שאלון

עעונהה..

שאלון...חמוד: מי הבויז שלך?אביחי למה הוא הבויז שלך? כי הוא מושלםםםם יש לו יופי אופייי גוףף עינייםם הוא הן אדם הכי מושלםםם שישש ביקום! שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת? הגופ =]]] חלמת חלום על הבויז?אממ.. תאמת לא יצא ליי! אם כן, ספר על החלום:..=\ האם ראית תבויז?כה בשירנולד אתה מתכוון לקנות ת?ב-ר-ו-ר עם מלאא חברות שלי קבענוו חח אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד? כהה כל יוםם מה אתה מאחל לבויז? שיהיה להם שימחת חיים שיצליחו במה שהם עושים היוםםם שישארו מושלמייםםם כמו שהםםםםםםםםםםםםםםם ושכל מישאלותיים יתגשמווו ובהצלחה כמובןן! דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה אושרי,ערן,שרון,אביחי,ואדם. 1.אביחי 2.אדם 3.אושרי 4.שרון 5.ערן

עוונוהוהה

שאלון...חמוד: מי הבויז שלך? אדם הנסיךך שליי האוצר שלי הזהב שליי .. אדמיי מתהה עלייךךך ימושלם למה הוא הבויז שלך? כי הוא שר מדהים רוקד מהמם נראהה סוףףף ובקיצור מושלםםםםם שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת? הכלללל חלמת חלום על הבויז? מלאאאא חלומות אם כן, ספר על החלום: חחח עדיף שלא האם ראית תבויז? רק בשיר נולד כשהם הופיעו
אתה מתכוון לקנות ת? כןן ברורר אני הראשונהה שקונהה אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד? כל הזמןן!!! מה אתה מאחל לבויז? שימשיכוו במה שהם עוסקים עכשיו ויצליחוו בזה... לא שעכשיו הםם לא מצליחים.. דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה אושרי,ערן,שרון,אביחי,ואדם. זה קשה כי אני חולה מתה שרופה על כולם אבלל.. 1. אדם אהוביייי 2. ערנו'שש כפרעליוווו 3. שרוניייי
4. אושריקייייי 5. אביחיו'ש

אני עונה...

שאלון...חמוד: מי הבויז שלך?שרון נולי החיימשלי! למה הוא הבויז שלך?כי הוא הכי כוסון ומתוקיי! שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת?איך הוא רוקד ואיך הוא ניראה.! חלמת חלום על הבויז?הרבה.. אם כן, ספר על החלום:שאני פוגשת את נולי...וחחח אני והוא מיתחתנים(טיפשי)! האם ראית תבויז?כן בהופעה בנמלה הם הכי מושלמיםש שיש! אתה מתכוון לקנות ת?ברור שכן אני סופרת את הימים שיצא הדיסק! אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד?כן פתחתי איזה 10 איימלים! מה אתה מאחל לבויז?שימשיכו במה שהם עוסקים עכשיו..וימשיכו ליות מתוקים! דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה אושרי,ערן,שרון,אביחי,ואדם. אוקי... 1.שרון 2.אושרי 3.אדם 4.ערן 5.אביחי חח סורי אה!

onaaa

מי הבויז שלך? eran veavihai למה הוא הבויז שלך? ki kaha שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת? eran- hachyuch vehaeinaim.. avihai- hagufffffffff חלמת חלום על הבויז? rak halom?!?!?! elefff!!!! אם כן, ספר על החלום: yesh hamonnn האם ראית תבויז? ken אתה מתכוון לקנות ת? barur אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד? achshav lo mamash ki any lo baretz מה אתה מאחל לבויז? sheyatzlihu bekol ma shehem osim veshytparsemu bkol haolam... amennn דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה אושרי,ערן,שרון,אביחי,ואדם: mmm eran veavihai makom rishon.. vemakom sheny sharon oshri veadam

עונננננננההה ../images/Emo192.gif

שאלון...חמוד: מי הבויז שלך?אביחייייי
למה הוא הבויז שלך?כיי ישש בוו ה=כ=ל שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת?על הפנים שלו חלמת חלום על הבויז?כן אם כן, ספר על החלום:שהם באים לבצפר שלייי ואני יושבת איתם בספסל..הם באים עים מורן גרוס ואז כזסה אני רואה את מורן אני אומרת לה יאא איזה יאפה אתתת את כזאת פונצית אז היא מחבקת אותי אז אביחי כזה צוחק הוא אומר פונצית?!אז אני אומרת לו כןן ולמה את צוחק?=[אז הוא אומרר סתםם סתםם ונותן לי נשיקה וחיבוק ואז שמים ת'שירים שלהם ואני רוקדת עים אושרי ואביחי חחחח =]=] האם ראית תבויז?בטלויזיה נחשב?!חחחח אתה מתכוון לקנות ת
?בארורררררררר אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד?כה! מה אתה מאחל לבויז?שיצליחווווווו וימשיייכוו לעשות ת'מוסיקה הדהימה שלהם,שהדיסק יגיע לפלטינה ולא יתפרקו אפעם! דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה אושרי,ערן,שרון,אביחי,ואדם. אביחייי אושריי ערןן שרוןן אדםם

עונה

מי הבויז שלך?עררררן למה הוא הבויז שלך? כי הוא הכי יפה והכי שווה והכי סקסיייי שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת? כשאני אראה אני אגיד לכןן חלמת חלום על הבויז? כע אם כן, ספר על החלום: שאני הולכת להופעה של ערן והוא לא שם לב אליי והוא נהיה מגעיללל האם ראית תבויז? לא... אתה מתכוון לקנות ת?ברור!!! אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד? דאאאאאאאאאא מה אתה מאחל לבויז? הצלחהההההההההההההההההההההה דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה ערררררן, אביחי ושרון, אדם ובסוף אושרי!

עונהה

שאלון...חמוד: מי הבויז שלך?אושרי המושלם שליי
למה הוא הבויז שלך?כי יש לו חיוךךך מושלם יופי מושלם אופי מושלם קול מושלם!!הורא רוקד מושלם בקיצור הוא מושלם שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת?על הפנים היפות שלו חלמת חלום על הבויז?כה ...הנה החלום: חלמתי שאני הולכת לים ואני פוגשת את אושרי ואז אני מחכה איתו לידידה שלו בר...עכשיו חיכנו והכרנו לאט לאט...ואז שבר הגיעה הוא בקושי התיחס עליה הוא יתייחס עליי ואז נהינו חברים:) האם ראית תבויז?כה ~8~ פעמים כבוד!! אתה מתכוון לקנות תדיסק?בארוררררר
אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד?בארוררר מה אתה מאחל לבויז?שיהיהי מאושר מהחיים ושיצליח בכל מה שהוא רוצה דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה אושרי ערן אדם שרון אביחי

תשובות לשאלון!

מי הבויז שלך?אושרי כפרעליו.. למה הוא הבויז שלך?כי הוא הכי חמוד באופי וביופי..והוא פשוט מ-ו-ש-ל-ם-! שראית אותו מה הדבר הראשון שהסתכלת? על הפנים..חח חלמת חלום על הבויז?כהה.. אם כן, ספר על החלום:אין לי כח לרשום זה ארוך.. האם ראית תבויז?כןן,,ברור.. אתה מתכוון לקנות ת'דיסק? זאת שאלה בכלל ?! ברור.. אתה מצביעה לקליפ ב24 במבוקשים ובמצעד?ברור,,כל יום. מה אתה מאחל לבויז?שיהיה להם בהצלחה בהמשך..ושלא ישכחו שאנחנו חולות עליהם.. דרגי את מי את הכי אבל הכי אוהבת לפי החמישיה אושרי,ערן,שרון,אביחי,ואדם. אוקיי אז ככה.. ראשון : ברור שאושרי..שני שרון..שלישי ערן..רביעי אני אוהבת את אדם ואביחי באותה מידה אז תארו לכם ששני השמות שלהם רשומים כאן..(ואין חמישי)

נצל"ש...

יפותת שלי אני נוסעת היום לאילת לשבועיים וחצי ..אני יתגעגעעעע!!! לובב יווווווווווווו

OoנויoO

New member
תהניייייייייייייי

נתגעגע אל תפסיקי לחשוב עלינו חחח ת=ה=נ=י נתגעגע תבלי...

sHiRa De LoCa

New member
אענה רק על החלום :]

אז ככה:הייתי בבית,התקלחתי,ואז שהפסקתי ת`זרם של המים שמעתי ``אז טוב אחכה לה שתצא`` ואמרתי לעצמי ``למה הקול הזה מוכר לי מאיפשהו?!?``. סיימתי להתקלח וירדתי למטה. ואת מי ראיתי בסלון? את אדם . ואז התעלפתי וזהו חעחע

sHiRa De LoCa

New member
עוד חלום :]

כזה ברחתי מהבית,אז נסעתי לאולפנים שהבויז עושים שמה חזרות,אז כזה ישבתי ובכיתי. ואז אדם יצא מהאולפנים והמשיך ואז עצר הסתכל עליי,התקרב ואמר:``למה את בוכה חמודה?`` אז אמרתי לו ``סתם..`` והוא ניגב לי תדמעות עם האצבע..ואז אמר:``את רוצה להיכנס לשתות?`` ואמרתי כן עם הראש והוא הכניס אותי וחיבקתי אותו..ואז ראיתי את אושרי והוא נתן לי נשיקה וחיבק אותי. ואז הצטלמתי איתם ודיברתי איתם וצחקנו וזה. ואז שרון אמר:``אז מה ילדה חמודה כמוך עושה פה?`` וחייכתי ואמרתי :``סתם ברחתי מהבית..אז חשבתי לבוא לפה..לראות את אדם..`` ושרון אמר:``אהה תחמנית בגלל זה בכית,הא?!`` וזהו לא זוכרת עוד ת`חלום.

sHiRa De LoCa

New member
חעחעחע יש לי עוד פול..

אבל עדיף שתשימי תיתול כי את תשתיני מצחוק חעחע

sHiRa De LoCa

New member
ע=ו=ד חלוםםם :]

כזה היה לבויז הופעה בקניון בקרייה..וכזה עמדתי בצד ולא עשיתי רעש. היה לי פרצוף תישעה באב כזה..והסתכלתי המון על אושרי והוא עליי..ואז כזה הייתה דלת שפונה לשירותים והוא קלט,אז הוא ירד מהבמה ובא אחריי והיה כזה שני דלתות,אחת פונה לשירותים של הבנות ואחת של הבנים..אז עמדתי שם ולא נכנסתי.. ואז ראיתי אותו וחיבקתי אותו והוא אותי..ואז פתאום באו מלא מעריצות אז דחפתי אותו לשירותים של הבנים וגם אני נכנסתי ואמרתי לו:``אמממ נקווה שתחזור חי היום לבית``. והוא אמר:``קרו מקרים גרועים יותר`` . ובנות צרחו :``אושרי תעשה לי שלישיה``,``אושרי תעשה לי עזים``,``אושרי התינשא לי?``. ואז באו המאבטחים והרחיקו ת`בנות. וכזה חיבקתי אותו. אז המאבטחים באו להרחיק אותי ממנו והוא אמר:``עזבו אותה``. חעחע וזהו ואז אבא שלי העיר אותי..:[[

למעלה