שאלון!

דמבלדור

שעת התחלה- זמן הוא חסר משמעות 1. שם פרטי? אלבוס פרסיוול וולפריק בריאן 2. כינוי? דמבי, דמבלדור כבודו, כבוד הרב. 3. גיל? 153 4. עיר? ירושלים עיה"ק 5. יש אחים? כמה? אחד 6. ההורים נשואים? ז"ל 7. מה אתם לובשים? גלימה בצבע לילך עמוק 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? אלבום הבכורה של אחיות הגורל 9. יש לך אייסיקיו? אני מסתפק בפטרונוסים 10. יש לך מסנג'ר? כנ"ל 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? אכלתם? אני ופוקס? בכל מקרה, מקקים מצופים 12. יש לכם חיית מחמד? פוקס כפרעליו 13. הייתם בחו"ל? איפה? איפה לא? 14. מידת הנעליים שלך? אני לא לובש נעליים, אלא כפכפי אצבע אופנתיים בצבעים שונים (אני מתאים אותם לגלימה) 15. מאמין באהבה? כמובן, אהבה היא הנשק החזק ביותר שיעמוד לצד הארי בקרב האחרון. 16. מאמין באהבה וירטואלית? כן 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? בחירתו של אדם שלו היא 19. מאמין בגורל? לא (תאונות מטאטא. זה לא גורל, זה מחדל!) 20. מאמין בה'? איני שולל את האפשרות 21. חוף או הרים? הרים 22. לישון או לקום? לקום 23. קרמבו וניל או שוקו? מוקה 24. איזה שפות אתה מדבר? סלחו לי על יהירותי אב.. איזה לא? 25. בן אדם של יום או לילה? יום וליל, לא נח לרגע 26. רגיש לדגדוגים? כן 27. יש חבר/ה? פוקסי 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? בממוצע 365 29. התחביב האהוב עליך הוא? קריאה 30. עברת על החוק? המ, נאלצתי לתקוף את שר הקסמים ושות' פעם או פעמיים.. 31. נרדמת בשיעור? כן, אבל זה היה בשיעור שאני לימדתי P: 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? חשבתי שבמערה יש הורקרוקס
33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? 1923 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? כנ"ל P: 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? בגלגול הקודם 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? אתמול, אחד הדיוקנים האחרים צחק עליי, הראיתי לו מה זה. 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? אתמול, דיוקן אחר עזר לי. 38. שם אהוב לבן - כל שם הוא מיוחד, להעדיף אחד על פני השני יהיה יהיר מצידי 39. שם אהוב לבת -כנ"ל 40. שם אהוב לכלב - כנ"ל 41. בגדת אי פעם? מובן שלא 42. בגדו בך? מובן שכן 43. מה דעתך על בגידות? זה לא יפה.. 44. מה הפחד הכי גדול שלך? שלא ישארו לי גרביים 45. מה החלום הכי גדול שלך? גרביים. ועוד גרביים. 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? ניגודיות 47. זרקו אותך? סנייפ זרק אותי (מהחלון) אם זה נחשב 48. אתה זרקת? יש מצב 49. מה התכונה הכי בולטת בך? תבונה 50. מה היית משנה בך? הייתי מחדד את האוזניים, סטייל אלף כזה, נראה לי מאגניב חברים ומשפחה שלך : אחי היקר אברפורת', חברים אין לי. 51. הבן אדם שהכי חשוב לך? הארי 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? הארי 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? סוורוס 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? משה מושקוביץ' 55. הבן אדם הכי מצחיק? ארקדי גאידמק 56. הבן אדם הכי לא מצחיק? אודי 57. הבן אדם הכי מוזר? אחי היקר 58. הבן אדם הכי יפה? אין הכי יפה. כולם יפים. 59. הבן אדם הכי קרוב? ארמנדו דיפט, הוא פה בדיוקן שלידי 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? הארי 61. הבן אדם שסומך עליך? הארי 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? סוורוס 63. הבן אדם הכי כשרוני? אם יורשה לי, ונדמה לי שיורשה לי. הזמן קצר והמלאכה מרובה, אז אדלג קצת. כן או לא 101. נהנה בינתיים מהשאלון? לא, אבל פוקס משעשע אותי 102. יושב על כסא? כורסא פרחונית 103. להמשיך? בכנות, לא. 104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? סוכרייה שלא הייתה טעימה במיוחד 105. התחלת עם מישהו: מישהו? לא 106. התחילו איתך? לא 107. נשארת ער כל הלילה? כן 108. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? יש לנו אמצעי תקשורת עמידים יותר 109. הרגת חיה בטעות? לא 110. הרגת חיה בכוונה? כן 112. פגעת בעצמך פיזית? לא 113. מעשנת סיגריות? לא 114. מעשנת נרגילות? לא 115. מעשנת סמים? לא 116. שותה אלכוהול? כן 117. היית עם 2 אנשים בו זמנית? באותו חדר? כמובן 118. צללת עם דולפינים? לא, אבל עם שנורקקים פחוסי קרן כן.. 119. היית ערום בציבור? לא 120. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא 121. רצית להיות מישהו אחר? לא 122. התקלחת היום? לא 123. הורדת שיערות מהרגליים? לא 124. התעלפת? לא 125. קיבלת נכשל בתעודה? לא 126. שחית בעירום? לא 127. עשית קרב גרעפסים? לא 128. התנצלת על משהו שעשית? כן 129. היית כל הלילה על המחשב? לא 130. היית כל הלילה מול הטלוויזיה: לא 131. העברת פתקים בשיעור: לא 133. היית אצל פסיכולוג? לא 134. פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? לא 135. בכית בסרט? לא 136. ניתקת למישהו בפרצוף? לא 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? כן (ושוב, פרופסור בינס, סליחה. לא חשבתי שזה יהרוג אותך.) 138. נשארת כיתה: לא 139. קפצת כיתה? כן 140. השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו? הוא ניסה לא להכניס אותי. היה קשה להסביר את מה שקרה לו. 141. היה לך גבס? לא 142. קנית קונדומים? לא 143. עשית היקי? לא 144. עשו לך? לא 145. התביישת בעצמך? כן 146. התביישת בהורים שלך? לא 147. התביישת בחברים שלך? לא 148. עברת יישור שיניים? לא 149. חשבת לעצמך אם בריטני ספירס באמת בתולה? לא 150. יעזור לך אם אני אגיד עכשיו שהיא לא: לא אסוציאציות: 151. אהבה? אהבה 152. שלום? אהבה 153. מתנחלים? אהבה 154. יהודים? אהבה 155. מוות? לא נורא 156. חיים? אהבה 157. כבוד? אהבה 158. מים? מוות 159. ערפאת? מוות 160.בצפר? מוות 161: חופש? אהבה 162. חו"ל? משה מושקוביץ' 163: עבודה? לא תודה. 164. הצלחה? עייפות 165. השראה? עייפות 166. שדי(י)ם? עייפות 167. מלאכים? אהבה 168. תנ"ך? אהבה 169. סוכר? אהבה 170. נשיקה? אהבה\פחד מה עדיף: 171. לונדון או פריז? לונדון שליטע 172. סאבלימינל או הצל? אחיות הגורל רולזז 173. אש או מים? אש 174. הארי פוטר או שר הטבעות? יד ביד 175. חנוכה או פורים? חג המולד 176. משפחה או חברים? בחירה קשה. 177. לילה או בוקר? בוקר 178. מחשב או טלוויזיה? הגיגית 179. חושפני או צנוע? צנוע 180. מוזיקה או סרטים? מוזיקה (קסם גדול יותר מכל מה שאנו עושים כאן.) השלימו את החסר: 181. השם "דניאל" מזכיר לי את? SG1 182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? להגיד להארי שעבדתי עליו ואין דבר כזה הורקרוקסים. 183. הכי אוהב? מתוקים 186. חבל ש...? הארי כזה חסר יכולת 187. הלוואי והיה לי? את היכולת לאכול (עכשיו כשאני מת) 188. אין דבר העומד? בפני הרצון של הארי 189. אם תרצו? תמשיכו לרצות, עדיין לא תקבלו 190. מי ששונא אותי מצדי ש...? ימשיך לשנוא 191. אחרי השאלון אני? הולך לנמנם קלות 192. לא הייתי צריך? לענות על השאלון הזה 193. אני חייב לומר תודה ל? הוריי, שהביאוני עד הלום. 194. אני חייב לומר סליחה ל? הוריי, שהביאתים אל מותם. (זה סיפור ליום אחר) 195. למה אני אף פעם לא? מתקלח 196. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שפן שלא שתה שנה שלמה שום שוקו שתה שלוק שלם של שוקו 197. יומולדת זו סיבה ל? המשיך לחיות 198. העצה הכי טובה שאני יכול לתת לכם: הבחירות שלנו וכו' 199: הערבים הם: בתור מורה ומחנך הדור הצעיר אני מנוע מלהביע דעות פוליטיות 200. בארבע מילים אתה יכול להגיד על עצמך? פטפוטים. בלבוש. קוקו. שפיץ. שעת סיום- לא אמרתי לכם שזמן הוא חסר משמעות? נ.ב. אם הגעתם עד לפה מגיע לכם שפוקס ילחין שיר במיוחד בשבילכם. אנא פנו אליו ואמרו לו שאני שלחתי אתכם.

../images/Emo6.gif אהבתי בן-אדם.

גם לך אני רואה היה קשה לפעמים לא לענות בתור חמי.
זה היה משעשע, נכנסת יפה לדמות של דמבלדור, מזל שלי יש את הנסיון שלי בלהכנס לדמות ולהשתקע בו.

משה מושקיבץ'../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ב"ה מימי הצאט העליזים! הו..היה כיף אז בימים ההם <מרגישה זקיינה> חמי,קבל ח"ח בין הטובים!

../images/Emo6.gif

"מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? להגיד להארי שעבדתי עליו ואין דבר כזה הורקרוקסים."

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!../images/Emo113.gif "חשבתי שבמערה יש הורקרוקס" חח../images/Emo6.gif

The T Shirt

New member
../images/Emo188.gifהארי פוטר

שעת התחלה- 01:42 1. שם פרטי? הארי פוטר 2. כינוי? הילד-שנשאר-בחיים, פוטי, מצולק 3. גיל? 17 בסוף יולי בעזרת השם. 4. עיר? סוריי (surey) 5. יש אחים? כמה? בן יחיד 6. ההורים נשואים? נרצחו, בדיוק כמו סיריוס *פורץ בבכי* 7. מה אתם לובשים? מכנס וטי-שירט שגדולים עלי בארבע מידות 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? מדונה 9. יש לך אייסיקיו? יש לי גלימת היעלמות 10. יש לך מסנג'ר? וגם מטאטא אש המחץ 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? אשכולית של דודה פטוניה 12. יש לכם חיית מחמד? הדוויג
13. הייתם בחו"ל? איפה? סקוטלנד, בצפר וזה.. 14. מידת הנעליים שלך? 42 15. מאמין באהבה? דמבלדור אומר שזה הכוח הכי גדול שלי 16. מאמין באהבה וירטואלית? הנבואה לא אמרה שום דבר על וירטואלי :-O 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? אתם מתחילים לבלבל אותי... 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? מה? כאילו כמו שיימוס? 19. מאמין בגורל? כן ('סעמק עם טרלוני הזאת) 20. מאמין בה'? לא 21. חוף או הרים? לא הייתי אף פעם בחוף 22. לישון או לקום? לקום 23. קרמבו וניל או שוקו? דמבלדור אהב לאכול קרמואים 24. איזה שפות אתה מדבר? British-English mate 25. בן אדם של יום א לילה? ביום וולדמורט מנסה להרוג אותי, בלילה אני חולם שהוא מנסה להרוג אותי 26. רגיש לדגדוגים? כן 27. יש חבר/ה? אני לא יכול להעמיד מישהי בסכנה שכזאת 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? די הרבה... 29. התחביב האהוב עליך הוא? קווידיץ' 30. עברת על החוק? השתמשתי בפטרונוס בנוכחות של מוגל לפני שנתיים 31. נרדמת בשיעור? לא, אבל נרדמתי במבחן בגרות 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? נרדמתי במבחן בגרות.. ^.^ 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני יותר מידי זמן.. 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? הדרסלים לא מאמינים במקלחות 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? פעם אחת הרמיוני הביאה למאלפוי סטירה, זה נחשב? 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? שאלה טובה 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? שאלה עוד יותר טובה 38. שם אהוב לבן - בחייאת, תנו לי להרוג את וולדי, אחרי זה נדבר על ילדים 39. שם אהוב לבת - ^.^ 40. שם אהוב לכלב - הדוויג, נחשב? 41. בגדת אי פעם? לא 42. בגדו בך? לא 43. מה דעתך על בגידות? זה רע, כי זה פוגע באהבה, ואז זה פוגע בכוח המיוחד שלי.. דמבלדור אומר ש... *ממשיך לחפור* 44. מה הפחד הכי גדול שלך? סוהרסנים 45. מה החלום הכי גדול שלך? שתיהיה לי משפחה שתאהב אותי למרות שאני רודף-פרסום עם הזיות, ממ.. אני מתכוון, למרות שאני מפורסם... 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? תשאלו את הרמיוני, היא חזקה בקטע הזה של חשיבה 47. זרקו אותך? לא 48. אתה זרקת? כן, את ג'יני-מאמי-שלי 49. מה התכונה הכי בולטת בך? יש לי תסביך של להציל אנשים 50. מה היית משנה בך? את התסביך של להציל אנשים.. ^^ חברים ומשפחה שלך : אין מספר ליד השאלה, אז אני לא אענה
נהנה בננה 51. הבן אדם שהכי חשוב לך? ג'יני-מאמי-שלי 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? ג'יני-מאמי-שלי 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? ג'יני-מאמי-שלי 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? ג'יני-מאמי-שלי 55. הבן אדם הכי מצחיק? אחים של ג'יני-מאמי-שלי, התאומים האלה 56. הבן אדם הכי לא מצחיק? אח של ג'יני-מאמי-שלי, הג'ינג'י ההוא מהשכבה שלי 57. הבן אדם הכי מוזר? לונה 58. הבן אדם הכי יפה? ג'יני-מאמי-שלי 59. הבן אדם הכי קרוב? דאדלי בחדר שליד 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? אף אחד, עכשיו שרולינג הרגה את כל דמויות-האב שהיו לי אי פעם 61. הבן אדם שסומך עליך? אולי הרמיוני ואח של ג'יני-מאמי-שלי הג'ינג'י ההוא.. נו, זה שטוב בשחמט 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? דמבלדור ז"ל 63. הבן אדם הכי כשרוני? רולינג, היא כתבה אותי 64. הבן אדם הכי חברמן? שוב התאומים האלה, אחים של ג'יני-מאמי-שלי 65. הבן אדם הכי מניאק? וולדמורט, רצח את כל מי שאני אוהב *פורץ בבכי* 66. הבן אדם הכי אמיתי? 'סעמק עם וולדמורט הזה 67. הבן אדם הכי מצליח? בטח לא פרסי... 68. הבן אדם הכי ספאמר? לא'דע עזבו אותי, בחייאת, רק ראיתי את דמבלדור נרצח לפני כמה ימים 69. הבן אדם הכי צפוי? אני. תמיד הולך להציל את כולם... 70. הבן אדם הכי לא צפוי? רולינג, מי יודע עם מה היא תבוא בספר הבא 71. הבן אדם הכי חכם? דמבלדור 72. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה)? *מסתובב לראות שאף אחד לא מקשיב מאחורה* האגריד, או אולי הג'ינג'י ההוא, אח של ג'יני-מאמי-שלי 73. הבן אדם הכי מסטול? המוכר ההוא בפונדק ראש החזיר שדומה לדמבלדור 74. הבן אדם הכי חרמן: אח של דמבלדור, אברפורת'... עשה את זה עם עז 75. הבן אדם הכי רומנטי? בטח לא אני ^^ 76. הבן אדם הכי זיין? וולדמורט המניאק הזה (ראה שאלה 65) 77. הבן אדם הכי זיין שכל: אני ^^ 78. הבן אדם הכי רגיש? וולדמורט. סתם
עבדתי עליכם 79. הבן אדם הכי וותרן? וולדמורט.......... שוב פעם עבדתי עליכם
80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: ג'יני-מאמי-שלי 82. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד? ג'יני-מאמי-שלי אם אפשר 83. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה? ג'יני-מאמי-שלי, מה שהיא עשתה לי בלילה ההוא בחדר הנחיצות 84. הבן אדם הכי פופלארי? ג'יני-מאמי-שלי, היא הכי מאמי 85. הבן אדם שהכי מבין אותך? האח הזה של ג'יני-מאמי-שלי, הג'ינג'י שטוב בשחמט... כמה פאדחיות הוא עושה 86. הבן אדם שאתה הכי מין אותו? מין? אה, שוב פעם הלילה ההוא עם ג'יני-מאמי-שלי בחדר הנחיצות? 87. הבן אדם הכי עשיר: סביר להניח שאני... 88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם? וולדמורט...... עבדתי עליכם פעם שלישית
89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם? וולדמורט.. נו, הוא בן אל-מוות כזה 90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל? פילץ', איזה פה יש לו לאירי הזה 91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל? הרמיוני 92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? ג'יני-מאמי שלי, במיוחד אם יש רק מיטה אחת
93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? ג'יני-מאמי שלי... אני מקווה שגם אצלה יש רק מיטה אחת 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו? ג'יני-מאמי שלי 95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל? ג'יני-מאמי שלי 96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו? ג'יני-מאמי שלי 97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק? ג'יני-מאמי שלי 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם? אה, כמו לוקלי הזה, נו איך קוראים לו.. זה שניסה למחוק לי את הזיכרון בספר השני. 99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא? וולדמורט הזה.. או לפחות סנייפ אם אפשר 100. הבן אדם שהכי עוזר לך? דמבלדור

The T Shirt

New member
המשך:

כן או לא 101. נהנה בינתיים מהשאלון? אני מעדיף לחשוב על ג'יני-מאמי שלי 102. יושב על כסא? הדרסלים לא מאמינים בכסאות 103. להמשיך? מזכיר לי את הלילה ההוא עם ג'יני-מאמי שלי... 104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? לא, אבל כמה רוחות במסיבה מוזרה אחת בליל כל הקדושים לפני כמה שנים אכלו 105. התחלת עם מישהו: ג'יני-מאמי שלי נחשבת? 106. התחילו איתך? הסינית ההיא, שחכתי איך קוראים לה, אה נזכרתי, סו. 107. נשארת ער כל הלילה? נו, כן, בלילה ההוא עם ג'יני-מאמי שלי, כבר אמרתי לך 108. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? פעם אח של ג'יני-מאמי שלי צלצל אלי ודוד ורנון הרביץ לי אחר כך 109. הרגת חיה בטעות? לא 110. הרגת חיה בכוונה? בסיליסק, נחשב? 112. פגעת בעצמך פיזית? לא 113. מעשנת סיגריות? לא 114. מעשנת נרגילות? לא 115. מעשנת סמים? לא, אבל ניסיתי את החומר של דמבלדור פעם אחת, איזה סוטול זה היה 116. שותה אלכוהול? רק בירצפת בשבילי 117. היית עם 2 אנשים בו זמנית? לא 118. צללת עם דולפינים? צללתי עם בני-ים וגרינדלואים 119. היית ערום בציבור? לא 120. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? שוב פעם הוירטואלי הזה? 121. רצית להיות מישהו אחר? בטח, כל הזמן 122. התקלחת היום? אמרתי לכם שהדרסלים לא מאמינים במקלחות... 123. הורדת שיערות מהרגליים? לא 124. התעלפת? כל שנה... 125. קיבלת נכשל בתעודה? כן 126. שחית בעירום? לא 127. עשית קרב גרעפסים? לא 128. התנצלת על משהו שעשית? לא נראה לי 129. היית כל הלילה על המחשב? דאדלי פעם הצליח להרוג 13 חייזרים ברצף על המחשב 130. היית כל הלילה מול הטלוויזיה: דאדלי פעם הצליח לשבת 13 שעות ברצף מול הטלויזיה 131. העברת פתקים בשיעור: לא 133. היית אצל פסיכולוג? לא, אבל אולי כדאי שאני אמצא אחד 134. פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? לא 135. בכית בסרט? לא ראיתי אף פעם סרט 136. ניתקת למישהו בפרצוף? אמרתי לכם שדוד ורנון לא נותן לי לדבר בטלפון 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? כאילו שמישהו אי פעם בא לבקר אותי... 138. נשארת כיתה: לא 139. קפצת כיתה? לא 140. השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו? לא 141. היה לך גבס? לא 142. קנית קונדומים? רק לפני הלילה ההוא עם ג'יני-מאמי שלי 143. עשית היקי? ג'נטלמן לא מספר על דברים שהוא עשה בלילה עם הג'יני-מאמי שלו 144. עשו לך? ^^ 145. התביישת בעצמך? בטח, כל הזמן... 146. התביישת בהורים שלך? לא 147. התביישת בחברים שלך? רק בג'ינג'י ההוא, נו... אח של ג'יני-מאמי שלי 148. עברת יישור שיניים? לא 149. חשבת לעצמך אם בריטני ספירס באמת בתולה? אפילו אני לא כזה מפגר 150. יעזור לך אם אני אגיד עכשיו שהיא לא: גם ג'יני-מאמי שלי כבר לא
אסוציאציות: 151. אהבה? ג'יני-מאמי שלי 152. שלום? ג'יני-מאמי שלי 153. מתנחלים? ג'יני-מאמי שלי 154. יהודים? ג'יני-מאמי שלי (חושב עליה כל הזמן..) 155. מוות? דמבלדור אומר שזו רק ההרפתקאה הגדולה הבאה 156. חיים? גם זו הרפתקאה גדולה 157. כבוד? מה, לא.. זה די קל 158. מים? מים=מוות 159. ערפאת? שילך להזדיין (אולי אברפורת' יכול להשאיל לו עז) 160.בצפר? חושבים לסגור אותו שנה הבאה 161: חופש? דרסלים 162. חו"ל? ג'יני-מאמי שלי 163: עבודה? תנו לי לחיות אחרי גיל 18, אחר כך נדבר 164. הצלחה? ^^ 165. השראה? ג'יני-מאמי שלי 166. שדי(י)ם? ג'יני-מאמי שלי בלילה ההוא... 167. מלאכים? ג'יני-מאמי שלי 168. תנ"ך? אמרתי שאני לא מאמין בה', למה אתם מציקים *פורץ בבכי* 169. סוכר? ג'יני-מאמי שלי 170. נשיקה? ג'יני-מאמי שלי ואני בארון מטאטאים מה עדיף: 171. לונדון או פריז? לונדון, יותר קרוב לג'יני-מאמי שלי 172. סאבלימינל או הצל?
173. אש או מים? אש, כמו אש על הפנים 174. הארי פוטר או שר הטבעות? מה? כולם מכירים אותי גם בעולם הזה..? 175. חנוכה או פורים? ראש השנה 176. משפחה או חברים? ג'יני-מאמי שלי 177. לילה או בוקר? (ה)לילה עם ג'יני-מאמי שלי 178. מחשב או טלוויזיה? ההגיגית של סנייפ, גם של דמבלדור תיהיה בסדר... 179. חושפני או צנוע? תלוי.. אנחנו מדברים על ג'יני-מאמי שלי? 180. מוזיקה או סרטים? ג'יני-מאמי שלי השלימו את החסר: 181. השם "דניאל" מזכיר לי את? ג'יני-מאמי שלי 182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? את ג'יני-מאמי שלי 183. הכי אוהב? ג'יני-מאמי שלי (איפה הייתי ב-182 השאלות הקודמות?) 186. חבל ש...? ג'יני-מאמי שלי לא פה 187. הלוואי והיה לי? את ג'יני-מאמי שלי 188. אין דבר העומד? תאמין לי, עמד גם עמד באותו לילה עם ג'יני-מאמי שלי 189. אם תרצו? מ'כפת לי 190. מי ששונא אותי מצדי ש...? כולם שונאים אותי, לא..? 191. אחרי השאלון אני? הולך לחלום על ג'יני-מאמי שלי 192. לא הייתי צריך? להיפרד מג'יני-מאמי שלי 193. אני חייבת לומר תודה ל? *קול ציני* דמבלדור, הכין אותי יופי-טופי להרוג את וולדמורט 194. אני חייבת לומר סליחה ל? ג'יני-מאמי שלי, למה נפרדתי ממנה? 195. למה אני אף פעם לא? מפסיק לדבר על ג'יני-מאמי שלי 196. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? ג'יני-מאמי שלי 197. יומולדת זו סיבה ל? חשוב על ג'יני-מאמי שלי 198. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: אני גבר תודה רבה... 199: הערבים הם: עזבו אתכם ערבים, בואו נדבר על ג'יני-מאמי שלי 200. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? ג'יני-מאמי שלי שעת סיום- 02:12

SuperGirl711

New member
131. העברת פתקים בשיעור: לא

למיטב זכרוני הוא כן העביר פתקים בשיעור.Oס

Lord VoIdemort

New member
עונה בתור..... וולדמו7רט D:

. שם פרטי? טום 2. כינוי? אתה יודע מי 3. גיל? who the fuck give a dam 4. עיר? כל מקום 5. יש אחים? כמה? מה איכפת לכם! קרושיוס! אבדה קדברה! 6. ההורים נשואים? לא 7. מה אתם לובשים? Well........ NOTHING! HA! 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? שיר הנושא של הטיטאניק XD 9. יש לך אייסיקיו? כן, מספר- 666 10. יש לך מסנג'ר? כן, [email protected] 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? את אמא ש'ך $#*_ 12. יש לכם חיית מחמד?כן, הנחש ההוא, מה שמו 13. הייתם בחו"ל? איפה? בכל מקום O: 14. מידת הנעליים שלך? 21 15. מאמין באהבה? לא 16. מאמין באהבה וירטואלית? לא 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? ברור, אני אוהב את האגריד 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? מה דעתי? אני הומו O: 19. מאמין בגורל? כן 20. מאמין בה'? כן, אני מאמין בעצמי 21. חוף או הרים? הרים 22. לישון או לקום? לישון?! מי ישן? מה הכתובת שלו?<! 23. קרמבו וניל או שוקו? קרמבו דם 24. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, ועברית, מסתבר 25. בן אדם של יום א לילה?תנחשו 26. רגיש לדגדוגים? 27. יש חבר/ה? כן, סנייפ 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? 2 29. התחביב האהוב עליך הוא? להרוג אנשים 30. עברת על החוק? לא[?] 31. נרדמת בשיעור? כן 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא הרגתי את הארי 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לאדע 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני שבוע 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? תנחשו 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? אמממ.... כל הזמן?! 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? 38. שם אהוב לבן - טום 39. שם אהוב לבת -טומה 40. שם אהוב לכלב - דמבלדור 41. בגדת אי פעם? כן 42. בגדו בך? בגדתי בעצמי 43. מה דעתך על בגידות? 44. מה הפחד הכי גדול שלך? הארי 45. מה החלום הכי גדול שלך? אני, וסנייפ, לבד, בחדר חשוך עם מיטה 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? הארי מצטרף באמצע 47. זרקו אותך? 48. אתה זרקת? זרקתי זבל 49. מה התכונה הכי בולטת בך? 50. מה היית משנה בך? חברים ומשפחה שלך : 51. הבן אדם שהכי חשוב לך? לאדע 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? סנייפ 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? אמא שלי 4#^@ 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? אני 55. הבן אדם הכי מצחיק?מה איכפת לכם, מוגלגים 56. הבן אדם הכי לא מצחיק? אתה 57. הבן אדם הכי מוזר? אני 58. הבן אדם הכי יפה? אני 59. הבן אדם הכי קרוב? לאדע 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? סנייפ 61. הבן אדם שסומך עליך? 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? הארי 63. הבן אדם הכי כשרוני? 64. הבן אדם הכי חברמן? 65. הבן אדם הכי מניאק? הארי 66. הבן אדם הכי אמיתי? 67. הבן אדם הכי מצליח? דמבלדור 68. הבן אדם הכי ספאמר? לונה 69. הבן אדם הכי צפוי? רון 70. הבן אדם הכי לא צפוי? אנייייייייי 71. הבן אדם הכי חכם? אנייייייי 72. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה)? דראקו 73. הבן אדם הכי מסטול? הארי 74. הבן אדם הכי חרמן:דמבלדור P: 75. הבן אדם הכי רומנטי? סנייפ
76. הבן אדם הכי זיין? סנייפ, עדיין כואב לי מאחורה >: 77. הבן אדם הכי זיין שכל: 78. הבן אדם הכי רגיש? 79. הבן אדם הכי וותרן? 80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:הארי -_- 82. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד? 83. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה? הארי O: 84. הבן אדם הכי פופלארי? 85. הבן אדם שהכי מבין אותך? 86. הבן אדם שאתה הכי מין אותו? 87. הבן אדם הכי עשיר: 88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם? 89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם? 90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל? יא זונה מה איכפת לך 91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל? אני 92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? 93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו? 95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל? 96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו? סניפישששש 97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק? 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם? 99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא? אפחד, כולם צריכים למות 100. הבן אדם שהכי עוזר לך? כן או לא 101. נהנה בינתיים מהשאלון? לא 102. יושב על כסא? כן 103. להמשיך? כן 104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? כן 105. התחלת עם מישהו:כן 106. התחילו איתך?לא 107. נשארת ער כל הלילה? כן 108. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? מה זה? 109. הרגת חיה בטעות? לא 110. הרגת חיה בכוונה? כן 112. פגעת בעצמך פיזית? כן 113. מעשנת סיגריות? כן 114. מעשנת נרגילות?כן 115. מעשנת סמים? כן 116. שותה אלכוהול? כן 117. היית עם 2 אנשים בו זמנית? יאפ 118. צללת עם דולפינים? לא 119. היית ערום בציבור? DONT U EVER TALK ABOUT IT! 120. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? מה זה? 121. רצית להיות מישהו אחר? לא 122. התקלחת היום?לא 123. הורדת שיערות מהרגליים? כן 124. התעלפת? לא 125. קיבלת נכשל בתעודה? לא 126. שחית בעירום? לא 127. עשית קרב גרעפסים? כן 128. התנצלת על משהו שעשית? לא 129. היית כל הלילה על המחשב? מה 130. היית כל הלילה מול הטלוויזיה: זה 131. העברת פתקים בשיעור: לא 133. היית אצל פסיכולוג? הפסיכלוג היה אצלי 134. פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? לא 135. בכית בסרט?לא 136. ניתקת למישהו בפרצוף? 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? כן 138. נשארת כיתה:לא 139. קפצת כיתה?כן 140. השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו? לא O: 141. היה לך גבס? לא 142. קנית קונדומים? כן 143. עשית היקי? כן 144. עשו לך? כן 145. התביישת בעצמך?לא 146. התביישת בהורים שלך? כן 147. התביישת בחברים שלך? לא 148. עברת יישור שיניים? לא 149. חשבת לעצמך אם בריטני ספירס באמת בתולה? לא 150. יעזור לך אם אני אגיד עכשיו שהיא לא: לא אסוציאציות: 151. אהבה? מה זה 152. שלום? מוות 153. מתנחלים? מתים 154. יהודים? מוגלגים 155. מוות? LOVE 156. חיים? איכס 157. כבוד? הרבה 158. מים? אש 159. ערפאת? מת 160.בצפר? דמבי 161: חופש? אין 162. חו"ל? 163: עבודה? 164. הצלחה? יש 165. השראה? 166. שדי(י)ם? BOOBIES!!!!!!!!!!1111111 167. מלאכים? 168. תנ"ך? 169. סוכר? 170. נשיקה? אהבה מה עדיף: 171. לונדון או פריז? פריז 172. סאבלימינל או הצל? צל 173. אש או מים? אש 174. הארי פוטר או שר הטבעות? פי הטבעת של הארי 175. חנוכה או פורים? חנוכה 176. משפחה או חברים? סיינפלד 177. לילה או בוקר? לילה 178. מחשב או טלוויזיה? 179. חושפני או צנוע? חופשני, BOOBIES!!! 180. מוזיקה או סרטים? השלימו את החסר: 181. השם "דניאל" מזכיר לי את? הארי 182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? סנייפ 183. הכי אוהב? לאכול קונדומים 186. חבל ש...? הארי חי 187. הלוואי והיה לי? זין >: 188. אין דבר העומד? בלי וויאגרה 189. אם תרצו? תרצו, מה איכפת לי 190. מי ששונא אותי מצדי ש...? מצדי? אני אהרוג אותו 191. אחרי השאלון אני? אלך להרוג מישהו 192. לא הייתי צריך? להתחיל לענות על זה 193. אני חייבת לומר תודה ל? 194. אני חייבת לומר סליחה ל? 195. למה אני אף פעם לא? 196. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? 197. יומולדת זו סיבה ל? 198. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: 199: הערבים הם: מוגלגים 200. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? סקס מין ורוקנרול שעת סיום- מתי הייתה שעת התחלה?

חלק 1

שעת התחלה-4 1. שם פרטי? נוויל 2. כינוי? לונגבוטום 3. גיל? 16 4. עיר? לונדון 5. יש אחים? כמה? לא 6. ההורים נשואים? כן 7. מה אתם לובשים? אני גלימות קוסמים אל תיתנו לי לדבר על סבתא שלי 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? אין לי 9. יש לך אייסיקיו? סבתא לא רוצה 10. יש לך מסנג'ר? סבתא לא רוצה 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? עוף 12. יש לכם חיית מחמד?טרבו 13. הייתם בחו"ל? איפה?לא 14. מידת הנעליים שלך?42 15. מאמין באהבה? כן 16. מאמין באהבה וירטואלית? לא ידע 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? לא יודע 19. מאמין בגורל? לא 20. מאמין בה'? כן 21. חוף או הרים? תלוי 22. לישון או לקום? לשון 23. קרמבו וניל או שוקו? אההההההההההה 24. איזה שפות אתה מדבר? עברית ערבית אנגלית 25. בן אדם של יום א לילה? יום 26. רגיש לדגדוגים? לא 27. יש חבר/ה? לא 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? לא סופר 29. התחביב האהוב עליך הוא? קלפים מתפוצצים 30. עברת על החוק? לא 31. נרדמת בשיעור? כן 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? היו לי יותר מידי כאלה 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? 3 חדשים 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? היום 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? בשנה ה6 עף לי השרביט שנלחמנו באוחלי המוות 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? אמממממממממממממממממממם 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך?הארי והרמיוני עושים את זה 5 פעמים ביום 38. שם אהוב לבן - הארי 39. שם אהוב לבת -לונה 40. שם אהוב לכלב - טרבו 41. בגדת אי פעם?לאאאא 42. בגדו בך? כן בגדו אז בצ"ד 43. מה דעתך על בגידות?חרא 44. מה הפחד הכי גדול שלך?סנייפ 45. מה החלום הכי גדול שלך? לההיות יותר טוב בעני סבתא שלי 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? אין 47. זרקו אותך?לא 48. אתה זרקת? לא 49. מה התכונה הכי בולטת בך? אני טוב בצמחים 50. מה היית משנה בך? להתחיל? חברים ומשפחה שלך :אמא ואבא מאושפזים חברים הארי רון הרמיוני ולונה

חלק 2

51. הבן אדם שהכי חשוב לך? סבתא 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב?לונה 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? אמא ואבא 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב?הרמיוני 55. הבן אדם הכי מצחיק?רון 56. הבן אדם הכי לא מצחיק?הרמיוני 57. הבן אדם הכי מוזר? הארי אף פעם לא הבנתי אותו 58. הבן אדם הכי יפה? לונה 59. הבן אדם הכי קרוב? לונה 60. הבן אדם שאתה סומך עליו?הארי 61. הבן אדם שסומך עליך? אממממממממממממממממם 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך?סבתא שלי(אחרי שראתה את התעודה) 63. הבן אדם הכי כשרוני? דמבי 64. הבן אדם הכי חברמן?הארי 65. הבן אדם הכי מניאק?מאלפרוי 66. הבן אדם הכי אמיתי?אין אדם כזה 67. הבן אדם הכי מצליח?הרמיוני 68. הבן אדם הכי ספאמר? מה????????????... 69. הבן אדם הכי צפוי? אני 70. הבן אדם הכי לא צפוי?אני 71. הבן אדם הכי חכם?הרמיוני 72. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה)?אני............................. הי 73. הבן אדם הכי מסטול?רון 74. הבן אדם הכי חרמן:פרסי 75. הבן אדם הכי רומנטי? רון 76. הבן אדם הכי זיין?אני חיב לצין שפרסי 77. הבן אדם הכי זיין שכל: כנ"ל 78. הבן אדם הכי רגיש? הארי 79. הבן אדם הכי וותרן? אני 80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:דמבי 82. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד?אאאאאאאאאאאאאאאאה 83. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה? לונה הי לא רשמתי את זה 84. הבן אדם הכי פופלארי?הארי 85. הבן אדם שהכי מבין אותך? הרמיוני 86. הבן אדם שאתה הכי אמין אותו? הארי 87. הבן אדם הכי עשיר: הארי 88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם?דמבי 89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם? האגריד 90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל? רון 91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל?הרמיוני 92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? לונה 93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? הארי 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו? לונה 95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל? סבתא 96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו?לונ...תעזבו 97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק? צ'ו 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם?רון 99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא? בלטרייקס 100. הבן אדם שהכי עוזר לך? הרמיוני

idan0610

New member
בתוך סיריוס

שעת התחלה- 16:48 1. שם פרטי? סיריוס 2. כינוי? סנאפלס, הכלב 3. גיל? 4. עיר? הפרגוד, משרד הקסמים, לונדון 5. יש אחים? כמה? 1, רגולוס 6. ההורים נשואים? אין לי מושג אם הם היו נשואים לפני שמתו, לא הייתי איתם בקשר 7. מה אתם לובשים? אותו בגד שחור שאיתו נפלתי לפרגוד, מת להחליף אותו אבל אין אחר 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? "מי ימלל היפוגריף שאוכל..." 9. יש לך אייסיקיו? האיסיקיו שלי מחובר כבר בערך 10 שנים, שהוא כל הזמן עם ההודעה "יצאתי להציל את הארי במשרד הקסמים, תשאירו הודעה" 10. יש לך מסנג'ר? כנ"ל 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? צלי הבקר של גברת וויזלי בערב שלפני שיצאתי למשרד הקסמים 12. יש לכם חיית מחמד? בקביק, מעניין מה קורה איתו... 13. הייתם בחו"ל? איפה? היו פעם שמועות שאני מסתובב בטיבט, למרות שזה לא היה נכון. מעולם לא הייתי בחו"ל, האמת. 14. מידת הנעליים שלך? מזמן לא בדקתי, מידת הנעליים שלי נשארה אותה מידה משנת 1981, ומאז לא טרחתי לבדוק. 15. מאמין באהבה? כמובן, פגשתי פה אישה אחת שנפלה גם, מאוד נחמדה 16. מאמין באהבה וירטואלית? כן, פעם פגשתי אישה אחת באינטרנט, בזמן שהייתי זמר מצליח, שהזמינה אותי לבליינד דייט. זה היה באותו יום שג'יימס נרצח. מאז אני לא הולך יותר לבליינד דייט. בטח קראתם את זה בנביא היומי... 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן, כך הכרתי את האישה הנחמדה ההיא... 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? דבר גועלי למדי. ככה למעשה התחלתי לחבב פחות את זנב-תולע... 19. מאמין בגורל? תשמעו, אני נלחמתי נגד בת דודה שלי ונפלתי לפרגוד, זה לא גורל? 20. מאמין בה'? אני מתפלל יותר מדי לה' לצאת מכאן, הוא לא עונה לי. 21. חוף או הרים? אני רגיל כבר להרים, שם התחבאתי מפני הסוהרסנים כשברחתי 22. לישון או לקום? לקום כמובן, אני לא אוהב את הזמן שאני יושן. תמיד צריך אקשן. 23. קרמבו וניל או שוקו? מצטער, אבד לי הטעם המתוק באזקבאן, אני יותר לא אוכל דברים מתוקים. 24. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, כלבית... 25. בן אדם של יום א לילה? יום כמובן, אבל כמעט ולא יוצא לי לראות אותו 26. רגיש לדגדוגים? את רגש הדגדוגים שכחתי באזקבאן. שונא סוהרסנים בדם! 27. יש חבר/ה? אממ, הכרתי את האישה הנחמדה ההיא בפרגוד, מקווה לפתח את זה.. 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? לא בוכה בכלל. פעם אחרונה שבכיתי היה כשג'יימס מת, ומאז מעולם יותר לא בכיתי. אולי פעם אחת הייתי על סף דמעות כשהאסיר החבר שלי לתא צחק על כלבים... 29. התחביב האהוב עליך הוא? וואו, כבר מזמן אין לי תחביבים. פעם אהבתי לשיר מאוד בלהקה שלי. 30. עברת על החוק? שאלה קשה מאוד. לא זכור לי מעולם שעברתי על החוק, מלבד הבריחה. אבל הדעה הרווחת בעולם הקוסמים שאני האדם שעבר על הכי הרבה חוקים במאה האחרונה. 31. נרדמת בשיעור? יותר מדי. בגלל זה מעולם לא הבנתי את הכשפומטיקה... 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? פעם אחת, באחד ההופעות, איזה קוסם פרחח אחד החליט למלמל לי סילנסיו בזמן שאני שר, וזה היה בדיוק בזמן הסולו שלי. למען האמת, זו הסיבה שהפסקתי לשיר... 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? בשנת 1980, לכבוד החתונה של ג'יימס ולילי 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? בשנת 1980, לכבוד החתונה של ג'יימס ולילי... 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? במשרד הקסמים, אחד מאוכלי המוות חשב שהוא יותר חזק ממני. בזמן הקרב הוא אמר "חשבתי שכלבים הם טיפשים, נכון?" נתתי לו בוקס בפרצוף ושיתקתי אותו במקום. אחרי זה הגיע הקרב עם בלטריקס, יצאתי מובס... 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? בקרב עם בלטריקס, חשבה שהיא יותר חכמה ממני (וצדקה, בסופו של דבר...) 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? הארי, באחד הימים בשהותו בכיכר גרימולד. יום אחד, בזמן ניקוי הבית, גילינו מלא לשלושים מתחת לשטיח ובגלל שהחטאתי לשלוש אחד, מנדנגוס הזבל צחק עלי בקול. הארי שיתק אותו, ובאותו יום פרד וג'ורג' לא הסכימו לדבר איתו... 38. שם אהוב לבן - הארי. למען האמת, ג'יימס זה שם חולני לדעתי, אבל מעולם לא העזתי להגיד את זה. 39. שם אהוב לבת - מקגונגל נשמע שם מאוד מוצלח לדעתי. 40. שם אהוב לכלב - שאלה קשה. תמיד קראו לי כלב. אני מקווה שהארי יקרא לכלב שלו סנאפלס... 41. בגדת אי פעם? הדעה הרווחת היא שכן. מעטים יודעים שמעולם לא בגדתי במישהו. 42. בגדו בך? יום אחד, אני אנקום בזנב-תולע, כשאמצע את הדרך לצאת מכאן. 43. מה דעתך על בגידות? הדבר שאני הכי שונא אצל אנשים. הדבר השני שאני הכי שונא הוא אנשים ששונאים כלבים... 44. מה הפחד הכי גדול שלך? שאני אצטרך לחזור לאזקבאן 45. מה החלום הכי גדול שלך? להחזיר את הלהקה הישנה להופעת איחוד 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? כן, שנתיים אחרי שנכנסתי לאזקבאן, גיליתי שגם הגיטריסט של הלהקה נמצא שם, על קניית גיטרות בכסף של לפרקונים מחנות בסמטת דיאגון. הפחד שלי שהוא יחזור לאותם מעשים. 47. זרקו אותך? כן, אחרי שנכנסתי לאזקבאן, הוציאו את השם שלי מאגודת "תנו לכלבים לנבוח" 48. אתה זרקת? לא 49. מה התכונה הכי בולטת בך? אומץ, כך כולם אומרים 50. מה היית משנה בך? את השיער. תמיד רציתי להסתפר, אבל זה לא היה ממש אפשרי כשאני נחשב לאסיר נמלט...

למעלה