שאלון

daveScorpions

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

אני לא זוכר אם כבר פרסמתי אותו אבל
1. איזה אמן מפורסם גילה את כנסיית השכל? 2. מהם שמות חברי הלהקה המקוריים (אשר הוציאו יחד את הדיסק הראשון)? 3. מי הם 2 המתופפים שהצטפרו ללהקה במהלך השנים? 4. מי הפיק את הצילומים לספר קח שירים? 5. מהם חמשת אלבומי הלהקה ובאיזה שנים הופצו? 6. עם איזו להקה ביצע לאחרונה ביצוע חדשני לשיר "השיר מהגן"? 7. מה שם הזמרת, שנקלעה לאחרונה לבעיות כספיות, שאת שירה חידשה הכנסייה בשנת 2001 8. בעקבות מה הופיעו כנסיית השכל בביתו של שובל ירושלמי המתגורר בתל אביב? 9. מאיזו עיר מגיעה אלינו כנסיית השכל? 10. "אם יש חברה שהם המקופחים, מבחינת השמעות והתייחסות בטלויזיה, בעיתונות וברדיו, זה דווקא הרוק וההיפ - הופ, שהוא לדעתי הזרם הכי מקופח בארץ, והאלקטרוני אפילו יותר מקופח. נכון שיש מסיבות אבל אין שום מקום במדיה שהם ממש יכולים להיות בו. נוצר מצב שלאמנים שלי אין איפה להופיע בטלוויזיה. "כנסיית השכל", שהיא להקת השנה, לא הייתה יכולה להשתתף ב'דן שילון' אם אמן אחר לא היה מבטל את השתתפותו. הם גיבורים של דור, אי אפשר לקחת אותם להושיב אותם מול חמוצים ולחבק אותם ולצפות שיהיו נחמדים, ולהושיב אותם ליד ננסי ברנדס עם הרקדניות האלה שרוקדות על השולחן. באיזה שיר של כנסיית השכל הם ירקדו?". (קובי אוז, בראיון לynet) מי עיצב את עטיפת הדיסק כנסיית השכל (הידוע גם בתור הצהוב/כנסיית השכל 99)? 11. "האמת היא שעדיין אין לנו מושג איך כותבים להיט, ואנחנו גם לא ממש רוצים לגלות. אני לא אוהב לעלות לבמה מול קהל שרוצה רק לשמוע את השלאגרים וללכת הביתה. בפועל, רק בישיבה הראשונה בחברת התקליטים אחרי סיום ההקלטות קיבלנו מושג ראשוני איך מישהו מבחוץ מגיב לשירים האלו". (יורם חזן, בראיון למעריב לאחר צאת הדיסק ידיים למעלה) מהו הסינגל הראשון שיצא לרדיו מהתקליט ידיים למעלה? 12. מהו מקור השם, כנסיית השכל? 13. איך חברי הלהקה הכירו? 14. מתי התארחו חברי הלהקה בפורום? 15. כמה שירים מופיעים באלבום כנסיית השכל ?

../images/Emo110.gifפרסמת..אבל

(זה היה בתחרות הזאת שהפרס היה הדיסקים:) ) אין לי כח לחפש תתשובות ולהשקיע אז אני אעשה רק מה שאני יודעת בע"פ חחח 1. איזה אמן מפורסם גילה את כנסיית השכל? קובי עוז 2. מהם שמות חברי הלהקה המקוריים (אשר הוציאו יחד את הדיסק הראשון)? רן אלמליח, יורם חזן, מייק גולן? מוטי משהו:p נראה ליS: אני גרועה בשמות נו!! 3. מי הם 2 המתופפים שהצטפרו ללהקה במהלך השנים? מוטי ו.. עזבו אותיP: 4. מי הפיק את הצילומים לספר קח שירים? 5. מהם חמשת אלבומי הלהקה ובאיזה שנים הופצו? דברים בלחש, קח שירים, כנסיית השכל(הדיסק הצהוב), רוץ ילד, ידיים למעלה. 6. עם איזו להקה ביצע לאחרונה ביצוע חדשני לשיר "השיר מהגן"? אסטרל פרוג'קשן 7. מה שם הזמרת, שנקלעה לאחרונה לבעיות כספיות, שאת שירה חידשה הכנסייה בשנת 2001? זהבה בן. (והשיר הוא טיפת מזל כמובן..) 8. בעקבות מה הופיעו כנסיית השכל בביתו של שובל ירושלמי המתגורר בתל אביב? הו אני לא זוכרת כבר מה הייתה התשובה של זה.. הופעת תרומה משהו לא? הוא היה נכה? 9. מאיזו עיר מגיעה אלינו כנסיית השכל? שדרות 10. "אם יש חברה שהם המקופחים, מבחינת השמעות והתייחסות בטלויזיה, בעיתונות וברדיו, זה דווקא הרוק וההיפ - הופ, שהוא לדעתי הזרם הכי מקופח בארץ, והאלקטרוני אפילו יותר מקופח. נכון שיש מסיבות אבל אין שום מקום במדיה שהם ממש יכולים להיות בו. נוצר מצב שלאמנים שלי אין איפה להופיע בטלוויזיה. "כנסיית השכל", שהיא להקת השנה, לא הייתה יכולה להשתתף ב'דן שילון' אם אמן אחר לא היה מבטל את השתתפותו. הם גיבורים של דור, אי אפשר לקחת אותם להושיב אותם מול חמוצים ולחבק אותם ולצפות שיהיו נחמדים, ולהושיב אותם ליד ננסי ברנדס עם הרקדניות האלה שרוקדות על השולחן. באיזה שיר של כנסיית השכל הם ירקדו?". (קובי אוז, בראיון לynet) מי עיצב את עטיפת הדיסק כנסיית השכל (הידוע גם בתור הצהוב/כנסיית השכל 99)? רן אלמליח
נראה לי.. 11. "האמת היא שעדיין אין לנו מושג איך כותבים להיט, ואנחנו גם לא ממש רוצים לגלות. אני לא אוהב לעלות לבמה מול קהל שרוצה רק לשמוע את השלאגרים וללכת הביתה. בפועל, רק בישיבה הראשונה בחברת התקליטים אחרי סיום ההקלטות קיבלנו מושג ראשוני איך מישהו מבחוץ מגיב לשירים האלו". (יורם חזן, בראיון למעריב לאחר צאת הדיסק ידיים למעלה) מהו הסינגל הראשון שיצא לרדיו מהתקליט ידיים למעלה? איך זה מרגיש 12. מהו מקור השם, כנסיית השכל? הספר- זן ואומנות אחזקת האופנוע (שאני חייבת לקרוא כבר) 13. איך חברי הלהקה הכירו? שניים למדו יחד בבצפר וזה והשאר אני לא זוכרת.. 14. מתי התארחו חברי הלהקה בפורום?מזמןP: 15. כמה שירים מופיעים באלבום כנסיית השכל ? שאלה טובה..

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אווו... כייף ^^

1. איזה אמן מפורסם גילה את כנסיית השכל? קובי עוז 2. מהם שמות חברי הלהקה המקוריים (אשר הוציאו יחד את הדיסק הראשון)? יורם חזן, רן אלמליח, דויד רסד, מייק גולן 3. מי הם 2 המתופפים שהצטפרו ללהקה במהלך השנים? מוטי יוסף, יובל שפריר 4. מי הפיק את הצילומים לספר קח שירים? רונן ללנה 5. מהם חמשת אלבומי הלהקה ובאיזה שנים הופצו? דברים בלחש- 1993 [
] קח שירים- 1994 כנסיית השכל- 1999 רוץ ילד- 2001 ידיים למעלה- 2004
6. עם איזו להקה ביצע לאחרונה ביצוע חדשני לשיר "השיר מהגן"? אסטרל פרוג'קשיין 7. מה שם הזמרת, שנקלעה לאחרונה לבעיות כספיות, שאת שירה חידשה הכנסייה בשנת 2001 זהבה בן 8. בעקבות מה הופיעו כנסיית השכל בביתו של שובל ירושלמי המתגורר בתל אביב? וואי... אני שונאת את הבנאדם הזה P: הוא הוריד את השיר ה- 20 אלף באתר songs והשיר שהוא הוריד היה "איך זה מרגיש". אתם קולטים את זה? הוא הוריד שירים שלהם וזכה בהופעה ;[ אני קניתי את כל הדיסקים שלהם! מגיעה לי הופעה יותר מאשר מגיעה לו ;[ 9. מאיזו עיר מגיעה אלינו כנסיית השכל? שדרות 10. "אם יש חברה שהם המקופחים, מבחינת השמעות והתייחסות בטלויזיה, בעיתונות וברדיו, זה דווקא הרוק וההיפ - הופ, שהוא לדעתי הזרם הכי מקופח בארץ, והאלקטרוני אפילו יותר מקופח. נכון שיש מסיבות אבל אין שום מקום במדיה שהם ממש יכולים להיות בו. נוצר מצב שלאמנים שלי אין איפה להופיע בטלוויזיה. "כנסיית השכל", שהיא להקת השנה, לא הייתה יכולה להשתתף ב'דן שילון' אם אמן אחר לא היה מבטל את השתתפותו. הם גיבורים של דור, אי אפשר לקחת אותם להושיב אותם מול חמוצים ולחבק אותם ולצפות שיהיו נחמדים, ולהושיב אותם ליד ננסי ברנדס עם הרקדניות האלה שרוקדות על השולחן. באיזה שיר של כנסיית השכל הם ירקדו?". (קובי אוז, בראיון לynet) מי עיצב את עטיפת הדיסק כנסיית השכל (הידוע גם בתור הצהוב/כנסיית השכל 99)? רן אלמליח בכבודו ובעצמו ^^
11. "האמת היא שעדיין אין לנו מושג איך כותבים להיט, ואנחנו גם לא ממש רוצים לגלות. אני לא אוהב לעלות לבמה מול קהל שרוצה רק לשמוע את השלאגרים וללכת הביתה. בפועל, רק בישיבה הראשונה בחברת התקליטים אחרי סיום ההקלטות קיבלנו מושג ראשוני איך מישהו מבחוץ מגיב לשירים האלו". (יורם חזן, בראיון למעריב לאחר צאת הדיסק ידיים למעלה) מהו הסינגל הראשון שיצא לרדיו מהתקליט ידיים למעלה? איך זה מרגיש 12. מהו מקור השם, כנסיית השכל? שם הלהקה לקוח מתוך הספר "זן ואמנות אחזקת האופנוע" של רוברט מ. פירסיג 13. איך חברי הלהקה הכירו? רן ויורם הכירו בביצפר יסודי בשדרות ומייק ודוד הצטרפו אליהם בתיכון [או משהו כזה P:] 14. מתי התארחו חברי הלהקה בפורום? ב- 27.01.05 15. כמה שירים מופיעים באלבום כנסיית השכל ? 12 כייף כייף ^^

למעלה