שאלון

Dawson girl

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

אתם בטח תוהים מה אני עושה פה
אממ ככה. אני לא מהמחשב שלי. אני בכלל לא בבית, אני אצל שכנים בקומת קרקע. למה? כי יורים עלינו וזה הפך את ההורים שלי לקצת פסיכים. בכלל, כל השבוע הייתי בבית ורק מחר אני אחזור לבסיס (
). טוב עד כאן עליי, אני פשוט משועממת כל כך, ותמונות אין לי בכלל אז אני לא יכולה להגיב למשחק התמונות, אז הבאתי משהו שיעביר את הזמן.
שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

נמשששש../images/Emo105.gif

כמה כיף לשמוע ממך!! מקווה שאת במרכז שמורה ובטוחה!! שעת התחלה: 14:25 שיר שמתנגן ברקע: אין שיר.. ספר קצת על עצמך: מה יש לספר? מחשבה שעוברת בראש:שאני ממש עייפה מה עשית היום? האמת שכלום..ראיתי טלויזיה,למדתי קצת.. מה תעשה מחר?צבא חשק ל...:לישון! מה המידה שלך בנעליים? 39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בפורום הזה!
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי מושג... מה אתה הכי אוהב לאכול?ממולאים של אמא! מה אתה הכי שונא לאכול?חומוס! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ברחתי ממשטרה צבאית!
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכרת.. מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך?כתום מה המקצוע האהוב עלייך?מה בבי"ס? איכס! מה המקצוע השנוא עלייך?כנ"ל איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה מעניינת עיר/ים אהובות:לונדון!
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פיג'ממה! איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית איך אתה הכי אוהב לבלות?בבית! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מוקדםם מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?בי"ס?? חחח אבל אני בצבא ב7 וחצי! (כי לוקחים אותי..) יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? בצבא,כן. מדים! מה היה המבחן האחרון?אסמבלר! כמה קיבלת בו?לא ידוע עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה? מן הסתם.. ומחוץ לשכבה?כן (משליכה את זה על היחידה..) ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן!! אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא! חח
היית פעם אצל פסיכולוג?לא. דוקא נשמע מאגניב ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא ברצינות אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית? היום..היה משו עצוב בטלויזיה מדוע?ע"ע ^ לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? :-B איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?מממ...זה היה מזמן.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?חחחחחחחחחחח איזה התנפלות! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא יודעת.. ולחבק?דוקא יש
ולנשק?אהמ.. ולספר לו משהו מהלב? מממ.. יש לך חברה?חבורת כן,חבר לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא. מה אני בגן?? את מי היית לוקח לאי בודד?את מי? לא יודעת.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אהמ.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן? מיוחד? לא יודעת.. שם מיוחד לבת? כנ"ל מאכל אהוב:לא היה כבר??? מאכל שנוא:לא היה כבר??? דבר אחרון שאכלת:קוביית שוקולד לבן בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש כמה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי?חס ושלום! מה הספר האחרון שקראת?אני כבר שבעים שנה קוראת את מלאכים ושדים אהבת?אם אני כבר 70 שנה קוראת אותו ולא מסיימת אז כנראה שלא ממש.. מה הסרט האחרון שראית?הנסיכה הקדומה אהבת?כן..חמוד.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מהקורס על מה דיברת איתו?על כל מני מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת על מי אתה יודע הכי הרבה?כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית?חולצה כמה הוא עלה?לא הרבה..40 ..משו כזה ממי הsms האחרון שקיבלת?מישו מהקורס מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?מישי מהקורס מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?נו..אין לי כוח להביא את הפלאפון!! מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום... יש לך עדשות/ משקפיים?כן! שניהם! עשית ישור שיניים?אכן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני איזה חודשיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אתמול! מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים למה הלכת לשם?לבקר את סבתא איך קוראים לאמא שלך?סודי! יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כןןןן..חמודים
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?8 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?מצד אבא הכוונה?? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?את כווולם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?סבבה לי ככה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה ובפנימיות?ביישנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה,קיטש,מתח,דרמה,קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם האחים הקטנים שלי למה?כי הם בחופש!! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת.. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?לא מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?מתן כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?מממ...לא זוכרת הפגנה נגד (או בעד) מה?^ מתי זה היה?^ מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני כבר גדולה. לא? חח מה הרגע המאושר ביותר בחייך?וואי.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?תכלס! מה עושה לך טוב?הבית שלי מה מעצבן אותך?אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? חוגר? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לשיר מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב? מה היית לוקח לאי בודד? לא היה את זה כבר?? המלצה לסרט:ונדטה! תוכנית טלוויזיה?דוסון
,או סי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? מממ.. איך את/ה מתגבר על באסה?מדברת עם חברים איפה היית רוצה לבקר בעולם?לונדון!! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?סוכות! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אפשרי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כןןן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?לרצות באושר של מישהו אחר יותר מלרצות באושר שלך את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? האנשים שסביבי מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון מקומות בילוי מועדפים:בתי קפה את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?משו באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: תכלס האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך?חייבים להיות לבוש:מכנס וחולצה? איפור:לא מאכל אהוב:שוב??? שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:אין סרט אהוב:יש הרבה גלידה:בצק עוגיות עיר בעולם:לונדון(פעם שלישית גלידה! ^^ ) ארץ:אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון קצת שיר ברקע:אין! שעת סיום:14:41

Dawson girl

New member
נמ

שעת התחלה: 1711 שיר שמתנגן ברקע: אין. חדשות נחשב? ספר קצת על עצמך: אין מה מחשבה שעוברת בראש: הלוואי ואני לא אחטוף טיל בדרך לבסיס מחר מה עשית היום? הייתי אצל השכנים מה תעשה מחר? בתקווה להגיע לבסיס חשק ל...: לא להיות פה מה המידה שלך בנעליים? 38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן, בתצ והתנדבות לצהל איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנערף. מה אתה הכי אוהב לאכול? דברים טריים מה אתה הכי שונא לאכול? דברים לא טריים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? התגייסתי? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אח מאיפה להתחיל מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? חח מה המקצוע השנוא עלייך? כנל איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אממ. כלום אחד גדול ומתמשך עיר/ים אהובות: פריז, לונדון, ברצלונה, תל אביב וירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הקומפקט דיסק שאבא קנה לי בגיל 16-17. מתנה אדירה וכ''כ שימושית איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? בתי קפה וכאלה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? ודאי! מדי בז' מה היה המבחן האחרון? מבחן מסכם של הטירונות D: כמה קיבלת בו? 70 :| יש לך חברים מחוץ לכיתה? אכן ומחוץ לשכבה? חח ומבית ספר אחר? חחחחח ומהעיר אחרת? יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים? O_O. חזק היית פעם אצל פסיכולוג? יאפ ואצל פסיכיאטר? נופ חשבת פעם על התאבדות? יאפ אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים בטח מדוע? כי נמאס לי כבר מהחרא הזה לקחת סמים מתישהו? חלילה אתה מעשן? איכ לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? חה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הקצינת מנהלה ולחבק? סתם חברים. הבעיה שכולם ברחו :| ולנשק? זה לא ;[ ולספר לו משהו מהלב? אנערף יש לך חברה? ודאי! אפילו כמה! ראית בחנוכה את הפסטיגל? חחחח לא D: את מי היית לוקח לאי בודד? ג'רי כפרעליו את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אחותי? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? נופ אין פה מסנג'ר :| שם מיוחד לבן? ירדן שם מיוחד לבת? עומר מאכל אהוב: סלט? מאכל שנוא: כבר עניתי על זה. דבר אחרון שאכלת: סלט ירקות, מאפי ירקות, שניצל ותירס מקופסא:| בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין ממש... אולי רק מישהי אחת שהייתי רוצה לחבק ולהגיד לה כמה אני מצטערת (אח שלה נהרג. אגוז.) . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מדים אתה לומד ביום שישי? חח. מה הספר האחרון שקראת? אהמ..החופשה של רייצ'ל אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? אנערף אהבת? בטח מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבאמא אני תקועה להם בתחת כבר שבוע :| על מה דיברת איתו? לא זוכרת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? שירה (ברצינות) על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? כ''כ מזמן לא קניתי משהו כמה הוא עלה? ראו סעיף קודם ממי הsms האחרון שקיבלת? שירה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? שירה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? האמ רגע.."לא" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אני לא רעבה עזבו אותי! יש לך עדשות/ משקפיים? יאפ עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אצל האורתו.. משהו כמו חודש+ מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמה שנים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? יקנעם למה הלכת לשם? כי ההורים שלי רצו להרוג זמן בקניון שם כדי לא לחזור לכרמיאל בזמן ההפגזות איך קוראים לאמא שלך? מה אכפת לכם? יש לך שם שני? מהו? תודה לאל, לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? בערך. סבתא של אבא. קראו לה נחמה והיות ואשכנזים אמורים לקרוא לשארי בשריהם על שמות סבים נשכחים, קראו לי בשם שמתחיל בנ'. אתה אוהב ילדים קטנים? לא. חוץ מהאחיינית שלי אבל היא לא נחשבת היא עדיין לא הגיעה לשלב הילדות XD כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2!! איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא אוהבת הם מעפנים בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל, לעזאזל :| ובפנימיות? כנל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא לא נגיש! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו' )דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אלוף הפיקודXD חח סתם. אממ.. עם איזשהו בקר. רק כדי לראות איך העבודה למה? עניתי. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?0 עגול מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אנערף מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מירי:O כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין לי שמץ. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגע בו נשבעתי אמונים לצה''ל (עצוב הא?) באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אנערף D: מה עושה לך טוב? להיות במקום שלא יורים בו? מה מעצבן אותך? ערבים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ לא יודעת:O מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כרגע אין יותר מדי אוכל כי אמא מפחדת ללכת לעשות קניות XD מה היית לוקח לאי בודד? מה נסגר כל השאלות חוזרות על עצמן!!!!!!! המלצה לסרט: מישהו לרוץ איתו. אני מתה על הספר ושמעתי שגם הסרט טוב תוכנית טלוויזיה? דוסון כאילו דה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת לא אומרים לי דברים יפים. איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא
איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה''ב, יפן, אוסטרליה, דרום אפריקה והאיים הקריביים מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? התחברות לישראלי אחר באלפית השניה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן. אני כלבתא רצינית. חיית מחמד: כלב וכמה חתולים כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממש לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? ודאי נפגשת איתו/ איתה? ודאי מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת מהי אהבה בשבילך? מאיפה לי לדעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שטוב לי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לקרוא ולעבוד (תחקור
) מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה! חלאס נו :| את/ה אוהב/ת להיות בבית? עכשיו לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאיפה לי לדעתXD את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? די ותרנית למרבה הצער. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? יש מצב את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אנערף, אפס שש (מה נסגר איתי, לפני הצבא הייתי פשוט אומרת אלפיים ושש עכשיו אני כל שניה "אפס שש":|) האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לא לבוש: כרגע? טריקו ושרוואל איפור: אין מאכל אהוב: דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אלוהים אתם עוד תגרמו להפרעות אכילה עם כל השאלות על אוכל שתייה אהובה: מיץ או קולה להקה אהובה: מארון 5 סרט אהוב: יש מלא. גלידה: כנל עיר בעולם: O_O. ארץ: וואלה לא יודעת. מערב אירופה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אנשום לרווחה שיר ברקע: אין שעת סיום: 1737 (היתה באמצע אזעקה!) |נושמת|

G A L 17

New member
אני גם רוצה

שעת התחלה: 19:44 שיר שמתנגן ברקע: she will be loved ספר קצת על עצמך: 19 , חייל , באר שבעי מחשבה שעוברת בראש: החיים יפים נצלו את זה מה עשית היום? מממ נגיד שהיום זה מאתמול בחצות אז יום הולדת , מסיבת גיוס , פאב , השלמת שעות שינה , ביקור חברים שלא ראיתי הרבה זמן , כדורגל - וואו הספקתי המון מה תעשה מחר? אחזור לבסיס? חשק ל...: השתחרר? חח מה המידה שלך בנעליים? 42 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מממ של החברים מהבית ספר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? רק הזמן יגיד מה אתה הכי אוהב לאכול? אין משהו ספציפי מה אתה הכי שונא לאכול? ברוקלי וכאלה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? בנג'י בנאפה? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מממ במסגרת הדברים שאפשרר להגיד בפורום באינטרנט ? אני מניח שהשטויות הרגילות של גיל הנעורים , כשאני חושב על זה גם הריתוק מהצבא היה די טיפשי (אבל מגיע לי) מה הצבע האהוב עלייך? אדום למרות שבבגדים ורוד מה הצבע השנוא עלייך? שחור למרות שבבגדים זה אחלה מה המקצוע האהוב עלייך? חנ"ג מה המקצוע השנוא עלייך? ביולוגיה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ארוכה , מתישה אבל מצד שני מאתגרת ומבגרת עיר/ים אהובות: באר שבע מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מתנה עם ידידה שהיא מיסגרה עם ברכה איפה חגגת יומולדת אחרון? מממ נאפה איך אתה הכי אוהב לבלות? בתי קפה או פאבים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בבסיס ב11 חחח , בבית 6\7 בבבוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? מה בית ספר אני לא צעיר חח יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? היה מה היה המבחן האחרון? מועד ב במתמטיקה כמה קיבלת בו? ממ 98 כמדומני יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור ומחוץ לשכבה? כמובן ומבית ספר אחר? חחח נו חלאס ומהעיר אחרת? צבא מן הסתם אתה נוהג לדבר עם חפצים? לדבר עם עצמי נחשב? היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר?שומר על זכות השתיקה חשבת פעם על התאבדות? אני לא מאמין שיש מישהו שלא חשב אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? היום , מגרש ביתי (תיזהרו חחח) מדוע?אהה אמרתי היה פרק מדהים במגרש ביתי לקחת סמים מתישהו? לא , לפחות לא כאלה שלא חוקים אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אתמול איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? איי נוט גואינג אניוור למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כשיש דיסק של אומן ישראלי שאני מעריך משמע אביב עברי וכדומה אני קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחד מהבסיס ולחבק? ידידה טובה ולנשק? שומר על זכות השתיקה ולספר לו משהו מהלב? ידידה יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? חברים את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אין מישהו ספציםי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? עידו ? לא מיוחד אבל האהוב עלי שם מיוחד לבת? עדן - כנל מאכל אהוב: אין מאכל שנוא: ענינו כבר לא? דבר אחרון שאכלת: טעמי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? וואו סיפור ארוך יש כמה כאלה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? החולצה הורודה חח אתה לומד ביום שישי? לא לומד מה הספר האחרון שקראת? אני באמצע של אזעקה כחולה , בזמן האחרון כמו כל ג'ובניק בצבא הגנה לישראל אני קורא בכמויות אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? עת לרקוד אהבת? אחד הסרטים המדהימים מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חבר על מה דיברת איתו? חברה שלו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? המשפחה על מי אתה יודע הכי הרבה? ידידה מה הדבר האחרון שקנית? בגדים ברנואר כמה הוא עלה? 700 שקלים ממי הsms האחרון שקיבלת? ידידה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ידידה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? הפלא לא ליגי ואני ממש לא מתכוון לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? מים קרים יש לך עדשות/ משקפיים? כן אבל פעם אחרונה ששמתי היה ביסודי עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? הצילום בבקום נחשב? חח מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? טירונות מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמלה , הבסיס שם למה הלכת לשם? בסיס איך קוראים לאמא שלך? איילה יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תינוקות כן , סתם קטנים לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 10 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אבא כאילו ? 5 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מממ אין העדפה חח בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? תיכון שוב .. גילאי 15-18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להרזות , ביבי פייס... ובפנימיות? הרבה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? צביעות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה רומנטית עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? יאיר לפיד הוא כזה אינטיליגנט למה? עניתי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יותר מדי , 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ליברפול מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מאור כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? ממ לא בדיוק הפגנה , עצרת זיכרון לחיילים החטופים בלטרון מתי זה היה? כשהייתי בכיתה י או יא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: נחיה ונראה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? צריך לחשוב עלזה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "רצח" מה עושה לך טוב? אהבה מה מעצבן אותך? שקרים מה תמיד צריך להיות בכיס? קונדום? לא אני צוחק , כסף\חוגר , תחבושת אישית אם אתה על מדים חח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודע אולי הכרטיס שחקן של יוסי בניון מהנוער? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה מה היית לוקח לאי בודד? ספר טוב וחברים המלצה לסרט: עת לרקוד - אין לי מילים תוכנית טלוויזיה? מגרש ביתי .. כנ"ל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אני אוהבת אותך? איך את/ה מתגבר על באסה? אלכוהול איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב\קנדה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מעבר בין טוב לרע איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא באכזריות , לצחוק איתם לא עליהם חיית מחמד: חתוך בשם מיאו כמה אחים יש לך? 2 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? שאכפת לי ממישהי יותר משאכפת לי מעצמי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה מה את/ה אוהב/ת לעשות? כדורגל טלבזיה חברים מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה ופאבים , פורום את/ה אוהב/ת להיות בבית? עדיף על בסיס כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אולי אבל ברור ליש אני לא אצליח את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: רצח האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: אלגנט איפור: לפעמים שחור בעינים , אף פעם לא ניסתי אבל חשבתי לנסות לעשות גבות , לא ממש לסדר רק להוריד כמה מיותרות חח מאכל אהוב: השאלות חוזרות על עצמפ שתייה אהובה: וודקה להקה אהובה: ממ אנסינק? וואי זה ישן סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח , עת לרקוד , ארמגדון , פרל הרבור גלידה: בננה עיר בעולם: באר שבע ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לשתות שיר ברקע: כשאת איתי שעת סיום: 20:01

paper pieces

New member
בא לי גם../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 18:05 שיר שמתנגן ברקע: green eyes של קולדפליי... ספר קצת על עצמך: חיילת בת 19 וחצי מראשון לציון... מחפשת איך לחיות את החיים מחשבה שעוברת בראש: יותר מידיי
מה עשית היום? הגעתי למשרד ב7:30 ,חברה באה לבקר אותי בבסיס היה כייף לראותה אותה ואני עדיין פה... מה תעשה מחר? צבא... חשק ל...: שוקולד...כמובן מה המידה שלך בנעליים? 38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אני בעיקר קוראת ולא כותבת... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני מקווה שבעבודה שאני אוהב... מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטות למיניהן... מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקדו, עוגיות טחינה וכל מיני דברים מוזרים.... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אין משהו ממש מטורף שעשיתי האמת.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? וויתרתי על דברים שאולי לא הייתי צריכה לוותר מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה שהייתה טובה מבחינות מסויימות אבל גם לא טובה מכמה בחינות.. סה"כ שנה דיי טובה...! עיר/ים אהובות: בארץ? ת"א... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? תמונה שלי שמורכבת מאותיות ומספרים כשמסתכלים עליה מקרוב איפה חגגת יומולדת אחרון? בפאב בת"א איך אתה הכי אוהב לבלות? פאב/סרט/בית קפה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אני מנסה בסביבות 10 ביום שלפני צבא מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין יותר :) אבל השעה הכי מוקדת בצבא היא 7:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? היה מה היה המבחן האחרון? הבגרות האחרונה - בביולוגיה כמה קיבלת בו? 94 יש לך חברים מחוץ לכיתה? חח כן... ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחח היית פעם אצל פסיכולוג? אמא שלי פסיכולוגית אם זה נחשב... ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? ביום שני שעבר... מדוע? קיבלתי כוויה מהתנור כשהכנתי מאפינס לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני כמה חודשים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? גירסה של אווריל לאבין לIRIS של הגו גו דולס למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? יש שירים שאין בדיסקים.וחוצמזה, אני מורידה דיסק ואם הוא שווה משהו אני אקנה אותו מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ... ולחבק? ... ולנשק?... ולספר לו משהו מהלב? חברה שלי יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? חח לא את מי היית לוקח לאי בודד? שאלה קשה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? רועי, יונתן, דניאל שם מיוחד לבת? שירה, ליטל דבר אחרון שאכלת: דנונה אפרסק
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ידיד מהעבר איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס! אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? אם יש גן עדן אהבת? עוד לא סיימתי, אבל כן בעקרון... מה הסרט האחרון שראית? מישהו לרוץ איתו אהבת? האמת שהספר הרבה יותר טוב! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? תומר על מה דיברת איתו? סתם על שטויות:) מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה שלי נראה לי... ואמא שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה מה הדבר האחרון שקנית? הממ כרטיס קולנוע... כמה הוא עלה? 35 ממי הsms האחרון שקיבלת? מבת דודה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? בת דודה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? welcome יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? בתחילת השנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בחנוכה... טיול חנוכיות מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת גן למה הלכת לשם? אני משרתת בתל השומר:) איך קוראים לאמא שלך? שושי יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תאמת שאני לא ממש מתחברת לילדים קטנים, אולי כשהיו לי אחיינים זה ישתנה אני מקווה לפחות כמה בני דודים יש לך מצד אמא?6 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה עשרות שעם רובם אני לא בקשר ולא אזהה ברחוב.. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? טלי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 28 בערך מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלמיני... ובפנימיות? להיות פחות חסרת ביטחון, יותר חברותית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא לפעמים לא מבינה אותי, אבל זה בסדר... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הייתי רוצה 2 כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? הלכתי עם אמא שלי, הפגנה של השרות הפסיכולוגי על המשכורות... מתי זה היה? לפני הרבה שנים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: היתי רוצה להיות עורכת דין מה הרגע המאושר ביותר בחייך? עד עכשיו? הממ האמת שאין לי משהו ספציפי... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מילה.. חנטריש... חח מה עושה לך טוב? לשמוע מוזיקה, גלידה... מה מעצבן אותך? להיות במשרד עד מאוחר מה תמיד צריך להיות בכיס? מסטיקים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר,לרקוד, לצייר... המלצה לסרט: אפקט הפרפר, הכוכבים של שלומי... תוכנית טלוויזיה? דוסון קריק! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? המממ.... שאני כייפית נראה לי... איך את/ה מתגבר על באסה? היא עוברת לבד איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? פעם חורף, אבל עכשיו קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: חתול!
כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן... מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן, למרות שלא קרה לי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בטח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? יש ימים ויש ימים לבוש: ק'זואל.. שתייה אהובה: דיאט קולה להקה אהובה: מארון 5, גו גו דולס... גלידה:כל דבר עם שוקולד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתקשר למפקדת שלי... שיר ברקע: Amsterdam של קולדפליי שעת סיום: 18:55, היו כמה טלפונים... יום טוב ושקט :)

למעלה