלוי בכמות התוכניות באותו יום ובזמן שיש לי כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? אממ כשיש לי זמן אז משהו כמו שעתיים עם הפסקות זה הרבה לדעתך?לפעמים כן ולפעמים זה לא מספיק מה את/ה עושה במחשב? מתכתבת משחקת בסימס...משחקת בסוליטר ברגעי שיעמום..חח את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא! את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא! את/ה משקר?לא!!! את/ה נוהג לשקר הרבה?לא למי את/ה משקר הכי הרבה?אני לא משקרת למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? אני לא התחלתי את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? אולי.. גנבת פעם? לא רצחת?לא נאפת?לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? אחים שלי למה?כי הם עיצבנו אותי יש לך זיכרון טוב?כן מה הטעם שלך במוסיקה? אני שומעת קצת שירים באנגלית והרוב זה עברית מהי הלהקה האהובה עליך? הזמר האהוב? עידן יניב הזמרת האהובה? נינט טייב השחקן האהוב?רן דנקר השחקנית האהובה?מיה דגן הסרט האהוב? סטפ אפ הסדרה האהובה?השיר שלנו למה דווקא הסדרה הזאת? כי זאת סדרה טובה ומצחיקה ממליץ/ה עליה? מאוד ז'אנר אהוב בטלויזיה: הכל אני אוהבת ז'אנר אהוב בספרות: רומנים מאכל אהוב? שיפודי כבש למה דווקא המאכל הזה? כי הוא ממש טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? עוגות פאנקייק עוף בתנור.... כמה כסף יש לך בקופה?200 זה הרבה לדעתך?לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא מבזבזת כל יום על מה בעיקר?אם כן אז על בגדים באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? חנויות בגדים ופסלים עם מי? חברות למה דווקא איתו/איתה? כי הכי כיף עם חברה מה האייקון האהוב עלייך?אין למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו?מה? הראש למה? בגלל השאלון הזה מה הספקת לעשות היום? ללכת להצגה עם השכבה ולהספג במים בדרך הביתה כמה זמן את/ה מול המחשב היום? 20 דק' משעמם לך עכשיו? קצת... מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? משחק סוליטר או משהו אחר במחשב או שאני רואה טלויזיה

עונה....

שם: מעיין שם משפחה: צ חבר/ חברה/ בעל/ אישה: רווקה גיל: 17 וחצי מין: נקבה מספר זהות: לא חשוב סוג דם: לא יודעת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: שניה אני אמדוד גובה: 1.50 משקל: 49 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? :) בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לא מוכרת היא זכרון את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? אמממ לפעמים לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? אולי מה השעה עכשיו? 17:35 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? "לראות אותך צוחקת" מתי הורדת אותו? מזמןןןןןן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? מחבבת את/ה עייף/ה עכשיו? בערך למה? ככה מתי הלכת אתמול לישון? 23:40 מה עשית עד אז? ראיתי טלוויזיה יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? 24 למה? רק מוזיקה בלי מלמחמות איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? מוזיקה כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? 3 שעות כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? 4 שעות זה הרבה לדעתך? לא ממש מה את/ה עושה במחשב? מדברת עם כל מיני אנשים את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא! את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? חח לא! את/ה משקר? לא! את/ה נוהג לשקר הרבה? לא, כי אני לא אוהבת שמשקרים עליי למי את/ה משקר הכי הרבה? אני לפעמים עובדת על ידיד שלי למה דווקא לו/ לה? כי הוא חמוד היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? אני לא משקרת את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? עובד עליי הרבה גנבת פעם? לא רצחת? בטח הלב שלי משהו פה אצלי (לא!) נאפת? לא בגדת? לא היה במי התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? אין תגובה הרבצת? אי בחיים שלי כן למי? וואלה לא זוכרת למה? בטח עיצבנו אותי יש לך זיכרון טוב? רק לדברים הטובים מה הטעם שלך במוסיקה? מזרחית מהי הלהקה האהובה עליך? אין להקה הזמר האהוב? עידן יניב, שלומי שבת, יהודה בעדו וכל הזמר הים תיכוני הזמרת האהובה? שירי מימון, רינת בר וכל הזמר המזרחי השחקן האהוב? לא עולה לי כרגע השחקנית האהובה? כנ"ל הסרט האהוב? "סיפור אהבה בלתי נשכח" הסדרה האהובה? טלנובלה בע"מ למה דווקא הסדרה הזאת? היו שם טעים שהזכירו את החיים שלי ממליץ/ה עליה? כן :) ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה ז'אנר אהוב בספרות: לא יודעת מאכל אהוב? פיצה למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? מרוקאים כמה כסף יש לך בקופה? וואלה לא יודעת זה הרבה לדעתך? אולי כן כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא הרבה על מה בעיקר? לא מבזבזת כל יום באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? זולות עם מי? חברות למה דווקא איתו/איתה? כי הן כמו אחיות שלי מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא חמוד כואב לך משהו עכשיו? לא מה? אמרתי לא למה? מה למה... מה הספקת לעשות היום? לסדר דברים במחשב, בייביסיטר כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעתיים משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? סוליטר

../images/Emo20.gif עונה נהנ נה נה... ../images/Emo20.gif

שם: שיר שם משפחה: חסוי חבר/ חברה/ בעל/ אישה: חבר גיל: 14 מין: נקבה ב''ה
מספר זהות: לא זוכרת סוג דם: לוידעת חח אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: שניה אני רצה להביא סרגל..
גובה: 1.65 משקל: במסרים
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? יחסית למה? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? ברורר אכפת לך מזה? לא ממש למה? ככה בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לוידעת את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? ממש לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? ממש לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? כן חסר לי הרבה וכולם אומרים את זה.. מה השעה עכשיו? 19:02 איפה בדקת? למטה במחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב לשדה ראייה שלי חח מה הצלצול של הפלאפון שלך? שיר אהבה למוזה וחושב עליה מתי הורדת אותו? מזמן את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? מאוד אוהבת!! את/ה עייף/ה עכשיו? כן למה? כי חפרתם עם השאולת האלו מתי הלכת אתמול לישון? מאוחר מה עשית עד אז? כל מיני יש לך יס או הוט? מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? 24 למה? כי אני חולת מוזיקה איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? הכל כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? הרבה כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? המוןןן זה הרבה לדעתך? לא חח צריך כל החיים מה את/ה עושה במחשב? הרבה דברים את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא איכסס את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לאאא זה מגעיל נאילא בן חח איכססס את/ה משקר? לאאאאאאאאאא את/ה נוהג לשקר הרבה? לוידעת למי את/ה משקר הכי הרבה? לוידעת למה דווקא לו/ לה? לוידעת היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? לוידתע את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? לוידעת גנבת פעם? לא רצחת? לא נאפת?
בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? כן הרבצת? כן למי? אח שלי למה? ככה יש לך זיכרון טוב? כן מה הטעם שלך במוסיקה? לוידעת מהי הלהקה האהובה עליך? אין הזמר האהוב? דנידין ועידן יניב הזמרת האהובה? אין השחקן האהוב? אין השחקנית האהובה? אין הסרט האהוב? האידיוט המושלם הסדרה האהובה? פעם בחיים למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא טובה ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: אין ז'אנר אהוב בספרות: אין מאכל אהוב? אין למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? לוידעת זה הרבה לדעתך? לא כמה את/ה מבזבז/ת ביום? הרבה על מה בעיקר? בגדים ויציאות עם חבים באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? כל מיני עם מי? חברים שלי למה דווקא איתו/איתה? ככה מה האייקון האהוב עלייך?
למה דווקא הוא? כי הוא מושי כזה חח כואב לך משהו עכשיו? כן הראש מה? הראש למה? ככה מה הספקת לעשות היום? הרבה דברים כמה זמן את/ה מול המחשב היום? הרבה משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? אוכלת חח

shay54

New member
עונה...

שם: שי שם משפחה: מלקוב חבר/ חברה/ בעל/ אישה: בנתיים אין גיל: 15 מין: זכר מספר זהות: מאיפה אני זוכר.. סוג דם: מה נסגר איתכם מה זה חדר חקירות אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: ממש גם אני אמדוד גובה: 1.70 משקל: לא בדקתי תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? בנוני את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? בטח אכפת לך מזה? לאא למה? את מי זה אמור לעניין בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? לא מוכר.. את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? שאני יוצא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא יודע את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לפעמים לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? 10:30 איפה בדקת? במחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? סתם חראטה מתי הורדת אותו? לא הורדתי היה כבר את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבב את/ה עייף/ה עכשיו? לאא למה? כי ישנתי מספיק לא הלכתי לביה"ס כי אני חולה חח מתי הלכת אתמול לישון? 22:10 מה עשית עד אז? ראיתי משחק יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? אפשר להגיד היית רוצה להחליף? אולי מה הערוץ המועדף עליך? ספורט 5+ למה? כי אני אוהב לראות משחקים איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? משחקים כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? שעתיים כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? הרבה זה הרבה לדעתך? אולי מה את/ה עושה במחשב? מה זה עניינכם את/ה מסתכלת באתרי סקס? לאאאא את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לאא את/ה משקר? נווו אמרתי שלא את/ה נוהג לשקר הרבה? שצריך למי את/ה משקר הכי הרבה? למורים חח למה דווקא לו/ לה? ככה היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? כןן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? לא יודע גנבת פעם? שהייתי קטן רצחת? לאאאאאא נאפת? מה זה? בגדת? לאא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? כן הרבצת? כן למי? למי שצריך למה? ככה יש לך זיכרון טוב? כן מה הטעם שלך במוסיקה? מזרחית מהי הלהקה האהובה עליך? הלהקה שלי חח הזמר האהוב? עידן יניב, אייל גולן הזמרת האהובה? שונא אותם השחקן האהוב? יהודה לוי השחקנית האהובה? עדי הילמבלוי הסרט האהוב? משימה בלתי אפשרית 3 הסדרה האהובה? לא רואה למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: לא יודע ז'אנר אהוב בספרות: לא יודע מאכל אהוב? פיצה למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כל מיני כמה כסף יש לך בקופה? לא ספרתי.. זה הרבה לדעתך? כןן כמה את/ה מבזבז/ת ביום? בקושי 50 שקל על מה בעיקר? דברים באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? בקניון עם מי? חברים למה דווקא איתו/איתה? כי יש הרבה צחוקים מה האייקון האהוב עלייך? למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? קצת מה? הראש למה? כי אתם חופרים לי בשכל אם השאלות האלא מה הספקת לעשות היום? כלום כמה זמן את/ה מול המחשב היום? חצי שעה משעמם לך עכשיו? כן מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? הולך לחברים

0o0o loren o0o0

New member
עונההה../images/Emo55.gif

שם:לורןןןןן...
[הגזמתי האא?!
] שם משפחה:לא משנה...
חבר/ חברה/ בעל/ אישה:נשואה +5...סתםם נראלכם?!פנוייה...!!!
מספר זהות:מתחיל באפס נראלי
סוג דם:יא רייט...
אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:700 ומשו........
גובה:מטר שישים ו...נראלי... משקל:לא יודעת
תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?בינוני
את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?יאפ:] אכפת לך מזה?לא... למה?כובע
בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?חחחח...אבל אני אוהבת אותהה......
את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?לא...
לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?חחחחחחחחחחח
את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?לא יודעת
לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?חחח מה?!?!
מה השעה עכשיו?15:53 איפה בדקת?בשעון של המחשב... למה דווקא שם?כי זה הכי קרוב אליי... מה הצלצול של הפלאפון שלך?"ואת"...[ישן אבל זה -ה-שיר!!!
] מתי הורדת אותו?לפני כמה חודשים...
את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?אוהבת..היה לי המון זמן את "אור"... את/ה עייף/ה עכשיו?לאאאאאא למה?כי קמתי היום מאוחר... מתי הלכת אתמול לישון?מממ...לא זוכרת...ראיתי טלוויזיה ונרדמתי
מה עשית עד אז?ראיתי טלוויזיה...^^ יש לך יס או הוט?היה יס עכשיו עברנו להוט... מרוצה ממה שיש לך?יאפ היית רוצה להחליף?רק בשביל השיר שלנו אבל אני אראה כבר באינטרנט... מה הערוץ המועדף עליך?24... למה?כי יש שם שירים יפים...[אהמ...עידן...אהמ...
] איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?כמעט כולן...במיוחד מכונת הלהיטים והמבוקשים... כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?כמעט כל היום
כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?המוווווווווווון זה הרבה לדעתך?חחח המון זה המווווווווון מה את/ה עושה במחשב?פורומים,אייסי[כבר לא באלי כלכך על האייסי],משחקים מוזיקה... את/ה מסתכלת באתרי סקס?לאאאאאאאאאאאאאא
את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא
את/ה משקר?לא!!! את/ה נוהג לשקר הרבה?חחח ככה ככה למי את/ה משקר הכי הרבה?לא יודעת
למה דווקא לו/ לה?כובע
היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?מממ....... את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?אולי
גנבת פעם?לאאאא חס וגראסXD רצחת?בטח..ת'נמלה מהבלוק ממול
נאפת?האא?!חח סתם,לא... בגדת?לא... התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לאאאאא... הרבצת?כן
למי?לילדה אחת...
למה?כי היא עצבנה אותי... יש לך זיכרון טוב?אני חושבת שכן... מה הטעם שלך במוסיקה?כל מיני...במיוחד שקטים כאלה...מרגיעים... מהי הלהקה האהובה עליך?"אוונסנס","סינרגיה". הזמר האהוב?עידני
,הראל סקעת
,ג'סטין טימברלייק
,ג'סי מקרטני
... הזמרת האהובה?שירי מימון,קרן פלס,נינט,מירי מסיקה,איה כורם,ריהאנה,ביונסה,קלי קלארקסון... השחקן האהוב?רן דנקר,אושרי כהן,עפר שכטר... השחקנית האהובה?אניה בוקשטיין,מלי לוי,עדי הימלבלוי,לירז צ'רכי... הסרט האהוב?"קליק"... הסדרה האהובה?השיר שלנו...האלופה...השמיניה...
למה דווקא הסדרה הזאת?כולן-כי הן מעניינות... ממליץ/ה עליה?יאפ:] ז'אנר אהוב בטלויזיה:מממ...מוזיקה ז'אנר אהוב בספרות:חחח מספיק היו לי היום שעתיים לא רוצה לדבר על זה גם פה
מאכל אהוב?פיצה,שניצל.[לא ביחד...!!!] למה דווקא המאכל הזה?כי הם יאמי איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?ספגטי,פירה,סלט. כמה כסף יש לך בקופה?לא יודעת
|שורקת|
זה הרבה לדעתך?בטחח...
כמה את/ה מבזבז/ת ביום?לא הרבה... על מה בעיקר?בבצפר באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?כל מיני עם מי?אמא,חברות למה דווקא איתו/איתה?ככה מה האייקון האהוב עלייך?
,
,
...אהה ו
שלייי... למה דווקא הוא?כי הם חמודיםםם!!! כואב לך משהו עכשיו?לאא... מה?--- למה?כובע
[פעם שלישית גלידה]
מה הספקת לעשות היום?הרבה...ללכת לבצפר,לחזור הביתה[
],לאכול,לסדר,למדוד ת'מגפיים החדשות...
כמה זמן את/ה מול המחשב היום?חצי שעה ככה... משעמם לך עכשיו?לאאאא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?עונה על שאלונים מפגרים אבל זה היה ממש נחמד!!!תודה רחלי...

למעלה